Nem a rajongás ment át mutáción, hanem az elvárások ...
Az én magas igényeim:
- szórakoztató játék egyedül és haverokkal: pipa
- jó sztori: pipa
- magával ragadjon: pipa
Kraft: Nos, hogy nem nekem kell 3 hónapig ütni az amorf pirospettyes katicabogarat matiért, meg a következő három hónapban a púposhátú szelyemhernyót, hogy utána a követekző 3 hónapban gyártassak belőle 30 Beátricséskendőt, amiből 28 beleszakad az encsibe, a maradék kettő meg jó lesz, mert amíg az egyiket használom a másik mehet a mosásba?
Igaz, ez a rendszer más. Van jobb? Tuti. Van rosszabb? Tuti. Megfelel sokaknak? Igen.
Single player élvezetért havidíj? Én multizok is benne ...
El kellene fogadnotok, hogy van a világnak egy nagyon eldugott szeglete, ahol él egy pár olyan nagyon elmardatott egysejtű élőlény, akik bizony úgy választanak játékot, hogy az SZÓRAKOZTASSA őket. Az ő kis teljesen elhanyagolható igényeiket kielégítse. És ez a rész bizony talál magának pvp-t, partit, szórakozást, társaságot, stb. Még ebben a rakás szarban is ...
Az hogy az online játékok sava borsát meg nektek az jelenti, hogy a nólájferek minél hamarabb agyongenkelhessék a "lovokat" ez bizony gáz.
Természetsen a PVP jelenthet mást is ... de mivel egyszerűen képtelenek vagytok felfogni, hogy nem mindenki arra izgul mint ti, ezért vegyük a legdurvább PVP megközelítést ...