60880
  • cain
    "kb totálisan kilőtték az open world PvP-t a játékból, hát GZ."
    hónapok óta szidjátok, hogy szar, lagos, nincs fps, nincs koncepció, szar, Szar, SZAR MINDEN AMI OPEN WORLD PVP, szóval akkor most miért is siratjátok?
  • cain
    az ingyenes multira gondolsz? ingyenesként az swtor pvp is népszerű lenne. nem mintha így nem lenne az.
  • PiszkosFred
    Rosszul fogalmaztam. Ha a BW ossze tud "haracsolni" mas sikeres multibol jatekelemeket, majd mindezt ossze tudja gyurni egy addiktiv es jonak tuno multiplayerre egy olyan jatek kapcsan, ami eddig hirbol sem ismerte a multit, akkor van ra esely, hogy tanulva az SWToR hisztibol es nehezsegekbol, a Mass Effect is kapjon egy mar jobban felepitett es figyelmesebben osszerakott mmo-t. Capisce? (ME3 topikban majd ki lett ez fejtve, elfelejtettem, hogy csak kis szeletben metszi egymast a ket tabor, sorry)
  • Boncmester
    Egy multit ne nevezzünk már MMO-nak. Ezzel a játékkal is az a baj, hogy MMO-nak hívják, pedig sok szempontból inkább egy multira hasonlít. Azért hasonlították "tucat MMO-khoz", mert az a megnevezése, hogy MMO...
  • Pacho
    És az új rendszerben 1 bm comm mire lesz elég? Mármint mennyi kell majd mondjuk a páncélhoz?
  • Boncmester
    Miféle trükközés? Normálisabb marauderek is kapnak 6-8 medált szvsz egy WZ-ben úgy, hogy nem kell trükközniük, csak jól játszani.
  • PiszkosFred
    SWToR a wowhoz, SWGhez meg a tobbi bebukott tucat mmo-hoz hasonlitotta mindenki, azert is panaszkodott. ME MMO-nal pedig mindenki tudja majd, mire szamitson, igy kevesebb lesz a hiszti. Ha viszont az veszem alapul, mennyire nepszeru egyelore a ME3 demo multija, akkor van remeny. Bar nekem az is eleg, ha folytatjak az univerzum tortenetet egy olyan jatekkal, mint az SWtOR.
  • a.carkey
    Érik egy újabb csőjáték, más textúrákkal? :D
  • Braikingboss
    A rajongók körében népszerű téma egy lehetséges Mass Effect MMO, nyilvánvaló, hogy ezt a lehetőséget a BioWare is fontolóra vette. "Most, hogy már tudjuk milyen könnyű MMO-t készíteni, és működtetni, rajta vagyunk a témán" – tréfálkozott Zeschuk nevetve.

(iPON cikk)
  • a.carkey
    Kevés emberkét hívtak meg tesztelni anno. Akik jöttek, azok mindenhol ott vannak, és főleg játszanak, nem tesztelnek. Abból is látszik, hogy mennyire jól sikerült a teszt, hogy nagy részük már nem is játszik.

Megj. értelme a tesztnek baromi kevés, ugyanis a supportjuk az eddigi mmos tapasztalataim alapján a legeslegeslegeslegrosszabb amit valaha láttam.
  • a.carkey
    Hiába a megnövelt valor, ha 2000/2000 lesz 1 bm comm. :)
  • a.carkey
    2000/2000 1 bm comm. Szép menet lesz. Akkor ez még durvábban fog kinézni, mint leírtuk. :)

Viszont, miért nem lehetett ezt már az elején meglépni? Menet közben mozdonyt cserélni ősi MÁVos szokás.
  • Tyrpak
    Grafikailag AA-val, és a tükröződések javításával javult a játék. Apróság, mert úgyis kikapcsolod pvp-ben. :)

Jutalom rendszerrel megint túl nagyot lendült az inga, egyáltalán nem erre volt szükség.
    Nem több valor kell, hanem kevesebb!

Warzone-ban az új medálok remélem az új commendation-öket fogják adni, mert így, hogy még a marauderem is megkapja a fix commendation adagját, végre nem kell trükközni, hogy több medál legyen.

Nem látom előre, és sajnos ők se tesztelték szerintem, de ha nem a medálra hajtanak az emberek, hanem végre tényleg játszanak, talán jobbak lesznek a wz-k.
  • Boncmester
    Ne érje el már minden idióta a BM szintet 2 hét alatt, annak semmi értelme. 2 hétig szintezem a karit, aztán 2 hét múlva már maxos lesz, az nagy MMO élmény... Persze én úgy is elvagyok, ha maxos a karakterem, sokáig, de a legtöbb ember szeme előtt a fejlődés lebeg, és ha elérték a maxot, akkor új karit csinálnak...

