60890
-
Nem tudom, ti miket használtok, de se juggeral, se operativeal, se vanguardal nincs gondom, bőven elférnek a main skillek a középső baron. Az egyéb aránylag gyakran használt pvp skillek mennek a bal oldali alsó részére, és kész. Messze nincs annyi használható skill h ne férj el középen. -
Laroa #36520 Nekem sem fér el minden skillem, de ha választani kell, hogy egy olyan skillt rakjak-e ki szélre amin 5-10sec cd van, vagy olyan amit gcd-vel spammelhetek, akkor az utóbbit teszem ki a szélső action barra, mert arra nem kell figyelni. Ezt komolyan ilyen nehéz felfogni? :) -
talos86 #36519 Lehet csámcsogni: http://imageshack.us/photo/my-images/109/screenshot2012020211004.jpg/ -
Boncmester #36518 Mivel azt mondta, hogy nem fér el minden skillje, amit normálisan használ, a két középső baron, ezért mondtam.
Mellesleg pl én is a heal potit, trinketeket, 1-2 harcban használt, de sok CD-s skillt a szélére rakom, mert nem fér ki 2 baron nálam sem az összes harci képesség. Eléggé zavaró lenne, ha nem látnám a CD-ket. -
mgerihun #36517 Traumának hívják, nerfelve van heal pvp-n, ott a debuffot jelző ikon középen -
Spheriot #36516 valahogy csak beszámolja mert ha egy rosszul gearelt 50-essel akadok össze az belém sem tud gyakorlatilag sebezni... -
Be kell magolni a CD időket, és fejben tartani mikor nyomtad el így tudod mikor jár le...

-
Működik expertise jó tudni mert egy ideje PvE gearben healelek mert utoljára még nem számolta be nekem healbe :D Akkor most mehet vissza PvP gear zsír :D -
Boncmester #36513 Azért, hogy mindkét cuccot ki kelljen szedned. -
talos86 #36512 Mennek a szerverek. -
Tyrpak #36511 Csak azért, hogy a pvp-re epeent verők és a pve-re epeent verők ne ugorjanak egymás torkának, hogy a pve cuccal jobb pvp-zni, vagy a pvp cuccban könnyebben megy a pve. -
Laroa #36510 Arra gondoltál hogy gcd-s skilleket, buffokat, quick travelt, fleet passt rakj a szélső barra, és akkor nem kell figyelni? Középső barra meg mehetnek a cd-s skillek mert oda jobban tudsz figyelni? Vagy csak jó játszani a hülyét? :) -
Expertise nem kellet volna szerintem nem tudom megérteni midnenhol miért erőltetik ezt a külön PVP stat systemet... 
Persze ez saját vélemény
-
Boncmester #36508 Pl hogy lásd a CD-t, hogy használhatod-e már a képességet? -
talos86 #36507 én nem is pakolgatom sehova őket. Nekem jók ott ahol vannak, egyáltalán nem zavaróak. -
Laroa #36506 Az, hogy tökmind1 hová rakja a skillbart, ha bindelésből megy az ott lévő cuccok használata, ezért akár el is lehetne rejteni, ha tudod melyik skilleket melyik slotba tetted? -
mgerihun #36505 Szerintem warzone jól eltalált, működik expertise, jó a balance és van csapat játék. Ahto City-n Nemesis vagy Tempest premade erre a jó példa -
talos86 #36504 A The Tomb zóna közös, illetve az átjáró. -
Boncmester #36503 De mi köze a bindelésnek ahhoz, hogy a szélére pakolja a skillbart, és nem középre? -
Kazagor #36502 Egyébként a játék tökéletesen kezeli az Eyefinityt, pl. quest párbeszédeknél a 2 szélső monitoron is megjelenik a jelenet, ráadásul olyan tartalommal, amit 1 monitorral nem is lehet látni. Nem kell állandóan forgolódnom a karakterrel, ha oldalt valamit meg akarok nézni, csak odapillantok a szélső monitorok egyikére.
