60882
-
Votekicknek pont az az értelme, hogy szavazni kell. Azért, hogy szar geared, nem fognak kiszavazni, nem lesznek elegen. Szerintem csak afkolókat fognak kikickelni főleg.
Ami viszont tuti elő fog fordulni 1x-2x, hogy a sagek/sorcik elhúzzák pl. Alderaan wzben a turretet foglaló emberkéket, hogy ők foglalhassák el, az új medálok miatt. Mondjuk erre jo a votekick, meg a közutálat, de suttyók mindig lesznek. -
Nephin #38998 Ez nem igaz, többször voltam már olyan meccsen, ahol 4-5:0-ról nyertünk... -
Pár perc után már látható egy meccsen, hogy van e esély, vagy totál homály a team. -
Boncmester #38996 És persze ha nyernek, az azért van, mert ők mekkora királyok. -
Boncmester #38995 Azért 1-0-ról meg 2-0-ról azért lehet fordítani, de ha 1 percig nincs bent 2-3 ember a 8-ból, akkor mire jön utánpótlás, máris semmi esély nincs. Ebben a játékban mindenki mástól várja a megváltást, mindenki mindig a többiek miatt kap ki, fantasztikus... -
Azért lépked ki mindenki, mert rá vannak kényszerítve a napi questekre és nem mindenkinek van ideje/türelme végigvárni míg kifog egy nyertes csapatot. Szerencsére ez 1.2-ben változni fog. -
Boncmester #38993 Jobb még mindig az indokolatlan bünti, mint a sok balfasz, aki kilép 1-0-nál... -
Thoracotomia #38992 Hát friss 50esként full kék gearben, engem kb mindenk ok nélkül vote kickelni akartak és hangot is adtak ennek ops chaten, hogy leaveljem a warzonet.
Akkor pont lesz*rtam őket, de az baromi jó lesz ha csak simán azért ki vote kickelnének embereket, mert nem tetszik nekik a fejük/gearjük/guildjük és ki akarnak szúrni velük. -
"Lehetőség lesz majd a leecher és afkoló játékosok szavazással történő kirúgására, ők ezután néhány percig nem jelentkezhetnek a queue-ba."
Na ez hülyeség. Nehogy már 7-9 random (néha hülye)gyerek ítélje meg, hogy ki hogyan viselkedik?
Példa:
Jelenleg néha akkor is kivágja a rendszer az embert, ha:
feljön a menü, hogy 39 seced van, hogy elfogadd a behívást. Ez ált. már zajló csata, vsz hatalmas zakó előtti csapat.
Namármost, nekem spec nem túl gyorsan tölt a jelenlegi gépem, és van, hogy pont betölt, de a kapun már ki se tudok menni (vagy zárva van, vagy nincs, de már nem érek fel), mert lassan töltődtem be. Na ilyenkor rendre kivág, és néha Ilumról visszabasz az imp stationre, mert miért is? Bug? Szemétség? Nem tudom.
Az lenne a jó megoldás, ha onnan menne a számláló, hogy betöltődsz, és megnyomsz egy billentyűt, mint Voidstarnál a movie előtt. Szóval manuálisan jeleznéd, hogy ott vagy. Mert ha autokibaszás lesz, és ezért bünti, akkor jópár nem fair esetet fog ez okozni. Ha ehhez még hozzájön a szavazósdi, na akkor lesz ez atomgáz. -
Tomy Lee #38990 Hello:)
Hú de profi akkor ráfér az ssd-re.Köszi! -
Nem, nem csak te vagy olyan hülye! :D -
Szeva Tomi! Olyan 21 gigára számolj kb. -
Tomy Lee #38987 Én még csak most kezdem el!
Szereztem Deluxe Edition-t pár ezerért(hétfőre)meg Gc-t.Sőt mi több,gépem is megvan már hozzá.Bétát még a régi Pc-vel erőltettem,láttam nem elég játéknak így kivártam a jót:)
Egy kérdésem lenne viszont.Mennyit fog letölteni?Kliens+frissítések. -
Ilyet is ígérnek:
The animation team has been working on a new set of animations for abilities like the Trooper's Mortar Volley to provide closer matching of animation timings and improved combat responsiveness.
