60890
  • Wlanseraf
    Alapjában ez is benne van...
    De ha jól bele gondolok azzal van bajom hogy semmit nem mertek bevállalni tucat MMO ami az SW nélkül nulla értékű lenne..

Meg hülyézzetek le(az itt megy úgy is nagyon) de mintha alapjáraton a BW se craftot se PVP nem kart ebbe a játékba bele rakni... csodálatos elgondolás:DDDDD
    Igazából ez olyan konzolos cucc:) azt teszi az MMO-kal mint a konzolok a játékokkal, egyszerűsítés nehogy pistike elakadjon:)) stb stb
  • Bhalage
    jo akkor neked uzemen, hogy a pvp az sajnos ebben a jatekban SZAR.
    tobb okbol is. technikailag, technologiailag, egyaltalan koncepcionalisan es ugy majdnem mindenhogy.
    akinek ennek ellenre tetszik, az jatszon vele, en annak orulok. . ha valakinek nem tetszik, annak meg azt tanacsolom, hogy ne ostorozza magat, mert ebbol belathato idon belul nem lesz kanaan.
    a mukodo gazdasagra pedig nem tudom mit ertettel, tobbszazezer creditet elnyomtam mar cuccokra modokra szarokra. crafterek pakoljak be a cuccost, megszoktam a keresot, es "nalunk" mindig fullra le van zergelve a gtn. de lehet felreertettem vmit :o
  • csokicsiga #36359
    Valószinüleg azzal a hozászólásoddal azt akartad írni, hogy az elözö game valszeg bugmentesebb , összetetteb volt/valszeg, énis avval nyomtam/, de meguntad, ahogy én, de te a mostaniban csalódtál, mivel, még nincs abban a formátumban jelenleg a swtor, mint az elözö game, ugye?
  • Wlanseraf
    Most komolyan kérdezem mik ezek a hihetetlen újítások??? mármint azon kivül hogy megalkották a singleplayer MMO fogalmát:))) na jó de komolyan kíváncsi vagyok... a szinkront hagyjuk békén oké:)))
  • Wlanseraf
    Én voltam az a gyökér!!:) persze szar a hasonlat ha érteni sem akarod vagy nem tudod.. mindegy ez a legkevesebb... az érzés kölcsönös!!!:)
  • Bhalage
    a masik meg, ha 150es lcdje volt vkinek es most junosztyot nez, akkor miert nem azt nezi tovabbra is a regi lcdt? semmilyen kulso tenyezo nem fenyegeti (penz, pisztoly, stb)
    baszott rossz volt a hasonlat nem tudom ki irta lentebb, de nagy gyoker votl
  • Bhalage
    nem en irtam, de gecire igaza van!

az emberek nagy resze nem tud szorakozni es nem tudja jol erezni magat! nem a jatek hibajabol.
    en egy honapja miota megvan a jatek minden nap ejszakabanyuloan tolom es masnap ugy nezek ki a mint a fos, voros szemekkel. de nem birom abbahagyni egyelore, mert meg mindig baszottul szorakoztat!
    ennyi
    akinek meg nem tetszik, -es tenyleg nem bantasibol mondom- de az tegyen maganak egy szivesseget es huzzon el es csinaljon valami mast. tenyleg mindenkinek jobb lesz. eskü
  • csokicsiga #36354
    Nekem személy szerint öszintén azért tetszik, mert nekem visszaadja a filmek hangulalát, nekem ez elég, valszeg, elfogult vagyok, söt biztos.
    A bugok, egyéb nyalánságok nem érdekelnek, napi 2-3 óra játék,és élvezem /még leköt/ ,de ez az érzés, és "öröm" játék közben, valszeg az elsö mondatokban leirtak miatt lehetséges, a HANGULAT ami engem arra késztet, hogy fellegyen töltve minden hónapba a játék.
  • csokicsiga #36353
    A lényeg most láttam lesz a mozikba a sw 1 3D-be.
  • csokicsiga #36352
    Ez teljesen jó megfogalmazás, amióta megjelent az swtor, felé sem nézek a régi mmomnak, nem mondom ki a nevét, tehát, az elözöt jelenleg meguntam, ergo lexarom, feléje sem nézek, sem olyasmi fórum, se honlapot nem nézek, ha megunom ezt is, akkor ugyan az lesz, már ittsem leszek.
    Összefoglalva ami idegesség tesz,mert nemtetszik, lexarom, megyek oda, ami érdekel.
    De ez az én véleményem, másnak más, én nem várok soha csodát, olyan, mint a barátnöim, ha nemjön be kuka, már elnézését a szavakért.
  • PiszkosFred
    Hulye pelda, mert Junost teven is lehet nezni egy jo musort, es a 150es lcdn is lehet nezni kiszeltunde maratont.

