60887
  • Plata
    Biztos valami bug van,prefered vagyok és egyszerre 5 companiont is eltudok küldeni crew skill küldire,pedig prefként max 3 lehetne.
    Vagy lemaradtam valamiről?Kapok rest xp-t,lehet több mint 350k pénzem.
  • Plata
    Valaki elmondaná hogy lehet hogy preferedként van Rested xp-m és a karimnál már 530 ezer credit is van.pedig elvileg 350k lehetne.Másik karinál rinyál is miatta.
    Az egy hetes refearal sub már rég lejárt.Jól ki is használtam.
  • Plata
    Hmm nekem egy Sith Ewok kell.
    Vagy egy Sith Gungan,ha már kiderült hogy Jar Jar Binks egy sith nagy úr volt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.28. 10:24:48
  • Vincentcloud
    Lehet vörös a szeme? Mert akkor kell :D
  • Terawatt
    Dszavadzsedáj :D
  • Gudott
    Az eddigi PR-t ismerve túl nagy dologra nem számítanék, talán reszelnek a referal rendszeren. Vagy esetleg jön a játékidő token

De akár jöhet egy új faj a hűséges előfizetőknek....

Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.11.28. 00:01:09
  • Vincentcloud
    Nagyon jók ezek a könyvek, elég érdekes képet festettek a klónok életéről, ráadásul a republic commando szereplői is bennevannak az csak javít rajta, bár nem néztem utánna hogy a könyvek vagy a játék volt hamarabb
  • PiszkosFred
    We're breaking all precedents with our new Subscriber Rewards. Remelem van annyi eszuk, hogy nem csak egy uj sub jutalmat akarnak bejelenteni, hanem lesz ott mas is.
  • S1M0N
    OFF

Ha a klónkatonák mindennapjairól akartok többet tudni, és szerettek olvasni, akkor én ajánlom a Star Wars: Republic + Imperial Commando pentalógiát Karen Travisstől.

Pont a rajzfilmsorozatok miatt kellett abbahagynia Travissnek az írást, így bár nyitott maradt a történet, de erősen ajánlott olvasmány.

De ez sok, főleg az új trilógia idejében/előtte játszódó könyvre igaz, elég jól kiszélesíti a látókört pl. a Sithekről, és persze a már említett klónkatonákról is.

/OFF
  • Plata
    Klónos akart lenni,csak mobilról írtam,és nem megy mobilról a szerkesztés.
  • Plata
    Off:Nekem a klós az idióta ès logikátlan törtènetek miatt nem jött be.Na ès az agytatlan Ashoka miatt.Asszem ez a neve.
    On:Nekem agent scoundrel a kedvenc heal.
  • Big Boss Hu
    SM opsokra és fp-kre az a jó heal amit szeretsz játszani. Ha HM opsokat akarsz menni akkor a válasz:
    Jelenleg Sage/Sorci a legjobb healer. /HM revan-t pl solo healelni lehet vele gond nélkül/
    Group healre scoundrel/op jobb, burstra commando/merc.
    Itt viszont már él az a szabály h két egyező class rosszul működik együtt. Jelenleg a tapasztalat alapján egy sage+scoundrel/sorci+op a legjobb kombó.

Mivel a sorrend minden "balance" patch után változik így ne azalapján válasz kasztot h melyik a legjobb. Mindegyikkel le lehet tolni minden contentet, és mindegyiket más játszani. Próbáld ki melyik jön be jobban, és told azt :)
  • bekasybalazs
    OFF:
    Teljesen megéri. Először én is úgy álltam neki, hogy fúj már ez gyerekeknek van...de mint ős Star Wars fan, csak-csak rá vettem magam, hogy egy részt megnézzek a Clone Warsból...és benne is ragadtam. A rajzolt témájú dolgok nem mindig jelentik azt, hogy gyerekes valami. Oké, hogy a droidok viccesen kommunikálnak, az első évadban pedig az animációtól sem dobsz hátat (ez egyre javult minden évaddal) viszont ez nem veszi el a szépségét annak, ahogy ábrázolják a közvetíteni kívánt érzelmeket vagy épp tanulságokat. Ráadásul nagyon sok érdekesség derül ki magáról a Klón hadseregről.

A rebeles viszont komolyabb kategória, azt is ajánlani tudom.

Reagálva a töltelék részekre: lévén, hogy ezek a művek első sorban TV-s vetítésre készültek, muszáj a töltelék rész. Ha 5 részben lepörgetik a fő szálat, mi értelme az egésznek? Hozzá teszem, hogy volt olyan "töltelék" mind a Clone Warsban, mind a Rebelsben, ami jobban lekötött, mint egy fő történeti szálas rész.

