60905
-
Nomad90Hun #54252 A kérdés jó, páran biztos. Amúgy az "új" rendszertől nem kell nagyon félni, mindössze annyi lesz, hogy az eddigi compik akik nem "mennek el", illetve később visszajönnek kapnak 1-1 az eddig ismert képességekből egy mixelt csomagot a tank és gyógyító feladatkörre, ezt múltkori dev-es videó alapján úgy kell elképzelni, hogy a force / tech user compik illetve lassan follewerek annak megfelelően, hogy éppen melyik gárdát erősítik kapnak az adott szerepkörhöz illő képességeket, lásd pl. Drath Marr nyomja a dark heal képességet a dev videóban szépen, 1 eddig tankként szereplő társ pl. Lt Pierce pedig majd ha berakják gyógyítani majd nagy valószínűség szerint BH/Trooper healer skillekel fog operálni gyógytóként, és ugyanígy a többiek is ehhez hasonlóan. -
A "csak"-ot en sem tennem oda, de ketsegtelen, hogy a legnagyobb segitsegnek lowlvl szinten szamit, amikor meg keves a companion, es esetenkent ami/aki van, az is barcsak ne lenne :) Kesobb is, amikor mar van valasztek, akkor is hasznos es nagy segitseg, de akkor mar lehet, hogy egy-egy comp jobban teljesit a karakter mellett. Treek is ilyen, hasznos es aranyos, de egy ido utan cserelheto o is. MIndezt mondom ugy, hogy a kepessegeik egyediek es alkalomadtan ezen egyedi kepessegek miatt jobban birjak a strapat vagy jobb healerek, dpsek, stb. mint egy atlagos companion.
Kivancsi leszek, hogy mi lesz veluk egy het mulva. Mintha irtak volna, hogy nem valtoznak a kepessegeik, de igy, hogy minden tars univerzalis lesz, vajon mennyien fogjak kifizetni/osszekukazni a vilagban a HK/Treek parost az uj jatekosok kozul? :) -
Pacho #54250 Pláne amikor ráüt egy 80.000-es dmg-et egy strong mobra....
-
Plata #54249 Én unlockoltam Cc-ből section X-et,de egyedül nemvolt kedvem 50-es szinten küldizgetnem érte,és Kotorban rühelltem HK-t. 
Treek meg cuki és nem kell érte semmit sem csinálni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.13. 12:00:23 -
Nomad90Hun #54248 Nem tudom ki hogy van vele, de sokan mondják, hogy HK-51 csak kis szinten jó, háát én teljesen meg vagyok vele elégedve 60-as szinten is napi küldiken simán megyek át komolyabb gondok nélkül mióta mellettem van, és legalább Ashara folytonos "nyavalygását" sem kell hallgatnom. -
Nomad90Hun #54247 @ gunji
Ha sub vagy akkor Makeb után állj neki a Shadow of Revan pre-lude avagy másnéven Forged Alliance flashpoint sorozatnak, SOLO modban kapsz magad mellé 1 GSI droidot is ami szépen tankolgat meg gyógyit rajtad ha kell, és ha végigmész mind a 4 Fp-n kapsz egy 55-ös gear set-et, amit utána a Rishi-n kapott set-ből kiszedett modokkal még tovább lehet turbózni, de már az is elég, egy 45-50-es szintre gearelt healer compi mellett amit Fp-k adnak Rishi-re. Én most húztam újra mainemet meg 1 altot Makeben mglettem 56 úgy mentem SoR pre-lude-ba Rishi-t majdnem 58-as szinten kezdtem, és meglettem 59 mire eljöttem, Yavin 4-en meg végső harc előtt meglettem 60 mindkét karimmal.
@ Zahi
Esetleg megkérdezhetem melyik szerveren vagy? Amúgy sajna launcher mostanság gyengélkedik, de beállítások között ha kilövöd a Bitraidert akkor elég sok bajtól megkíméled magad a továbbiakban.
Amúgy meg aki Makeb végső harccal szívna imp oldalon esetleg, az álljon be Archon droidjának a háta mögé és onnan tessék ütni/lőni mindennel ami a csövön kifér, nem tud megfordulni így a "halálsugarat" sem kapja be az ember. ;)
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2015.10.12. 22:01:58 -
gunji #54246 Úgy értem, hogy vannak benne nehéz és/vagy szívatós küldetések, amelyekkel nem mindig van kedve az embernek órákat tökölni. De a bolygót záró képsorok miatt megéri, mindkét oldalon.
