60892
-
:D -
nyom egy headshotot aztán reszeltek a máguskának :D
-
stílus... -
gatyo #2091 Hogy ez most hogy jött ide az nem tudom. Bújj vissza warba és ott beszélgess... ja, hogy nincs kivel? 
-
Hagyjad rá. WoW... instából instába teleportál kb :d Ki se kell dugni a képed a fővárosból abba a játékba már -
Nahmeg vegyünk pl. egy fantasy game-et, ha azt nézzük, hogy egy varázsló is "erőt" használ, milyen esélye lenne ellene pl. egy mezei íjásznak? -
Mondták, hogy a trooper pl. csapatban lesz erős. Biztosan megoldják majd, hogy bizonyos classok fölénye ellenére élvezetes legyen más classokkal is játszani. -
Egyébként én is szkeptikusan állok ehhez (swg miatt főleg) :), de a devek nagyon hangoztatják, hogy nem lesz egyértelmű az erőhasználó karakter indítása. Meglátjuk. -
gatyo #2086 off: arenaban fotm class csapatok vannak inkább amik remekül kiegészítik egymást és más csapatoknál erősebbek ebben egyetértek.
SWTOR: igen de amikor egy jedi lovagot választ valaki akkor nem hiszem, hogy ne gondolna valamelyik "ikon" karakterre, azaz majd hasonló képpen várja el a főlényét is. Nemtom SW loreban volt már egyáltalán olyan, hogy pl. egy trooper sith lordokat öl? :-) -
Off: nagyon nem értek egyet, pont arenaban jön ki az fotm classok erőssége
SWTOR: a filmbeli hősök ikon karakterek, tehát "noname" sith warrior józsef nem lesz egyenlő darth vaderrel -
gatyo #2084 Mint irtam azonos gear, skill, és megfelelő talentezes mellett van balance wowban ami viszont max arena bajnokságban jöhet elő. Abban egyetértek veled, hogy mindig van egy aktualis fotm class amivel kevesebb erőfeszítéssel lehet ölni a nubokat akik aztán sírnak nerfért. Na de tényleg ne wow offoljunk ide.
SWTOR: nemhiszem, hogy a questline részen engedve lenne a pvp max ha kimondottan erről szól a quest azaz olyan területre küld el, de akkor nyilván számít rá az ember. Class balanceot meg azért nehéz most elképzelni mert a jedik, sith lordok ugye mindenkinek a fejében a filmbeli szereplőkre asszociál amik mellett egy agent vagy egy trooper háááááát :-) -
Az a másik fele de a PvP instát mind 2 nek csinálták
-
múltkor még azt írtad hogy a casualok miatt :D -
Ja amit mára teljesen ki nyírtak a PvP fasz huszárok miatt!!
Ezért is hagytam ott 6 év játék után! -
Warden #2080 lol.A wow az aztán tényleg ki van balanecolva wazz.A vanillában és a bc ben a retri paladin volt a free hk majd a 3.0 után mikor kicsit túlerős lett ment is a jajgatás hogy a szellemi fogyi józsika nem tudja egyhitelni pedig ugy megszokta a 3 év alatt.Esetleg próbáj akármivel most megölni egy disc papot vagy egy afli lockot.Azt ugye te sem gondolod komolyan amit írtál miszerint minden class minden class ellen ugyanakkora eséllyel nyerhet.
Félő hogy a pvp itt itt is majd nem kívánatos útra tereli a játékot.Tegyük fel hogy a sith warrior a képességeivel valamivel erősebb lesz mint teszem azt a többi class, ezért majd a darthpistikehun páldáját követve a józsika meg a gézuka is darthjózsikagézukahunt indít mert micsoda jó móka open szétvágni valakinek a questline-át.Amennyiben a fejlesztők ennyire jól kidolgozzák a pve részt elég lesz pár retard (és az mindíg minden játékban lesz) hogy jópár játékost elkedvetlenítsen az egésztől.Akkor meg marad a pisteke meg a józsikahun és gankelhetik egymást napestig, viszont kár lenne a játékért.
Tababo nem tudom mi lett a conannal végül is, otthagytam a francba kb 2 hét után nagyon bugos volt akkor még az egész viszont, aki adott neki legalább félévet az is otthagyta mert nem volt mit játszani max szinten csak pvp zhettél ott is "jól balanceolva".
A wow nem azért lett akkora siker mert a józsika szarrágankelhette magát stv ben hanem mert teljesen újszerű pve tartalmat hozott a piacra. -
wow meg a pvp egy mondatba? Kicsit erősnek érzem
-
a star wars galaxies flag rendszere nekem nagyon tetszett, ahogy feljebb lépkedtél a faction ranglétrán úgy váltál egyre inkább támadhatóvá, ha jól emlékszem bizonyos rang elérése után állandóan pvp flagged státuszba kerültél -
gatyo #2077 Hát pedig ezt mondtad. :P "Engem a pvp content érdekel elsősorban mert utálom a PvEt. Én szeretnék open world pvpt." Ez számomra azt jelenti mint AoC, vagy WoW, azaz bárhol barmikor fejbe kólinthatnak.