ON:
    Tapasztalataim szerint nincs olyan nagyon nagy különbség a healek között. Effektekben és mechanikákban különböznek, de erősségben nem. Így tőled függ, mit szeretnél...ha spelleket akarsz látni, szereted a jediket akkor sage leszel, ha szereted a sufni megoldásokat és a kicsit nyersebb tech dolgokat, akkor scoundrel, ha favorizálod a troopereket akkor pedig commando. Ugyan ez Sith oldalon, persze tükör kasztokkal.
  • Shion
    Ritkán játszom gyógyítóval, pedig van már pár végszükség esetére. Amit én is meg tudok erősíteni, Mercenary, Scoundrel és Operative healerrel simán életben tartom a csapatot Hard Fp-ken. Commando-val friss tapasztalatom nincs, lassan 3 éve dps "szegénykém". Tegnap Laci barátom Commandoval jött healelni és könnyűnek nevezte. Tavaly ilyenkor nagyot nerfeltek szegény Sorci healeren, azóta keveset látni, pedig csak a többiek szintjére butították vissza.

A fentiek alapján a jó healer az, aki jó gear-ben van és jól is tudja használni a karakterét. :)
    Utoljára szerkesztette: Shion, 2015.11.27. 14:18:39
  • PiszkosFred
    A "puskas pap" :D

Ha nekem kell healelni, akkor en a mercenarymat favorizalom, aztan operative es vegul a hagyomanyos mmo klise sorci. De, ha arra vagy kivancis, hogy BiS gearbol kitolt heal alapjan melyik al egjobb, akkor passzolom. Azt sosem tudtam, bar sose nem is erdekelt :)
  • mate23
    melyik a legjobb kari healben?
  • PiszkosFred
    Igen. Az elso evad kicsit docogott, de a masodik mar nagyon jo lett. A CW-hez kepest tenyleg gyengebb, de boven nezheto es elvezheto laikuskent es talan swfankent is. Olyan mint a Toy Story es a tobbi Pixar/Dreamworks/Disney animacios film, gyerekeknek keszul, de a szulok mennek a moziba/nezik a gyerekkel, nem a gyerekek nezik/moziznak a szuloi kiserettel :)
  • Terawatt
    off: remélem nem kapja el őket a tini amcsi reality szutykok.
  • Plata
    Az újabb disney félét, a disney channelen,gyerekek mindig azt a vacak adót nézik.
  • Gudott
    Rebels:
    Első évad még so-so, vannak benne jó részek, de már ott is akad totál felesleges töltelékrész
    A második évadban lenne potenciál, csak a töltelék nagyon felhígította.
    Amúgy szerintem jóval gyengébb a színvonal, mint a Clone Wars esetén
    (nem tudom melyik clone wars-t nézted az újabb 3d-st vagy a régi "dexter"s lab" os stílusút?)
  • Plata
    Star Wars Rebels-t megéri nézni?
    Nagyon szeretem a Star Wars-t,de a klón háborús idióta rajzfilmet nem tudtam nézni,gyerekek nézték,de nekem túl nagy hülyeség volt.
  • bekasybalazs
    Én így tudom, ahogy leírtam, persze ez lehet másként...nagyon nagy katyvasz ez az egész. Oké, hogy megosztottak egy "hivatalos" timelinet, amiben az általuk elismert és megtörtént események vannak, plusz most jött ez a galaxis térkép is...de nagyon sok mindenre nem adtak választ, amire az "eltörölt" könyvek, képregények viszont igen...ennek az a hátulütője, hogy ha ezeken a disney változtatni szeretne, akkor azt akár egy mondattal megteheti a Star Wars Rebelsben. Így félve nézem már azt is, pedig rohadtul leköt, főleg a kis morzsák, hogy mi történt a klón háborúk végén, után, mi történt a jedikkel név szerint stb.
  • gunji
    Ez fura, mert eddig én is úgy tudtam, hogy a kettő ugyanazt a bolygót jelöli (Lucas nevezte át). Az utolsó Netflixes TCW epizód szinopszisa 'ancient Sith homeworld'-ként hivatkozik Morabandra. Anno amikor az epizód megjelent, akkor a készítők elismerték, hogy itt Korribanről van szó, később még az SWTOR fejlesztői is megjegyezték, hogy ennek ellenére nem fogják átnevezni a játékban Korribant Morabandra.
    Szóval akkor azóta a Disney megkavarhatta a dolgokat? :o
  • bekasybalazs
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Úgy hívták a karaktert, akivel játszottál, de ehhez ennek semmi köze. A Starkiller Base nem a karakter miatt lett ez, hanem a jelentése miatt (csillag-gyilkos) Magyarán, a Death Star, azaz a halálcsillag új verziója ez a Starkiller Base.
  • bekasybalazs
    Egy kicsit kevered te is és nagyon sokan a dolgokat. Korriban a Sith FAJ otthona, Moraband a Sith lovagok otthona...van különbség! :) bár a teljes sztori nem kerek, majd a filmmel vagy az elkövetkezendő részeivel válik azzá...viszont kiakadni nem kell :) Tény, hogy belekevernek a dolgokba, mert hát miért ne tenné a Disney, ha már megteheti, de biztos jó okuk van rá. Csak úgy nem neveznének át egy bolygót...értelmetlen lenne.
  • Terawatt
    F2P játékosok csak 50ig fejlődhetnek ingyé tudtommal.
  • Pongyi
    Most ahogy így visszaolvasgattam az előző hozzászólásokat, felmerült bennem egy pár kérdés. 32-es szintű f2p játékos vagyok. 1.:Lv65-nél még nincs úgymond vége a játéknak? 2.:f2p játékosként van olyan tartalom ami elérhetetlen számomra? 3.: "Attention #SWTOR Subscribers! Prepare yourselves for a BIG announcement during next Tuesday's Producer Livestream." Ebből például a f2p játékosok semmit sem "kapnak" vagy érzékelnek?
  • PiszkosFred
    R.P. lesz az, ami talan az elso lepese egy nagyobb folyamatnak... Korriban "uj" neve viszont nagyon szar, par napja olvastam csak a sztorirol, de nagyon nem tudom megemeszteni.
  • Terawatt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Starkiller? az nem a force unleash főmuftija volt?
  • Gudott
    És egy bónusz.
    Az EU-purge után a disney kiadott egy új képet a hivatalos bolygókról....