Ezek szerint sajnos nem merik megígérni az azonos aktiválási időket a ranked warzone-okra. De azért reméljük a legjobbakat. :) Egyelőre én azzal is kibékülnék, ha solo queue-val nem 15-20 perc lenne egy warzone pop hétvégén este 10 után. Vagy csak én vagyok olyan hülye, hogy még mindig élvezem a játékot? :D -
Eksz #38985 swtor.hu-n ennyit irtak a legutobbi Q&A utan:
az 1.2-es patchben teljesen átdolgozzák a warzone-okat – nem lesznek bagek és questek, a geart egyenesen a warzone és ranked warzone commendationokből vehetjük majd meg,
valamint bevezetnek 14 új, objective-hez kötött medált és a jutalmak részvételtől történő osztását is.Lehetőség lesz majd a leecher és afkoló játékosok szavazással történő kirúgására, ők ezután néhány percig nem jelentkezhetnek a queue-ba. -
Boncmester #38984 Pontosan így van. -
Tyrpak #38983 Karakter akkor nevet, ha valami proccol, legyen az a Collateral Strike Upper Handet, vagy a Duplicity Exploit Weaknesst, de nem nevet ha a Pulverize reseteli a Rupture-t, vagy ha a Resurgence Force Bendinget ad.
Szóval ez is egy nagyon konzekvensen és használhatóan kitalált rendszer.
/sarcasm tábla/ -
Lehet már tudni, hogy ez hogyan fog kinézni élőben? -
"Damion Schubert: We have an internal strike team that is fully devoted to ensuring that the game runs better and faster, especially on low end machines, and we consider this team's work to be a crucial internal initiative. You should see evidence of this work as soon as Patch 1.1.5, when we will be introducing a new 'very low' setting to shader quality, which should drastically increase the number of mid-to-low machines the game can run well on, especially in Warzones and Operations."
Bioware féle "fix" a performance issuekra. Hát gratulálok :D -
Thoracotomia #38980 Őszintén szólva engem pont nem érdekel, hogy mások hová jutottak el pvp progressben amíg, élvezhetően lehet egymást gyakni, de sajnos Ilumon az élvezhetőségi faktor 0 és mindenki csak grindelni megy oda a könnyű valorért meg a dailyért.
A 3 warzone fun egy darabig, de akkor is csak 3 van összesen azt is viszonylag hamar meglehet unni.
Így szerintem az alapvető probléma a pvp-vel inkább az hogy Ilum egy rakás sz*r, wzből meg kevés van.
A balanceba meg a CC rendszerbe meg inkább bele se menjünk. -
playstation9 #38979 Tudtok ajánlani valamilyen PVP\PVE Guildet egy kezdő játékosnak?
LvL1 Sith Warrior - Ahto City-n, vagy Hidden Beks-en
Köszi.
-
hogy elég az afk? ha meghalsz vagy csak állsz, nem kapsz killt egy idő után. 5 percre afk vagy, utána már nem elég. Amúgy ez csak republic oldalon megy, saját bajtársaiddal meg mit törődsz. -
Eksz #38977 Phatty egy hős, mostmar hivatalosan is, ez a postod lenyege nem? 1.2vel elfelejtheted a napi questeket es az ilumon szenvedest is, addig meg kitartas. -
SuLtAN17 #38976 Azt tervezem, hogy írok egy normális angol posztot a developerek-nek arról, hogy mi a probléma a pvp-vel, és kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Szerintem az a nagy probléma, hogy nem az az illető van jutalmazva, aki naponta lejátszik 20-30-40 wz-t, és esetleg annak nagyobbik felét meg is nyeri (tehát nem feltétlen a medál halmozásra megy rá), hanem aki 0-24 Ilumban afkol, és ha jó fight van elkap egy 30k-tól-120 k-ig tejredő valor "rohamot". Ezt arra alapozom, hogy én nagyon sokat wz-ztem és kb semmit Ilumoztam. Bár az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a gépem Ilumot nem bírja, és ez elég keserű pirula számomra. Szóval adott egy illető Ahto City republic