Egyedül az UI mozgathatóság az egyedüli negativum ami visszaveti kicsit a játékélményt. -
Laroa #36501 Vkivel egy időben küldted el a hosszászólásod, és ezért a másik ember hozzászólása elveszett, a tiéd meg 2x jelent meg. -
Laroa #36500 Belsavison, ha egy irányba visznek a daily questek akkor kihasználható a pvp gearelt companion. De erőteljesen kétlem hogy ugyanazokon a területeken folyna a questelés. -
talos86 #36499 Alt, Ctrl egérre bindelve, makrók egérre bindelve, a főbb skillek egy csoportba szedve a két középső bar-on, buffok odalra rakva, mivel úgy is makrózva vannak, illetve bindelve egérre. 1 gomb van a G700-on ami nincs befogva jelenleg. -
Boncmester #36498 Mert a G700-at tudod használni, a fórumot meg nem XD -
Én jól elvagyok az UI val, középső 3. bar se hiányzik, nekem tök mind1, hogy jobb vagy bal oldalra rakja az ikont, gyorsgombot nem zavarja. :D -
Although #36496 Ha tehát olyan hogy a cucc meg a gear mindent eldönt akkor az úgy szar ahogy van....az mmok 90%-a ilyen. Legalábbis amit olvasta maz alapján. -
SG fórum "feature" :]
Én is 40"-on játszok 1,5-2 méterről, nagy kijelzőnél messzebb kell ülni ennyi tetszik nem tetszik ez így van :] -
Boncmester #36494 Tényleg nem túl jó a PvP benne pár másik játékhoz képest. -
Boncmester #36493 Nekem amúgy nincs semmi gondom az UI-val azon kívül, hogy max 2 ablakot lehet megnyitni. -
talos86 #36492 Na ez mér küldte el 2x?
-
Kazagor #36491 Hát igen, tényleg az én hibám, hogy a bárokat nem tudom arra a monitorra mozgatni, ahová akarom.:) Hogy én mekkora fax vagyok.:)))
Meséld el, te hogy csinálod? Ha megmondod, befizetlek egy évnyi játékra.:) -
Laroa #36490 Élvezetesebb a játék? Az előbb még azon sírtál hogy 180 centit kell mozgatni a fejed, mert a szélső monitor tulsó szélén van az actionbar. Nem irigylem tőled az eyefinityd meg a 3 monitorod, de akkor sírás helyett ülj hátrébb a monitoroktól pl
-
talos86 #36489 Én simán elférek 3 skill baron a Marauderrel. ja, hogy nekem van egy G700-am és tudom hogy kell használni? Bocs... -
Although #36488 Nyilván nem mondok véleményt mert nem láttam, annyit láttok akik visszajöttek. És ismerek jó pvpsek és nekik nem tetszett és adok a véleményükre. De majd megkérdezem mi volt a gondjuk vele. Bár szerintem nem elválasztható attól hogy ők szinte kivétel nélkül túlságosan solo orientáltságról is beszéltek. Mondjuk ez engem nem fog zavarni. Nyilván tudni kellene mire megy rá a pvp ami nálam pl alap szempont és ebben a conan agyon jó volt sokáig és még most se rossz hogy nem mindig számít a szint és az alaptulajdonságok, karakter tulajdonságok, bizony lv80-as karival is futottam bele olyan lv65-be, és azért nagyon béna én sem vagyok, aki szarrá vert. Persze ez még régebben volt ma már a új pvp rendszerbe ez nehezebb de még mindig nem lehetetlen. Egyszerűen úgy mozgott meg használta a kariját hogy nem tudtam végezni vele. Szóval ilyen és ehhez hasonló szempontok kellenek egy jó pvphez. Akiket én ismerek azok eszerint és még hasonló szempontok szerint osztályoznak. És nagyjából én is De erre ti tudjátok a válasz én nem. -
Tudja hasznalni, csak az SWTOR nincs felkeszitve erre. Nem ugyanaz. -
Boncmester #36486 Mikor még volt companion Ilumban. Most meg már nincs, szóval erről ennyit :) -
mgerihun #36485 de ha ferrarival akkor olyat csinálni amire nem alkalmas, pl költözni, vagy családi túrát tervez vele, akkor hülye. -
Kazagor #36484 Bagoly mondja verébnek? Nekem az ne mondja hogy retardált vagyok (ha a 'tard az akart lenni), aki ilyen fantáziadús karakternevekkel büszkélkedhet.
Valószínűleg azért játszom több monitoron, mert igy sokkal évezetesebb a játék. Az Eyefinityt pont az SWTOR miatt vettem, ezért nem vagyok hülye, hogy 1 monitorral játsszam 3 helyett. kkor mi a francnak van? Honlapnézegetésre? Azért mert neked nincs Bentley-d, azért nem kell köpködni arra, akinek meg telik rá.
A lényeg az, hogy kihoznak egy több száz milliós játékot úgy, hogy abban nincs UI customizáció az indulásnál.
Egyébként meg nekem ne mondja senki, hogy tökéletesen meg van elégedve az UI-val, mert az hazudik. Nem zavar hogy nem méretezhető, hogy idegesitően ablakok zárodnak be mikor újabb ablakok nyilnak, hogy nincs harmadik középső bár, miközben a skillek sokasága ezt igényelné stb, stb, stb.?
-
talos86 #36483 De ha nem tudja, hogyan kell használni azt a Ferrari-t, az eléggé minősíti. -
Spheriot #36482 Azért mert valaki Ferrarit vesz azért még nem hülye csak van egy csomó pénze...