60876
  • DummyBoy
    Én roppant noob vagyok a PVP-hez, de én nem is szoktam figyelni mennyi medálom van ... Próbálom az objective-et csinálni, vagy azt ami kell a csapatnak ...

Tegnap Alderaanon pl: beálltam egy másik karival az egyik pont mellé és aki odajött azt megöltük. Nem mentünk sehová, védtünk ... Persze mindketten a lista legalján voltunk, alig történt valami, de megnyertük.

Hozzáteszem 2 napja PVP-zek, szóval igen kopasz vagyok, de igen elhűlve nézegettem tegnap a számokat. Ha arra megyek, hogy minél többet kill-eljek, akkor is igen sovány eredmények születnek ... lvl 39-es scoundrelként fele annyi sebzést vittem be mint egy 25-ös commando ...

Ha feltételezzük azt, hogy majd szépen lassan belejövök, akkor fog ez változni pozitív irányba később? Operative / scoundrel -ek?
  • Boncmester
    Mi benne a szánalmas? Simán vissza akarják hozni a régi playereket.
  • Tyrpak
    Nem teljesen ebbe a topicba tartozik, de...
    Ez már azért szánalmas.

Majd ha ilyet csinál BW is, akkor fogok sikítva menekülni az swtor-ból.
  • Boncmester
    Nyilván, csak az volt a lényege a mondandómnak, hogy a class quest bőven nem ad 21 nap játékidőt. Én is 3-4 héttel azután fejeztem be, hogy meglett az 50, mert addig egyszerűen nem mentem vissza corelliára, mivel mást csináltam.
  • Boncmester
    Ezt a 4 medálos cuccot már most is bevezették, vagy csak 1.2-ben lesz?
    Amúgy pl erre gondoltam, hogy el lesz kúrva, mert tök egyértelmű volt, hogy ez fog történni.
  • Nephin
    Nem direkt, így jött ki. Most vagyok Corellián, Ilumon még nem is jártam, sok volt a wz, minden quest minden bolygón, datacron-vadászat stbstb...

@Darton: az első kiegészítőre beszerzek egy hangosszótárt, talán az gyorsabb lesz...
  • Tyrpak
    WAR-t sajnálom egy kicsit. Nagyon jó PVE tartalmat raktak be 1-től 40-ig, első karimmal végigmentem a dark elf részén és megállapítottam, hogy azta, és ez csak a hatoda volt a tartalomnak... aztán szembesültem vele, hogy a lvl 40 tartalom egy nagy nulla (akkor 2 db dungeon volt).

Itt az az egyetlen jó, hogy a class story mellé igazából nem kell felvenni a többi küldit, pvp-ből meg űrcsatából még így is jóval szint fölött leszel. Így kevésbé únja meg az ember az x+1.-ik altnál, hogy "ja ezt a párbeszédet már ismerem, space1space1space1".
  • z3d
    Én spec. nem állok meg négy medálnál, mivel a győzelem a lényeg. A medál mellékes, meg jó, mert van kis mellékcél is, de a lényeg az objective :)
  • Tyrpak
    Kérdés: elindult a sírás, hogy az emberek jórésze amint eléri a 4 medált, gyakorlatilag leáll, pl voidstaron a respawn alá, vagy alderaanon az elfoglalt turret mellé, és gyakorlatilag innentől semmit nem tesz hozzá a játékhoz.

Nálatok mi a helyzet?