Ami megoldás lehetne, hogy warhammerhez hasonlóan lenne fix frakció terület ahol csak PvE menne illetve lockolható bolygók ahol mehetne ORvR, illetve különböző ritkább nyersanyagok, bónuszok stb. járnának azzal ha a te oldaladé éppen. Itt lehetnének akár nagy űrcsaták is a bolygó körül.
Warden: "A wow open pvp je (meg ugy az egész) is azért nem működik mert képtelenség annyi féle classt kibalanceolni nem beszélve az egyes szerverek frakcióinak a százalékos megoszlásáról" Ez hülység. A wowban vannak a legjobban balanceolva a classok, nem véletlenül ugyanaz a 2 oldal class kínálata is. Ugyanabban a gearben ugyanolyan skillel a megfelelő talentezéssel minden class ugyanolyan eséllyel győzhet, de mivel ez az eset soha nem áll fent ezért megy a sok QQ meg NERF NERF. Nem véletlenül lesznek a nagy változások cataclysmben is e téren. Nade nem offolok tovább wowról itt. -
Tababo #2076 Szerintem nem csak dísznek lesz két oldal. Ha nem akarnának komoly pvp-t rakni a játékba akkor nem erőltetnék ezt az egész frakciót...szerintem.
Aoc-ban nekem semmi gondom nem volt a pvp-vel. Volt pvp és pve szerver.
Különösebb magyarázatra nem szorul. -
Nem azt mondtam, hogy csak pvp legyen, hanem azt, hogy szeretnék normális pvp contentet is és ne merüljön ki annyiban, hogy lesz 2 scenario azt csókolom. PvE megint más tészta lesz ebben a játékban, mert ugye itt jön képbe a "bioware storytelling". A szintezés itt olyasmi lesz, mint amiket eddig megszokhattunk a bioware single player rpgkbe, azokat pedig imádom. Főleg amik elhangzottak a comic conon, hogy több lesz benne a story conent mint a kotor, DA, meg ME sorozatban együttvéve és minden classnak a külön storyja hosszabb lesz, mint maga a kotor. Így azt hiszem a storys PvE tartalomra panasz nem lesz és talán az első MMO, amiben nem lesz gond a PvE contentel megjelenés napján. -
arcosharcos #2074
-
Warden #2073 Ami pvp re volt kihegyezbe az a warhammer és az aion.Úgytudom egyik sem lett túl népszerű pont azért mert nincs más lehetőséged mint az hogy más játékost próbálj valamiben gátolni.A wow open pvp je (meg ugy az egész) is azért nem működik mert képtelenség annyi féle classt kibalanceolni nem beszélve az egyes szerverek frakcióinak a százalékos megoszlásáról.Ez ugy tudom a warhammerben is probléma volt hogy egyik szerveren csak az akármik a másik szerveren meg a bármik voltak jóval nagyobb töbségben.A conan nem tudom mire volt kihegyezve nagyon bugos volt mikor játszottam vele de az is sokat dobodt a hangulaton hogy 30 szintel magasabb baromarcok azzal foglalatoskodtak hogy gankeljenek nem is huzta nálam 2 hétnél tovább.Az open pvp pedig egyenlő a gankeléssel.A játékosok zöme már pedig idióta, de joguk van idiótának lenni hisz azért fizetnek.
Ebben a játékban igensok lehetőség rejlik, nagyon sokan várják a bioware nagyon nagy név és a kotor után remélhetőleg egy teljesen történet vonalú jól kidolgozott pve játékal rukkolnak elő.A pve és a pvp két külön műfaj nagyon de nagyon el lehet vele szúrni ezt a játékot és tartok is tőle.Akkor pedíg ez is a warhammer meg az aion sorsára jut hogy marad annyi elöfizetője hogy menjen pár szerver de nagy durranás nem lesz belőle. -
arcosharcos #2072 A PvE tiszta óvoda kiscsoport,10-20 játékost terelgetni,hogy te itt állj meg,te meg ott és ne menj tovább,mert behúzod őket és wipe lesz,te azt a skillt használd először,te meg mért azt ütöd mikor a másikat kéne...
Mégis ez adja meg a játék igazi ízét.
A PvP sem csak a hentelésről szól,legalább minimális csapatmunka ott sem árt ha eredményesek akarunk lenni.
Kifizetem a havidíjat és lemaradok a játék kb 35%-áról,mert én csak pvp vagy csak pve vagy fúj űrharc és így nem ismerem amivel játszom.
