60898
-
hááááát, ez nekem azért gyanus:
"Game business site MCV is reporting that sources within BioWare have informed it that the long-awaited PC MMORPG will arrive at an undisclosed date in September." -
Én csak azt a dev postot nem értem amiben azt írja ,hogy még mindig tavasz a megjelenési időszak namármost ha a szeptember igaz lenne akkor szerintem április végéig lapítanának aztán jönnének csak ki a beta meg a megjelenés dátumával nem pedig tagadnák a szeptembert. -
Elolvastam ezt a cikket, és azt is amire hivatkozik, de ez még sehogy sem confirmed. -
hja egyet értünk :\
mondjuk egy szeptemberi induláshoz talán egy.. hm.. nyár eleji(?) open beta indulást tudok elképzelni az EU-ban (vagy akár world-wide) -
szeptember confirmed -
arcosharcos #3020 Egész pofás és ez még nem is egy highend lvl flashpoint,harminc akárhanyas szinttől már bevetődhetünk ebbe a flashpointba.A bemutatott Taral V. flashpoint négy játékosból álló csapatot igényel.Ezen meg sem lepődtem,mert a korábban bemutatott Revan Complex flashpointban szintén
négy fős csapatot láttunk.
------------------------------------------------------------------------
További infók,hogy rengeteg flashpoint lesz a játékban.
(Elkanyarodva a pvp témához,régebben nyilatkozták,hogy a pvp lesz a leggyorsabb módja a gearelődésnek és a pvp felszereléseket úgy tervezték,hogy külsőségekben,kinézetben jól elkülöníthető lesz a többi felszereléstől)
A pve,pontosabban a flashpoint tartalomban most megemlítették,hogy a legjobb felszerelések lootok tekintetében flashpointokban lesznek elérhetők{melyik MMO-ban nem?:)}
-Az alosztály(AC)választás jelenleg továbbra is visszafordíthatatlan,pontok újra oszthatók de csak AC-n belül
(kezdek kíváncsi lenni,hogy mekkora mozgásteret kapunk választott AC-n belül)
-kaszt alosztályra jellemző questek nem lesznek
-a story vonal szempontból mindegy a kaszt alosztály választás,mert nincs külön alosztály story
-a flashpointokban viszont story szempontjából számít a csapat döntés,mert a boss másképp fog viselkedni más taktik kell a legyőzéséhez
-token farmolós rendszer úgy tűnik,hogy pve és pvp részben is lesz.Már a kezdőbolygón mobokból gyüjtögethetünk mindenféléket amit bevállthatunk NPC-nél tárgyakra.PvP tartalomban régebben szintén megemlítették a token gyüjtögetést
-
:O graf és a futás animáció is jó sokat javult, bár graffal nekem eddig se volt gondom. Ez, hogy EUba még mindig semmi sincs kiábrándító -.- -
flashpoint video -
egeszen tetszetos leiras a death penality renszerrol, bar sikerult a semmirol irnia nemtom hany bekezdest :)
de azert jo dolgokat ir, az ember elhiszi, hogy a jatek tenyleg a jatekosokERT keszul, es nem a jatekosokNAK -
USA ban már nyár óta megy a teszt itt max az EU-s szervereket kell tesztelni amire szvsz 1hónap open bőven elég de majd március közepe felé okosabbak leszünk. -
gatyo #3015 Jó akkor dolgozzanak rajta és ne essenek bele ebbe a hibába, de akkor adjanak ki egy EU beta lehetőséget, hiszen a zárt vagy akár majd open beta a legjobb mérője annak, hogy felmérjük egyáltalán hol tartanak?! Neked kell ezt a legjobban tudnod.
Nem beszélve, hogy a teszterek adnák a legjobb hype-t is hozzá.
