60876
-
Tyrpak #39602 Bocs, nem bántásból, de a hozzászólásodról ez jutott eszembe. :)
Angry Birds-ben is vannak exploiterek, meg bugok? :) -
Beakad 1mp alatt? Ezen mit értesz? Én nem vettem észre ilyesmit ...
Pár hosszabb CD-s skillnél előfordult már nekem is hogy ott marad a szám néha, de nem zavaró, mert kivilágosodik a skill ... meg nagyjából már tudom mikor lehet újra használni ...
@sok negatív post: Ez sajnos az egyre jobban degenárálódó nemzedék miatt is ilyen ... mindenben lehet negatívumot találni. Régebben ha valami nem volt jó vagy nem tetszett, akkor jelezték az emberek és várták, hogy megoldódjon. Most többszáz oldalas hiszti van ugyanezek miatt ... Megy a hőbörgés, mindenki azt akarja, hogy valami olyan legyen ahogy ő szeretné ... Ha nem olyan, akkor nem hiszti. -
maniac001 #39600 És nincs azzal gond ha valaki élvezi, van aki a korbácsolást is élvezi. Annyit mondtam hogy bugosabb lesz mint valaha. ha annyira isteni lenne, sehol nem születnének negatív postok, de ezektől hemzseg minden fórum. vagy mindenki hülye? -
maniac001 #39599 Jah csak az agyondícsért cd számláló sokszor beakad 1mp alatt. Szerinted miért nem tudnak valamit kiadni úgy hogy ne legyen bugos? Ezt a kis dolgot pl. Csak azt mondtam, ha egy ilyen apróságot se tudnak bugmentesre kiadni, mit lehet várni egy nagy content peccstől? NEm kötözködés, realitás. -
Tyrpak #39598 Jéé, egy maniac, és jéé, a szokásos duma.
Konkrétan? A mostani (sokadik verzió) CD számláló nekem nagyon bejön, bekapcsolt számlálóval kicsit előre tudom tervezni, hogy akkor 3 gcd múlva mehet a stun.
Majd ha kijön, és örülni fogunk neki egy ideig, aztán elárasztják ezt a fórumot, hogy jajj bugos, akkor majd kárörvendhetsz, hogy te megmondtad.
Mert már a 4-5. ilyen után vagyunk, de mi még játszunk, és élvezzük. -
"Nyugi, lesz itt sírás ezerrel, mert megint elbasznak sokmindent, csak még nem mindenki látja."
Ennyit az ertelmezesrol.
Nem akarok en veled kotekedni, epp csak a te kommentedre reagaltam, mert ugy gondoltam, jol mutat egy altalanos allapotot. Nagyon unom - tudom, az en k*va anyamat -, hogy akarmi tortenik a politikaban, a jatekiparban, a filmiparban, a lufihamozo iparban, mindig csak a negativumok vannak kiemelve, azok vannak felnagyitva es mindenki a negativumokat szajkozza ugy, hogy kozben millio mas, oromre okot ado dolog is van ugyanabban a tortenetben. Ebbol az SWTOR csak egy pelda. De irhattam volna Skyrimet, ME3-at, vagy Angry Birds-t, teljesen mindegy.
Jon valami ujdonsag, kiszolgalando az igenyek egy reszet, erre a valasz ra "Nyugi, lesz itt sírás ezerrel, mert megint elbasznak sokmindent, csak még nem mindenki látja.", vagy "ez nem elég, holnap F2P lesz", vagy "nem haldoklik, halott...", es meg sorolhatnam. Ha jon egy peccs, az a baj. Ha nem jon, az a baj. Ha kaphato egy jatekhoz egy erdekes DLC, az a baj, hogy nem ingyenes. Ha ingyenes, akkor az a baj, hogy miert DLC, es miert nem volt mar eleve a jatekban. Stb.
