60869
-
rpg: hentelés haverokkal -
Ha nem fizetnének elő, attól még a kiegészítőket biztos megvennék nem? (Feltételezem nem feltűnő, hogy a kiegészítőkkel fizeted meg ugyanazt, amit máshol előfizetéssel) -
z3d #42226 Lol, ne röhögtess.
WoW-ot bármikor rommá veri az SwTOR. Már akkor, ha valaki mmoRPG-t keres. A hangsúly az RPGn van. No igen, sok ember azt sem tudja, mit jelent ez. Sajnálatos. Nekik :)
-
A "szegénynagynevek"-nek nem az swtor-tól kell félniük, hanem a rengeteg "megmondóembertől" akik rászabadulnak majd xD (Először másképp fogalmaztam ...)
Többször említettem már: Engen nem nagyon érdekel más MMO, esetleg a következő Star Wars. Elhiszem, hogy jók lesznek az újak, biztos hogy lesznek olyan dolgok amiben sokkal jobbak mint a SW ... de jelenleg nekem ez elég.
Én várom a javításokat, kiváncsi vagyok, aztán ha ráunnék, akkor egyetlen dolog tudna új MMO-ba vinni ... a társaság. Szóval én nem féltem annyira az SWTOR-t, hanem inkább bizakodom, hogy bár kevesebb játékos lesz, "letisztul" az állomány, és majd meglátjuk mi lesz akkor.
-
GW2nél legalább nem lehet azt mondani, hogy elfogytak az előfizetők 
Amúgy ez az ingyenes modell nagy előny a GWnél már csak azért is, mert elég sok ismerősöm van, aki abbahagy egy fizetős mmot azért, mert kevés ideje lenne rá vagy egyszerűen csak arra a heti pár órára, amit rászánna nem éri meg befizetni. GW2nél ilyen gond ugye nem lesz és ezek az emberek megvétel után bármikor visszanézhetnek és játszhatnak anélkül, hogy egy fillért is fizetni kéne. -
Miért kellene a wow közelébe érnie? Nem fog egy játék se egy jódarabig. A stílus és a harcrendszer miatt réteg játék lesz a TERA, de emellett bőven megfog élni a gw2,l2, whmmo, swtor minden. -
Alienator #42222 A harcrendszere számomra (és sokak számára) mindent ver eddig. Iszonyat jó a sok "betargetelem és lelövöm akkor is ha majdnem mögöttem van" után. Itt nem lehet majd egérrel nyomkodni a spelleket :)
Dinamikusabb, életszerűbb és nem a gear-től függ mert ha ügyes vagy el se találnak. Én elég szkeptikusan álltam hozzá, de ez a béta meggyőzött. Az swtor-ban nem csak az endgame-el van a baj. A sok bug, a fos pvp, az engine hiba, grafikai anomáliák és maga a grafika is. Jó lehet hogy nem bűnronda de idejét múlt nem kicsit. A tera gyönyörű, él a környezet és fut faszául. Olyannyira interaktív a környzet hogy még a mobok is egymásnak esnek néha :)
Szegény nagy nevek?
Hát ha össze kéne hasonlítani (a GW2-t nem láttam még) akkor az említettek közül egyiknek sem kéne félni az swtor-tól. tera lehet hogy rétegjáték lesz de ütni fog a harcrendszerével, pvp-vel és grafikával. A panda (ami engem nem érdekel) szintén agyonverné az swtort. A wow közelébe se fog érni az swtor soha, mondom ezt úgy hogy nem érdekel a wow. -
Egy hét után az is úgyis F2P lesz ... :)
Én alig várom, hogy jöjjönek az új "nagynevek" (GW2, TERA, Panda2vagyakármi), mert az bizony nem "szegény SWTOR" lesz, hanem "szegény nagynevek" xD
-
Vagyis elfer egymas mellett a ketto. Ennyi. A konkurenciaharcot csak es kizarolag fekete-feher szinben latszo buta trolloknak meghagyom a tobbi lehetoseget, lelkuk rajta. -
Pacho #42219 És egy nagycsöcsű bikinis háromméteres pallossal hadonászó szőke csaj volt a választott karakter, vagy egy négykezű kétfejű csupaszőr 4 méteres varázsló 15 centis szemfogakkal? -
Lásd l2 ami a második virágzását éli. -
Erre azért ne vegyél mérget. Nyilván nem milliós előfizetői tábora lesz, de bőven lesz neki. -
Tudom, ismerem. De ahhoz a stilushoz kell am beallitottsag is, ami miatt nem neveznem egymas konkurenciajanak. Siman elfer egymas mellett a ketto, nem sokan fognal leragadni ott eu/us wow/swtor jatekosok kozul. Nem erre a piacra keszult, latszik is rajta. -
Pár nap béta után az swtor is kurva jónak tűnt. Amíg az endgamet nem próbáltad, addig a véleményed lófaszt se számít. -
Alienator #42214 Nincs benne olyan interaktív sztori mint az swtorban, de minden más téren rommá veri.
