60874
-
z3d #39760 Hmm...tehát a root-ot nem akadályozza.
És néha a stunt sem :P
Cimbim is azt mondja, ne nézzem a resolve bart, mert néha mintha nem is lenne ott, és ne idegeskedjek.
Kösz az infót mindkettőtöknek. -
z3d #39759 Az sima szerver v kliens oldali lag sztem, bár lehet tévedek.
Nekem is csinálta egy időben, mostanában nem látom. -
Ability lagom nincs..bár most a Sith oldalon vagyok republiknál az animáció miatt volt/van szívás még..
AMit viszont mostanában furcsálok hogy Assa-val hátulról szúrnék valakit és csak lóbálja a fegyvert? Nem vágom miért.. -
Tyrpak #39757 Ha a resolve bar fehér, akkor elvileg stun és stagger nem lehet.
További cc, mint knockdown, knockback, root, snare lehet.
És mivel olyan jól megcsinálták, néha stun és stagger is.
De ez is olyan dolog, amire rájöttem, hogy felesleges anyázni, meg idegeskedni miatta, mert az ellenfelet is simán stunlockoljuk, úgyhogy valószínűleg ő is ugyanazt érzi amit én.
-
Boncmester #39756 Az a CC rajtad marad, amitől betelt éppen a resolve barod, csak nem kaphatsz újabbat. És persze a 8mp-be ez is beleszámít :( -
z3d #39755 A resolve bar ha fehér, akkor immunisnak kéne legyél stunra? Ezek szerint ez bugos? Mert engem rommá CCnek fehér resolve barral is. -
Nekem is tetszik, jó feszültséglevezető (vagy keltő xD) tud lenni :)
Mivel én élvezem a sztorit, a kvesztelgetést, így elvagyok azzal ... Viszont barátaim nyomják mint a meszes, és lassan be kellene kapcsolódnom, ne noobként kezdjek el majd 50-en pvp-zni xD
Sorcival healerként pvp-zgettem sokat, de ott alacsony szinten olyan mint a zűrhajó, gyorsan jön az XP és a szintlépés is vele ...
Melee DPS-ként lehet semmire nem leszek jó az első pártíz játékban ... majd kiderül :) -
z3d #39753 Hát, akkor már ketten vagyunk :)
Nagyon bejön a játék még mindig, huttball a kedvenc WZ-m, mert nagyon jó kis taktikai harc jöhet össze ott :)
A stunlockon mondjuk iszonyatosan fel szoktam bosszantani magam (le kell szokjak erről), mindig elmorzsolok egy "resolve bar my *ss" mondatot :P
Szóval nagyon hangulatos kis game, ez az 1.2 pedig igen cool, a jövőbeni tervek még coolabbak. A fejlesztési tempó pedig remélem ilyen marad - bár van bennem egy olyan érzés, hogy ezek már régebb óta kész vannak, és tényleg így akarták kiadni a gamet, csak a korai kiadás miatt ezek a cuccok még tesztetlenek voltak, és nem merték kiadni.
Maniacnak abban igaza van, hogy azért mindenbe bele tudnak rakni egy egy bugot, nálam is kijött a Crassus-patch után, hogy a CD számláló beragadt.
Szerencsémre én ezeken átsiklom :) Ability lagom nincs, csak ritkán, WZk 20 FPS körül mennek, szóval nincs bajom.
Tolom az 50es assasint, plusz készülget a mercenarym :) Élvezem mind az endgamet, mind az altozást. Ez utóbbi a legacy rendszerrel együtt korrekt lesz.
Game ON :) -
:) most biztos le fognak szólni mert bár sok hiba van a játékba nekem tetszik..
Pvp is jó pörgös csak a Hutball lenen kevesebb meg a stun lenne rövidebb :S
de 1.2 megoldja majd remélem..
Nekem kimondottan tetszik a pvp. Nyomom is több kevesebb sikerrel.
pont ara jó hogy egy kicsi pénzt meg szintet adjon ahoz hogy ha valamelyik bolygón megakad az ember vagy belefárad a quest-elésbe.
