De lehet global csetet csinálni, csak hirdetni kell ... (Ennek az Instance-olt general csetnek megvannak az előnyei és a hátrányai is ...)
Ott van pl: az AhtoCityEvents ... Azt pl: pont azért csinálták, hogy ne csak a fleeten lehessen teamet vadászni FP-kre ... az más kérdés, hogy kevesen használják ...
Mi a srácokkal pl: csinátunk saját csatornát, így bármikor tudunk beszélgetni függetlenül attól, hogy ki melyik bolygón van éppen.
Tehát elvileg a lehetőség megvan, csak nem használják az emberek. Lehet azért mert más mmo-nál ez másképp van megoldva, de mivel nekem nem sok tapasztalatom van, így nem tudok nyilatkozni.
Guild meg mindenképp érdemes ... csak azt sajnálom, hogy mikor republic-ra jöttünk ugye az imp. guildet otthagytuk, jó társaság volt. (Ami szerintem a legfontosabb szempont egy multis játéknál.) Az új remélem hasonlóan jó lesz, direkt olyan próbáltam keresni, aminek van víkendvarior részlege is. De alacsonyabb szinten is könnyebb csapatot szervezni bármire, PVP-re, FP-re, stb.