60892
  • Pluskast
    Mondjuk így is másfél év plussz haladékot kaptak mivel eredetileg idén tavasszal kellett volna megjelennie. Én nem félek attól, hogy rossz játék lesz. Bioware eddig nem okozott nekem csalódást és már jó néhány játékukkal játszottam. Ráaudásúl a KOTOR 1-2 a kedvenc RPG játékaim közé tartoznak és mivel ez a játék tul képpen a KOTOR csak MMO-ban így csak (legalábbis nekem) jó lehet.
  • ratgab
    Sokszor sok helyen észreveszem, hogy mindig elfelejtenek a játékosok 1 dolgot: ez még mindig egy iparág, nem jótékonysági intézmény, tehát azt fejlesztik amiből a legtöbb PÉNZT remélik kitermelni!
  • ratgab
    Az az SWG! Ez most más fejlesztő, más játék, más elképzelés, más koncepció! Mindenkinek amúgy sem lehet meg felelni! Ami az egyiknek jó a másiknak rossz (lásd: neked nem tetszik az arcade űrharc, nekem meg nem tetszik, hogy ez az egész dolog MMO lesz és nem Singleplayer játék) Ennyi!

Mindent ne akarjunk már egyszerre: jó harc, jó rpg, jó pve-pvp tartalom, jó story, 150 ezer féle quest, saját űrhajó, companion, szimulátorszerű űrhajózás. Józan paraszti ésszel vizsgálva is ennek fejlesztésére még az isten pénze sem lenne elég.... Meg akkor már megszületne a tökéletes játék! Na és akkor mit fejlesztenének a jövőben a játékhoz, hamár megjelenéskor az összes puskaporukat ellövik...

Ne csak abban gondolkodjatok, hogy nekünk játékosoknak mi az érdekünk, érdemes a másik fél fejével gondolkodni és akkor rájössz, hogy mi miért van...
  • Fenrir
    Egy SWG-s űrharc után a veteránoknak ez olyan mint halottnak a csók. Az sem volt tökéletes, de az harc volt, nem árkád lövöldözés.
  • ratgab
    Ha azt írtam lentebb, hogy még SOHA nem MMO-ztam, akkor szerinted mi a válasz :-)?

De Bioware képességeivel tisztában vagyok és kedvelem is a játékaikat!

És akkor is, ha le hüxlye noob-oztok, nekem akkor is tetszik a videók alapján az űrharc, szerintem baromi hangulatos! Nem kell ide szimulátoros űrharc, meg belső nézetes (max lehessen mászkálni a karival a hajóban, de olyat meg mintha láttunk volna már amúgy is), csak legyen SW feelingje a dolognak és ez nekem a videókból átjön!
  • ratgab
    Említettem már, hogy én "köcsög, zsoldos fejvadász" vadászt indítanék??? :-D
  • t0xikus
    http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=188836

