60901
  • El Protector
    Ami biztos, hogy BoI és FE HM-nél a bónusz boss mindig ad "bútort", endboss néha, SM-ben meg nincs "kötelező" loot, csak esély van rá.
  • oz
    Egyébként magas szinten csak pár perc a normál fp általában (ha nem csinálsz bónuszt), hiszen a legtöbb mob kikerülhető, gyakorlatilag csak a bosszokat kell legyakni, de az se sok idő. Lehet próbálkozni szerintem nyugodtan, előbb utóbb megkapod a kívánt cuccot.
  • oz
    Nekem több is esett szólóban, de persze nem mindig. Csak achievmentek miatt mentem normál szóló Boarding Party, Black Talon, Foundry, Ilum, Kaon, Lost Island fp-ket (1x mind), 6-ból 4x esett item. Colicoidból kellet az ágyú, az első menetben kaptam 1-et, de kellett még egy, ott talán a 4.-5. futamon adta be a másodikat. Cademimuból kellettek a rakéták, ott kb 6.-ra dobta az endbossz.
    Viszont groupban nem nagyon láttam még esni semmit. A conquest questek miatt mentem néhány fp-t group finder segítségével (főleg taktikaiakat), de ott nem láttam semmit esni.
  • PiszkosFred
    Koszonom. Ilyen, tapasztalatokbol szarmazo valaszokra vartam, mert ez igy (meg)erositi a gyanumat, es legalabb nem probalkozok feleslegesen :)
  • Pacho
    Saját tapasztalat: 7 végén mentem 12 fp-t soloban. (4 hammer station, 4 athiss, 4 mando raiders normal). Egyetlen egy dekoration sem esett.

Gondoltam lehet, hogy ezekből csak a HM-ben esik dekor. Átlogoltam másik karira, mentem 4 red reapert és semmi. Utána ketten mentünk haverral red reapert 2 kompival és simán megesett a dekoration.

Szóval lehet, hogy eshet szólóban is, de abban biztos vagyok, hogy nagyon alacsony eséllyel. Az fenti 3 fp-nél még abban sem vagyok biztos, hogy normal modban esik egyáltalán.
  • PiszkosFred
    Mar en erzem magam kellemetlenul, mert ezek szerint nem volt vilagos a kerdesem. Mea culpa. Termeszetesen koszonet a segitsegert, de...

Szoval tudom (lattam, tapasztaltam), hogy flashpointokbol esik dekor cucc. Viszont eddig csak akkor esett nekem, ha partyval voltam lenn, cimborakkal vagy LFG-n keresztul. Ha EGYEDUL mentem a FP-re (companion + en, aka szolozva) - es erre vonatkozott a kerdesem -, akkor nem esett sosem egy dekor cucc sem, egyik FP-bol sem. Ezert kerdeztem, hogy szokott e mas is szolozni FP-ket dekor cuccokert, es ha igen, mit tapasztaltak? Esett e nekik egyedul, vagy nem?

Az, hogy partyban ugy esnek a dekor cuccok, mint Dombi Tibi fenykoraban a tizenhatoson belul, az oke. Sot, heroic kuldetesek kornyeken/teruleten is esnek diszek. Ezek nem kerdeses dolgok, ezek tenyek. A kerdes az, hogy szolozva vegigtolt FP-n esett e valakinek eddig barmilyen dekor cucc.

Mert a forumokon es a szoc. mediaban irnak mindent a joemberek, ember nem tudja, mi igaz es mi nem. Hivatalos allaspontot, vagy dev valaszt pedig nem talaltam eddig ezzel kapcsolatban. Lassan, mire megkapom a valaszaimat, mar nem is lesz aktualis a kerdes, ott tartok... :)

No, ennyi lenne roviden.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.09.09. 13:08:42
  • RandomJedi
    Vettük! ;)
  • Plata
    Mi jár a felfedezésért?
    Ha jár valami akkor vissza megyek felfedezni én is,tegnap például Vanguardal 21-es szinten jutott eszembe hogy csinálni kellene a fő történetszálat,gyorsan eltipliztem Taris-ra és végig rongyoltam a küldiken,a terület kb 20%-át ha felfedeztem.
  • Plata
    Tegnap mentem 3 FP-t,kettőn nem esett semmi harmadikon igen de nem az enyém lett.
  • Plata
    Selonai faj nem nagyon érdekel,de társak háttértörténete érdekelne.
  • maffioso
    A full felfedezésért milyen bónusz jár?
  • oz
    Melyik terület? Ha tudsz mutatni egy aktuális térkép képernyőt, esetleg megmondható, mi hiányzik.
  • Gudott
    Végül is kiderült, hogy csak a quest kijelzése volt béna, nem ugrott a story, most viszont alderaanon nem bírtam felfedezni egy térképrészletet (ahol az imp és rep küldetéslánc összeér) és nem bírok rájönni hol lehet 12/11-en van, ahol gondolom hogy lehetne, ott állandóan exhaustion zone-okba futok :)
  • RandomJedi
    A karbantartás alatt olvassátok el a Seloniai fajról írt ismeretterjesztőnket! :)