Végül 56-os lett a sorcim, 172-176-os kék modokat tudok neki venni most, remélem elég lesz :D -
Gudott #54245 Pedig Makeb szerintem egész jó story/bolygó. Csak kár, hogy a huttokat hamar lerendezték ( Toborro és az az Archon), de a doki elég érdekes volt/lesz -
Zahi #54244 Tökéletes, azonnal megjavult!! : Ezer köszönet! Már csak le kell tölteni a frissítéseket..De már jön lefele, mint a szél! :D
Utoljára szerkesztette: Zahi, 2015.10.12. 16:17:58 -
gunji #54243 Na, nem sikerült. Legfeljebb csak három küldetést lehet megtartani (mikor nem vesszük fel a jutalmat), így Makeb vége előtt mindenképpen túllépjük az 55-ös szintet. Esetleg még lehet azzal játszani, hogy 54-es szinten a küldetések végrehajtása közben kikapcsoljuk a 12xp-t, hogy csak a végső jutalom xp-t adja 12-szeresen. De nem tudom, h megoldható-e.
Makebet így a második karakterrel haladva már eléggé utálom, pedig szép hangulata van a környéknek, csak néha a készítőknél elszállt a billentyűzet a nehézség terén (záró küldetések). Valahol írták, hogy 12xp-vel egy-másfél óra alatt végig vihető a bolygó. Hm, én egy napja csinálom, de még nem értem a végére :D
#54242: Rishi-ig sajnos nem tudok elmenni, de amúgy is pont más a main statja a két karakternek (sentinel vs sorcerer). De az enhancementeket megnézem, köszi. A többit megpróbálom majd a flottáról 170-es kék modokkal. -
És ha Rishi kvesztekből kapott 168-178 gearből kiszeded a modokat és egy legacy boundba teszed őket? Jó, kell egy olyan main stattal rendelkező alt, de hátha van... :) (Yavin 4 eleje már szerintem lvl56-os modokat ad, de a fene sem tudja, Rishi szerintem elég lehet).
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.10.12. 15:38:03 -
Gudott #54241 Próbáld meg ezt letölteni és elindítani
http://cdn-patch.swtor.com/patch/LauncherRepairUtilityP1.8.0.exe
Gunji:
Elvileg egy frakcióval elég, de talán dupla jutalmat ad, ha min a rep. mind a imp. megvan
Ha jól tudom valami stronghold deco lesz a jutalom -
Zahi #54240 Sziasztok! Nekem olyan kérdésem lenne, hogy miként lehet letölteni ezt a játékot, mert nekem csak ezt csinálja:
Reggel 7 órától csak pörög,pörög a töltés jelző és ennyi..Mi fene van ezzel? Valami ötlete akad a tisztelt csapatnak?
Köszi előre is.
Utoljára szerkesztette: Zahi, 2015.10.12. 14:46:38 -
gunji #54239 Igen, ez a terv. Hétvégén nézegettem Dulfy két leírását, nem tudom, ki találta ki, hogy legyen olyan elérhető cél is, hogy adott küldetéseket adott sorrendben kell egy nap elvégezni, s ebből négy-öt. Hát nem is tudom... :/ És vajh' mennyi időbe telt, míg valaki rájött a sorrendre :(
Lényeg a lényeg, 60-as jedimnek még négy ilyen achievement hiányzik: főként a heroicok és az idióta door2door miatt (régen sokszor vittem végig a staged weeklyt az ultimate/elite comm miatt). Csak azt nem tudom, hogy egy frakcióval elég-e megcsinálni, akkor is jár-e a cuccos, illetve csak egyet adnak acconként, vagy minden karakternek egyet-egyet.
Gondoltam, megpróbálom még imp oldalon is, ehhez kérdeztem a modokat. GTN-ről nem akarok venni, csak basic commandationért. -
Cantina kód, ha valakinek kell még. -
Gudott #54237 A staged weekly nagyjából leszolózható rating 172-es cuccokkal lvl 55-on ( a birodalmi oldalon a False Histtory-hez kell segítség a csapdák miatt, de oda úgy kell, hogy a társnak ne legyen meg az adott küldetés)
55-ös szinten vannak jobb craftolt cuccok ( rating 180, csak azok GTN-ről elégé drágák ill a rating 186-os ops cuccok)
A staged weekly-vel meg siess, okt 20-ig ki kell tolni valamelyik oldalt, hogy kapj plusz jutalmat (feltéve ha ez a célok között van) A helyes sorrend megtalálható dulfy vagy TORcommunity oldalán
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.10.12. 12:32:05 -
gunji #54236 Ha 55-ös szint alatt kezded és fejezed be, akkor igen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ha Makeben az 54-es szinten nem veszed fel az utolsó 1 vagy 2 küldetés jutalmát, akkor még 55-ös szint alatt tudod elkezdeni a Forged Alliancest. S ha azok jutalmát sem veszed fel csak az X-ra kattintasz, akkor a végén egyszerre felvéve az összes jutalmat és xp-t, 60-as szintre ugorhatsz.
