60887
-
Zozzancs #38804 Srry és mennyit ír CET-re mert most a rohadék launcher nem írja ki a karbantartás időpontot, előbb akartam volna megnézni... -
Bandras DaSilva #38803 A trooper pvp páncélok viszont nem annyira jók.....a pve cuccok meg még kevésbé:( -
Bh top páncélokat inkább hagyjuk. :D A Champion/centurion úgy néz ki, mintha valami szemétkupac, semmi igényesség, a rovarsapka a csúcs. :D Agent armorok viszont tényleg jók, leszámítva a sapkákat. -
Tuti nem az imp közösség, mert ott csuklya szinte nincs is. :) -
Johika #38800 erdekes en jobban szeretem a csuklyat, sot ha lehetne sapkat es csuklyat hasznalnek egyszerre -
z3d #38799 Remélem azokra a páncélokra is működni fog a hood on/off, amelyeknél default lent van a csuklya rész. -
z3d #38798 Az agent meg a BH pvp páncélok jól néznek ki szvsz. -
Johika #38797 pont ezert lenne jo amit irtam, lvl 30 kornyeken nagyon jo ruhak vannak imp oldalon, aztan ...:) -
Annyira jok a csuklyas pancelok, hogy a kozosseg kisirta maganak a "hood on/off" opciot :) -
Nézd, rep oldalon médiumban IS iszonyat jól kinéző csuklyás páncélok vannak. (Heavyben meg pláne.) Imp oldalon egy darab sincs. Na ez a lol, meg az, hogy egy degenerált (vagy Marilyn Manson lelkületü) tervezte szinte az összes imp pvp páncélt, és a a top páncélok 80%-át. -
sata75 #38794 CET, Central European Time -
Bandras DaSilva #38793 CET -
Zozzancs #38792 Srácok, magyar idő szerint mikor lesz szeró? tudom, hogy oda van írva csak szégyen szemre nem tudom, hogy CET be vagy GMT be vagyunk? köszi! -
Johika #38791 lehet, edig csak assassinon lattam azert kerdeztem:) -
z3d #38790 Sztem nem advanced class függő, hanem a bölényes az PvE, a tollas meg PvP.
Nem tudom, a puskás pap milyet használ :D -
Johika #38789 kulonben jobb lenne a ruhazkodas ha az armoring hatarozna meg, hogy light medium vagy heavy a pancel. nem szeretem a sok egyforma karaktert:D -
Johika #38788 az a bolenyes nem az assassine? -
z3d #38787 Tegnapelőtt láttam egy sorcit, aki képes volt a bölényes sapkában úgy nyomulni, hogy nem rejtette el. Nagyon keményen nézett ki :)
Akkor már inkább a tollas sapka :P -
DieHard #38786 Halálcsillag -
Johika #38785 jaja, nekem sorcival esett meg az elejen egy nagyon jo, varom is hogy ki lehesen mar szedni armoringot :)) -
DieHard #38784 röviden. lútqrva :) -
Tyrpak #38783 Tegnap alton megint eljutottam a dread masters-ig.
Bármelyikét elfogadnám a csúcsos bohócsapka helyett.
Még a tollasból is kétféle van. -
The maintenance is set to last from 2AM CST (12AM PST/3AM EST/8AM GMT/9AM CET) until 9AM CST (7AM PST/10AM EST/3PM GMT/4PM CET).
Amúgy tényleg elég kiábrándító, hogy egyszer nem úgy volt maintance, hogy egyszer is nekünk kedvezzen, teszem azt hajnali háromtól reggel kilencig. -
nemnormális ember este is dolgozik :)
de ma este felmegyek, minden héten érdekel, hogy mi történt az új patchben -
DieHard #38780 Este sem nagyon látlak, csak ha nagy a buli! :) -
Johika #38779 Sapka lehetne jobb is :) -
igen. -
(Van két gyerekem, így a kötelező napik lenyomása és néha egy-egy bolygonkénti történetszál/nap/egy darab alt mellett sokminden nem nagyon fér el az időmben, így agypéniszt kapok ha nem a feladatra megy a csapat, hanem minden másra és még másfél óra után is max. csak egy győzelem van meg a napi háromból.) -
De lehet global csetet csinálni, csak hirdetni kell ... (Ennek az Instance-olt general csetnek megvannak az előnyei és a hátrányai is ...)