-
Scoundrel :)
Nem vagyok PVP huszár, de mivel a nerfek után a scoundrel nem éppen az űberbrutálkiller PVP kari, ezért ha lehet nem úgy mennék be vele, hogy pont a legjobb talentjei nincsennek meg (KO) :)
Mivel az előző karaktereknél mindnél belefutottam, hogy PVP + FP + űrhajó dailyk miatt bőven overlvl voltam a bolygókon, így úgy döntöttem, 36 előtt nem nagyon PVP-zek ...
A scoundrelnél az a jó, hogy LVL 30 után lehet vele olyan hybrid-et csinálni, amiben benne van a T3-as Healer és DPS talent is, ráadásul mind a kettő jól használható (Hot heal, ami stackelhető és instant + Sucker punch xD) ... Lassabb vele a "gyilkolás", viszont cserébe kevesebbet kell állni ...
Tegnap Risha-val szépen beütögettünk így egy 35-ös champion-t ... Hol magamat healeltem, hol Risha-t, és közben persze ütöttük vágtuk ...
A 36-os persze bosszút állt rajtunk, de nem érdekes. 70% HP-ra levertük, kb, kezdtem biztos lenni a győzelemben, egészen addig, míg oda nem fordult, és meg nem suhintott úgy hogy a fele hp-m eltűnt, aztán visszafordulva Risha babát is 2-3 ütésből megalázta ... xD -
Nézem a commenteket:
"majd lesz olyan tool, ami automatikusan feltölti a logot a raid leadernek. adtak a szarnak egy pofont, gg."
Micsoda problémák! Ez egy játék lenne, nem? Raid Leader. Hehe. Nem is ragozom. -
nekem dual talentnek tünik.. :S -
menjél nyugottan pvpre. Lvl 11-esekkel is fogsz találkozni.. nem leszel kevés oda. Bár sok múlik mivel játszol :) -
"dual spec két lépésben, nem az 1.2-ben: 1. két skill-set, 2. automatikus gearváltás specváltáskor"
Ez mi lesz? -
cain #39746 a srác beújított egy mountot. te még valószínűleg nem tudtál róla eddig.
-
Khem Valnál (nekem nincs maxos inquisitorom, így nem próbáltam) egy guildtársam egész jó kis companion storyba keveredett vele. Maraudernél Quinnél volt némi szál, de nem olyan, mint az inqeknél. -
kis reggeli vidámság
-
talán mert ez a jövőre vonatkozik, és feltételezhető, hogy te ott még nem jártál a maxos companionjaiddal -
"ha végigvisszük egy companion-típus történetét (pl. egy ranged tankét), rövidebb CD-ket és hosszabb hatóidőket kapunk a heroic képességekre az első adott típusú companionnál, plusz stat- és presence-boostokat"
Hallottam, hogy vannak, de még 1x sem találkoztam ilyennel, pedig szinte mindegyik compomnak maxos az affectionje. -
Szuper ... Este meg is nézem ...
Mivel lassan 40 leszek, el kellene már menni PVP-zni egyet, megnézni milyen , de PVE hybriddel ott sokra nem mennék. (Nem mintha így többet várnék ... de azért pár fontosabb talent hiányzik ...) -
bugos, random, esélytelen belőni
valamelyik lenti írásban szerepel, hogy lassacskán gatyába rázzák a retalent árakat
egyébként nyomjál rá nyugodtan úgy is, hogy 30k-t ír, mert a legtöbbször nem az ára a bugos, csak az, amit kiír, tehát valszeg ingyenes lesz -
Jó reggelt!
Nem tudjátok véletlenül, hogy a talent pont reset ára mikor vagy hogyan resetelődik?
2 hete vasárnap resetelgettem kicsit (Először healer kellet, utána próbálgattam pár dolgot, végül csináltam egy hybridet ...) de igen felment az ára, így gondoltam kivárom a hetet, és visszarakom normálra ...
De 1 hét múlva ugyanúgy 30k ... Valaki azt mondta keddenként ... na tegnap este is megnéztem ... még mindig 30k ...
Szóval mielőtt kidobom a 30k-t érdekelne, hogy akkor hogyan is kellene ennek működnie valójában.
