60890
-
Tyrpak #36681 Végignéztem a listát, és a legjobb, amikor valaki megjegyzi, hogy neki egyik kardjában narancs, másikban cyan színű van, és amikor megkérdezik honnan, akkor azt válaszolja, hogy Kotor 1-ből. :) -
Én is 40-es PvP szettben vagyok és már jócskán felupgradeoltam. -
talos86 #36679 Az lesz, mivel nálam erősen számít hogy néz ki a játszott karakter. -
Pacho #36678 Én kivettem az összes 40-es pvp itemet, de 50-re így is simán meglett az 1000/1000 + 1 lila táska a cargóban combo. -
Laroa #36677 40es szettet max akkor érdemes megvenni, ha rááldozod a pénzt a mod kiszedésre az 50es szettekből. Ami tippre egyáltalán nem olcsó mulatság. -
Bhalage #36676 hat engem egy falloutos enclave power pancelra emlekeztet leginkabb :o
de nem ugy nez ki mint amiben furgen lehet kardozni, inkabb valami heavy troopernek kellett volna ilyen csinalni -
Bhalage #36675 ezek nagyon csúúúnyák -
talos86 #36674 Attól függ. A női Sith Warriornak az egyetlen jól kinéző szete pont a 40-es PvP szet. Néztem a Rakata, a Tioni, a Columi gear gear skinjét, hááát... egyenesen okádék női karakteren(bocsánat a kifejezésért). -
Laroa #36673 Battlemaster fegyver -
sata75 #36672 engem kempeltek a tatuinon lvl26-on. -
Laroa #36671 Tatooine utolsó területén a nagy sivatagban van közös quest terület. -
Azt rontottad el, hogy erős kezdeti benyomásról beszélsz, ami neked és pár hasonszőrűnek 2 hétig tartott... én meg még közel sem vagyok túl ezen a "kezdeti benyomáson". A játékosok 5-10%-a ez a "kijön a gém, vettem ki szabit... dingeltem 50-re egy hét alatt... hol az endgame? cancel subscription!". Persze lehetne nektek is játékot készíteni, de nem látom, hogy az miért hozna nagy hasznot, ha tizede annyian veszik meg és fizetnek elő (tizede bevétel, jól számoltam?). Egyszerű játék kell, könnyed, legyen sikerélmény, ne kelljen napi 25 órát játszani, hogy elérj valamit, hanem napi 1-2 órával 1-2 hónap alatt elérhesd a max szintet, ne kelljen három billentyűzetet meg 5 darab 40 gombos egeret telerakni hotkey-ekkel, stb... Az előfizetők 90%-a dogozó, családos ember korlátozott szabadidővel, amit ráadásul nem 100%-ban a játék előtt ülve akarnak eltölteni. Erre van belőve a dolog. És nem ők sírnak folyókat a fórumokra... Itt van a kutya elásva, teccikérteni? -
Tyrpak #36669 Ezt a kristályt hogyan lehet beszerezni?
Kék fekete maggal -
Laroa #36668 Szerintem 40es gearböl csak az waist/wrist itemet érdemes megvenni, én a bolygókon lévő mod árusoknál veszem szépen commendationből a modokat a narancs cuccaimba. -
MaRee #36667 Ehhez kapcsolódóan kérdés: Érdemes rákölteni a wz commendationöket a 20 -as és 40-es pvp gearre, vagy jobban megéri 50-ig összegyűjteni az 1000merc és 1000 wz commendationt? -
Lehet hogy ez nagyon egyedi, de én találkoztam anno kvesztelés közben egy dzsedáj harcossal ... (csak nem jut eszembe hol ... lvl 30 alatt ...) -
MaRee #36665 Ez tényleg jó cikk, mehetne bannerbe. -
gavor #36664 A többi mmo-ban ennyi különbség sem volt. 1 maxos karid volt csak? nem -
De most mér nem igaz ?
-
Laroa #36662 LOL -
Mindenki szeret/ett "sátrazni", KEMPingezni a barátokkal... 
