Star Wars: The Old Republic (MMORPG)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Véletlen találtam,melóban felnéztem jujtúbra és ez jött szömbe.

Nem gondoltam volna soha, hogy ilyen lesz, de 13 év után, te jó ég, el sem hiszem ilyen van. Nagy köszönet a készítőknek!
És neked is a linkért :D

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

//www.youtube.com/embed/Yp-9fUkRBoI

Ha megcsinálom a WoT napi küldiket még megyek fel játszani,bár amilyen szar pechsorozatom van nem tom mikor leszek kész.
De még van vagy 40 nap prémem.

Azt olvastam, hogy el kell érni egy pontszámot (pl. most Ziostnál 500000-t), akkor kapjuk meg a jutalmakat. Kipróbálom Ziost-ot. Áh látom 188k-t el is értél már :D

Valamelyik kicsit szerintem,minél nagyobb a bolygó annál több pont kell.

Háát,nekem az lenne a jó ha elfoglalnánk risa-t de asszem nincs bent. XD

Bolygót? Mindegy melyiket?
Hú, ez izgi, olyat még úgyse csináltam .D

A 15 jedi lovag küldi kész.
Heti fp kész.
Meg még valami,de elfelejtettem mi. :D
Ha felmész játékba dobj már be guildnak heti conquest célpontot vagy mi a túrót.

Ahogy nézem a héten van pl. 15 jedi knight mission és két Hoth WB. Namost az eventen is ma Hoth napot tartunk, így a cicával három legyet lehet ütni egy csapásra :D Sőt ha nem groupban megyünk rá, hanem külön tankos companionnal, akkor négyet. (Legalábbis egy WB-kill négy helyre számít bele :)

Alderaan-on csinálom sztorit season miatt.
Thul barlangban a thul turretek megölték a thul őröket. XD

Az előző szobában harcoltam de az őröket is beszámolta a játék mintha én öltem volna.
Egy szobával errébb le tudtam kapni,a turretek halottak voltak,de spawnoltak újra és egynől lőtték az őröket. :D

Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.10.21. 18:13:04

Köszi,már csak kb 36 heti küldi kell meg asszem 8-9 heti insta boss és vagy 50 valami cerka muksó.
Bár utóbbi nem si tudom pontosan mi a túró,plusz lehet rosszul emlékszem a nevére.

Gratz :D
Én meg 93-on vagyok, remélhetőleg a hétvégére meg is lesz :)

A 100-as szint elérve. :D

Kár.

Hm, érdekes. Azt találta a segédem, hogy igen, a héten már nem számítanak bele az újonnan belépők conquest pontjai, csak a heti reset utáni következő hétbe fog. S ez direkt van így, hogy ne lehessen trükközni a pontokkal.

Tuti hogy dilis lett a guild ablak.
Az este még sokáig fent voltam,kraftoltam egy csoomót meg játszottam is csempésszel,mentem random Fp-t,szereztem elég sok conquest pontot,de még mindig csak az látszik hogy két karakterem ért el pontot,vagy talán a frissen behívott karakterek pontja már a héten nem számít?
Csak következő héten?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.10.20. 07:52:37

Az egyik karakterrel akivel be inveltél csináltam majdnem 100k conquest pontyot de guild fülön semmi nyoma nem volt.

Á, ugyan, semmi gond. A vanguardhoz keresgéltem modokat, hátha sikerül majd menni szintezni vele.
Az viszont gond volt ma, hogy Belsavison is több WB-killt nem számolt a Priority Targets. Nem tudom, mi kellene hozzá a szerencsén kívül.

Ú bakker én vicceltem még STO-zok,de mindjárt felmegyek.
Ne haragudj.

Még egy WB grp-ben benn vagyok (10/x jelenleg), aztán átlépek.

Sikerült: a flottán vagyok, TEOFIL néven vanguard.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2025.10.19. 17:28:38

Szóltam. :D

Hehe kicsit öregnek érzem magam egy 15 perces Battle of Ilumhoz :D Amúgy nem rossz.

Én ezért reaktiváltam a 2012-es trial accountomat, ott van egy karakter, akivel be tudom hívni a 'fő acc karaktereit'.
Szólj, ha kell segítség az inveléshez.

Én Fp-t szoktam tolni boostal és legacy perkekkel.
Plusz egy klán sem árt ha van.
Sajnos mivel az SW ToR-ban olyan hülyén körülményes a klánba invelés a kiskarimat nem tudom be invelni a klánba.

Mostanában mi a legjobb/leggyorsabb módszer szintezésre? Gondoltam kéne egy tanknak is rakatát adni (ha jól számoltam, részlegesen kijön négy gear a 78 tokenből: 7 ruha + 2 fegyver), aztán az egyik jelölt egy vanguard lenne, de még csak 32-es szintű (a másik jelölt egy guardian).
Szóval régebben volt olyan, hogy story-t kell nyomni xp-boosttal, volt olyan, hogy flashpointokat. Most is kábé ezek?