Emellett az egyik legszebb játék amit láttam és tökéletesen fut a nagyvárosban is. -
Jobbulast. -
Alienator #42212 Egész hétvégén a TERA bétát toltam.
Szegény SWTOR... -
DoctorStryker #42211
Sith macska:
-
Kiegesziteskent annyit, hogy az elso fel oraban elfoglalna magat azzal, hogy el(/be)as valakit, a masodik fel oraban jonne a magyarazkodas a szulonek (attol fuggoen, hogy sajat vagy idegen gyermeket asott el a kolok) emiatt, de utana tenyleg menne a hiszti es az esetleges siras. :) -
A homokozót a gyerekek nagy része csak akkor élvezi igazán, ha kap lapátot meg vödröt, meg formákat amikből homoksütit süthet, és mehet a várépítés. Keretek nélkül csak ülne a gyerek a közepén és bömbölne, hogy nincs content
-
Igazad van, ha valahonnan le lehet csípni, az az alvás meg a sport, az egészség nem számít annyira, mint a szórakozás
-
Tyrpak #42207 ME2 titkos románc
Korábbi április elsejei termésből szerintem ez a legjobb. -
Hugh Hefner #42206 swg sandbox volt, aztán nézd meg mi lett belőle. túrtad a netet órákig, hogy hol mi van, aztán eljutottál oda órák alatt, aztán volt hogy hetekig kellett campelned egy rohadt mobot. mert questek aztán nem voltak így, mint manapság. ha van valami ami aztán egyszer már rohadtul felsült, az a sandbox ilyen felfogásban -
Hugh Hefner #42205 napi 7 óra alvás? dőzs! most akarsz játszani barátnőzni tanulni dolgozni sörözni bulizni olvasni kulturálódni más hobbinak is élni vagy nem? -
Tőled mást nem vártam, olvastalak eddig is a topicban, cimbi :) -
Ez nem a te játékod. -
Agyfaszt kapok ezektől a leadhatatlan eldugott fél óra mire megtalálom hova a francba kell menni questektől.. -
Cynd #42201 Hali! 7 napos trial-ra esetleg valaki tudna meghívót küldeni ? -
Tyrpak #42200 Boldog április elsejét!
Mondjuk a sarlacc warrior-nál jobb lett. -
Ez nagyon beteg ... Kövezzetek meg de szvsz ez qrva jó xD -
Vagy csak ápr. 1. miatt? :D -
LOL! Erre qurták el a rendelkezésre álló idejüket? OMG! :D -
Szuper! Adható-vehető vagy bop receptek loot aránya változott vagy valamilyen formában elő lehet őket állítani?
Ha veszek egy narancssárga pl. rakatából visszafejtett és legyártott ruhát ah-ban, akkor abból én is visszatudom fejteni és gyártani a ruhát?
Bocsi a sok kérdésért, ha valahol van erről valami jó hosszú (vagy rövid) írás, azt szívesen elolvasnám, ha valaki belinkeli! :) -
Nephin #42195 Kiírja a tooltipben, mekkora az esélyed a receptre. -
Feláldozásnál 100%, hogy megkapom a receptet, vagy valami százalékos érték lesz? Mert ha akár többet is fel kell áldozni, akkor nem éri meg, mert csak nagyon drágán lenne érdemes eladni, annyiért meg nem veszi meg senki... -
Nephin #42193 Elvileg fel.
Nem, azoknál nem az armoring modhoz van kötve a bónusz, tehát csak az új szettől érvényes ez a verzió. -
Magyarul fel kell áldoznom a rakata cuccomat, hogy meglegyen a recept?
1.2 után szerzett columi rakata stb cuccokból már setbonussal együtt lehet kiszedni a cuccokat? -
Nephin #42191 Az opos cuccokból vissza lehet fejteni a receptet. -
BrandonLee #42190 De a synthesek csak rakata kezest meg övet tudnak csinálni nem? Vagy 1.2 után mindent tudnak majd? Mert az király lenne! Az viszont már nem annyira hogy én meg eldobtam a 400-as synthemet mert semmi hasznát nem láttam.... -
Nephin #42189 A rakatából a synthesek csinálhatnak recit, amiből narancsárga cucc lesz rakata külsővel, felveheted azt az új modokkal, sőt, még augmentes is lehet, ha critel. Nekem is a rakata jön be, szóval ez a terv nálam is. :)