60890
  • Boncmester
    Nyilván lehetne rajta pár dolgot alakítani, vagy pedig megcsinálni a testre-szabhatóságot (meg is fogják, be van jelentve, láttuk a videót róla, hogy fog működni). De a jelenlegi is ok nekem.
  • t0xikus
    én kiegészíteném annyival, hogy teljesen használható az UI, de ahogy írtam persze hiányzik a testreszabhatóság. (én pl kb alapból a felére venném a méretét:) )

lényeg, hogy nincs blocking hatása a játékra
  • Braikingboss
    Annyi a különbség hogy a régi UI nem sötétíttette el a képességeket hanem ment a gcd lefelé de a háttérben ugyan úgy fényes maradt a képesség. Sokkal jobban lehet látni mit nyomhatsz el gcd után.
  • MaRee
    Rohadjak meg ha látom a különbséget :D
  • Boncmester
    1,5
  • Braikingboss
    Lehet hülye kérdés de én nem tom :D Menyi a gcd ideje? 1.5-2 sec?
  • Tyrpak
    Régi és új UI egymás mellett

Nekem a fenti, a régi jobban tetszik. Én azon jobban láttam, hogy a GCD leteltével mit fogok tudni maaaaajd nyomni. És nem csak azután, hogy letelt a gcd, kivilágosodott, ami használható, és na most nyomható.
  • t0xikus
    én annyira tapasztalatlan vagyok, hogy ezelőtt tetris volt az egyetlen játék, amivel toltam:(
  • Kasadya
    nem uyganaz....,mert az utolsó szakaszban kb. 3-5 sec szart se lehet látni...és igen azért tudjátok használni,mert valószinüleg tapasztalatlanabbak vagytok ilyen téren és nektek tök 8,hogy egy képességet 3-5 seccel később toltok mint kéne....a mob akkor is meghal azt aláirom ,de sajnos nekünk tapasztaltabb playereknek ez nem elég....
    úgyhogy nektek maradjon igy,de mi szeretnénk a saját kivánalmainknak megfelelően alakitani!

Vedd/vegyétek már észre ,hogy TESTRESZABHATÓSÁG az ALAP DOLOG!! alapnak kéne lenni....hogy neked is és nekünk is jobb legyen!

Nem kötekedni kéne hanem elismerni,hogy nekünk mások az igényeink....
  • Boncmester
    Egyetértek.
  • t0xikus
    sztem teljesen jó az ui, elég böszme színeltérések vannak ahhoz, hogy konkrétan ne kelljen ránézni ahhoz, hogy esetleg lássam, mi hol tart
  • Kasadya
    fölösleges magyaráznod nem értik meg.....UI slider....édes Istenem az csak álom marad...

amugy a fentről lefelé szürkülő spell ikonokról külön lehetne órákig beszélni,hogy miért faszság!
    miért nem lehtett az "óramutató járós" JÓL BEVÁLT módon jelezni,hogy mennyi még a GCD illetve mennyi idő van hátra a cooldown-ból számlálóval?
  • Boncmester
    Én simán látom, mögötte megmaradt ugyanaz az elsötétedés effect. Azt is látom, ha pl kivillan a Railshot, amit ugyebár csak CC-zet illetve DOT-olt ellenfélre lehet lőni.
  • Boncmester
    Ugyanúgy tudom használni az UI-t, mint eddig, semmi különbség, csak most jobban villog. De tök ugyanazt mutatja, és a mechanic is ugyanaz.
    Kb mintha azt mondanád, hogy a piros billiárdgolyót nem tudod meglökni, csak a sárgát.
  • a.carkey
    Marival nálam most ez van:

Rage problémám sosem volt.
  • Laroa
    Juggerrel kb sose voltam 0 ragen pvpben, sőt. De most erről nem tudok nyilatkozni. Shadow-val nincs bajom.
  • Tyrpak
    Jelenleg annihilation ág, empowerment 2, nem fix a rage :)
    Pontosabban az lényeg, hogy felrakom a dotot, és miközben ellök, stunol, snare-el, azért akkor is kapok rage-et hiába nem tudom ütni.

Jugger is tud ilyet, hogy véletlenszerűen kap egy kis rage-et.

És mivel kiszámíthatatlan, hogy melyik gombnyomásomra történik meg amit szeretnék, és melyikre ír ki valami szép piros szöveget (not facing, out of range, effect not available), azt se tudom, hogy melyik skillem sikerült, és vont le rage-et.

Ideális esetben (pve), már megy a dolog :)
  • a.carkey
    Nem tudom, de nekem beszámolta. Inkább az baszott fel, hogy mire minden miénk lett, és végre ment a pvp a +300valor miatt, azonnal elveszítettünk egy pontot, és máris ugrott a +300 valor killenként. Na ez van.
  • Bandras DaSilva #37167
    Nemtom, nekem semmi gondom nincs az uival. A tegnapi peccs után nagyszerűen műkszik.
  • Laroa
    Kicsit azért offolom a skill bar topicot ezzel:
    The reverse engineering return rate is not currently working as intended. In an upcoming patch, we are improving the reverse engineering rates – especially for the higher-level items. We are also looking into the issue where a player receives "You already know that schematic" instead of learning a new research variation.

