60890
-
swg-be az LA-nek is nagy beleszólása volt, és a CU-ból és az NGE-ből is tanult szerintem mind a SOE mind az LA, úgyhogy nem kell itt aggódni. -
Corporate Thief :) -
Bandras DaSilva #886 :)
-
Csak neked 
-
Bandras DaSilva #884 John Smedley....eszembe jutott a neve a köcsögnek...ha a neve felmerül vmilyen mmoban...legjobb ha mindenki menekül... -
Ez itt a lényeg:"James (Ohlen) has some considerable experience; he was the lead designer on Baldur’s Gate, Baldur’s Gate 2, Neverwinter Nights and KotOR" Tapasztalt emberek dolgoznak a játékban.
A SOE-töl pedig gyanítom a tehetséges programozókat stb. vették át amire meg ti haragszotok az pedig a SOE azon döntéshozó vezetői akik azt tették amit a kettőt sohasem kell összekeverni. Egy játék sikertelenné válásában sohasem a "tápláléklánc" legalján lévő egyébként (tegyük fel)baromi tehetséges programozó közkatona a felelős mert azt ,hogy merre fejlesztenek nem ő szabja meg csak sokan egy kalap alá veszik az egészet. -
Bandras DaSilva #882 igen, én is így értelmeztem ezt a mondatot...páran a soe-től átmentek hozzájuk dolgozni...soenál nem a programozókkal meg fejlesztők többségével volt a gond hanem egy bizonyos köcsöggel...aki jól tönkretette azt amihez nyúlt...olvastam, hogy vmi más soes játékba is átdobták az arcot...azt is jól lezüllesztette...csoda, hogy él....a neve már nem jut eszembe..hál' istennek... -
Harmadik timeline trailer. -
Burca #880 De a soe itt nem mint kiado/fejleszto van jelen hanem par arc onnan benne van a fejlesztesbe. Remelhetoen pont azok akik jova tettek eleinte SWG-t. Szoval kar veszmadarkodni amig nem lattunk belole jatszhato verziot :) -
Fenrir leírta a lényeget. nem a játék miatt írtam azt amit hanem soe név felbukkanása miatt. -
Nem a játék miatt hanem amiatt, hogy felbukkant a SOE már megint. Az a cég semmi jót nem alkotott eddig az SW világában, ők voltak az elsők akik egy kiadott játékban három különböző harcrendszert alkalmaztak kb évente váltva, emiatt a játék sohasem volt több egy erős bétánál. Az NGE-vel meg szépen ki is nyírták a játékosállományukat, sikerült mindenkivel megutáltatni az SWG-t.
Egy nagy büdös, kókler banda. -
SOE b@szta el az SWG-t is. Ez a probléma. SOE kizárólag a profitnak él és dolgozik (mindenki, de ők túlzásba viszik, saját fejük után mennek), ezáltal semmi sem jó nekik ami más. Így lett a Galaxiesből primitív WoW utánzat. -
Nyugi nem vagy egyedül én is úgy elvesztettem a fonalat, hogy tán sosem lelem meg
-
rinyálnak egy olyan játék miatt amit még ki sem adtak ebből nem is kell semmit érteni unatkoznak meg már nagyon kerestek 1 okot ami miatt a fent említett dolgot művelhetik bár nem gondoltam ,hogy pont én segítek nekik ebben...
