60880
  • TDC Geronimo
    Game Update 1.2 will be going live on Thursday, April 12th!
  • Nephin
    Nem a tartalma miatt törlöm ki, hanem a stílusa miatt... :D
  • N1ggA
    Nem értelek titeket.
    Szerintem k**va vicces ez a táncikálós rész :D
  • Bigblind
    Komolyan vicc! Erre mondtam azt hogy Lucas iszonyatosan elkurvult, de Nephin mindig kitörli! :D Pedig ezt nem lehet másképp jellemezni, egyszerűen nincs rá más szó!
  • havast
    Vannak. Van ott még Darth Vader táncolós is...
  • rholas
    Ezért gondolom nem a 30-40 es korosztályt célozták meg.
    Elég vicces lenne ahogy édesapa nyomja a jedi táncot a tv elött.
  • rholas
    Ezek szerint vannak még mélységek.
  • PiszkosFred
    Mindig azt varom, hogy a vegen megjelenik egy parokas csavo egy uveg pezsgovel a kezeben. De nem. Ezt valaki komolyan gondolta.

Azert megkerdeznem Harrison Fordot, hogy mit szol hozza, mire hasznaltak/jak fel az arcat 2012-ben. :) A tobbi szereplo eltunt a sullyesztoben az evek alatt, de o azert megiscsak A listas, kizart, hogy dijazta ezt. Bar tudjuk, "van az a penz, amiert korpas az ember haja"...
  • havast
    http://www.youtube.com/watch?v=vvKl8ZMQqFU

Ha arra azt mondtad, hogy úristenmiez, erre mit fogsz? Szégyengyalázat!
  • Tyrpak
    Star Wars Kinect videó

A végén a rancor szimulátor nagyon ötletes, viszont a táncos játék, az úristenmiez?
  • Laroa
    Nolifer rulz
  • Tomy Lee
    Mindig időben be tudok lépni.Nem 5 játékkal játszok,hogy ki be logoljak.Szépen beosztom mindig a hétre mikor megyek online és az nem akkor van mikor a quene is szal ez nem jött be:)
    Ha meg esetleg néha belefutok sorba akkor se érdekel nem szoktam remegni,hogy minél elöbb legyek online..
  • Pacho
    Hát időben be kell logolni. Anno az elején volt olyan legenda, hogy a Tomb-on játszók közül sokan ki sem logolnak, hanem a "falnak futtatják" a karakterüket valamelyik story area-ban, így nem kell kivárniuk a 2-6 órás sorokat, hanem mindig online lehetnek.

Persze csak legenda, de lehet, hogy volt alapja;)
  • Laroa
    De gondolom ha később másfél órás queue lesz, akkor itt sírsz majd reggeltől estig
  • Tomy Lee
    Ez minket akik Tomb-on vagyun nem érint:-)
    Mint ahogy az se,hogy összevonnak szervereket vagy sem.Nekünk a helyünk megvan.
    Patch biztos jó lesz az új WZ nagyon várós:)
  • TDC Geronimo
    motor valamit változik, legalábbis pvpbe nekem wzn sokkal jobban ment PTSen, mint liveon
  • N1ggA
    Ha nem lépnek hamar, egyre nagyobb gondok lesznek. A lowpop szerverek kihalnak, a tomb, illetve a german meg french szintén fullos párja meg még jobban telítődik, sokan emiatt fogják abbahagyni.
    Jó lesz az 1.2, de a koncepció, meg a motor(!!!) nem változik, olyan sokan nem fognak visszajönni...
  • z3d
    Lehet, le kéne cserélni az ajánlott PvP szervert a banner-ban.
    Mondjuk annyira nagy gond nincs, tegnap még éjfél után is sikerült pvp-
    ni :)
  • a.carkey
    Nem tudom. Imp oldalon jól estek a dolgok, rep oldalon a nem rep only bolygókon csak a szar. :)
  • Laroa
    Ez nem feltétlen igaz, mert mi is aktívak vagyunk utoljára novemberi hozzászólással
  • Laroa
    Fejődés alatt minek a loot? Csináld meg a heroic questeket, meg vedd meg a 20as pvp gearből a modolható cuccokat. Onnantól semmi más dolgod nincs, mint a bolygókon commendationből fejleszteni a cuccaid, és nem függsz semmiféle loottól.
  • Nephin
    Feltételezem, ahová decemberben írtak utoljára, azok nem annyira, ahová pedig tegnap, azok eléggé... ;)
  • Tomy Lee
    Akkor hagyom inkább,köszi.
  • havast
    PH fórumon is tanácsolták, hogy itt nézzek körül, de nem tudom, hogy ezek a guildek aktívak-e még egyáltalán...
  • Nephin
    Itt nézz körül.
  • havast
    Üdv!

Atho City-n keresek guildet lvl28-as (első) Sith Assa karimnak. MMO-kban jártas, SWTOR-ban kezdő (mint ahogy a szintem is mutatja) vagyok.
  • soundsonic
    Működik, de tényleg felesleges felrakni.. jelen állapotában tabletre kiváló , pc-re mazochizmus :)
  • DummyBoy
    Az a baj, hogy az 1.2 rengeteg újdonságot hoz majd, de MEGVÁLTÓ peccsnek csak egyes júzerek hiszik ...

Én nagyon várom, sok dolog érdekel belőle, mainemet szarba nerfelik, így jártam, de ettől függetlenül nem gondolom, hogy megváltó lenne.