A chaten mesélték tegnap este. Csak azt nem tudom, hogy hány ilyen 'nyitott' küldetés lehet. Egy reddites fórum szerint csak három, de azzal is 57-ig el lehet jutni. Most próbálom kitesztelni. Jó lenne minél jobb gear a Staged weekly miatt ne kelljen a heroicokhoz társat keresni.
-
Negritis #54235 azokra kapsz 12x-et? -
gunji #54234 Srácok, mennyire számít exploitnak, ha a Forged Alliances fp-ket még a 12xp érvényessége alatt viszi végig az ember?
Ugye 55-ös szinten a 172-es modnál jobbat nem lehet használni? -
thomyboynk #54233 Íme az én cantina kódom:link
Valamint most hogy közeleg az új kieg élesítése és netán valakinek szüksége lenne a 7 nap ingyen előfizura addig is hogy berendezkedjen, valamint pl egy ingyen inventory sorra meg egyéb nyalánkságokra azokkal megosztanám a referal linkem: link.
Addig is el lehet szórakozni a quickbarok pakolgatásával pl, apropó élő közvetítéseken mintha máshol lettek volna az alapértelmezett quickbarok, lehet 4.0-ban ezt is átalakítják? -
Nephin #54232 Semmi gond, ment az is, köszi. :)
Utoljára szerkesztette: Nephin, 2015.10.10. 14:10:06 -
G2A egy piactér, olyan mint az ebay, vatera, jofogas, stb., ami csak egy platformot biztosít arra, hogy eladhass dolgokat. Egy-egy árus az, akik miatt balhé volt, aki vagy lopott keyeket árult egy-egy játékhoz, vagy lopott bankkártyával vásárolt keyeket (legutolsó nagy balhé ebből volt, lopott hitelkártyákkal vásárolt valaki egy rahedli kulcsot, amely egy részét a g2a-n és hasonló piacon árulta, és amelyeket a lebukás/nyomozás után később visszavontak).
Ami HK-t illeti, énis inkább fizetek 1 misit, mint sem újra ki kelljen ásni a darabjait :) Főleg, hogy mire meg tudod szerezni, addigra mar nagy a karaktered, de akkor meg már minek? Akkor buli az az "idióta", ha lowlvl karakterrel már nálad van és végigkísér, nem csak a végjátékban.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.10.10. 12:11:15 -
Nomad90Hun #54230 Jut eszembe ezt már akartam mondani, hogy szerintem aki teheti még most pakoljon fel companion gift-ekből, mert már így is van pár ember aki 1-1 lila companion gift-ért 100k fölötti összegeket kér el, ez 4.0 után még csak durvulni fog, sejtésem szerint 4.0 után az alsó kategória, azaz a zöld giftek lesznek olyan 100k körül /darab áron, a felső kategória a lila giftek meg olyan 350k-tól milliós árakig bármi lehet majd. Eddig a passokon ment a sírás, hogy milyen drágák, háát most meg majd a giftekért megy a csere-bere egyezkedés.... -
Nomad90Hun #54229 A g2a-n én sose vásároltam, föleg amilyen balhékat halottam, hogy elviekben legálisan vásárolt kódokat kitöröltek a supportosok az accokból, és utána ment a "könyörgés"...
Sith Assa mainemmel összeszedtem HK-51-et végre, kegyetlen szövegei vannak, és mivel 4.0-al csak az affection fog számítani a gear nem ezért szerintem összekaparok inkább 1 milla creditet mintsem elszórakozzak még 1x azzal, hogy összeszedjem... -
gunji #54228 Igen, köszi. Elvileg csak a shieldről lenne jó még infó. De azt hiszem, inkább kihagyom most a vásárlást.
Kódot én is köszönöm, csatlakozva: katt. -
Plata #54227 Köszi.Link-elek. -
Gudott #54226 Elvileg fel lehet használni a 30 napos start kit kódot meglévő accountra is, de csak 1x. -
DarkBlade #54225 Itt az én kódom is a Cantina eventhez. Link -
Gudott #54224 És remek érzékkel kitettem az ajándék mount szerző cikket :D (New York Comic-con Cantina Tour 2015:újabb ajándék mount)
Fred: kösz a linket -
Nephin #54223 Klántoborzó -
Cantina eventhez a linkem, akinek kell a szokasos random ladika katt. ITT meg a reddit, ha elfogyna a toltet. -
BBence95 #54221 A 30 napos starter packot fel lehet használnni már meglévő f2p accounthoz vagy teljesen újat kell csinálni hozzá? -
Gudott #54220 Nagyjából meg lett válaszolva minden
Commok 1000/500/500 lesz a limit, ha minden igaz ( basic/elite/ultimate, jobban mondva az új nevük) és nem lesz heti limit.