oldalon, aki keveset wz-zik, de tényleg egész nap Ilumban akfol (ugye tudjuk, hogy Ilumban elég csak buffolni a killélrt) és 14 valor rankkal feljebb van, mint én. Az illető úgy lett war hero, hogy állítom nektek 3* több wz-t nyertem, de ő megteheti, hogy egész nap Ilumban afkol és volt, hogy egy nap 120 k (!!!) valort összeszedett ( és ez most történet nem az "exploitos időkben), és ez engem borzasztóan zavar. Tudom dolgoznak rajta, hogy átalakítsák, de erről szó sem esik. Nem anyázni akarom a játékot, nem állok be a szar nem éri meg a pénzét sorba, de ez így nagy gond lesz még. Úgy érzem, hogy nem éri meg wz-zni csak eszetlenül buffolni, egy atomra laggoló "world" pvp arénában. Nem mondom, hogy ettől el fog bukni a játék, de sok pvp orientált kevésbé bika géppel rendelkező ember passziváltat emiatt. Az ötletem a következő: Ilum valor gain felezés, ha minden bázis a tiéd, és defender buff valor gain felezés. A wz-n elért valort pedig valor rank 50 felett duplázni kellene. Az összegzés, és a főprobléma tehát még egyszer az, hogy 0-24 Ilum afk > napi 5-6-7 óra kemény progresszív wz farm. -
Érdekes ... Hivatalos fórumon azt olvastam, hogy Upper Hand-nél nevet ...
Nekem viszont SOSEM nevet ... o.O ...
Köszi a válaszokat! -
Rendben akkor elnézésedet kérem... de máskor fogalmazz pontosabban
-
Bonc úr értelmezése a helyes. -
Scrapperként akkor nevet, ha a Flying Fist visszatölti az Upper handet. -
Nekem akkor nevet még mindig ha critel a Kolto Probe amit lejjebb is írtak. -
Nos igen lehet, hogy neked van igazad és félreértettem :D akkor bocsi ;) de ha olvasod akkor nem a pozitív hangulat jellemzi a mondatot... :P peace -
Már ő sem tud nevetni, mert eszébe jut a fogyó játékosállomány.
-
Elvileg nem kéne nevetnie egyáltalán, ez bug.
Amúgy én úgy tudom, hogy akkor nevet amikor a hot critical tick-kel, nálam folyamatosan a Kolto Probe-ok időtartama alatt volt. -
Nekem teljesen random. Hol van hangja, hol meg nincs. -
Kérdés:
Scounderle (Operative-ok) : Van valami ötletetek hogy miért NEM nevet a karakterem mikor kap Upper Hand-et (Tactical Advantage -t?) -
z3d #38965 Én is értettem :-)
Egyébként tényleg kicsit sok már ez az SLes "fikaparty".
Sztem mint mindenhol, vannak ott is jó fejek, meg bunkók, prOk, meg nem annyira jók. Kaptam is el már SL tagot, meg szívattak meg már úgy, hogy pislogtam. :-)
-
Legjobb lenne ha static lenne minden, vagy szét lenne bontva darabokra az egész Ilum. -
Az a talán legnagyobb baja a játéknak, hogy a napi hülyéskedés miatt a casueleknek másra sokminden idejük nem marad, max. hétvégén. És ők a fizető réteg. A HCknek meg ugye eleninte minden szuper, aztán ők az elsők akik az első nehézségre fontolóra veszik, hogy továbbállnak minden MMOból.
A másik óriási baklövés, hogy:
- kettő (plusz egy) bolygón (plusz az open fieldeken) van bazaar terminal, meg minden ami a fleeten van, így mindenki a fleeten csoportosul
- az emberek ha túlléptek rajta csesznek visszamenni a korábbi bolygókra, mert jelenleg tényleg értelmetlen
A pvp részhez visszatérve:
pvphez sajnos kell egy tényleg jó gép, de az is elmondható, hogy érdekes módon ami egyik nap faszán fut, mint pl. a huttball, másnap valamiért játszhatatlan, pedig ua géppel nyomom csütörtökön is, meg pénteken is ...
-
Az 1.2 kb. mikor jön? -
Akkor a sorrendet maskor cserelje meg, mert igy felreertheto :) -
Boncmester #38960 Szerintem ezt úgy kell értelmezni, hogy még nem találkozott olyan playerrel a lovegrendből, aki paraszt lett volna, de lehet, hogy én értem félre.