En ertem, hogy a jatekiparnak folyamatosan fejlodnie kellene, minden evben meg kellene jelennie olyan uj MMO-nak, amitol keresztbefosod magad oromodben. Az SWTOR probalt ujitani, bizonyos teruleteken egeszen egyedi... MMO-k tekinteteben, nem Singleplayer ertelemben. De meg sem eleg, tobb kellene, tobb, tobb, tobb... Lehet erre varni, de nem fog megvalosulni addig, amig erre nincs tomeges igeny. Az a baj, hogy az alom azert alom, mert elerhetetlen. Ha megvalosul, onnantol vege, kipukkan az egesz.

Irta valaki masfel honapja, talan Bhalage, hogy sok a kiegett mmo jatekos, akiknek semmi sem eleg mar. Igy van, van jopar ember, akik evek ota uldoznek egy almot, es mindig csalodnak, emiatt keseregnek es bosszankodnak, esely sincs, hogy oromot talaljanak az mmo-kban. Sajnos teljesen mindegy, hogy mi a kovetkezo, aktualis mmo "cim", mindegyik eseteben ugyanez lesz. GW2 sem fogja megvaltani a vilagot, a Pandak sem, sot, a TES MMO se a Fallout MMO sem, pedig utobbi kettorol meg semmi info, de biztos, hogy az sem olyan, aminek egyesek almodnak. Aki viszont elfogadja, hogy a jatek szorakozas, es nem masodallas/foallas, sem penzkereseti lehetoseg, es a dolgok pozitiv oldalat nezve szorakozik, az jar jol hosszutavon. Ahogy nem szorakoztato valami, uninstal es irany a bolt, valami uj remenyeben. De sokan annak ellenere kinozzak magukat a jatekkal, hogy mar masfel honapja rajottek, ez nem az o jatekuk, utaljak, kivanjak a swtor bukasat... inkabb nezzenek magyar focit, idegbajt attol is lehet kapni.

Es ne feledjuk, hogy meg a vilag legszebb nojet is unja valaki...
  • Wlanseraf
    De érti:) hidd el a 99% éri a másikat az már egy másik dolog hogy le se szarja:D
  • DummyBoy
    Ezzel van egy kis gond ... amíg neked a 150 cm-es LCD az királyság, van akinek az a junoszt.

Az a bajom, hogy még mindig nem esett le kedves Chris barátomnak (Az előző post sem ment át ... egy betű sem ...) hogy az emberek igényei eltérőek ...

Éssokan nem értik azt meg, hogy bizony nem feltétlenül az a tökéletes amit ők gondolnak. Amíg ezt nem értik meg az emberek addig nem várhatják el, hogy megértsék őket.
  • Wlanseraf
    Csak nem érted mi a baja a sok embernek ennyi.. nem is csak a pvp!! hanem a pvp + működő gazdaság.. meg ilyenek..

De mondok egy egyszerű példát nehéz megszokni a yunoszt TV-t ha előtte volt 150cm LCD-m:)
  • Chris
    Kitűnően alátámasztottad azt, amire reagáltál, ennél kívánni sem tudtam volna jobb példát. A dramaturgiája is kiválóan szerkesztett volt, az utolsó mondattal fel is tetted a pontot az i-re, ráadásul az én utolsó mondatom vonatkozásában is.
  • csokicsiga #36346
    Ha ákiról beszéltek, én már vagy 1 éve töle veszek mindent, és hibátlanul csinálja, probléma, még nem volt!
  • DummyBoy
    Nem a rajongás ment át mutáción, hanem az elvárások ...

Az én magas igényeim:

- szórakoztató játék egyedül és haverokkal: pipa
    - jó sztori: pipa
    - magával ragadjon: pipa

Kraft: Nos, hogy nem nekem kell 3 hónapig ütni az amorf pirospettyes katicabogarat matiért, meg a következő három hónapban a púposhátú szelyemhernyót, hogy utána a követekző 3 hónapban gyártassak belőle 30 Beátricséskendőt, amiből 28 beleszakad az encsibe, a maradék kettő meg jó lesz, mert amíg az egyiket használom a másik mehet a mosásba?

Igaz, ez a rendszer más. Van jobb? Tuti. Van rosszabb? Tuti. Megfelel sokaknak? Igen.