-
néztem is szintezéskor hogy ezek mitől contested bolygók... Pf nemtudom mitől féltek hogy összeeresszék a népet időnként, wow-ban legjobban stv-t szerettem, szerintem mindenki tudja miért! -
talos86 #36659 Ez fájt. -
Laroa #36658 Mondjuk akkor röhögnék igazán, ha ez tényleg benn lenne a játékban 
-
Kazagor #36657 Mielőtt belépsz a hajódra, vedd le a fülest, kapcsold ki a hangot stb.:) -
Chris #36656 Ebben az egész mmo vagy játék iparban szerintem sokkal egyszerűbb a tünetekre a diagnózis, ahogy nem mellékesen mostanában minden iparágban. A rövidtávon megteremtett kisebb biztosabb profitban jobban hisznek, mint a hosszútávon elérhető jóval nagyobb bizonytalanabban. Ezért a külcsíny meg a kezdeti erős impressziók a lényegesek és ezért nem gondolják át és nem valósítják meg a komplexebb dolgokat, ami a hosszú távú játékosmegtartást szolgálná a'la endgame, kompetitív pvp, craft.
Ennek ellenére úgy érzem, hogy az swtor ezt a lécet, bár gyenge próbálkozások árán, de próbálta átvinni, mégsem itt hibáztak, hanem sokkal inkább a prioritások súlyozásánál, ahol elvesztek a single player elemekben (quest szinkron, újrajátszhatóság*) az mmo elemek kárára. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy deklaráltan most ezt heggesztik.
*Újrajátszhatóság alatt itt csak két alkalmat értek, a két frakció elkülönítése miatt, hiszen szinte külön területeket fejlesztettek nekik minden bolygón, ezzel mondjuk pofoncsapva a pvp lehetőségeket, hisz képtelenség véletlenül összefutni kvesztelés alatt ellenféllel.
-
Laroa #36655 -
Ahányszor elmész mellette... nem tudom többiek hogy vannak ezzel, de si-nek a hajó közepén áll, átmegyek egyik végéből a másikba, és már megy a rizsa
-
talos86 #36653 Főleg, hogy minden egyes alkalommal végig kell hallgatni azt a nyomorék droidot.
-
Megint csak optikai dolog a megoldás: a hajódról a bolygót akarták megmutatni kívülről. Amikor kikukucskálsz az ablakon, akkor az űrből lásd az aktuális helyszínt, mert úgy stílusos. Igazad van egyébként, de a bw single-player fejével gondolkodva kell ez a "mutassuk meg nekik a helyszínt az űrből, mert az sci-fi feeling". -
Laroa #36651 Dehát az űrkikötő településen meg a fleeten is van bank, tehát felmenni a hajódra ennek tükrében nonszensz
-
Pacho #36650 Ha csak a széfbe akarnál pakolni azt egyszerűen megoldhatod, mert mind a bolygókon, mint a fleet-en van cargo hold. -
Nem zavar a videó, csak szerintem nem akkor kellene lejátszania az animációt. Mert lehet nem azért megyek a hajóra mert el akarok repülni, hanem mert valamit be akarok pakolni a "széfbe" mondjuk vagy akármi egyéb stb stb.. :] -
talos86 #36648 Space...space...space...space
-
Laroa #36647 automatically skip videos opció ezt nem oldja meg? -
Jogos, hogy miért külön instansz a hangár én csak azt írtam, hogy kicsit kihalt de ettől függetlenül nincs bajom vele csak hiányolom a népet belőle ennyi :)
Amúgy az még szerintem jó megoldás lenne, ha nem nyomná egyből a hajóralépésnél a felszállós videót... játssza le akkor mikor kiválasztom, hogy hova reppenek, de hogy miden hajóra lépéskor felszáll automatán nem bejövős :) nekem legalábbis. Persze ez csak ilyen icipici dolog zavarni annyira nem zavar de korrigálhatnák :] -
Laroa #36645 
-
Olvass tooltipeket, különben úgy járunk, hogy cikket írsz az indexre, és nyafogsz hogy te eldobtad a tönkrement cuccaidat javítás helyett, és senki nem szólt, hogy ez máshogy is működhet
-
Laroa #36643 Van -
Igen, az altalanos IRL helyzet miatt, amely a jatekokban, kozte a jelenlegi mmokban, igy az SWTOR-ban is kimutathato. De irhattam volna ezt a Skyrim kapcsan is ugyanugy, mint a legujabb FIFA kapcsan. Nem jatek specifikus a dolog...