Ilumon el lehetne szórakozni egy ideig még így céltalanul is, ahogy most van, ha lenne rendes FPS. Sajna nincs, de az utóbbi hetekben egész jó kis csaták voltak ott. Így viszont tényleg, open world pvp kidobva, ami eléggé szánalmas.

Nem nagyon adtak max szintű karikat tudtommal a tesztereknek, így nem jöttek ki a hibák, vagy fene tudja.
    Frakció balance azért volt rossz, mert az Empire sokkal királyabb, mint a buzi Republic oldal, de mostmár azért kezd beállni, pl Ahto Cityn szerintem egészen jó lett az első pár héthez képest. Tegnap mondjuk valamiért nem láttam republicost mutatóba se Ilumon, nem tudom, miért, de az utóbbi 2 hétben folyamatosan nagy csaták voltak, általában republic létszámfölénnyel.

Grafikailag mit javult a játék? Tudtommal semmit. Max az FPS-re gondolsz, az tényleg jobb lett.
  • ANDAXINx
    Így van, ha csak 4 számít a bónuszba, akkor a többi medálnak nem sok értelme van, meg az MVPnek sem. Majd meglátjuk, hogy mi lesz belőle, nyilván erre is kitalálnak valamit az egyik patchben. Én örülök a megnövelt valornak, így legalább a friss karakterek is könnyebben elérik a BM szintet.

Külön öröm, hogy ezek szerint Ilumra se kell járni lagolni meg crashelni, igaz kb. 3 hete nem is voltam arra. Más kérdés, hogy akkor open pvp tulajdonképpen nem is lesz.

A champion bag-et akkor majd kiveszik a valamikor? Mert itt még azt írja hogy "still".

Összességében azt nem értem már rég óta, hogy miért ilyen szűk körű volt a tesztelés. Az egész pvp reward rendszer, frakció balance átgondolatlan volt. Kb ez az adjuk ki gyorsan és majd finomítjuk. Mondjuk grafikailag rengeteget javult a játék a headstart óta.
  • Boncmester
    2000 bónusz valor baromi sok szvsz, így eléggé gyors lesz a valor szintezés...
    Viszont tényleg semmi értelme nem lesz az egész medálosdinak, főleg úgy, hogy még vagy 15 új medált is bevezetnek az 1.2-vel. Minek van 30 féle medál, ha csak 4 számít úgyis, amit meg bárki röhögve összeszed, a többi meg kuka? MVP-t is hiába szavazol majd, mert az illető nem kap semmit.
  • ANDAXINx
    Ha jól emlékszek, akkor eddig 50 valor és 5 commendation járt medálonként. Úgyhogy az eddigi 9-10 medálos 450-500 bónusz valor és 45-50 commendation helyett jön (mivel 4 medál a max, ami számít) 2000 bónusz valor meg 40 commendation.
  • Boncmester
    Mondjuk azzal, hogy 4 medál számít max, teljesen elveszik pl az MVP értékét, stb... 4 medált bárki összeszed egy WZ-n...
  • Boncmester
    "General
    Players can now build credit towards the Battle for Ilum daily and weekly missions by playing Warzones."

Nem kell menni többet Ilumra? Mert a napi 30 kill összejön max 2 WZ-ből, szóval ezzel kb totálisan kilőtték az open world PvP-t a játékból, hát GZ.

"General
    Healers in Warzones now receive kill credit when a healed player kills an enemy.
    Medals are now worth 500 Valor and 10 Commendations. Players only earn Valor and Commendations for the first 4 medals earned each match."

Örülhetnek a healerek, de én szomorkodom, mert kevesebb commendationt fogok kapni. Eddig mennyi valor járt egy medálért?

"Players affected by a Damage Over Time ability are no longer interrupted when interacting with objectives.

Alderaan Civil War
    The speeder bikes that transport players back to the battle now have a three-second activation time to increase the likelihood that an organized attacking team can successfully take the side turrets."

Alderaan jó pörgős lesz, de talán ez nem is baj :)
  • Rubint
    I understand many of you have questions regarding character transfers; more information will be shared in the FAQ update tomorrow.
  • Rubint
    Egyelőre még PTS. Úgy néz ki csak jövő héten lesz belőle live.
  • GAthersw
    Ez most PTS vagy Live?
  • Kiflix
    Üdvözöl mindenkit a Dark Puppets Guild.