Nem vedem a jatekot, leszarom mi lesz az SWTOR-ral, hetvegen kezdodik a ME3, amelyet mar nagyon varok, utana pedig megyek vissza pandazni (na annaka kiegnek a kommentjei is megernek egy miset, de ezt meghagyom a frostshock tisztelt kozonsegenek). Egyszeruen kezdem unni azt, hogy lassan az a hulye es akasztofara valo, aki orulni mer valaminek. (mivel ez egy forum, ugy erzem jogomban all ezt elmondani, miutan masok pedig csipobol "szaroznak" valamit)
Es megegyszer, no offense, akcio-reakcio eset van. -
maniac001 #39596 Ebben az esetben az F2P-re nem kell annyit várni mint az AION esetében. vedd figyelembe milyen gamek jönnek ki hamarosan. Ezek is elviszik az előfizetők nem kis százalékát. -
DieHard #39595 Gondolom ha nem mész nem nagyon tudsz velük játszani :D
cain: ja hogy game lesz, csak nem tudunk játszani vele. sux. mindegy, addig farmolok tovább itt :) -
A játék nem lesz már bukás. Fél millió körüli előfizetői bázissal már (ha jól tudom)nyereséges. Ez meg azért meglesz a 3 régióból. Pár évig biztos élni fog. Ahogy a warhammer is, vagy épp az aion, l2. Majd eljön a f2p modell ami egy nagy lökést fog adni ismét. -
maniac001 #39593 megint jó sok a hülyeség itt :)
Az biztos hogy csökkent nem kicsit az előfizetők száma. Aki ezt nem látja az vak. Az a baj hogy sokan elvesztették a hitüket a játékban, még a legapróbb változtatás is bugokat szül Példa erre a többféle CD számláló, bugos mióta kiadták. Egy ekkora peccs annyi bugot fog szülni hogy meg se tudjátok számolni. Aztán jön a sorry tudjuk dolgozunk rajta sablon (és dolgoznak is rendben), jön mégegy peccs, van ami javul, jönnek az újabb bugok. És ez NEM találgatás, ezek megtapasztalt tények.
És a negyedik, ötödik ilyennél már csak legyintenek az egészre a népek, jogosan. Igen, így kellett volna kijönnie. Majd ha kijön és nem láttok a bugoktól, akkor mit fogtok mondani? -
cain #39592 megkapjuk, szépen nézegethetjük majd. -
Guild föggő. De arra nyilván nem kötelezhetnek h transferelj. Csak ajánlatos. :D -
Az ea részvényárfolyama korrelációban van az swtor játékosok számával? Hadd guggoljak sírva egy sarokba
-
DieHard #39589 Nem kapjuk meg holnap? Szomszéd fórumon azt irják hogy nincs gond. Vannak példányok. -
cain #39588 meg. és a rohadt anyjukat, hogy nekem meg kell várnom kilencedikét, aki meg lewarezolja, addigra már végig is játssza. -
Mondjuk nem jól fogalmaztam, mikor részvényeseket mondtam ... legyenek inkább befektetők ... Mert az EA részvények nem csak az SWTOR-tól függenek.
Én féltem (És mai napig félek is) az EA-től, mindent elb@sz.
Én is bízom a játék sikerében, remélem jó sokáig fog kikapcsolódást nyújtani :)
Addig jó amíg élvezem a játékot. -
DieHard #39586 OFF: MassEffeckt3-at megvette valaki? -
Viszont én nagyon szurkolok az SWTORnak, hogy sikeres legyen. A kezdeti burst után visszaesés természetes mindenhol. Aztán a stabil előfizetőkből kezd el nőni újra megint. Itt azért is különösen fontos lenne, mert hatalmas befektetésről van szó, ami ha bukik, akkor megrendítheti a bizalmat a big-budget MMO fejlesztésben. (jó tudom van ezer másik projekt, de akkor is) Nem akarok indie Minecraft szerű világokban kalandozni, szóval hajrá SWTOR! :) -
Szerintem félnek, hogy ha nem lenne limit, lenne aki 1 hét alatt kitolná. :D -
DieHard #39583 Ez oksa. Arra értettem hogy nem hinném hogy minden guild megköveteli hogy menjen 100 ember batyustól, és fizessen. -
http://www.marketwatch.com/story/ea-falls-on-broker-concerns-about-star-wars-2012-01-19
http://investor.ea.com/stockquote.cfm
kisebb feltámadásokkal ugyan, de azóta is folyamatos bukóban van... ez biztos megnyugtatja a részvényeseket :)
-
Mester #39581 Simán lehet, hogy van sok új játékos, de annyit lát az ember, hogy beloggol nem primetime és 19-25 játékos van online republic fleeten, meg azt, hogy viszonylag sok eddig gond nélkül müködő guild(nem mind csak sok.) keres játékosokat és még egy 8 fős raid-re és nehezen szedik össze az embereket. -
Ó dehogynem. Megint csak a kevesebb pénzű régióknak lehet ez probléma. Nem egy klánról tudok l2ben akik jópár szervert végigjártak. Ez meg tudod mennyire hatja meg az EA/BW-t. :D -
DieHard #39579 "Szvsz a karaktertranszferek majd segítenek rendbetenni a szerverpopulációkat és az arányokat is ... "
Gondolom lóvés lesz mint wow esetében. Ha nem, akkor rendbeteheti, viszont ha fizetni kell, akkor nem kivitelezhető komplett guilddel átköltözni. -
cain #39578 ma megy fel az 1.1.5 egyébként? -
Szerintem az előfizetői létszám a jelenleg aktív előfizetéseket takarja, nem pedig az eddigi összes, azóta is megszüntetett előfizetést ...