-
sasvader #874 Valaki elmondaná tömören a lényegét mert ebböl sza*t se értek... -
Aki játszott az SWG-vel azt tudja, hogy miről beszélek. -
#869 :P -
?? -
na köszi szépen akkor ennyi volt
-
Jajajajajajajj...Soe... -
“BioWare Austin came in to existence in early 2006... We started the game working with only a few people. We’re now a very, very large studio,” says Walton. “Some of the staff came from SOE, but the early seeds were all BioWare. James (Ohlen) has some considerable experience; he was the lead designer on Baldur’s Gate, Baldur’s Gate 2, Neverwinter Nights and KotOR. We knew who the high level core creative team was going be. But the key hire that wasn’t settled on day one was Ohlen, because we didn’t know who we would get.” -
demo sajna még akkor se lesz :( -
Pedig valószínű, hogy a lényegesebb dolgokat comic-conre tartogatják.. Nem baj várunk türelemmel... -
Ha minden igaz ebben a hónapban is kapunk egy új class-t lehet fogadni melyik héten jelentik be remélem nem a comic-conra tartogatják -
:D -
Tény, hogy kicsit elcsendesedtek a dolgok, de én már érzem a zavart az erőben
szal minden nap be nézzek nehogy lemaradjak valamiről.
-
Üdv mindenkinek! (Ha még szokott itt más is lézengeni néha:-) Mindazok számára, akik vannak olyan elvetemültek, hogy nem látogatják a magyar rajongói oldalt, íme egy új infó: Nem a hiavatalos honlapon ugyan, de úgy tűnik egy interjúban feltett kérdésre válaszolva megerősítették, hogy a játékban lesz űrutazás és űrharc. Remélem valóban így is lesz, mert ezzel egy újabb piros pontot kaptak nálam a fejlesztők:-) Nagy köszönet a hírvadászatért a magyar oldal készítőinek! -
mi az hogy hogy ? játszottam. -
Bandras DaSilva #860 Nem azt mondom, hogy az a rendszer tökéletes volt, de azért az nge féle dolognál vagypedig a megszokott szintes rendszernél sztem sokkal jobb volt.
Az igaz, hogy kellett grindolni elég sokat, de én speciel élveztem a solo groupokat is...kurva jókat dumáltunk a többiekkel grind közben..aztán ha meguntuk elmentünk valamit csinálni...a story teller cucc is jó ötlet, azon is kéne még egy picit dolgozni és abból is elég nagy dolgokat ki lehetne hozni.
SWG óta játszottam már rengeteg mmoval, de azt a szabadságot, sokszínűséget egyik játék sem tudta visszaadni.
A biowareben bízom, a KOTOR részek is elég jól sikerültek, amit eddig láttam a játékból az is tetszik, szal valszeg nem rontják el a dolgot. -
Akkor végül is hogyan fejlődtél? -
körülöttem meg sokan nem így csinálták.
swg meg sandbox ( volt ) . az meg nem a quest alapú fejlődésről szól. -
Mindenki így csinálta körülöttem amikor elkezdtem a játékot.
Mivel szinte egyáltalán nem voltak küldetések a játékban (én a klasszikus küldetésekre gondolok amik benne vannak a többi mmo-ban, nem arra mit swg-ben ennek csúfoltak) nem is láttam esélyét, hogy máshogyan csinálhasd.
A mindenféle theme park-ok a vicckategóriába voltak sorolhatóak. -
ha így csináltad akkor az volt... -
Én meg az swg precu skill rendszerére mondtam, hogy egy büdös nagy grind volt csak, semmi más. Mented ütni a bol-lair-t teras kasi-ként úgy, hogy a combat queue-t teleraktad scripttel, ez aztán a játékélmény :)
Végül is a végén már nem is kellettél a gép elé, a karakter el volt maga egyedül is. -
A meglepi itt is meglehet.. ki mondta, hogy fogod látni az ellenséges frakció karaktereinek szintjét? Ha nem lesz egyértelműen beazonosítható az ellenfél fejlettsége a felszerelése alapján, akkor ugyanúgy beleszaladhat az "ember" egy kellemetlenül nagy pofonba:-) -
nem a grindre reagált, hanem a szintezésre :) itt látod h lvl60 .. nem mész neki 40esen.. de ha nincs szint akkor jön a meglepi -
he ? -
Te most a pvp-ról beszélsz, ott a boxokat ugyanúgy grinddel töltötted fel. -
KB..... -
Fejlesztői oldalon ez egyszerűbb, mert ha unja a jónép, akkor jön a kieg és +10 szint. :)