60877
-
Nephin #44406 Nem, drága, te a saját véleményedet írod le, mert nem látsz senki fejébe. Érted? -
Sokkal nyereségesebb lett volna, ha f2p lenne. Talán még mindig játszanék vele, de ebben a formában sajnos a játék nem ér 2 havonta 6,5k-t. -
Fél millió előfizetővel is nyereséges... -
Alienator #44403 Ha az ea + bw nem tud mit tenni az elnéptelenődő szerverekkel akkor kénytelen lesz f2p-t csinálni belőle. ez pár hónap, várd meg. -
Vicodine #44402 Én meg mindig hozzátettem h nem saját hanem ugy álltalános véleményeket irok, ennyi... -
Nephin #44401 Egyébként sem mondtam, hogy rossz a GW2, mert a PvP-je kifejezetten remek, a PvE nekem nem jön be. Ennyit mondtam, mindig. Tudom, nem divat az értő olvasás. -
Nephin #44400 Én mindig hozzáteszem, hogy szerintem, ellentétben veled, mert te kinyilatkoztatod, hogy a TOR szar. Szerinted. Ennyi. -
Tomy Lee #44399 5-6K ennyiért talán megvennék(6 ezerért vettem anno).Én azért nem adom el mert megvárom vele f2p-t.Biztos előnyökkel fog járni egy veterán account:)
Addig meg frozen.. -
Boncmester #44398 A véredénye engem sem érdekel, pedig én boncmester vagyok :P -
LoL 5k-ért ott rohadjon meg inkább! A gammel semmi bajom, viszont hogy kiürült a szeró az már nem izgi! A Bio, meg az EA szerencsétlenkedik továbbra is, nekem meg egész egyszerűen elfogyott a türelmem! Ennyi! -
Alienator #44396 nem találtuk meg egymást, piszkosfred postjaira nem is reagálok, mert ő olyan egyszerű mint egy lejtő. nem érdekel a véredénye. -
Vicodine #44395 Nem figyeltél arra amit irtam!Nem elöitélet volt bennem ,imádom a SW cuccokat, de ezt elöre lehetett látni, az elsö videok láttán a SW teljesen kimeritette a nevetséges kategoriát, ez nem elöitélet...
Nephin: még mindig csak egyedi véleményeket irsz be a gw2 pve részéröl, a többség totál megvan elégedve, és nemhiszem h tudsz olyan mmot felmutatni aminek hasonlo end game tartalma van pve terén. Persze mindig vannak negativ vélemények is, minden játék esetében, de attol még nem lesz igazad -
Alienator #44394 15k?? Meg-e vagy őrülve? 5k-ért is örülhetsz ha elviszik.
Biztos te is azért adod el mert annnnyira jó game. -
Atho Cityn nem sok reményt fűzök hozzá, de meglátjuk! Ha elmegy dobok egy privit! -
Boncmester #44392 Majd írd már be légyszi, ha sikerült annyiért eladni! :) -
Boncmester #44391 Ne küldd oda!
Veled úgyis olyan jól elvan, megtaláltátok egymást, mint zsák a foltját :) -
Lemaradt szeró Atho City! -
Eladó az accom, rajta lvl 50 guardian full battlemaster, lvl 50 sage egy két battlemaster a többi champion, lvl 18 shadow, lvl 11 sentinel, 2 millió credit, 25 nap játékidő! Ára 15k alku nincs! Akit érdekel privi! -
- sose (de ha van par egyetemista progmatos cimborad, szolj nekik)
- idovel talan lesz, de egyelore ez a megoldas marad a szoktatas idoszakaban. Mar az is szep, hogy tobb nehezsegi fokozat van.
- nem szarjak le a pvpt, jelenleg is van benne. Hamarosan rendberakjak a rendszert. De ha van par progmatos egyetemista cimbid...
- Jo otlet lenne, de mivel az urharc jelenleg inkabb egy singleplay minigame, ha lesz is ilyen, uj rendszert fog kapni. De ha van par...