Egyszerűen csak egy komolyabb update jön. A "megváltó" meg "visszacsábító" mivoltát csak belemagyarázzák páran ...
  • gosumofo
    win8 egy konzolos szar, pc-re nincs értelme felrakni.
  • a.carkey
    Azért volt pár küldi, ahol a repeknél is benyomtam volna egy X-Winget egyes megmentendő, thank you, thank you karakter agyába annyira idegesített. :D
  • Tomy Lee
    Win8 rendszer alatt működik jól swtor?Valaki esetleg próbálta már?
  • Bandras DaSilva #42651
    Az a vicces, hogy az IMP oldalt is próbáltam, pont azért, hogy ott majd olyan questek lesznek amiket nem csináltam még, de valahogy ebbena játékban annyira ellenszenvesek az impek, hogy az meg azért nem ment:)

Lehet kezdek kiöregedni az mmokból? Csak a hiszti megy mindig.

• a.carkey
    Próbáld úgy, hogy oldal/oldal 1-1 kari, melyekkel végigtolsz minden questet, a többivel pedig csak a classquesteket (közben pvp, space és gyors fejlődés a guild által). Annyira azért ez így nem fárasztó. Bár tény, hogy a Coruscant és a Nar Shadaa elnevezésű baromi szép, de egyben irtózatosan ocsmány patkánylyukakat qurvára tudnám feledni. (Ehhez még hozzá tehetjük a Tarist is, és az Aldreaan egyes részeit.)
  • Bandras DaSilva #42649
    Hát ja, csak azért elég sokat várnak az 1.2től. Mert ugye azt pl. még nem tudjuk, hogy milyen formában érkezik meg. lehet a test szerveren minden oké, livera meg bakikkal megy és mindent tönkrevág.

aztán az sem annyira biztos, hogy rengetegen befizetnek majd egy hónapot, azért, hogy megnézzék milyenek az új cuccok. Ha meg jönnek is, meddig maradnak? Letolják az új operationt pikk-pakk aztán ennyi. Esetleg pvpznek egy kicsit az új mapen.

Craft update nem annyira érdekli az emberek nagy részét, nerfek miatt érdekesebb lehet minden wz meg fp/op. Aztán lehet, hogy ezek miatt meg többen mennek el mint jönnek.

Ha meg egy hónap múlva megint ugyanitt vagyunk, akkor adtunk egy pofont a szarnak. Össze kéne vonni szervereket. Max ha minden nagyon jól sikerül és özönlenek vissza az emberek lesz egy kis sor néhány szerveren. Ezt egyébként kétlem.

Nagyon megváltós peccsnek harangozzák be aztán az eddigi ilyen peccsek más mmokban nagyon nagyot buktak.

Új karihoz meg egyszerűen nincs energiám. Indítottam már vagy 3-4 karit, de nem nagyon voltak hosszú életűek. Van amelyik a lvl10et sem érte el. Belegondoltam, hogy mennyi hülyeségen kell még végigmennem és minden lelkesedésem elpárolgott. Nekem ez a story cucc egy ilyen egyszer próbálós volt. Vagyunk még páran ezzel így.

• a.carkey
    Ja, ma végre a 21. qurva zsákban végre benne volt az az utolsó bm comm, ami kellett a full bmhez. :D 20 zsák után. OMG!
  • a.carkey
    Rep oldalon olyan bénaságokat tapasztalok, mint ha rep stationre leszállok a jedi knight hajójával (guardianom van), akkor bebassza alapból a bázison a smuggler bay elé. És ezt kezdetek óta. :)

Nincs nyersanyag, ami van, az drága. A kezdőbolygókon van 112124324 ember, a 3. bolygón már alig pár tucat. (Ez imp oladalon is hasonló.)

Rep oldalon fejlődés alatt iszonyat szar a loot (értsd: mindent dob, ami nem kell a karimnak). Ennyi szart imp oldalon (5 karim van) nem tapasztaltam. És bolygóról bolygóra megyek, rep oldalon NEM pvpzem és nem grindelem az űrharcot. Vagyis megfelelő v. magasabb szintü ellenfelek ellen megyek.

Nem tudom miért, de rep oldalon ki van hagyva jó pár olyan cuccos, amit bolygó commendationért meg lehetne venni ami imp oldalon nincs kihagyva. Nem értem, pedig nagyon kellenének egyes beépíthető cuccok, mert a GTNben szar sincs.

Legalábbis Ahton. Na már most, miért menjen bárki repnek, ha ilyen hülyeségek imp oldalon nem fordulnak elő? Mert pár ruha jobb? Umár!

• semo1
    Valakinen van ötlete miért nem mükődik a KEYBIND-ig a játék alatt?
    Logitech MX-revo
    SetPoint 6.32 progi telepitve(win7)
  • darth devil
    Egyszerűen megvárják, h mit fog mutatni az 1.2es patch. Utána jönnek majd az összevonások.
  • darth devil
    Ezzel én is így vagyok. De most csak azért új karit húzni, mert ott többen vannak, kösz nem.
  • Witcher
    Na az lenne az egyetlen jó megoldás, nem transzfer kell ide. 2-3 light szerót összevonni és mindjárt másképp festene ez az egész. Én nem is értem hogy éri meg nekik ennyi üres szerót fenntartani. Szerintem vagy ennyire ostobák, vagy ennyire ostobák, de az biztos!