Úgy néz ki, hogy megint a "nem azért játszanak az emberek, hogy játsszanak, hanem csak a jutalomért" hozzáállás győz. Jöhetnek megint az L2 összehasonlítások, de szerintem, ne legyen már ennyire min-maxoló, játsszunk is egy kicsit.
  • Boncmester
    Neked másfél hónap volt, ha naptári időszakot nézünk, de nem másfél hónap folyamatos játék, azért az messze nem ugyanaz, pláne, hogy te viszonylag keveset játszol sok más emberhez, pl Nephinhez képest.
  • Boncmester
    A legnagyobb bolygóra is igaz, hogy 1 bolygó 1 nap, az összes létező questtel. Nincs 21 bolygó, és az 1 napot is úgy értem, hogy kb 8 óra játék. Szóval tuti, hogy nem azért nem csinálta végig, mert 21 nap elfoglaltságot jelentene, ha folyamatosan questtel.
  • talos86
    Nekem durván másfél hónapig tartott az LV50. Én anno WAR-ban is élveztem a küldizést. Ott is durván ennyi kellett a 40/40-hez.
  • DummyBoy
    De ha csinálod mellette a sidequesteket és a bolygósztorit, akkor elképzelhető hogy tovább tart ...
  • 1Darton1
    A szótárlapozgatás elég sok időt elvisz.
  • Boncmester
    Akkor direkt nem akartad megcsinálni, mert szerintem 5-6 nap játékidővel is ki lehet végezni simán a class storyt.
  • Nephin
    Hát, én 21 nap 9 óra 20 perc playeddel még nem végeztem a class-sztorival... :D
  • N1ggA
    1.1.5: warzoneokban sokkal jobban lehet fejlődni, ami jó is, mert hamar meglesz a bm, meg rossz is, mert mindenki túl hamar lesz bm, aztán már nem lesz mit fejlődni.
    Új kristályok: level 56 kristályok vannak, ami szerintem nagyon magas, columi szintű (de asszem rakatában is ez van), és még olcsó is, viszont végre van lila kristály rep oldalon is. Ami értelmet ebben látom, az az, hogy olyan szintű kristályod legyen, amilyet akarsz, viszont én nem pénzért árulnám, hanem az előző kristályért cserébe, hogy azért kelljen érte kűzdeni.
    Ha egy mmotol azt varjuk, hogy sokaig lekössön, időigényesre kéne csinálni a fejlődés, nem pedig gyorsítani rajta. Majdnem full rakata vagyok, pedig abszolut casual vagyok, heti 1, néha 2 raid, heti kb. 20 warzone, és igy van valor rank 57. De aki hc, az már rég kész van, és köv tierig van 1 hónap, addigra én talán kész leszek, de megértem, hogy aki hc, abbahagyja, mert szerinte nincs elég content, ami most van, max napi 1-2 órára elég, és még ezen is könnyítenek, azaz relatíve még kevesebb content lesz.
  • Count Adyn
    Köszönöm szépen^^
  • Ében
    Küldtem :)
  • Count Adyn
    Majd énis kérnek egy mehívót aki tud, köszi:)
    [email protected]
  • SpeedXHUN
    KÖSZÖNÖM!!!!
  • Ében
    Ment :)
  • SpeedXHUN
    Aki tud még,küldene ide meghívót?
    [email protected]
    Köszi
  • Tomy Lee
    Ennyi volt,többet nem tudok megvolt a 3.Akinek jeleztem,hogy meglesz azok este 10 után várják a megadott címekre.
  • Magh
    Mégis működik, csak elég érdekes. Annyit ír a maié, hogy acc updtaed, nincs szó trialról, de mostanra az acc managementben látszik. Köszönöm a kulcsot!
  • Tomy Lee
    Van 3 trial.PM akinek kell
  • Magh
    Valamiért nem akar megjönni freemailre :(
  • Bhalage
    1.2 marcius vege, aprilis eleje

1.1.5 - atm sztem a jatek kúrva jó
    :D
  • GAthersw
    Vélemények 1.1.5ről? Mikor várható livera 1.2?
  • Nephin
    Akkor tőlem nem kap. :D
  • Magh
    Ok, úgyis harmadjára töltöm a main asset 1-et, de látom ez nem elszigetelt eset :)
  • Braikingboss
    Küldtem meghívót.
  • Nephin
    Ne kezdjük el megint, pls...
  • Nephin
    Otthonról megpróbálom majd megint, nyugalom. :)
  • Magh
    Nephin nem tudta nekem elküldeni freemailre, úgyhogy ismét megköszönnék egy trial meghívót! apphoo kukac freemail pont hu
  • j0nNyKa
    hja lol :DD

#39862: semmi probléma nincs ezzel, örülök hogy kipróbálod :)
    a topic... múltját tekintve vicces, hogy bizonyos "emberek" által söpredéknek titulált topiclakók voltak azok, akik szó nélkül segítettek neked :)
  • SpeedXHUN
    Most ez miért probléma?
    Végre kipróbálhatom a játékot,hogy milyen,aztán vagy megveszem vagy nem:)
  • SpeedXHUN
    Köszi szépen a trial-t Laroa!

Továbbá nektek is,hogy írtatok:)
    -Tyrpak
    -Braikingboss
  • N1ggA
    Minden játszott meccsért kapsz 3 killt. Szóval a napihoz 10, a hetihez 50 meccs kell, szóval annyira nem nagy szám.
  • Iceman
    Köszi szépen neked is!