GW2 pedig igenis erdekeljen, mert a topiknak (es a vilagnak) nagy szivesseget tennel vele, ha elkezdenel vele jatszani... Ha tetszik, akkor eltunsz vegre innen, ha pedig nem tetszik, ott trollkodsz tovabb. Pusszantas. -
(╯°□°)╯︵ ┻━┻) -
"A game nagy szarban van, ezt mindenki tisztán látja aki nem elvakult. Az EA elég pénzéhes cég ahhoz, hogy nem hagyja hogy a game megbukjon. Ezért kell csodának jönnie mert csoda nélkül hamarosan kuka."
Harom mondatban ketszer mondtal ellen onmagadnak :D -
Akkor majd szólunk ha megtörtént a csoda. Addig lehet utálni a játékot, és ide írni is lehet, de hazudni nem kell.
Teljesen nyilvánvaló hogy nem 3 unalmas raid és altozás a PVE, te is tudod hogy vannak hm flashpointok, daily questek, world bossok, akkor meg mi a fasznak kell hazudni?
Tényleg, menj el, majd írok privát üzenetet ha megtörtént a csoda, ha meg nem akarsz, akkor meg ne hazudozz, hanem írjál igaz dolgokat. -
-
Alienator #44383 Az ismerősöm klánja kollektíven abbahagyta, mert 50-en semmi értelmes tartalom nincs. Biztos ők is hülyék, meg az több százezer ember is hülye akik szintén cancelleztek.
És a visszacsalogató dolgok is azért vannak mert minden rendben van. "Hápersze"...
Valami csodának jönnie kell, az EA nem hagyhatja ennyiben. A game nagy szarban van, ezt mindenki tisztán látja aki nem elvakult. Az EA elég pénzéhes cég ahhoz, hogy nem hagyja hogy a game megbukjon. Ezért kell csodának jönnie mert csoda nélkül hamarosan kuka. Na én éppen ezért bízom a csodában. Ezen kívül a BW-t egy jó fejlesztőcsapatnak ismerte meg a nép. Ők sem hagyhatják hogy így maradjon. A BW név eddig garancia volt, most már nem így van. Valahogy vissza kell magát tornásznia azokba a magasságokba amik eddig jellemezték. Nem? De. -
Sorry, az nem fog jönni. -
Feleslegesen erőlködsz ... ha képes lenne megérteni amit mondani akarsz, akkor már rájött volna hogy feleslegesen töri magát ... de nem ...
@alienator: Mi is ... -
Alienator #44380 Várom a csodát. -
Evoluti0N #44379 Lehet, h én vok a hülye, de ha ennyire nem tetszik a játék, akkor miért nem hagyod az egészet a francba ahelyett, h itt trollkodsz. -
Alienator #44378 1000-szer elmondtam hogy nem érdekel a GW2. Biztos jó játék lesz, az swtor-nál mindenképp jobb (bár ennél nem nehéz jobbnak lenni), de engem az nem érdekel. Az érdekel hogy:
- Mikor cserélik le totál a graf engine-t valami használhatóra
- Mikor lesz benne olyan raid ami érdekes, és a hc és normál módok közt
nem csak HP különbség van
- Ha ennyire vágyik a nép egy normális pvp-re akkor miért szarják le?
- A jelenlegi gameplay egyetlen élvezhető(bb) dolga az űrharc, mikor
bővítik.
ennyi. -
Nephin #44377 Elég rég volt, hogy egész nap ment a TOR, jó ideje gyakorlatilag raidre lépek be, mert munka van. De ha nem és többet vagyok bent, akkor insta, napik, van balmorrás és ilumos hátralékom is, Codex-entryk felfedezése, néhány datacron sincs még meg, craft, wz, ilyesmik. Az event alatt például azt csináltam. -
Sajnos azt nem tudjuk elmagyarázni, ahhoz komoly szakképesítés kellene, ami ritka is mint a fehér zorró ...
Bocs. -
Boncmester #44375 Ezt nem értem teljesen...
Fent vagy nekem xFire-ön, és látom, hogy mennyit SWTOR-ozol, gyakorlatilag folyamatosan, amikor én a gép előtt ülök. Ezek után totál nem vágom, mit csinálsz, ami miatt még csak lvl 53-as a valorod, meg altod sincs, csak 1?