Egy kis keresés után gondolom sokan megtalálják a meglepetést
  • Gudott
    nekem a republic-kal most kidobta az sg-s kereső, de tény, hogy nincs a helyzet magaslatán. :)
    Utoljára szerkesztette: Gudott, 2015.11.26. 18:55:56
  • Shion
    Lista: majd beszélek a guild vezetőmmel és jelentkezünk, köszi :)

SG fórum: kerestem mind "swtor", mind "star wars", mind "old republic" szóösszetételekkel. Swtor-ra nem dob semmit, star wars sok oldal, de ott nem láttam, republic megint semmi. Így google kereső volt a befutó: "swtor fórum" és első helyen kidobta :D
  • Gudott
    Ott a lehetőség mindenki előtt, hogy felkerüljön a listára. Az adott intervallumban ezek a guildek jeleztek vissza, de nincs akadálya annak, hogy a lista bővüljön.

gondolom az SG-n swtor-ra kerestél rá, úgy pedig nem adja ki, mivel az nincs benne a fórum címében
  • Shion
    Hasznos ez a lista, jó a kezdeményezés, csak éppenséggel nagyon hiányos. Red Eclipsen egy csomó magyar klán nincs benne, amit ismerek, pedig 10-20 fősek és aktívak. Valószínűleg amiatt alakult így, mert ők sem ismerik/használják ezt az oldalt, ahogy én.

Erre a fórumra is csak ma találtam rá, pedig kerestem már sokszor, de a sg keresője soha nem dobta ki. Most is google-n keresztül találtam meg ezt a fórumot. :(
  • Gudott
    http://swtor.hu/ezek-vagyunk-mi-avagy-a-nagy-magyar-seregszemle

AMúgy tactical Fp esetén a group finder mondjuk lvl 20-as játékost is behívhat pl a Battle of Ilumra vagy Blood Huntra? Magyarán nincs level lockout már?
  • undY1ng #54840
    Tomb of Freedon Nadd EN-PVP szerveren valaki játszik aktív guild-ben? Szinte mindennap írok General chat-re, hogy magyar guildet keresek (természetesen angolul is beírom, nem mintha sokat számítana), de olyan profi válaszokat kaptam MAGYAROKTÓL, hogy "Jaja van egy pár magyar guild." Köszönöm. :D Nem rég vettem meg a játékot, de már elég sok dologra rájöttem és tuti előfizetek a kövi hónapban is. MMO terén meg elég sok tapasztalatom van, ami mint a többi játékban, SWTOR-ban is megtalálható.
    Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2015.11.26. 17:09:50
  • PiszkosFred
    Igen, januarban jon elvileg. De hatha lesz valami pre...cucc mar decemberben a jelenleg is aktivaknak, esetleg valami extra ficsor, reward, stb.
  • Shion
    Úgy tudom a Chapter X-et 2016. január hónapra ígérték korábban. Várhatóan erről is szó lesz. De amúgy kíváncsian várom, miket terveznek még hozzáadni a játékhoz. :)

Plusz gondolom érdemes most az új mozifilm előtt még meglovagolni a hype hullámot és a felcsigázott tömegre szabadítani újabb és újabb infókat a játékkal kapcsolatosan, hátha minél többen elkezdenek játszani. :)
  • Terawatt
    Twitter:
    ‏@SWTOR

Attention #SWTOR Subscribers! Prepare yourselves for a BIG announcement during next Tuesday's Producer Livestream.

Gondolom jönnek az új chapterek.
  • Shion
    Szívesen látunk benneteket.

Felsorolom a karaktereim neveit, amelyekkel online vagyok. Előre nem tudom, hogy melyikkel fogok játszani, mert attól függ, hogy éppen mihez van kedve a társaságnak (ékezet megléte vagy hiánya fontos a pontos karakternévhez):
    Shionka, Vérbölcs, Szittya, Szilard, Berzence

Addig is a facebook-on rá tudsz keresni a csoportunkra és bejelentkezni oda: Jedi Köztársaság