• Alienator
    A harcrendszere számomra (és sokak számára) mindent ver eddig. Iszonyat jó a sok "betargetelem és lelövöm akkor is ha majdnem mögöttem van" után. Itt nem lehet majd egérrel nyomkodni a spelleket :)

Dinamikusabb, életszerűbb és nem a gear-től függ mert ha ügyes vagy el se találnak. Én elég szkeptikusan álltam hozzá, de ez a béta meggyőzött. Az swtor-ban nem csak az endgame-el van a baj. A sok bug, a fos pvp, az engine hiba, grafikai anomáliák és maga a grafika is. Jó lehet hogy nem bűnronda de idejét múlt nem kicsit. A tera gyönyörű, él a környezet és fut faszául. Olyannyira interaktív a környzet hogy még a mobok is egymásnak esnek néha :)

Szegény nagy nevek?
    Hát ha össze kéne hasonlítani (a GW2-t nem láttam még) akkor az említettek közül egyiknek sem kéne félni az swtor-tól. tera lehet hogy rétegjáték lesz de ütni fog a harcrendszerével, pvp-vel és grafikával. A panda (ami engem nem érdekel) szintén agyonverné az swtort. A wow közelébe se fog érni az swtor soha, mondom ezt úgy hogy nem érdekel a wow.