Az instákat-raideket mindenféle módon 1 hónap alatt végig lehet tolni, ha azt akarja az ember, pvpzéssel meg ennyi idő alatt valor 100-asnak is lehetne lenni. Azt is írtad kb 1-2 hónapja, hogy a Corellia questeket csak akkor fejezted be.
Áruld már el, hogy akkor mivel töltöd az időt ingame? Csak mászkálsz és a TS-en beszélgetsz, vagy mit csinálsz? :) -
Nephin #44374 Nyomj egy frissítést, már a GW2-topikban kell trollkodni, ott van a hype. Pápá. -
Erdemes lenne gugliznod picit, mert kevered a szezont a fazonnal. -
Alienator #44372 Olyan érdekes amikor a tor iszonyat jó pve tartalmáról beszéltek. Van benne 3 dögunalmas, 1 nap alatt letolható raid. meg altozás. Mi van még benne ami olyan jó pve tartalom?
-
Norn thief ...
Viszont mákom van :) Elkezdtem nézegetni a Beta fórumot, és nem kis meglepetésre külön topikja is van a kvesztnek :) Mint kiderült, az NPC-k is bugosak, valamint a kveszt is túl erős volt - ki is javították, csak az nem került bele a Beta Weekend-es kliensbe :)
(Őszintén bevallom, bennem volta félsz, hogy valójában csak nagyon béna voltam ... De akkor kicsit megnyugszom :) ) -
Nephin #44370 Egy altom van, lvl 4, crafra kell amjd. :)
Még a mainemre sincs elég időm, raidre járok, megrekedtem 53-as valoron, annyi dolog lenne vele, hogy ihaj. Hogy fejlődjön és jobb legyen és mert fejlődik és jobb lesz. -
Milyen karival voltál? -
Ugyanerről szól a TOR is, csak ad egy illúziót, hogy neked milyen jó kis altjaid lehetnek. Más tészta, hogy ha erre építesz, igazából egyik karid sem játszod ki, mert arra IRL munka mellett a világ összes ideje nem lenne elég. Ha mégis megpróbálod, akkor azt is a csúnya és hülye gearek miatt, esetleg a pillanatnyi kraft előnyök miatt, melyeket amint megszereztél, és tele vagy pénzzel, kb. vsz hanyagolod is, hisz a többi altnak is kell a legjobb cucc és a sok felesleges tárgy. Aztán nyomod az altokat.
Szép az SWTOR, jó a storyvonala, de a 3. karimnál a Coruscant útvesztőiből (ill. Nar Shaddaa nevü klónjából), az Alderaan lyukaiból, stb. tele volt a hócipőm. -
Nephin #44367 Nyilván nem kell magyarázni egy insta és egy raid között a különbséget, bár tudtommal a GW2-ben is lesznek 8-10 fős insták elvileg, ez pedig már majdnem raid... A másfajta stat akkor jó, ha más a builded, tudom, mindig ezt mondom, de ha megvan a maxos cuccom, jól is néz ki, akkor engem nem motivál semmi arra, hogy tovább PvE-zzek , mert nem fog fejlődni a karakterem, az instákat pedig többször láttam valószínűleg szintezés vagy a megfelelő cuccok összeszedése közben.
Ezért mondtam, hogy ha nem lenne olyan a PvP, amilyen, nem érdekelne a játék, mert a PvE része nekem kevés hosszú távra és nem is köt le annyira, mint a Lotro vagy a TOR.
Vicces módon - bár a wz-kkel alapvetően semmi bajom a TORban - ebben a két játékban együtt nincs olyan jó PvP, mint a GW2-ben lesz. Tényleg szerencse, hogy nem lesz havidíjas, így adja nekem a már többször említett tökéletes kombót: PvE: jelenleg TOR és Lotro (bár ez már csak ritkán, más okokból), fenttartva, hogy a TORba bármi bekerülhet, szabad PvP-re, achizásra, gyönyörűen kidolgozott fantasy környezetre GW2 (és Lotro lenne, de lásd mint PvE).
Hangsúlyozom, ez az én ízlésemnek felel meg így, másnak biztosan más szempontok a fontosak, de - kedves Vicodine, a te mondataiddal ellentétben - nagyjából objektívnek érzem.