Különben bőven 2 milla felett lenne a szám.
Kérdés: Mi értelme van kozmetikázni egy átlagember felé teljesen jelentéktelen számot? A részvényeseknek valszeg bizonyítani is kell, nem elég bedobni egy számot ami szép nagy ...
Pistikét Tiszagacsajfalváról pedig qrvára nem hatja meg, hogy rajta kívül 1,3 - 1,5 vagy esetleg 1,7 millió aktív előfizető van ...
Ráadásul most indítottak pár Ázsiai szervert is ...
Szvsz a karaktertranszferek majd segítenek rendbetenni a szerverpopulációkat és az arányokat is ... -
DieHard #39576 Szerverösszevonás seginte. Bio látja a populációt, és gondolom nagy gebasz esetén cselekednk. -
Az h nő a játékos szám az sok mindent takar. Melyk régióban, globálisan, aktív előfizetés nő, eladott játék, létrehozott karakterek.
Amíg nincs pontos info, addig azt mondanak azt szépítenek amit akarnak. -
t0xikus #39574 persze hogy nő. az új piacokon. ezt más is leírta már,h bullshitgenerátor:) aki rendszeresen jár céges meetingekre, az tudja, hogy lehet varázsolni számokkal:) -
Én nem ismerek számokat, és hallom + látom, hogy sokan abbahagyják (és azt is látom, hogy még mindig kérdeznek emberek fleeten olyan dolgokat, amikből arra következtetek, hogy akkor kezdték el), de a BioWare azt mondta, hogy nő a játékosszám. Nem én és nem is Nephin találta ki, csak ezt mondták.
Persze biztos hazudnak (...), de mégiscsak nagyobb az esélye annak, hogy tényleg nő a játékos szám, mintha nem mondták volna :) -
"nem" - i rest my case -
t0xikus #39571 nem, de az nolifer szinttől nagyon messze voltam. a játékok kb a szórakozási ranglista utolsó helyén állnak. -
Bizonyítsd már be az ellenkezőjét. Azzal h valaki megveszi a játékot, előfizet egy hónapa, majd egy két hét után megunja, azzal ne számoljunk már. Mindjárt nem fog nőni az előfizetői létszám. Amit a bw/ea mond az egy kozmetikázott kimutatás. -
Látom még nem jutottál el az elolvasom és megértem szintre ... -
A megjelenéskor amikor a kezedbe kaptad, akkor is 2 naponta játszottál pár órát? -
t0xikus #39567 látom eljutottál a mindenki hülye, csak te vagy helikopter szintre:) -
Azért annyira mész vele, hogy nem zár be alattad a játék, de igazad van abban is, hogy kell az élet arra a szerverre, ahol játszol. -
t0xikus #39565 ezt pont annak mondod, aki kb 2 naponta játszik pár órát:) gratulálok:) -
cain #39564 lehet több játékos, de én azzal nem vagyok kisegítve, hogy a koreaiak meg az ausztrálok elözönlik a nekik fenntartott szervereket.
a xanadu tolja még hydian way-en, elkezdtem ott egy smugglert, hogy legyen b-terv, ha nem jön be az 1.2, és kiesik alólam a guild. inkább az, mint instákat farmoljak, mert egyeseknek még van olyan companionja, ami még nincs full columiben. -
játékosok száma * átlag napi játszott óra = x
Vegyünk egyszerű számokat, hátha érted, és tegyük hozzá az ilyen "omg jön a játék, veszek ki szabit" beszólásokat decemberből:
1000 * 16 = 16000
Most tegyük fel, hogy alábbhagy a lelkesedés, de kicsit nő a játékosszám:
2000 * 4 = 8000
omg felére csökkent a játékosszám!
Teljesen hihető amit mondott, mert nem csak noliferként lehet játszani, bár tudom, hogy ez hihetetlen számotokra