60869
-
Kasadya #41947 azért azthiszem ilyen mikro tranzakciók lesznek.... -
Kryon #41946 GW2 nagyobb veszélyt jelent wow/rift/aion-ra mint erre, mert más stílus, ráadásul mivel csak 1x kell érte fizetni simán tolható más mellett párhuzamosan. -
Nincs kidolgozva a pvp. -
Kryon #41944 Valaki foglalja már össze mik is lennének azok a hihetetlen ütős dolgok amiket annyira hiányolnak, mert nekem így is tetszik... -
Alienator #41943 A GW2 indulása után 1 hónappal kb. -
Mikor lesz a hivatalos Swtor temetés? -
Bandras DaSilva #41941 Hát jó lett volna. Vártam én is, hogy majd tele lesz új dolgokkal, aztán amikor megláttam az első infokat már tudtam, hogy nagyon nem új irányba mennek.
Az a baj, hogy a nagy cégek általában nem mernek belevágni újításokba mert azt mondják, hogy van egy jól működő modell és akkor minek újat csinálni. Azt viszont nem értik meg, hogy sajna ez a modell már egyre inkább idejétmúlt.
Lassan megtanulják, hogy ez így nem működik. -
Alienator #41940 Azt nyilatkozták, a 12.3-as ATI driverben benne lesz a működő ingame AA. Kipróbáltam. Működik? Dehogy működik. Komolyan vicc kategória.
BioWare + AMD = FAIL!
A szavazásra:
PTS-en megnéztem az 1.2-t, de annyi régi és új bug is van benne hogy hihetetlen. Egyszerűen nem megy ez nekik na. Kár szépíteni. -
Kasadya #41939 csináljunk egy közvélemény kutatatást,hogy áll jelen pillanatban a topik látogatóközönsége a játékkal....szavazás,hogy ki játszik ,ki nem játszik és kb. mennyit játszik...ugyan nem reprezentativ,de viszonyitásnak nem rossz -
Kasadya #41938 csak neked:
-
Kasadya #41937 most te tényleg ennyire buta vagy?
az elején azért kellett annyi szerver,mert 16x annyian játszottak mint most...és nem azért,mert sirtak!
az az 5 perc pedig valakinek akár 50 perc is lehetett.....nem azért fizetett senki,hogy akár 5 másodpercet is várjon! -
zsoca129 #41936 Sziasztok! ne haragudjatok mégegyszerrr.a barátomat is nagyon el kezte érdekelni ez a játékkk és azt terrvezzük h még a jövöhéten vagy az azutáán in megis vesszükk de még ki akarja próbálniiiii esetleg ha lennétek olyan tökjóó fejek küldenétek neki is egy 7 napos free trialttttt nagyon megköszönnénk :) [email protected] -
Nephin #41935 Azt szépen elfelejted, hogy az elején azért indítottak annyi szervert, mert egyesek sírtak, hogy sor van... mondtuk már akkor is, hogy majd később eloszlik, de nem, mamaaaa, nem tudok belépni, várnom kell 5 percet stbstb. Most ugyanezek sírnak, hogy sok a szerver, kis túlzással. -
z3d #41934 An amiben különbözik a többitől, sőt, köröket ver a többire. Van amiben átlagos. És van, amiben gyengébb.
Én az első tulajdonsága miatt tolom, mások a két másik tulajdonsága miatt nem.
Kéne transfer, ez tény, én fizetnék is érte akár. -
1Darton1 #41933 Az a fura, hogyha bátrak lettek volna, akkor legrosszabb esetben is kb. ugyanekkor eresztett volna le a lufi. Valószínűleg csak nyerhettek volna vele, bár a költségszámításokat nem láttam. Mondjuk amennyi hibát elkövettek, talán azok se voltak helyesek.
Ez a beszari stratégia is bejöhetett volna, ha minimum a Rift színvonalát hozzák, de valahogy rosszul kalkuláltak.
-
Szerintem ez a döntés nem a biowaren múlott. Kiadó diktál, mainstream fost akartak. Meg is kapták. -
Tomy Lee #41931 Igen az van csak.
Én is megvárom transfer-t vagy merge és irány Tomb,most nem kezdek újra mindent. -
Kasadya #41930 de baszki olyan buták ezek a biowaresek! faszért nem vállaltak be valami ütőset,komolyat,egetrengetőt! STAR WARS baszki STAR WARS! epiq lett volna!
most meg vonogatják össze a szervereket 4 hónappal release után? vicc b+ -
swtor még a jól bevált(?) formulát alkalmazza, mint az összes többi MMO, amelyik a tutira próbál/próbált menni és nem mertek újítani. GW2 már más eset. Kíváncsi vagyok mikor lépi meg a szervertranszfert a bio. Részvényeknek biztos nem fog jót tenni, a játékosoknak viszont annál inkább. -
Kasadya #41928 köcsög leszek,de ahogy nézegetem újabban GW2-t SWTOR úgy 3-5 évvel van elmaradva........:((
-
Kasadya #41927 fogynak még jobban az emberek? -
Ahogy néztem minden pvps szerverről a még játszani akarók átvándoroltak tombra. Az az egyetlen normális popos szerver :/ -
Hidden Beks is hasonló... -
ahton 18an empire fleeten most. Jó kis szerver lett ez... -
z3d #41923 Lotro-ban is volt hasonló.
Nekem majdnem tökéletes lesz a critelhető orange cuccok módszer.