Egyik nap eszembe jutott, hogy ha úgyis csinálom a kaja event WB-jét, akkor jöhetne mellé a Prio Targets is. Erre zsinórban már három napja Lucky (Corellia) van, amit négy karakterből egyszer sem adott meg. :o

Még nem tudtam végignézni,csak az elejét,a főnököm megzavart miután linkeltem és nekiálltam volna megnézni.

Pont most néztem magam is. Remek. Új map. Új cuccok. Új kéró karácsonyra... :D

//www.youtube.com/embed/egzBGsJH6jM

Kilencvenhetes szint doboza nem mondhatnám hogy hű de jó lett volna.

Kilencvennegyedik szinten ilyen furi kis pet jár.

Érdekelne a véleményetek,szerintetek melyik szerencsevadász spec játszható legkönyebben?
Melyikkel lehet legkönnyebben legjobban haladni küldikben és talán random fp-ben.

A season fene tudja talán 88-adik szakaszából jött pár dísz ma.
Erről eszembe jutott egy kérdés,bár lehet már kérdeztem.
Azok a ládákból nyitott tárgyak amiket nem vettem ki hanem bent hagytam,meddig tárolódnak?
Van már ami évek óta bent van.

Sikerült kitesztelni: először összegyűjtöm az 5 kristályt Hothon, aztán vissza Nar Shaddaára és MIELŐTT leadnám a terminálnak az öt kristályt, AZELŐTT kell beszélni a ródiai mission giverrel, akkor és CSAK EKKOR vehetem fel a World Boss missiont. Miután leadtam a kristályokat utána már nem lehet...
Hát ilyet... bzmeg, még nem pipáltam. :(

Addig eljutottam, hogy a Special Request: Hoth] missiont nem lehet felvenni, két karakterrel is próbáltam. Hogy működik ez?

Aztán még kétszer próbáltam tegnap Hothon, s továbbra is 0/3-on van a WB Ingredients weeklyben. Passz.

Jah, az időre gondolsz. Az előfordul, hogy elmászik. Nem szeretem a szinkronizálásos beállítást.
A kajaeventen meg nézegetem és nem értem, hogy mit szúrtam el, hogy tegnap a WB-t nem adta meg :(

Nálam mindig a jó időt mutatja,kivéve ha játszom a Dragon Age 3-al,mivel abban az idióta játékban vannak küldetések amik valós időben futnak és marhára nincs kedvem 4-6 órát várni. XD
Olyankor kikapcsolom a helyes időt és át állítom az órát.
Nincs nekem időm fél napig tökölni. :P
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.10.09. 18:25:50

Mert elég megterhelő mostanság a munka és este kilenckor már elég fáradt vagyok, s úgy látszik, lassabban áll össze a kép. De a lényeg, hogy összeállt. :)

Az meg hogy lehet?

B*sszus, megoldódott a probláma: késett az óra a gépen. Előbb kellett volna leesnie, hihetetlen, vénülök, ááh. :( xD

Nekem nincs vele bajom.
Tolom a hülye season küldiket,hoth-tól viszket még a vulkáni fülcimpám is.
Pedig még nem is a hoth encountert tolom,hanem a 15 agent küldit.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.10.08. 22:01:26

Megint nem enged be a szerver: hibás adatok hibával - biztos, hogy jó minden, mert másoltam. Végére meg kitiltott.
Nagy blama ez az MFA :/

Ahogy nézem a vendornál, pár új deco a bankett témában (asztal, vendég meg ilyesmi), de talán semmi földrengető.

Én azt már megcsináltam 100%-ra,van még valami értelmes amit ki lehet szedni?

Ó, elkezdődött az őszi kajadobálós event. Irány Nar Shaddaa! :D

Valószínűleg nem sokkal, elméletileg a fegyvernél nagyobb a damage vele. (Ha normálisan lenne elosztva a statom, az többet jelentene, implatot kéne cserélni :)
Több helyen írták, hogy nem érdemes egyáltalán augmentelni, ha az ember nem megy komolyabb vadra. Egy olcsóbb garnitúrát csináltam az előző seasonre az uprisingok miatt, de azt nem bántam meg.

Mennyivel erősíti meg a karaktert egy ilyen drága augment?
Nekem csak kék szokott lenni amit én gyártok,de az is kúva sok idő mire legyártom. :D

Szerintem is várható emelés, de nem hiszem, hogy a rakata gear elavulttá válna (max +4 szint).
De ettől függetlenül csak egyet akartam venni, a fegyverben kipróbálni. Mindenhova most biztos nem veszek, elég ami van, meg normális implantok kellenek. A többit meglátjuk decemberben - remélhetőleg.

Nem tudom mennyi pénzed van,de én most nem adnék ennyit egy augment-ért.
Biztos hogy nem olyan sokára jön majd egy új peccs és talán a köv kieg,gondolom azért adják most ingyen a rakata geart mert nem sokára úgysem fog érni semmit.
Akkor úgyis új augmenteket kell venni az új gearbe.
De ha van pár millirdod fölösbe akkor végülis talán nem drága.
Viszont lehet hogy tévedek és még vagy félévig nem lesz cucc szint növelés.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.10.05. 19:47:09