"Nyugi, lesz itt sírás ezerrel, mert megint elbasznak sokmindent, csak még nem mindenki látja."
Ennyit az ertelmezesrol.
Nem akarok en veled kotekedni, epp csak a te kommentedre reagaltam, mert ugy gondoltam, jol mutat egy altalanos allapotot. Nagyon unom - tudom, az en k*va anyamat -, hogy akarmi tortenik a politikaban, a jatekiparban, a filmiparban, a lufihamozo iparban, mindig csak a negativumok vannak kiemelve, azok vannak felnagyitva es mindenki a negativumokat szajkozza ugy, hogy kozben millio mas, oromre okot ado dolog is van ugyanabban a tortenetben. Ebbol az SWTOR csak egy pelda. De irhattam volna Skyrimet, ME3-at, vagy Angry Birds-t, teljesen mindegy.
Jon valami ujdonsag, kiszolgalando az igenyek egy reszet, erre a valasz ra "Nyugi, lesz itt sírás ezerrel, mert megint elbasznak sokmindent, csak még nem mindenki látja.", vagy "ez nem elég, holnap F2P lesz", vagy "nem haldoklik, halott...", es meg sorolhatnam. Ha jon egy peccs, az a baj. Ha nem jon, az a baj. Ha kaphato egy jatekhoz egy erdekes DLC, az a baj, hogy nem ingyenes. Ha ingyenes, akkor az a baj, hogy miert DLC, es miert nem volt mar eleve a jatekban. Stb.
Nem vedem a jatekot, leszarom mi lesz az SWTOR-ral, hetvegen kezdodik a ME3, amelyet mar nagyon varok, utana pedig megyek vissza pandazni (na annaka kiegnek a kommentjei is megernek egy miset, de ezt meghagyom a frostshock tisztelt kozonsegenek). Egyszeruen kezdem unni azt, hogy lassan az a hulye es akasztofara valo, aki orulni mer valaminek. (mivel ez egy forum, ugy erzem jogomban all ezt elmondani, miutan masok pedig csipobol "szaroznak" valamit)
Es megegyszer, no offense, akcio-reakcio eset van.