• Although
    Nyilván nem mondok véleményt mert nem láttam, annyit láttok akik visszajöttek. És ismerek jó pvpsek és nekik nem tetszett és adok a véleményükre. De majd megkérdezem mi volt a gondjuk vele. Bár szerintem nem elválasztható attól hogy ők szinte kivétel nélkül túlságosan solo orientáltságról is beszéltek. Mondjuk ez engem nem fog zavarni. Nyilván tudni kellene mire megy rá a pvp ami nálam pl alap szempont és ebben a conan agyon jó volt sokáig és még most se rossz hogy nem mindig számít a szint és az alaptulajdonságok, karakter tulajdonságok, bizony lv80-as karival is futottam bele olyan lv65-be, és azért nagyon béna én sem vagyok, aki szarrá vert. Persze ez még régebben volt ma már a új pvp rendszerbe ez nehezebb de még mindig nem lehetetlen. Egyszerűen úgy mozgott meg használta a kariját hogy nem tudtam végezni vele. Szóval ilyen és ehhez hasonló szempontok kellenek egy jó pvphez. Akiket én ismerek azok eszerint és még hasonló szempontok szerint osztályoznak. És nagyjából én is De erre ti tudjátok a válasz én nem.