elég fasza összefoglaló
  • a.carkey
    Ha ránézek az űrharcra ..., nos, szerintem igazad lesz.
  • a.carkey
    Az SWGvel játszottál?
  • TDC Geronimo
    Majd meglátjuk, egyelőre jöjjön már az a rohadt EU beta :p
  • shaba23 #2485
    tehát nem sietik el, szóval a tavasz nem esélyes:)
  • TDC Geronimo
    Bughalmazt Bioware nem fog kiadni.
  • TDC Geronimo
    Hivatalosan is annyit mondtak, hogy 2011 tavasz. Az más kérdés, hogy minden MMO csúszik.
  • shaba23 #2482
    venicdan lesz ez is...
    a szokásos közhely: inkább később, mint egy korai bughalmazt.
  • Evoluti0N
    Nagyon remélem, h meg fog jelenni tavasszal, de annyiféle megjelenési dátumot olvastam már, h nem tudom mit higgyek el. Van, ahol márciust ír, van ahol 2011 Q2-t, máshol 2011 októbert olvastam, sőt egy helyen 2012-t ír. Szóval ez a tavaszi megjelenés még nagyon kérdéses. :)
  • TDC Geronimo
    Amiket nyilatkoztak róla abból az jött le, hogy lesz benne, de kb war szintű. Magyarán nesze semmi fogd meg jól :p Amiről nagyon titkolóznak az nem jelent jót. Ilyen a pvp meg a craft is. Itt vagyunk elvileg 6-8 hónapra a megjelenéstől és ezekről és még ezer dologról semmit az ég világon nem tudunk. Én egy EU betanak már személy szerint örülnék, mert kétlem, hogy ez a játék megjelenne tavasszal bár ne így legyen.
  • shaba23 #2479
    érdekes, hogy az emberek egyedül akarnak MMO-zni:)
    ofc. questelni, fejlődni egyedül jó, én is úgy szeretek, de azért ezek a játékok a többi playerrel lesznek élvezhetőek. A 10 éveseket toborzok 2 óán keresztül pedig "egyszerűen" kivédhető...JÓ játékot kell csinálni és akkor jönnek a játékosok, lesz miből válogatni:) (kivéve tank és healer...)
  • paj01
    can i play alone? igen...de azt nem mondtak h tobben nem lehet:D ha haverokkal akarsz gyakni sztem azt is lehet. En nem latok ebbe semmi rosszat h egyedul is lehet nyomni. A story q kat foleg nem banom. Ha eppen nem elerhetok a haverok attol had jatszam mar a sztorit annelkul h 10eveseket toborzok 2 orahosszan keresztul. Instakhoz meg nyilvan kell majd party es biztos megeri majd csinalni azt is. wow ba is a kvesztek 75szazaleka megoldhato volt egyedul. Kis instakat BG ket lehetett nyomni akarkikkel, a nagyokba meg szvsz csak a megszallottak jarnak amitol en speciel okadni tudnek. Biztos jol ki lesz ez talalva.de legalabb is ugy, hogy a legtobb embert vonzza.
  • shaba23 #2477
    akkor nem is kell...
    vagy nyitok IKEA-t, vagy semmi...
  • Torzonborz
    asszem beszarnék ha lenne benne arhitect :)))))

de van egy olyan sanda gyanúm hogy a craft nem éri el az SWG szintet.
  • shaba23 #2475
    Miért van az, hogy minden MMO-s topikban feltünnek azok az emberek, akik a wow-t úgy hozzák kapcsolatba az adott játékkal, hogy a playerek szellemi szinvonalát minősítik? Nyilván téved az a több millió ember...

Nyugodtan sztároljál egy kipróbálatlan játékot egy kiforrottal szemben...

Igen wowoztam, igen, nagyon szerettem. SWG is megvolt, azt is szerettem.
    Csak azért mert valamit jobban szeretek másnál, attól még az nem lesz szar.
    Már nem is értem minek írom ezt le:)

Craft lesz benne? Lehetek Architect?
  • Uniel
    VÉGRE, személy szerint nagyon is örülök, hogy a pve részt lehet sp-ben is tolni, egy mmo nem arra van, hogy npc-ket gyilkoljak, hanem hogy más játékosokat. PVE-ben többnyire amugy is csak nyűg a társ, a sok KS/Ninja Looter/ meg a sok "hétvégi" player miatt akiknek lövésük sincs mi az hogy "tank", "nuker" stb... azt miattuk behal az egész party.

Ahogy olvasom a cikkeket akár instázni is elhet egydül a compánionok segítségével, erre várok már évek óta:D

Mass effecr/kotor szintű pve, mytices pvp (aki kiprobálta a WO-t az tudja hogy a pvp nagyon is oda basz benne) mi kell még???