Patrick Malott
    Systems Designer
  • Laroa
    Ez így nagyon össze-vissza. Repkednek a cc-k? Akkor biza nyomhatsz bármit, úgysem történik semmi és meghalsz. És ennyi idő kevés volt megtanulni, hogy melyik skill után mennyi raged lesz ha mondjuk elindultál 0ról?
    UI scale: 800x600
  • Tafaya
    Az effekt tényleg szép, csak az egész qb lett így kicsit használhatatlan :)
  • Boncmester
    Semmi gond, értem én. De szerintem a normális kérdésekre szoktunk válaszolni általában a megfelelő stílusban. Azzal meg gondolom senki se számol, hogy bejön a topicba, és minden info itt lesz neki strukturáltan, mint mondjuk az swtor.hu-n :)
  • Tyrpak
    Jó, de én szeretném megnyomni a
    Force Charge-ot
    Smash-t
    Stunt
    mittoménmilyen throw-t (heal debuff)

És rohadtul nem tudom követni, hogy melyikből mennyi van még a cd-ből, maradt-e még rage miközben verem a billentyűt, próbálok rajta maradni az ellenfélen, és repkednek a cc-k.

Az új UI-nál túl sokat bámulom lent a bart a fenti történések helyett.

(és egyébként is, kérek egy UI scale slidert, hogy 1.5 szeresére növelhessem az ikonokat)
  • Laroa
    Mivel a gcd letelte után az összes cd nélküli skillem aktív lesz, így ezek közül bármelyiket megnyomhatom, és nem érdekel, hogy a UI szürkének mutatja.
  • Bhalage
    sztem kurva jo lett az uj quickbar effect
  • Tyrpak
    Ok, akkor nézzük úgy, pvp kellős közepén, megnyomtál valamit, az off-gcd dolgokon kivül minden elszürkült.
    Van 1.5 másodperced, mire megint nyomhatsz valamit (nálam queue 1 secen).

Honnan tudod, hogy az összes szürke dolog közül melyik lesz nyomható, amikor letelik a gcd?
    Megnyomod a skillt és kiírja, hogy not ready, not enough x, és akkor gyorsan nyomsz valami mást?
  • Laroa
    lol
  • Laroa
    A gcd ideje attól nem változik, hogy nem érted a ui-t. Max megnyomod a skillt hamarabb és kiírja hogy not ready yet.
  • DieHard
    jol eltuntél mester :)
  • a.carkey
    Na ez részletes volt.
  • Tyrpak
    Kérdés: van aki érti ezt az új UI-t?

Elvileg jobban lehetne rajta látni a hosszú cooldown-ú skilleket, gyakorlatban ha nem tudnám már érzésből, nem ismerném a karakterem, akkor csúnyán visszaesne a játék tempója.

Megvárni amíg lejár a gcd, hogy akkor ránézzek a bar-ra, hogy melyik gomb él, melyiket nyomhatom? Iszonyat hosszú lesz így egy GCD.

Érzés alapján most az az eredménye, hogy inkább nyomom, amit tudok, hogy nincs GCD-n, addig át is fut az agyamon, hogy ok, megint él a stun, vagy a 15 seces cd, és akkor a következő GCD letelte után el is tudom nyomni.
    Vagy nem, mert nem tesz különbséget, hogy GCD-n vannak a dolgok, vagy pedig nincs rá resource.

Amin segít, hogy a hosszú cd-jű, de nem GCD-s dolgok (pl defensive skillek) sokkal jobban látszanak, mert amíg minden más szürke, addig azok élnek.
  • Ferro_TwL
    Lehet rajtad 2 Battlemaster (vagy bármilyen) implant ami ugyanolyan.

A különbség az, hogy az egyik amit commendation-ért vehetsz meg, a másikat pedig token-ért. Hogy miért futnak különböző néven azt én se értem:)
  • N1ggA
    Lehet lilákból is több nálad, csak a unique itemekből nem.
    Rajtam is két ugyanolyan van.
  • j0nNyKa
    az a kulonbseg, hogy ugye ezek unique (lila) itemek, es papiron emiatt csak egy lehet nalad beloluk

tehat pl. "Battlemaster Combat Medic's Enhancer"-bol csak egy lehet a karakterednel, viszont ugye 2 implant slot van - semmi gond, mivel a "Battlemaster Combat Medic's System" ugyanazokkal a statokkal egy teljesen masik unique item, igy felpakolhatod a kettot egymas melle

namost hogy ez csak papiron van, es valojaban enged-e ket ugyanolyan nevut?! passzolom.
  • Roró
    Ja, nekem is volt acc frozen.... vártam 3 órát, hogy a support reagáljon, végelkeseredésemben megváltoztattam a pw-t és megint kérdezte a biztonsági kérdést aztán akkor már eltaláltam a választ és be tudtam lépni... ja arra vártam ennyit, hogy megírják nem tudnak segíteni hanem telefonáljak blabblabblab, protokol droid nevében írtak :D . Szóval érdemes a print screen-t csinni az 5 megadott válaszról.
  • N1ggA
    Az égegyadta világon semmi. Amit el tudok képzelni az az, hogy alapból úgy akarták, hogy egy implant és egy system/package stb. lehessen az emberen, de jelenleg ez nincs benne, és nem számít semmit.
  • a.carkey
    Akkor ez érthető.

Erre is tudnál válaszolni?

"Mi a különbség a PvP vendorokban található, azonos statokkal rendelkező, de különböző nevű (pl. implant/package) implantok között? Nem bírok rájönni ..."
  • SittesHunteR
    Köszönöm a segítséget sikerült ezerr hála !!!
  • PiszkosFred
    Ahogy a kollega is irta egy kommenttel korabban, az accountodnal az swtor.com-on menj vegig az osszes lepesen, es csak akkor probalj beloggolni, ha mindent beallitottal, es megjelenik a "ready to play" felirat.

A titkos kerdesekre a valaszt nagyon jegyezd meg, mert 3 rossz valasz eseten hivhatod a supportot. Legalabbis itt meselte valaki, hogy megszivta, mert nem emlekezett ra, es kerdezte a jatek valami miatt, majd az account frozen lett amig telefonon le nem dumalta a dolgot.