60892
-
Valóban ez már egyértelműbb. -
arcosharcos #1852 Itt is aszongyák meg illusztrálják is.
Battle of Alderaan
Meg ezzel magyarázzák,hogy maszkot visel Deceived Cinemában,mert itt
Consular/Trooper párossal vívott harcban rendesen megsérül. -
Igazából nem győzött meg, mert írja, hogy ő vezényeli a támadást, de láthatjuk, hogy az egész bolygón folynak a harcok ő pedig a parancsnok. A szöveg csak ennyit említ, (akár az űrből is vezetheti a harcokat) de azt konkrétan nem, hogy az ő. Ettől függetlenül biztos így van. -
Audiot nagyon jól belehet tömöríteni. Csak amiatt nem fog elszállni a mérete. -
sadi57 #1849 hát igen, az audio-val nagy fába vágták a fejszét. remélem azért sikerül a lehető legjobban összetömöríteni -
Ha abból indulunk ki, hogy az Age of Conan közel 30 giga helyet "kért" magának amiből olyan 20 csak a textúráknak volt fenntartva akkor itt az audiófájlok miatt eléggé brutális mennyiségre lehet számítani. -
arcosharcos #1847 Én pont ezt hiányolom,nem a fejlesztőkkel van a bajom hanem a média
marketingel a reklám kampányuk egy nulla.A sajtó meg média menedzsereik
képtelenek kommentálni amit elénk tesznek.
Fórumokon kell kitalálni,hogy mit/kit is láttunk gameplay vidin meg
Cinemában.Az űrhajós videón miért nem mondták,hogy ott két kompanion dekkolt,mert ott fogjuk tárolni.Vagy nagy tankolást azért nem láttunk gameplay vidin,mert az csak lvl 8-as kari volt.Deceived Cinemában
mindenkit elmondtak,hogy ki kicsoda itt miért nem?
Más.A healerek tetszenek.Lesz erőhasználó healer:Jedi Consular meg Sith
Inquisitor és lesz technikai eszközök segítségével gyógyító healer
kaszt:Smuggler és Agent.Utóbbit láthattuk Deceived Cinemában Malgus
oldalán.Úgy látszik okult és ide már helaert is vitt:)
Healer agent ellentétben DPS agent-el nem egy sniper puska hanem 2
pisztollyal lesz fölszerelve és fény nyalábokat lő azokra akiket gyógyit.DPS agent-nek van droidja amit elenfélre ráküld és ha eléri célpontot akkor fölrobban.Olvastam olyat,hogy ennek meg lehetne gyógyító droidja beküldi tömegbe és healel vele.Szal vannak lehetőségek
Deceived Cinema Eleena Daru Twilek Healer Deceived Cinema Shae Vizla Bounty Hunter -
arcosharcos #1846 Hope
-
arcosharcos #1845 A kompanionok társak,segítők.Story questelés közben talizhatunk velük és
párbeszéd közben megkérhetjük,hogy csatlakozzon hozzánk vagy akár el is utasíthatjuk.Minden játékos kasztnak más kompanion lesz elérhető.Több
kompaniont is begyűjthetünk de egyszerre csak egy lehet aktív.
Állítólag egy helyen tároljuk őket talán űrhajónkon.Öltöztethetjük,
egyedivé tehetjük,szinteket lép,questjei nincsenek de karinkat
hozzájutatthatja questekhez,rewardokhoz,jelleme is lesz(dark/light)
amit befolyásolhatunk,skill fejlődését nem szabályozhatjuk.Állítólag
minden területen(storyquest,outdoor,PvE,PvP...)lehetőség lesz használatukra.
Story Quest,igen mindenkinek más még kaszton belül is többféle variáció
választól függően.Párbeszéd közben még skilleket is használhatunk pl
csempész Gunslinger talenten a meggyőzést,erre külön skillek lesznek.
Vigyázat döntésünk változtatja jellemünket dark vagy light irányba ez
visszafordíthatatlan.
Dark vagy Light pontjaink növekedésével képességeket,skilleket kapunk.
Elképzelhető,hogy egy Jedi Knight sötét,erőszakos döntései vagyis dark pontjainak növekedésével egyszer csak villámokat tud szórni kezéből.