A szelektív gondolkodásnak is biztos megvan az előnye,mert amit csinál abban biztos jó meg gyorsabban eléri de érdemes széles skálán mozogni legalább lesz viszonyítási rendszerünk.Nem tanács volt csak bíztatás
-
arcosharcos #2071 Az űrharc egy külön kategória lesz,rengeteg lehetőség rejlik benne.
Talán lesz lehetőség szakértelmeket fejleszteni hozzá,mitomén űrhajó
lézerágyú vagy hőkövető rakétakilövő készítő mesterség(crafting)
Az űrhajó PvP reward meg lehet,hogy nem karinkra hanem űrhajónkra
aggatható felszerelés lesz.De kitalálhatnak akár kariknak is űrcsatához
geareket,setek-et és ezekben a gearekben megnő a képzettségünk űrharchoz
Esetleg lootok űrhajónk fejlesztéséhez,gondolom NPC hajók is lesznek
Lehet,hogy valaki a felszíni harcokban egy nulla lesz de rá áll a hajó
fejlesztésre és nonstop ezt tolja és űrharcokban meg egy Ász lesz. -
Már akinek. Engem a pvp content érdekel elsősorban mert utálom a PvEt. Én szeretnék open world pvpt. -
Warden #2069 Szerintem abszolute felesleges az open pvp és az űrcsata is.Túl sok felé kell majd balanceolni nem beszélve az idiótákról akiket egy játékban az érdekel hogy náluk x lvl el kisebb karakterrel játszókat elkedvetlenítsenek az adott játéktól, lásd Conan.Elsősorban az endgame dönti el majd hogy tartós lesz e ez a játék az pedíg csak raid instancekkel megvalósítható.Nyilván való hogy kell valami pvp is a játékba de szerintem pár kijelölt bg szezerű bolygó vagy bolygó rész megtenné. -
arcosharcos #2068 Igen ezt már mondták,hogy lesznek PvP felszerelések és azt is,hogya gearelődés leggyorsabb módja a PvP lesz.
PvP info
Nem csak felszerelés rewardok lesznek hanem címek is.Lehetünkvalamilyen szakmában az SW univerzum legismertebb,legjobb szakembere,készítője,de hírnevet szerezhetünk PvP-ben vagy akár Ász pilóta címet is birtokolhatjuk.
Open World PvP lesz nem csak instance
info
Nekem eddig a PvP gyanús bolygók a Balmorra meg Alderaan.Gondolom WarZone területtel rendelkező bolygók elfoglalhatóak de ez nem csak PvPjáték nem hinném,hogy minden bolygón nyílt háborús konfrontáció van. -
Új videó megint. Még mindig az imperial agent. Cutscenek meg kis harc. -
pvp remélem nem csak idióta feksön grindről fog szólna mer' akkor felejtős az egész. -
Tababo #2065 Space Combat engem sem hozott lázba. Örülök neki persze.
A story, quest...pve az tuti hogy rendbe lesz nem agonizálok miatta, de remélem a pvp is hasonlóan nagy szerepet fog kapni és über gigantikus csaták lesznek bolygó foglalásokkal stb. World térképen lehetne látni melyik fél mit ural.
Jó lenne...
-
Hát én attól tartok, hogy nem nagyon :s
Reward biztos lesz, de eddig csak scenariokról tudunk. Remélem azért a world pvp is kap szerepet, ne csak a storyra menjenek rá. Gamescom aug közepén lesz, biztos lesz videóanyag megint. Lehet a space combat mondjuk az legkevésbé érdekel. A PvPről tolhatnának infót igazán. -
Tababo #2063 pvp-re azért kíváncsi leszek. Lesznek e pvp cuccok, szintek, rewardok stb.
Bolygókat lehet majd foglalni? Global pvp lesz?
Mondjuk ha mítikék is ott vannak arra sem lesz panasz. -
Elég massive game lesz ez :D Contentre azt hiszem ezúttal nem lesz panasz -
~ 50 perces swtor panel comic conról. Kérdezz - felelek, minden jóság. -
Még 1 questes gameplay. Ma elvileg lesz még, nem csak ilyen átvezetős, hanem kis combat is. -
Nephin #2059 Gameplayt tesztelnek, nem a grafikát polírozzák perpillanat, persze, hogy csúnyácska... :) -
Evoluti0N #2058 Remélem, h a kész játékban már ki lesznek javítva ezek a textúra töltődések, amiket a videóban látunk. -
Többezer questhez ilyen átvezetőket csinálni meg felvenni a párbeszédeket mindent...irdatlan meló lehet. Első MMO lesz kb, ahol az ember hallja ugye meg elolvassa a küldetéseket és a storyt :D
-
2 új beta leak gameplay. Imperial Agentes HDba és van hang is. -
1 mmonak ez lenne a lényege ! 1 kari sok lehetőség nem 5 alt ....