Single player élvezetért havidíj? Én multizok is benne ...

El kellene fogadnotok, hogy van a világnak egy nagyon eldugott szeglete, ahol él egy pár olyan nagyon elmardatott egysejtű élőlény, akik bizony úgy választanak játékot, hogy az SZÓRAKOZTASSA őket. Az ő kis teljesen elhanyagolható igényeiket kielégítse. És ez a rész bizony talál magának pvp-t, partit, szórakozást, társaságot, stb. Még ebben a rakás szarban is ...

Az hogy az online játékok sava borsát meg nektek az jelenti, hogy a nólájferek minél hamarabb agyongenkelhessék a "lovokat" ez bizony gáz.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Természetsen a PVP jelenthet mást is ... de mivel egyszerűen képtelenek vagytok felfogni, hogy nem mindenki arra izgul mint ti, ezért vegyük a legdurvább PVP megközelítést ...
  • j0nNyKa
    bannerban a birodalmi guildek között azért néhány mondatos leírás van mindegyikről, én kapásból találtam 2-3-at, ami casualabb jellegű
    példa 1, példa 2, stb., nézegesd
  • Chris
    Ahogy látom vmi elképesztő mutáción ment keresztül a játékért való rajongás. Ez alapján tehát mindenki rendszerellenes hülye, akinek egy picit is magasabbak az igényei és nincs megelégedve azzal, hogy szimpla single player élvezetért fizet havidíjat, amiben pl. szinte egyáltaln nincs pvp, a craft meg kettes alá? Így silányítják le az igényeket sajnos a játékkészítők, hiszen olyan dolgok hiányát ideologizálsz meg, amik a sava-borsát kellene, hogy jelentsék az online játékoknak.

"Daoc vérpistik"? Annyira árulkodóak az ilyesmik, azt mutatják, hogy fogalmad sincs miről beszélsz.
  • dudusrac
    Sziasztok, nemrég kezdtem a játékot, lvl. 12-es mercenary vagyok Ahto City szerveren. Azt szeretném kérdezni, hogy tudtok-e ajánlani jó guildet egy olyan kezdőnek mint én (ez az első mmo amivel játszom). Mert amik ki vannak itt az infók között listázva azokról vagy alig van infó, vagy hardcore játékosokat várnak. Előre is köszi a válaszokat.
  • darth devil
    Pont ez a lényege, ebből van a sok pvp. Összeáll egy parti fejlődni, majd jön egy másik amelyiknek kell a hely, stb stb. Ezerszer jobb az ilyen pvp, mint akármelyik instanceolt mű pvp.
  • BoneDragon
    Hétfő este utaltam, kedd reggel 8kor már jött a mail.
  • j0nNyKa
    utaltam neki vasárnap este, hétfőn délelőtt már küldte az emailt a kóddal
  • Liio
    Zsíííír, köszi mindkettőtöknek. Amúgy ti Paypallal fizettetek neki vagy sima banki átutalással?
  • Boncmester
    Nem sokat tudok a GW2-ről, de pl az elég érdekes lesz benne, hogy a képességeket össze kell kombózni, vagy talán több player is kombózhatja, azt nem tudom, hogy mindenféle brutál dolgokat csinálhass. Szóval nem lesz benne ilyen tracer dart spam, meg hasonlók, hanem mindig a helyzetnek megfelelően kell majd kombinálni a dolgokat.
    Meg eléggé kompetitív lesz, ranglistákkal, stb, valszeg tényleg főleg hc pvp arcoknak.
    Én minimum a bétát mindenképp ki akarom próbálni, aztán ha jó, akkor megveszem.
  • BoneDragon
    +1
    Gyors, megbízható
  • j0nNyKa
    tőle van a GCm, igen, jó arc, jók az ajánlásai, és én is ajánlom
  • Tyrpak
    A "grindolj max szintre és utána fizess hogy jó legyél" szisztéma nálam nem nyerő.

Aion-ban 25-ig jutottam, de ott már olyan erőteljesen gankeltek a pve területen, és mentek a grindoló csapatok abyssban, hogy hagytam az egészet.

Daoc és Warhammer eltalálta a formulát pvp-hez, de a játék fejlesztésében, fenntartásában olyan mértékű hanyagságot követtek el, amiért bíróság járna.