Lehet,hogy ehhez mondjuk sok dark pont kell.Vagy Imperial Agent light
pont emelkedésével gyógyító képességekhez jut.Jellemünk,illetve dark/
light pontjaink mértéke nem jelent frakcióváltást. -
Tomy Lee #1844 Lehet lassú lesz a szintezés?!:p -
sadi57 #1843 biztos nagy lesz, én két duplarétegű DVD-re tippelek -
Minden bolygó 1 dvd és külön kell megvenni xD -
És mi a bizonyíték arra, hogy az a sith Malgus egyáltalán? Van valahol írva vagy valami, mert én még nem láttam. -
Állítólag 10 dvd méretű lesz :P -
IXEMGabeo #1839 ez úgy tűnik hatalmas játék lesz:) nagyot dolgozhatnak rajta -
sadi57 #1838 hát igen, mivel 8 kaszt van, és mindegyiknek külön története az tényleg túl tesz mindenen :) kinek kell az end game, ha kezdhetek egy karaktert teljesen új sztorival :) -
Majd kiderül mennyi igaz a dologból... -
"A párbeszédrendszer olyan hatalmas és olyan mély, hogy állítólag az összes valaha készült Bioware játékot ha összetesszük, azok összessége sem éri el a Star Wars: The Old Republic párbeszédrendszerének méretét. Daniel Erickson, a játék író-rendezője szerint a párbeszédek mennyisége akkora, amely több, mint 50 átlagos Star Trek regény mérete.
Mindemellett egy másik interjúban az is elhangzott, hogy az SW:TOR szingle kampánya (amíg kijutunk a bolygónkról) önmagában jóval hosszabb (bármelyik frakcióé), mint a leghosszabb Bioware játék, amely valaha készült...
Egyre inkább kezdem azt érezni, hogy a Star Wars: The Old Republic szó szerint hatalmas lesz!" GSről
Érdekesnek hangzik.
-
Béres csepp .. :)))) -
Végülis az is lehet, hogy Malgus a Hope trailer idején még nem volt annyira istencsászár, a decieved idejére pedig már megerősödött.
Meg a consular csajszit legyőzte a hope trailerben, csak a trooper segített.
Azt lehet tudni, hogy hogyan és miért élte túl? Gyakorlatilag rábontottak egy dombot. -
sadi57 #1833 minden kasztnak külön lesz a fő sztori?? és újra megkérdezem mi az a kompanion, olyan mint egy pet? -
arcosharcos #1832 Semmi gond,no problemo,komállak:)Legalább kaptam valami hírt ami az
újdonság erejével hat nekem.
Darth Malgusról annyit érdemes tudni,hogy ő egy Sith Lord.Deceived
Cinematic Trailerben megöli Ven Zallow Jedi Mestert aki azért nem piskóta nem véletlenül Mester.
Erre Hope Cinemaban jön egy nagyon fiatal Consular csajszi és ugyan
segítséggel de ketten leverik Malgust.Ami nem kis teljesítmény
mert mindkettőnek igen táposnak kell lenni,hogy 2en leverjenek egy Sith Lordot.Majd közlik,hogy nem Satele volt.Ezen húztam föl magam.
Itt az ellentmondás,mert akkor hivatalos oldalon Satele Biographies-ban húzzák ki,hogy "legfiatalabb nagymester",mert a cinemaban látható consular csaj is nagyon fiatal és meg merném kockáztatni,hogy nagymester is.Nehogy már egy szimplán Mester leverjen egy Sith Lordot.
Cinema-val meg az a gondom,hogy időrendben követhetnék egymást.Mivel most előzményt kaptunk,remélem nem csinálnak ebből rendszert vagy kövi
Trailereknél majd közöljék,hogy ez melyik cinema elött,után vagy között játszódik éppen.Vagy ha kommentálnák,hogy éppen kit láthatunk cinemában az sem lenne egy hátrány,mert még mindig nem tudom,hogy kit láttunk de
már mindegy,mert én közben elneveztem Satele Baba Kettő-nek. -
sadi57 #1831 mi az a kompanion? -
Nem én találtam ki, hanem a biowaresek mondták. -
arcosharcos #1829 Meg azt is mondták,hogy a föld lapos.
Holonet Biographies-ben olvashatjuk,hogy Satele Shan minden idők
legfiatalabb Jedi Nagymestere.
A Hope cinematic trailerben látható jedi consular hölgyön pedig látszik,hogy nagyon fiatal.Ki lehet még ilyen fiatalon ilyen magas képzettségű aki szembe tud szállni az egyik legerősebb Sith,Darth
Malgus-al?A trooper Harron Tavus-al még le is vannak fotózva együtt,
de akkor a cinema-ban egy másik consular-trooper párost láthatunk akik szintén nagy tudásúak?
Elhiszek én mindent.Ezek szerint van egy szintén fiatal csaj aki pont
consular és szintén nagy erő képességekkel rendelkezik és neki is
van trooper ismerőse és időben is Malgus korában él...