Aki fázik a külföldi gamecardoktól: elvileg vannak itthoni kereskedők, saccra olyan 7500-8000Ft egy 60 napos gamecard
Nem tudom hol olvastam, lehet már nem ez a helyzet de: elvileg lvl 65-ön mindenki kapni fog egy starter geart ( lehet csak PvP, bár nem tenném rá a nyakam)
Ha jól látom van megint Cantina eventes mount, valamikor este talán kiteszek egy postot az oldalra, ha nem akkor holnap.
-
oz #54219 A companionokon lévő cuccok nem fognak eltűnni, levélben fogod majd megkapni őket. A yavinos companion gearből játékos által használható, legacy boundos gear lesz (kivéve mainhand fegyver). -
gunji #54218 Értem, köszi. -
Ezert javasoltam en is, mert szerintem tuti, hogy EU-n kivul lakik o is :) Mint a hazai G2A-s vasarlok 90%-a... -
eu business vagy outside eu és 0% VAT így, paypallal kb 6+ vásárlásom (elmúlt félévben) semmi probléma nem volt.
Dántól venném, shield nélkül, 100k+ eladás 100%os értékeléssel nem hiszem, hogy gond lenne. vagy ukrántól shielddel esetleg.
Utoljára szerkesztette: Panzeradler, 2015.10.09. 15:08:14 -
gunji #54215 Értem, köszi.
Basic commendationből van már pár ezer tartalékban és szétosztva a karaktereken, már korábban bespájzoltam a még lvl50 alatti karakterek számára. Az jó, ha nem veszik el belőle semmi :) A legacy boundos gearre kíváncsi leszek, mennyire lehet(ne) majd használni más karakteren. A companion geart meg akkor érdemes volt behozni egy évre, ha most meg mehet a kukába :D
A két említett eladónál belenéztem a véleményekbe is, s csak azért kérdeztem, hogy melyiket javasoljátok, mert ha van shield, akkor hibás kód helyett úgy is adniuk kellene egy jót (épp ez lenne a live supportos mókának a lényege, már ha az tényleg úgy működik). S akkor már mindegy az eladó személye, nagyrészt csak az ár számítana.
Jelenleg EU-n belül vagyok, így az áfa miatt azt hiszem, marad a gyári. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!- nem, csak a neve valtozik, a funkcioja nem. Lehet erdemes osszeszedni meg most egy barati mennyiseget, de mivel az atyauristen is legacy boundos lesz a startkor, no meg, a SoR soran is kaptunk laza 300 tokent ajandekba, hogy tudjunk venni 1-2 aprosagot (szerintem itt is lesz valami hasonlo mennyisegu bonusz token/kristaly - foleg az instant 60-asok miatt, gondolom en), lehet nem sok ertelme van. De, artani nem arthat, ha gyujtesz meg hozza a mostani mennyisegedhez. Limitrol volt szo, talan a streamben, de mar nem emlekszem ra
- a companion geart (kozte a legacy boundos MH/OH feleket a SoR-bol), el kell felejteni 4.0-tol, csak skin szerepe lesz es semmi mas.
Dantol, mindenkeppen, a szamok miatt is, es a 100% miatt is. Oke, az ukran olcsobb, de 91% es eddig kevesebb uzletet bonyolitott.
Shieldre figyelni kell, mert alap esetben havi elofizetesre allitja be magat, ne legyen meglepetes.
Afat nyugodtan elfelejtheted, ha esetleg az EU-n kivulrol vasarolsz, mert szerintem onnan :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2015.10.09. 13:58:31 -
gunji #54213 Két kérdés az új kiegről:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
- A basic commandation-nél a nevén kívül változik valami? A limit, a felhasználási mód/hely/idő, stb, esetleg átkonvertálják valami másba, stb. Arra gondoltam, hogy farmolnék egy csomót a karaktereimnek addig, amíg még könnyebben lehet szerezni.
- A most Yavin 4-en szerezhető companion gearnek marad/lesz valami jövője/értelme (azzal, hogy a companionok gearje csak esztétikai célokat fog szolgálni)?
Meg egy másik:
Jelenleg hol érdemes 60 napos gamecardot venni?
Ha még mindig a g2a az ajánlott - s mivel még nem vásároltam náluk -, ott most épp melyik eladót ajánljátok: az ukránt vagy a dánt? :P
A shield hogy működik? (Olvastam, hogy közvetlenül nem kódot küldenek, hanem a live support figyelő szemei előtt kell aktiválni. Ami ugye egy router mögött problémás lehet.)
Az ottani árak nettó vagy bruttó árak? (Ha csak nettó, akkor a +27%-kal már az swtor.com szintjén vannak :(
Nagyon köszönöm! :)