Előre is köszi. -
Tyrpak #39738 Kérdéseidre sorban: nem tudom mi a battlemage, de ha olyat akarsz, aki karddal meleezik, és mellette még tud "varázsolni" is, akkor az az assassin.
Marauder ugrik, gyak. Esetleg 45-60 secenként fojtogatja az ellenfelét.
Sorcerer lvl 1-10-ig, amíg csak inquisitor, addig meleezget, aztán hirtelen leszokik róla, és 30 méterre kezd el varázsolgatni a 10 méter helyett.
Sniper még a szokásosnál is rosszabb, mert az operative kapta a lopakodást, snipernek elvileg a cover (fedezék) mechanika jutott, ami védelemnek jó, csak az összes melee-t arra ingerli, hogy odarohanjon és analisan inzultálja a snipert. -
Guild summit-ból kiemelve egy részlet:
30 fős csapat figyeli a creditfarmolókat, chestlootereket stb.
Ez pl a security chestek farmolását is jelenti ?:D Mert pl nekem még nem szóltak érte szerencsére. -
Tyrpak #39736 Azt a matrix shardot csak nyugodt lelkiállapotban, több órás szenvedésre felkészülve érdemes megpróbálni.
Picit segít, ha csapatban csinálod és van egy sorc benne, aki tud pullozni. -
Rhilen #39735 Igen elég szenvedős, ha jól emlékszem ugrást kellett nyomni kötelezés közben (nekem is kb 10-15 próbálkozásból jött össze) -
stern #39734 http://www.youtube.com/watch?v=WhRgnmJQC6s ahogy elnézem másnak is volt ilyen problámája. itt is látható a videó legvégén... -
stern #39733 Van egy kis problémám Corellia-án a öld matrix shard megszerzésénél. Vittem magammal mggs-t de amint áthúz a másik tetőre és ott elkezdek leesni a földre visszateleportálodom a kiindulási helyre... 40x kipróbáltam és mindig ugyanaz... Valaki segítsen! -
Most látom, hogy beindult a trial, kaphatnék esetleg valakitől egy meghívót? :) -
Nephin #39731 Guild Summit eddigi infók összefoglalás -
Boncmester #39730 Nemtom mi a battlemage, de az Assassin tud tank lenni, a Mara pedig nem.
A Sorcerer pure caster, fénykarddal nem sokmindent tud csinálni.
A Sniper szokásos ranged DPS cover funkcióval. -
Olyan kérdésem lene, hogy egy battlemage karakternek itt mi felel meg inkább, Marauder vagy Assassin (gondolom a mara tankosabb)? A Sorcerer mennyire pure caster? Valamint a Sniper a szokásos ranged dps vagy tud valami extrát? -
Csaba85 #39728 Kössz a gyors infókat akkor lehet felhúzók mégegy troopert gyorsan mielőtt egy nerf éri őket :) -
Nephin #39727 A HB egész kiegyenlített frakciólétszám terén. -
Csaba85 #39726 Kösszi most nézegettem guildek szintjén mi volna jobb Hidden Beks mennyire van Imp uralom alatt vagy esetleg azért olyan normálisabb 3:1 arány ban ( Lol után már csak jobb lehet 340imp fleeten 82 rep csúcsidőben ) -
Nephin #39725 Szerintem ne várj, még nincs megadva, mikor lesz transfer, viszont bármikor is jön, azt a karakteredet áthozhatod majd az újakhoz, ráadásul a magasabb legacy fog számítani, ha esetleg az újakkal nem lennél 32-es a legacyban addig. -
Csaba85 #39724 Próbáltam keresni infót a lehetséges server transfer / és ennek legacy hatásaira,van már valami infó ez ügyben mért a régi guild khm behalt és inkább átnyergelt gw2/tera váró modba és nem tudom megéri megvárni a trasnfert vagy több értelme van felhúzni egy új karit és kukába lvl 32 legacyval. -
Nephin #39723 Rendezzétek le privátban, köszi. :D -
Kasadya #39722 a miheztartás végett mielőtt még hazudozás lenne.... -
Kasadya #39721 2012. 03. 01. 21:55