http://corellia.hu
  • gunji
    Jah értem, sry, félreértettem. De attól még elképzelhető, nem csodálkoznék.
    A planetary commos mondatra: nekem eddig is jól működött, igaz komolyabban január/február óta nem játszottam, de előtte tuti nem lehetett magasabb szintű modot venni.
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2014.09.08. 23:35:59
  • Gudott
    Nem egészen, én már lerendeztem Zash-t, csak thanatonhoz nem mentem el, hanem inkább visszamentem Alderannra befejezni a bolygó (frakció) questet, na eközben hívott valaki, hogy segítsek leverni Zash-t és utána mentünk tovább, de végig spectator módban voltam, mivel papíron nem lehet class küldit úgy osztani mint a planetary-t , heroicot, stb. Régebben smuglerral, talán Vosson volt ilyen hogy sokáig együtt haladtunk, de a class storykat mindkettőnkén meg kellett csinálni, nem számított bele ha ott voltunk segíteni a másiknak. Na mindegy, holnap meglátjuk, nem fogok a kardomba dölni, de zavar. Ja igen, míg el nem felejtem, a planetary commos vendoroknál már nem tudtam a szintemnél magasabb modot kivenni, ezt is mostanában foltozták be, közel másfél évig nem zavarta őket ...

szerk: jön a Ranked Warzone Arena Season 3
    Utoljára szerkesztette: Gudott, 2014.09.08. 23:29:04
  • gunji
    Ha jól értem, akkor a Chapter 1 záró küldetésében segítettél, de Te még történetileg nem jártál ott. Akkor igen, elképzelhető, hogy beszámítja neked is. Esetleg próbáld meg, hogy a neked kimaradt küldetéseket végre tudod-e hajtani. Ha jól emlékszek, akkor a sentinelemmel valami hasonló történt Alderaanon, amikor besegítettem a bónuszba, mielőtt a bolygót befejeztem volna (bár már régen volt :D)
    A szint ilyenkor nem számít.
  • mulli1986
    De jó hogy szólsz, már kicsit hanyagoltam a gammát és most így megint fog vinni magával! :)
  • Gudott
    Értem, úgy tényleg kissé nehéz a dolog.