Guildünk megnyitja kapuit, olyan játékosok előtt, akik még nem mélyedtek bele annyira a contentbe és még az elején bele szeretnének csatlakozni a finomságokba. PvE beállítottságú játékosok vagyunk és jelenleg Empire oldalon az Ahto City szerveren. Már a 8fős operation-öket elkezdtük, és szeretnénk egy komolyabb fél HC guildet kialakítani, és ehhez keresünk Snipert, Operative-ot, Maraudert, Mercenaryt.Az oldalunk még fejlesztés alatt van, minél hamarabb igyekszünk bővíteni. Ha megtetszett, várjunk jelentkezéseteket a fórumon: http://darkpuppets.gamebash.eu/forum/index.php.
    Üdvözlettel:
    Dark Puppets
  • Rubint
    Star Wars™: The Old Republic™ - 1.1.5 Patch Notes

UPDATED 2/28

Flashpoints and Operations

Operations

Eternity Vault
    An issue that could cause buttons to stop responding during the Ancient Pylons encounter has been fixed.

Karagga's Palace
    Completing Karagga's Palace in Nightmare Mode within two hours now correctly grants the title "The Unyielding."
    PvP

General
    Players can now build credit towards the Battle for Ilum daily and weekly missions by playing Warzones.

Warzones

General
    Healers in Warzones now receive kill credit when a healed player kills an enemy.
    Players affected by a Damage Over Time ability are no longer interrupted when interacting with objectives.
    Battlemaster and Champion Commendations are now available on the PvP Vendor for Warzone and Mercenary Commendations. Champion Gear Bags are still available.
    Valor gained from Warzones has been increased.
    Medals are now worth 500 Valor and 10 Commendations. Players only earn Valor and Commendations for the first 4 medals earned each match.
    Increased the Warzone AFK timeout from 60 seconds to 90 seconds.

Alderaan Civil War
    The speeder bikes that transport players back to the battle now have a three-second activation time to increase the likelihood that an organized attacking team can successfully take the side turrets.
    UI

General
    Codex entry popups now display correctly for level 50 players when they are unlocked.

Miscellaneous Bug Fixes
    An issue that could cause players in guilds to be occasionally kicked from Groups and Operations Groups shortly after joining them has been corrected.
  • Boncmester
    Rossz topic :)
  • LaCz
    Irelia, the Will of the Blades, (normally 6,300 IP) will be only 4,800 IP!
    Miss Fortune, the Bounty Hunter, (normally 6,300 IP) will be only 4,800 IP!
  • sata75
    de csinálhatot úgy is mint tanult kollegám:
    space space space alsó válasz space space space alsó válasz stb stb stb
    alsó válasz random helyettesíthető sötét pontot adó válasszal...:)
  • neonx
    oksa köszönöm
  • N1ggA
    Endgameben viszonylag túl gyorsan lehet haladni a content mennyiségéhez képest, ezért a játék fő élvezeti értéke a szintezésben rejlik, mégpedig a párbeszédek+ a sztori miatt, ahhoz pedig ajánlott a jó angol/német/francia tudás, de a játék nyelvezete könnyű, ~középfok elég.
  • neonx
    Valami jelek jelzik a válaszokat (ezzel megkönnyítve)
  • Fpocok
    Háátt... sztori orientált a játék, rengeteg párbeszéddel, ami befolyásolja a karaktered.
  • neonx
    Sziasztok készülőben vagyok megvenni a játékot, de egyéb dolgok után még azért érdeklődök. Csekély angol tudásommal mennyire tudom megérteni a játékot, arra gondolok, hogy halottam eléggé befolyásolja a párbeszéd a követőd viselkedését.
  • Rubint
    Ja :)
  • Boncmester
    Akkor mégiscsak jól írtam eredetileg :)
  • Rubint
    De, pontosan. Szóval amit most base statnak írnak, az valójában az Armoring mod.
  • Boncmester
    Aham, értem.

És nem ezt lehet majd kiszedni 1.2-ben, ami hozza majd magával az armor tulajdonságait, setbonust, stb?
  • Rubint
    Persze, mert itt látszik az Armoring is, ami locked mod. Jonnyka arra gondolt szerintem, hogy azt nem látod a játékban.
  • Boncmester
    Mondjuk azon a cuccon, amit 2-vel alattad Tyrpak linkelt, pl pont annyi stat van, mint a modok statja. Most megnéztem másik random 3 lila itemet a torheaden, mindegyiknek annyi a statja, mint a modoké összeadva.
  • Rubint
    Azért lesz ez szerintem, mert azt akarják, hogy csak akkor csinálhass pl. BM/Rakata chest armornak megfelelőt, ha előtte legit módon megszerezted. Amikor lehetett még exploitolni, akkor a sokadik azonos itemmel könnyen mentek full champbe néhányan. Mint pl. nálunk imp oldalon a White Rose-nál és a RusCorp-nál - még 50 se voltam, amikor már abban farmoltak engem.
  • Boncmester
    Sosem adtam össze, mert én leszarom, hogy néz ki a cuccom, de azt gondoltam, hogy ez az értelme. Ezek szerint nincs értelme, nem lehet változtatni a kinézetet, akkor meg minek?