60892
-
Monoton #1733 Na ha itt mindenki sith lesz, akkor én már csak azért is köztársasági leszek :DD -
Szabi1991 #1732 jelen
-
EnxTheOne #1731 Nézd meg a final fantasy advent childrent. Mondjuk az már 3 éves.
A jedi csajon meg 100 millios vérdij van.

Egyébként ki jön velem majd **** köztársaságiakat, és jediket ölni pénzé'? :D:D -
ratgab #1730 Be is hozná az árát szerintem, még ha csak a Star Wars rajongókat vesszük, akik biztosan megnéznék. A gyerekek, meg egyenesen harapnak az ilyen filmekre. -
Tomy Lee #1729 Oks thx,nézni fogom.. -
Monoton #1728 Lucas bácsi állítólag tervezi. -
ratgab #1727 Hát ezt a trailer-t nem sok minden tudná überelni. Nem is értem, hogy miért nem csinálnak ilyen filmeket, hát ez valami fantasztikusan jó volt! -
Monoton #1726 Remélem kapunk vmi ilyesmit a CE kiadásban :P
-
E3-on, éjfélkor (6 PM ET), ha minden igaz. de sajnos forrást nem találok, swtor.hu mircen írta valaki -
Tomy Lee #1724 Hol? -
holnap lesz egy fél órás gameplay -
Ilyen animációval filmet lehetne csinálni. Megkocáztatom, hogy jobb lenne egy élőszereplősnél. Nincs gond azzal, hogy esetleg nincs megfelelő színész a posztra vagy gyenge az alakításuk. A szereplők nem öregszenek meg egy folytatáshoz sem.
-
Tomy Lee #1721 Áhh 10/10 -
Kössz! Erre vártam. -
hd trailer
http://ve3d.ign.com/videos/play/74142/PC/Star-Wars-The-Old-Republic/Trailer/E3-2010-CG-Trailer/Flash-Video -
Ja ezt vártam és semmi infó vagy érdekesség! -
Se beta dátum bejelentés, se gameplay :/ -
Apám, ez a videó tátott szájjal néztem végig. Egyre jobban várom már a játékot, remélem nem lesz csalódás:) -
haxoror #1715 
(valamiért a warhammeres introkra emlékeztet) -
arcosharcos #1714 Csiripelik fórumokon:) pl swtor.com forumon,hogy Satele látható cinema-ban
de továbbmegyek és a trooper neve meg Harron Tavus.
Harron Tavus
-
Tababo #1713 Ez hatalmas...sírtam video közben Azért Malgus bácsival megizzadtak rendesen. -
miből gondolod, hogy ő Satele? -
arcosharcos #1711 Pontosan így van:)A cinematic trailerben látható Jedi Consular hölgy
családi ágon köthető hozzájuk.Valamint Jedi Nagymester és a Jedi Magas Tanács vezetője.Ez időben a legnagyobb erő képességekkel rendelkező Jedi.Grand Master Satele Shan a Jedi Consular hölgyemény neve.
A Sith meg szerintem Darth malgus aki nem a legerősebb Sith de az egyik
legerősebb.A Deceived Cinematic trailerben láthattuk,Coruscant Jedi
templom lerohanását ő vezette.Ezért úgy gondolom,hogy ez a trailer
időrendben a deceived trailer elött van,vagyis Sith barátunk itt
nem hal meg.
A Jedi Consular Hölgy megtalálható a holoneten és nem kevés vérdíj van
a fejére tűzve:)Jedi High Council Leader -
A Jedi csaj nem Bastila (és nem is Satele), a Sith csávó pedig nem Revan. Bár gondolom ez nyilvánvaló volt számodra is :) -
Az mar biztos, hogy jo animatorokkal dolgoztatnak. :) -
Amugy miert jo, hogy minden sith lovagnak ilyen szotyvadek rothado a fel arca? Nem eri oket eleg napfeny? :P -
EnxTheOne #1707 A jedi csaj nagyon hasonlit bastilára. illetve mintha az egyik sith-nek olyan ruhája lett volna mint Revan-nek.
Egyébként kár hogy a **** köztársaság nyert. -
patience my young apprentice :) -
Szabi1991 #1705 -
jójó, de valami új ingame anyagot mutathatnának már... -
Monoton #1703 Azert az a Kamehame ... :D -
Gondolom senki nem mentette le... :/ -
Végre nyertünk is!
-
AZTAPICSA!!!!!4444 ez is ODABAX! -
Azt a kurva pont mint az előző trailer ez is üt!
Mocskos köztársaságiak! -
Jimmyke #1698 Elvileg kiszivárgott videó E3-ról. -
soksok exklúzív info -
Ez nekem is jobban tetszik
-
EnxTheOne #1695 ehhh, pedig nem igy volt. Revan kinyirta Malak-ot, és megint sith lord lett. És elpusztiotta a köztársaságot. :D:D:D:D -
Hát nem vitték túlzásba!!