Mit nem adnák egy tier-ekre bontott orvr-ért swtorban.
    Tegnap is Nar Shaddaa-n annál az empire outpostnál, ami valami hídon vagy min van, hogy milyen jól lehetne itt harcolni, védők lent a rámpa alján hátrányban, támadók fent, aztán ha kimozdulnak fedezékből, akkor nyílt terepen... mindegy, itt még Ilum se müködik, ez hogy müködne...
  • darth devil
    Ha normális pvp mmot akarsz, akkor koreai játék stílussal kell megbarátkoznod. Minden egyéb csak bohóckodás.
  • TDC Geronimo
    A charral még nem lenne baj, de az az asura eléggé gázos szerintem is. Mondjuk még mindig kulturáltabbak, mint az ennél elvetemültebb keleti cuccok. Ez is az, de ezt a szintet még beveszi a gyomrom.
  • Laroa
    "server vs server vs server nekem elég komoly pvpnek hangzik 4-500 fővel nem tudom te hogy vagy vele."
    Ühüm, aztán majd jön a sírás, mikor überlagg meg szervercrash lesz.
  • TDC Geronimo
    secret world már ránézésre is vicc szerintem meg hát failcom eleve. GW2ről meg nem fog kiderülni betaba, hogy milyen, ahogy swtorról se derült :D
  • 1Darton1
    Annyi baj van vele, hogy csincsillák és palotapincsik fognak egymás ellen küzdeni, ami meglehetősen illúzióromboló.
  • Laroa
    A DAOC óta kiégett pvp vérpistik minden új MMO-t úgy várnak mint a messiást, aztán 1 hónap után rájönnek, hogy ez nem az ő játékuk és indul a hiszti.
  • Tyrpak
    Vicc: iraki/afgán háborúból most lépett le az összes amerikai előfizető, de a tegnapi híradóban már szudánban elrabolt kínaiak voltak, szóval

Viccen kívül:
    - GW2-t megint sokan messiásként várják, ha meghívnak bétára meglátjuk
    - The Secret World utóbbi pár nem-hivatalos videója hatására alábbhagyott a lelkesedésem, hogy úristen ilyen animációval, gagyi karakter mozgással adják ki?
    (fene, Betacake épp down)
  • TDC Geronimo
    server vs server vs server nekem elég komoly pvpnek hangzik 4-500 fővel nem tudom te hogy vagy vele.

Amúgy március/áprilisba lesz public beta majd ott lehet megnézni, aki kap meghívást. Várni nem várok tőle semmit, ezt már megtanultam néhány mmo alatt. Viszont tény, hogy ezerszer inkább pvp orientált, mint pl swtor
  • Laroa
    Nekem van ez a freeze pve területen, ami mondjuk 2-3 óránként jelentkezik 1x. Abban sem vagyok biztos, hogy nem-e szolgáltatóm szaraxik-e ilyenkor. CC nem zavar, amennyit engem cc-znek annyit tudok én is cc-zni.
    Wishlist az van, ToT, UI scale, meg az, hogy ne csak 2 actionbar lehessen alul, hanem mondjuk 3-4.
    GW2-ről ennyit a pvp huszároknak: PvP
    Nem lesz itt semmiféle world pvp fontos célokkal, stb., szóval lehet majd sírva továbbmenni a következő mmoba
  • Liio
    Lejárt az előfizu... Erről a 6500-as oldalról rendelt már valaki magának GC kódot? Nekem ezek annyira furák... Tuti megbízható? Jó lenne tényleg olcsóbban kódhoz jutni, és ha bejönne, akkor utána is tőle rendelném.
    Szóval személyes tapasztalatra lennék kíváncsi az oldallal kapcsoltban.
    Bocsi, ha kicsit off. :/
  • j0nNyKa
    jóhát igazad van, félmegoldások vannak, én bebindeltem azokat, ha már egérrel nyomkodni nem lehet.. :)

végülis rohadtul kívánom, hogy ez legyen a legnagyobb bajom a játékkal (tulajdonképpen nagyjából ez a helyzet)
  • j0nNyKa
    iraki/afgán háború az eléggé modern grafika, mmo-nak is mmo, a készítők sem baszták el, és hajóval sem kell menned
    bár balance gondok vannak

komoly(abb)ra fordítva: guild wars 2 pvp-ről mit tudunk? nem lehet, hogy majd ott lehet jókat pvpzni?
    - a grafikája elvileg rendben lesz
    - mmo
    - balance-ról mintha azt olvastam volna, hogy (hasonlóan az egyhez?) mindenki ugyanolyan gearben, meg szinten lesz a pvp-ben, így tényleg a skill fog számítani
    - nem kell hajózni :P