Persze mivel a WOW, a playerek inger küszöbét ilyen alacsonyre tette így nem is csoda, hogy az a 6-7m játékos nem is fogja fel mi kell egy jó mmohoz;)
  • Tomy Lee
    :DD
  • EnxTheOne
    Egyébként én simán megtámadnám azt aki éppen beszél valakivel. K*csög zsoldos, fejvadász lennék. Muhahaha
  • EnxTheOne
    mijaza rvr meg a twink? :D xD
  • arcosharcos
    Eddig mindenhol volt twink karim ahol lehetett,ennek ellenére itt örülök az anti twink megoldásnak.
  • Tababo
    Így is van...rvr-t a népnek.
  • t0xikus
    rvr nélkül multiplayer mass effect lesz sw világban. nem kéne...
  • Bhalage
    wowosok wowozanak, addig se csokkentik a szinvonalat az swtorban
    hallelujah!
  • Jockey
    egy scxifi köntösű LOTRO-t kezdek vízionálni...
    remélem tényleg nem kúrják el...:-p
  • ratgab
    Komolyabban nem tudok gémelni munka mellett, csak nap 1-2 órát singleplayer gémekkel, feltéve ha van időm!
  • ratgab
    Ámen! 2444-es hsz-ben ott a válasz! Nem játszottam MMO-val! De majd talán ez a játék megtöri az ellenállásom!
  • arcosharcos
    Questekkel kapcsolatban:nem minden quest lesz csapatjátékra kihegyezve(micsoda meglepetés).Hogy akkor ez most miért MMO?Hát melyik
    MMO-ban volt ez másképp?

Lesznek story questek,hűség questek,űrhajós q,public questek,world questek,gondolom insta questek is.

Hogy mennyi questet hegyeznek ki singlire és mennyit csapatra,szerintem lesz bőven mindegyikből.

Mindenesetre ne a story és hűség questektől várjunk raideket meg nagy csapat megmozdulásokat:)
    ------------------------------------------------------------------------
    open PvP-ről annyit árultak el,hogy ha valamelyik bolygón összetalizunk másik frakció tagjaival akkor mi eldönthetjük,hogy megtámadjuk vagy gyorsan lelépünk.

Több serverről beszéltek(vagyis nem az EVE MMO-t követik)de nem többféléről.PvP-PvE serverekről meg játékos PvP-PvE status ki-be
    kapcsolásról nem beszéltek.

A másik megtámadását a játékos fogja eldönteni csak nem biztos,hogy minden zóna harci zóna lesz.Egy questben dumáló csókát meg lehet,hogy célpontként meg sem tudsz jelölni.

Utaltak rá,hogy harci zóna nem csak egy helyen lesz de én ebből arra következtetek,hogy nem mindenhol lesz harci zóna sem.
    ------------------------------------------------------------------------
    can i play alone vagyis mások együttműködése nélkül nem vihetünk véghez bizonyos feladatokat.Persze lehet,hogy én vakultam meg.
  • XenHai
    Mennyit gameltél már komolyabban MMO val?? 1 jól ki dolgozott mmo képes fel érni a jelenleg kiadott vagy átlagos sp gamekkel..
  • Pluskast
    Majd elválik. Minden esetre azért lesz elég játékidő ha csak abba bele gondolsz, hogy minden karakternek külön sztorija lesz.
  • ratgab
    Na ez így már mindjárt más felállás! Ha áttéved magasabb szintű területre és még csal is akkor az már megint más szitu!

s0n1c #2452: Solo player jelen, de ki tudja lehet rákapok majd az MMO-ra!

Ezt a játékot nem tudom egyszerűen kihagyni valószínűleg!

Crassus #2449: Erről beszéltem én is és kösz a bíztatást!

Xenhai #2454: Engem nem az MMO érdekel, hanem a Star Wars világ (jobban is örültem volna, ha ugyanilyen vagy hasonló tartalommal, de single player játékként kaptam volna meg Kotor 3-nak nevezve ezt a játékot, megjegyzem sokkal közelebb is áll a single-hez a szememben, mint MMO-hoz, csak hát a pénz beszél, kutya ugat)
  • Torzonborz
    instant temetőbe
  • FSpofon2
    2012 lesz ebből, jövőre instant temetőbe kerül majd minden mmo a wow reboot után
  • TDC Geronimo
    Ez a nagy titkolózás arra enged következtetni, hogy ugyan lesz pvp benne, de huszadrangú számukra... Elég szomorú. Én is tartok eléggé attól, hogy mennyire is lesz ez MMO, mert az eddigiek alapján valóban inkább egy sp játék benyomását kelti multiplayer elemekkel. Majd kiderül. Az a rohadt EU beta elkezdődhetne már, ha bármit is meg akarnak jelentetni, az elkövetkező 6-8 hónapban...
  • s0n1c
    Ebben egyetértünk.