-
Ha az 1.2 nem váltja be úgy a reményeket, akkor úgyis lesz merge vagy transfer. -
Bandras DaSilva #41921 Hát tombot én is kipróbáltam és nagyon vagány:)....csak rájöttem, hogy nincs erőm még egy karit felhúzni. Szal várok a tarnsferre mert az én szerverem nagyon halódik. -
Kryon #41920 Szerintem aki most akar újítani nVidia-ra annak már érdemes megvárni a 6xx sorozatot, a hírek alapján elég jól sikerült, és végre nem kazánként működik. -
Tyrpak #41919 Megjelenéskor a játékban lévő feature-ökhöz egy kis példa:
GW2 wardrobe fül és armor színezés darabonként, egyes tárgyakat többféle színnel (fő és mellék színekkel) színezhetünk ki. -
LouisWu #41918 Elnézést, nem gondoltam, hogy ekkora érzelmeket kavarok a videókártyás kérdéssel :).
Köszi azért az infókat, még agyalok. -
Bhalage #41917 hogyne tolnam, guild kicsi, de a fleeten mindig van 1xx ember.
nightmare lands, empire -
Tolod még swtort te? Befizettem tegnap, mert úgyis jön az 1.2 hamarosan, de ahto szerver jól behalt. Délután 5kor volt kemény 60 ember empire fleeten. Átmentem tombra csináltam karit. Jedi kezdőn 120 ember, fleeten éjjel fél 1kor 160 oO Asszem ott folytatom. -
Bhalage #41915 ember hol lobaltam en valamit is, latod az alairasomban hogy gtx580 3 giga?! atit donto tobbsegben azok vesznek akiknek az ar az elso helyen szerepel. (vagy fanok, de ezt most hagyjuk) megertem! de engem is meg lehet erteni.
amit leirtam, h merlegelni kell. termeszetesen nem engedhet meg maganak minden jatekos, hogy a legjobbat vegye, de aki megengedheti maganak az gondolkozzon el, hogy mennyi idot tolt a gep elott es azz az elmenyt hogyan kivanja fokozni. van tapasztalatom mind2 gyarto kartyairol, en az nvidia mellett tettem le a voksom, teljesitmeny, stabilitas es tamogatottsag alapjan, amivel maximalisan meg vagyok jelen pillanatban elegedve. latszik, hogy az ar nincs a fo szempontok kozott..
de ha valaki barki az ati-val boldog, amellett partoskodik azzal nekem nincs bajom, de ha azt ajanl masnak azt ellenzem, mert megyozodesem es tapasztalataim szerint ez nem egy jo tanacs
ennyi -
Bhalage #41914 örülj neki, nem te vagy a nagy tomeg amely folyton visit meg szopik.
-
Ezeket a képeket én csináltam :) A lényeg pont ez volt, ugyanazon küldetés elindítása, majd lehetőleg ugyanott - ugyanolyan kép készítése, hogy látszódjon a különbség.
Mindkét kép a játékban BEKAPCSOLHATÓ MAX élsimítás mellett készült, nézd meg a drótokat vagy a szárnyat ... SSAA és LOD Clamp segített rajta, de ezek nVidia featurék voltak anno ... Ami igen ciki és gáz lépés volt az Atitól.
Elhiszem hogy élnek a földön olyan emberek akiknek nem volt még gondjuk Ati kártyával, de az sajnos tény, hogy nem az élet könnyebbik oldala a piros sarok.
guru3d Ati driver section topikok első kérdései: jó ez a driver végre BF3-hoz és Skyrimhez? Jó már benne a GPU clock bug? Ésatöbbi ...
És sajnos egyet kell értenem Bhalage-el, az Ati kártyák mindig az ár/teljesítmény arányukkal tudnak odalépni az nvidiának, mással nem. Az más kérdés, hogy a megfogalmazás nem volt a legjobb ...
Mégvalami: Ati-al nem nagyon lehet hosszabb távra tervezni, mert mikor kijön a bugfix driver ami megoldja a legidegesítőbb problémádat, az tuti, hogy a te kártyádat már pont nem támogatja, csak az újabb szériát ... -
Laroa #41912 Welcome! -
Lehet ezt ragozni tovabb, de felesleges. ATI-t vasarolva - az esetek nagy reszeben - veszel egy ajandek szopoalarcot is, napi hasznalatra. Ez egy allando dolog a rohano vilagunkban, sajnos vagy sem, de az ATI mar igy vonul be a tortenelembe. Pont. Es most kerem oszoljanak, nincs itt semmi latnivalo. -
DoctorStryker #41910 Tegnapelőtti alderaan Wz .) premade:
Természetesen Ati VGA :D -
Érdekesek az ati és Nvidia képek... még a felhő is ugyan ott van minden egyezik... ez kb annyi, h elindítottad a játékot, vagy akié a kép megnyomta a pause gombot be a graf beállításokhoz és az élkisimítást átkapcsolta... mert az még oké, h lent az út recésebb, de hogy ami közel van feszítőzsineg még az is.. hát ez ,marha nagy fake XD és, hogy kivárta ugyan azt a felhőt meg minden XD hacsak nem átvezető animáció :P BHALAGE neked meg csak annyi, h ne lóbáld a bazisok pénzed...!!! Mi az,h ha csóró vagy vegyél atit lóF@SZ a seggedbe XD van olyan ATI kártya amit lehet Te se tudnál megvenni. Azért meg ne simogasd magad itt h Nvidiát veszel.. ha ilyen okos gyerek vagy csak tudod milyet kéne venned, ha nem fizess Nvidiás embereknek h tanácsot adjanak!! Szerencsétlen -
z3d #41908 A rep oldal sem sokkal jobb, mint az empire, bolygó küldetések alatt néhányszor meglepődtem, érdekes technológiákat használnak :)
Szóval sztem simán szétgyakják egymást is :)