Más: class story-ban van olyan bug, hogy ha azonos class storyjában segítek, akkor az én story-m is előrelép, hiába vagyok spectator módban a párbeszédek alatt? Konkrétan inkvizítor Chapter 1 vége, történt ami történt ( Zash/Khem, muhaha), visszamentem segíteni egy ismerősnek aki előrébb járt egy kicsivel, de szintben alattam volt, de azt vettem észre hogy már csak az ő class storyját jelzi ki, hogy menjen a hajóra és használja a holoterminált, de jobb felső sarokban még az van hogy menjek Zash negyedébe. Úgye class story, sem eldobás/újrafelvétel, sem reset nem jön szóba.. Ilyenkor mi van. Relog vajon megoldja, vagy így jártam?
  • Plata
    Nem nagyon ismerek senkit,mert úgy általában magányosan járom a galaxist.Nyáron nem nagyon játszottam mert nem jutottam hozzá.
  • Gudott
    Megkérsz valakit akit ismersz és részletekben megadod, perpil jobbat nem tudok.
    (és nem kioktatásnak, de akkor kell vásárolni, mikor jó áron van, és ha lehet csak account wide-os cuccokat)
    Utoljára szerkesztette: Gudott, 2014.09.08. 18:54:01
  • Plata
    Az klassz,megyek a kicsi fejvadászommal megint napi és hetire.
    Red Eclipsen megint iszonyat drága a kari slot.500 ezer körül van.Sajna nem tudtam venni CC kártyát mert cd galaxisban kifogyott.350k credites korlát kibaszás.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.09.08. 18:41:25
  • Plata
    Nekem csak normal FP-ken van tapasztalatom,nekem esik FP-ken,és már nyertem is cuccokat.Foundryn ha jól emlékszem két bossból is esett.Esett opcionális és sima bossból.Nincs hutt kiegem így 50+-osokról nincs infóm,és csak random FP-ről van tapasztalatom.
  • Gudott
    Lehet nekem is lesz első kézből tapasztalatom, hetek óta tegnap játszottam 40 percnél többet egyhuzamban, sikerült is végre magam mögött hagyni Alderaan-t a kis Sorcerer-emmel, és újfent rájöttem hogy az összes Organa idióta :) Most van pár nap szabadság, lesz egy kis időm kísérletezgetni. (feltéve ha a Harbinger nem döglik le megint ).
    Utoljára szerkesztette: Gudott, 2014.09.08. 18:08:16
  • PiszkosFred
    Ezert kerdeztem olyanoktol, akiknek van tapasztalata ezzel kapcsolatban. Termeszetesen raszantam azt az idot, es szetneztem redditen, dulfynal, tor-decoron, swtoron es egyeb forumokon is napkozben, de mindenki ir minden felet, amellyel megint ott tartok, ahol a part szakad. Koszonom a segitsegedet, de nem tippet keresek, hanem konkret tapasztalatot varok olyan emberektol, akik probaltak mar szolozgatni dekor miatt mostansag a FP-ket. :)
  • oz
    Amikor valami nem fix drop, akkor bárki felkerülhet a szopórollerre, és lehet peches. Elvileg a bónusz bosszok emelt eséllyel dobják a ház itemeket, de bónusz nincs mindenhol normálban, HM módban meg nem biztos, hogy egyszerű szólózni. Pug esetén meg kell küzdeni a többi taggal is. Én Cademimuban mentem sok normál kört, mire kidobta a kellő itemet, de az legalább gyors. Colicoidból kellett az ágyú, na azt nem gyors szólózni, ott töltöttem némi időt.
  • Gudott
    nem tudok jobbat, keres rá a neten (dulfy, reddit, swtor.com fórumai) néha tényleg elég trollol üzemmódban adja a játék, de lehettél csak szimplán peches.
  • PiszkosFred
    Az oke, heroic bossokkal es instanceolt teruletekkel nincs gond, azokbol potyognak szep szamban. De van par nagyobb cucc, amellyel el akarom "csufitani" a hazikot, de az istennek nem esnek szolozva, se bossokbol, se bonus bossokbol. Mert ha eleve nem is eshetnek, akkor nem szopatnam magam feleslegesen :) De ha igen, akkor holnap belelepek egy nagy kupac tehenszarba negylevelu loherevel a kezemben kiszallva a zold trabantombol, es tovabb probalkozok...
  • Gudott
    Fp-t nem tudom, de heroicból annyi esik mint a szemét.
  • PiszkosFred
    Kerdes dekorosokhoz: csak en vagyok annyira peches, hogy sosem esik szolozott FP-bol berendezes, vagy ez direkt van igy? Partyban esik mint a rosseb (bar azokbol sem nyertem egyet sem eddig), de szolozva nem akarja az igazsagot. Tapasztalat?
  • Gudott
    Valamint holnaptól ismét Bounty Contract Week, jó vadászatot :)
  • Gudott
    Maintance, 2.10 és további class változások (link)
  • Nephin
    Persze, ki fogom rakni, most már nem lesz több beküldő, ha eddig nem küldte be más, gondolom. :)
  • weky
    Ment egy privát üzenet! :)
  • gunji
    A nyári klántoborzásról tudható valami infó? Jelentkezett pár klán? Jöhet magánba is. Köszi. :)
  • Plata
    Ha a honlapotokon lesz Sw Tor magyarosítás szólj,és benézek.
  • RandomJedi
    Olvasható nálunk a hivatalos oldalon megjelent "Remnants" című írás magyar fordítása!
    Ugorjatok be!
    http://corellia.hu
    Utoljára szerkesztette: RandomJedi, 2014.09.06. 02:54:39
  • PiszkosFred
    Igen, az. Ennek a Imp. tukorkepe a DK-s hologram kuldetese. (annyi a kulonbseg, hogy fali szonyegek/zaszlok eseteben egyik rep, masik imp stilust kap)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2014.09.04. 11:36:08
  • Plata
    Még a Stronghold küldit sem tudom megcsinálni,mert pref vagyok,gondolom az a stronghold küldi amit Coruscanton egy hologram csóka ad,hogy vegyek egy házat.
  • oz
    A kapott legacy bank alapból 1 tabbal rendelkezik, a továbbiak unlockolása már credit/cc.
    Méretre a Coruscan/DK a legkisebb, a Nar Shaddaa-i nagyobb, de vannak kisebb szobái is. Méretre a Tatooinei a legnagyobb, de ott rengeteg a szabadtéri hely.
    Én jól szórakozom a housinggal, pont tegnap lettem nagyjából kész a coruscanti lak berendezésével. Egy kicsit több élet szerintem is kellene bele, mászkáló compok, vagy pl. a letett rep guardok csináljanak valamit, ne csak álljanak szoborként. Meg jó lenne a tárgyakat használni, leülni/lefeküdni, enni inni, mit tudomén. Mókás, hogy eddig egyetlen tárgyat találtam, amit lehet használni, ez pedig a colicoid instából szerezhető ágyú, azzal lehet lőni :).
    Egyébként aki sok alttal rendelkezik, és csinálja a conquest küldetéseket is, érdemes minden karakterrel kiszedni az induló questért kapott cuccokat, és trófeákkal/kapott cucokkal minél jobban berendezni az összes meglévő strongholdot. A berendezés szintje bónuszt ad a heti conqest pontokra.