Satele-Harron
Tényleg kit is láthattunk akkor cinemaban ha nem őket?
-
EnxTheOne #1828 Pedig hasonlitott bastilára. Na mindegy.
-
Na megerősítették, hogy NEM Satele Shan van az új trailerben. -
JAh bocs
-
EnxTheOne #1825 sith warrior-ra gondoltam. :D -
A bounty hunter a sötét oldalon lesz. A warrior alatt a troopert érted? -
EnxTheOne #1823 Egy kicsit el bizonytalanodtam hogy melyik kasztal kéne majd kezdeni, eddig ugy volt hogy vagy sniper-es, vagy pisztolyt használó bounty hunter lesz az első. De egyre jobban vonz a sötét oldal. ^^
A warrior jobban tetszik mint a másik. (darabolni jobb :D).
A warriornak már tudjuk a két alkasztját. Szóval az egyik egy páncélos emberke sok életel, mig a másik kevesebb életel, de jobb sebzésel? :S
K*csög bioware. Miért jelentik be a játékot 5 ével a megjelenés elött? :( -
Szerintem ez a companion dolog, hasonlóan lesz megoldva mint Guild Warsban a Herok -
arcosharcos #1821 Nagyon jó az a könyv.Már vagy 15 évvel ezelőtt olvastam Thrawn
Főadmirálist,asszem A Birodalom Örökösei a könyv címe.
Időben Dark Sidious bukása után történik.Birodalomnak 10 vagy 12
Főadmirálisa volt,közülük csak Thrawn van még aki vezeti a megmaradt
birodalmi flottát ami még jelentős.Luke Skywalker vadászik rá.
Thrawn -aki valóban Chiss race-ezért is örültem a bejelentésnek,hogy játszható faj-talál olyan apró termetű férgeket ami kioltja az erő
képességeket és az erő használó nem tudja használni ezen képességeit
a férgek közelében.
Választ kapunk arra is,hogyha a Császár és Vader megérezték Skywalker
erő képességeit akkor miért nem találtak rá Yodára.Olvassátok el könyvet
nagyon jó.
Apropó az Imperial Agent kaszt nem erő használó de szintén úgynevezett erő érzékeny kaszt.Megérzi az erő használók jelenlétét.Ezért alkalmas Jedik felkutatására,likvidálására.
A játszható fajokkal kapcsolatban,nem hiszem,hogy minden faj mindkét
faction-nál inditható lesz.Nehezen tudok elképzeli köztársasági oldalon Chagrian vagy Chiss fajt.Ahogy birodalmi oldalon is furi lenne Mon
Calamari-val rohangálni. -
arcosharcos #1820 Jah,olvastam sajnos és nem emelte az élményküszöbömet 
A kompaniont tudjuk gearelni,szinteket lép,lesz jelleme(dark/light)ezt
befolyásolni is tudjuk,a skill fejlődését nem befolyásolhatjuk,több is lehet de egyszerre csak egy lehet aktív.Vagyis két egyforma kompanion
-ahogy játékos sem- nem lesz.
Ez jó lehet mindenhol kivéve PvP-ben.Ugyanis egy tápos játékosnak
valószínűleg a kompanionja is tápos lesz.Még nagyobb előnyt szerez
casual játékossal szemben.Így lehet,hogy némelyik kompanion erősebb lesz mint némelyik játékos karija.
Amit nyilatkozott,hogy "bármikor lehet őket használni"
Mondjuk egy 10Vs10 bejelentkezős PvP-ben egyik oldalon előhívnak
10 kompaniont másik oldalon meg csak 6-ot akkor mi van?Ezért nem hiszem,
hogy PvP-ben nem lesz korlátozva használatuk.Totál anti balance lenne. -
Monoton #1819 Gondolom olyan lesz mint Allods-ban, hogy több ember kell a hajóra ha ki szeretnénk használni minden forrását. -
Áhhh
http://www.youtube.com/watch?v=3R2nCrsDHeA -
tényleg évek óta nincs egy valamirevaló űrhajó szimulátor......mondjuk egy X-wing-et dx11-el megnéznék! mekkora volt mikor az endoor-i csatát kellett megismételni az űrben a smugler1-el áhhhhh -
nagypite #1816 Én nem igazán tudom elképzelni trooper vagy bh sisakban a twileket, de szinte biztos, hogy jedi is lehet majd. -
Csak smuggler Twi'lek-et lehet majd inditani? :(:(:( -
Pedig Thrawn Admirális eléggé emblematikus figurája az SW világnak és ő is chiss fajú.
Bővebben róla itt.