Ott van pl: az AhtoCityEvents ... Azt pl: pont azért csinálták, hogy ne csak a fleeten lehessen teamet vadászni FP-kre ... az más kérdés, hogy kevesen használják ...
Mi a srácokkal pl: csinátunk saját csatornát, így bármikor tudunk beszélgetni függetlenül attól, hogy ki melyik bolygón van éppen.
Tehát elvileg a lehetőség megvan, csak nem használják az emberek. Lehet azért mert más mmo-nál ez másképp van megoldva, de mivel nekem nem sok tapasztalatom van, így nem tudok nyilatkozni.
Guild meg mindenképp érdemes ... csak azt sajnálom, hogy mikor republic-ra jöttünk ugye az imp. guildet otthagytuk, jó társaság volt. (Ami szerintem a legfontosabb szempont egy multis játéknál.) Az új remélem hasonlóan jó lesz, direkt olyan próbáltam keresni, aminek van víkendvarior részlege is. De alacsonyabb szinten is könnyebb csapatot szervezni bármire, PVP-re, FP-re, stb. -
evil006 #38775 Sziasztok!
Nem tudom elindítani a játékot.Nem enged belépni az accountommal.Nálatok van ilyen gond? Esetleg karbantartás van? -
normális emberek ilyenkor munkában ülnek! :D
majd este. -
DieHard #38773 jáccál má, ne beszélj annyit! -
z3d #38772 Bakker megint...
/me noob :)
/facepalm
Próbálok figyelni, kösz :) -
egyenlőre HRHRHR :D
(bocs) -
Kit érdekel? Nyertünk.
Random csapatban, amelyik néha rosszabb, mint a World of Tanks bármelyik random meccse, ahol a lelépők száma néha a duplája a kezdőkének, ott minden más leszarok ami nem győzelem és/vagy a feladatok végrehajtása. -
z3d #38769 Persze hogy fejleszgetem, ott nem hagynám szegénykét sínylődni :) Már full centurion cuccban vagyok (kivéve, amiből jobb a lila modolt/craftolt cuccom), plusz champion alsó+felső, a köv projekt a champion mainhand fegyver (mostani lila modolt dailykből meg craftolt cuccból) (argh, 12x champ commendation...vért fogok izzadni) :)
Szóval egyenlőre a pvp balhézás megy vele. És tudom, most megköveznek, de megtetszett az inq pvp gear, plusz huttballt szeretem a legjobban a wz-k közül :) -
Bandras DaSilva #38768 Igaz, kellene egy global legalább. Fleeten álldogálni nem akkora flash ha épp nincs guild cucc, az utazgatás ide-oda meg eléggé lelombozó tud lenni. -
Bandras DaSilva #38767 érdemes azért azt az 50es karit fejlesztgetni mert a HM fpkhez azért nem árt a gear. Az ilumos belsavisos dailyk adnak jó zsetont plusz daily commendationöket amikért lehet cuccokat szerezni.
A sima normal 50es fpk is dobhatnak olyan cuccot ami azért pluszt ad a karidnak. Operationök normal módban nem annyira nehezek, viszont sztem elég élvezetesek. Nálunk nem bugolt be egyik sem eddig, bár az is igaz, hogy ha van egy guild group akkor azzal sokkal jobban megy a dolog. tegnap pl voltam ev-n friss 50es puggal....hát volt gond bőven, guilddel viszont végigszaladunk rajta.
Lehet fpket/hmeket guild nélkül is csinálni, de próbálkozni kell sokat és ha van egy épkézláb csapat akkor velük haverkodni. mekem ez a rész is oké mert sikerült még a szintezés alatt összeteamelni pár emberkével, akikkel azért szoptunk sokat a Hmekkel az elején, de most már megy szépen.
Pvpzni is érdemes, mert a champ bagekből eső centurion meg champ tokenekkel azért relatíve hamar fel lehet öltözködni és azért eléggé érezhető a különbség.
Ilumos napikat/hetiket is érdemes csinálni, ha mákod van belefutsz egy-két kellemes harcba is. Az azért jobb időtöltés mint mocival körözgetni...
-
z3d #38766 Erre nem gondoltam, köszi.
-
azért volt -szerintem- kevesebb ember a szokásosnál, mert reset volt, és mindenki illumon / operationökben pörgött, nem a fleeten