-
Bioware sose adott ki félkész terméket...Csúszás oka max az lehet, amit írtak sok helyen, hogy a sajtó húzta a száját az előzetes tesztverziók alapján és ezért inkább még dolgoznak vele pár hónap csúszás árán. -
gatyo #3013 Nem a megjelenési dátum az amit én fontosnak tartok itt, hanem egy EU beta indulás. Nagyon kellene már látni, hogy mégis hogy áll ez a játék. 8 hónap nagy idő, félek ez a megjelenési dátum inkább egy befektetői nyomás mint a valós készenlétet jelzi, AZAZ nehogy beleessen SWTOR is abba a hibába mint ami manapság olyan divatos, hogy 70-80%os MMOkat kiadnak és majd közben befejezik csak nagyon kell a release bevétel. -
szeptember -
Tomy Lee #3011 Igen,annyit csak esetleg,hogy idén megjelenik vagy sem.Azért ezt fontos lenne tudni! -
Nekem is ez a problémám. Jó lenne már egy megjelenési dátum. -
Tomy Lee #3009 Biztos azzal is el lehetne szórakozni de csakis TOR megjelenésig.Én meg úgy vagyok a dologgal,hogy nem fogok bele meg nem is tudnék úgy játszani vele,hogy minden héten csekkolok új infókat arról a játékról amit várok.
Ezért nem fizetek be addig semmi új játékra imo -
Bhalage #3008 akkor lehet h atugrom a riftet -
Ez viszont tegnapi dev post :
"Hi all,
Dutch_Gamer is correct -- the target launch window for STAR WARS: The Old Republic is set for Spring 2011. If you've seen or heard any date more specific than that, you should treat it as speculation or a placeholder from those discussing the date.
Hope that helps!"
Mondjuk ez max annyit jelent, hogy még nem jelentették be a késést :p -
pletyka szintű, de simán reális és elképzelhető :
"According to a developer source that spoke to MCV , Star Wars the Old Republic will not be available in Spring and the internal release date is September 2011. thx for tipping." -
Érdekes!
Engem az insta és a pvp rendszer jobban aggaszt! -
arcosharcos #3004 Érdekes spekulációt olvastam,hogy területileg mire számíthatunk.Ord Mantell map1,map2 területét négy zónára vagyis 4 square km-re osztják.
A négy legkisebb bolygó vagyis a négy kezdőbolygó méretét határozzuk meg 4x4=16 square km..A kezdőbolygó kb 7perc alatt futható körbe.Kb 3x nagyobb mint WoW Westfall vagy 1,5xElwynn Forest.
Vegyünk 10 átlagos területű bolygót + a 4 kezdő bolygó=176 square km.Akkor egy átlagos bolygó 8-12x westfallnak vagy 5-6x elwynn forest területével hasonló.17 bolygó van eddig,ha kapunk még 3at akkor a vanilla WoW 2,5x lesz a ToR alapjáték bejárható területe de ha kapunk pár óriásbolygót is akkor ez még több lehet.
Highend lvl karakter spekuláció.Leakerz oldalakon mutatták,hogy trainernél megtanulhattunk lvl45 és lvl50 közötti skilleket lvl 50 fölött a trainernél nem volt látható nagyobb szint követelmény.Abból következve jelenleg lvl 50 cap-ról tudunk.
Egy sajtó tájékoztatón a meghívott tesztelők lvl 10-es szinten hagyták el a kezdőbolygót és mivel sok bolygó van szerintem igen sok bolygó lesz endgame-ra kihegyezve ha a lvl 50-en marad a max szint.Még akkor is ha ebből az uccsó 10 heroic szintezést igényel
-
Bhalage #3003 eloszedtem a kotort, regi jatek, de a feeling meg mindig megvan
-
arcosharcos #3002 Nah ez a Quesh több mint pvp warzone gyanús bolygó.Kaptunk hozzá háttér story-t is ami alapján itt aztán menni fog az ereszd el a hajam,vedd ki a lábad a számból,köpd ki a sliccgombom...
A Nagy Háború idején a Köztársaság fedezte fel ezt a bolygót.Tudósaik észlelték a légkör mérgező tartalmát ezért elhagyták a bolygót.
Évekkel később egy fiatal vegyész felismerte,hogy ritka ásványi anyagok találhatóak a bolygón.Ezekből vegyi anyagokat nyerhetnek amelyek elsődleges hozzávalókat biztosítanak a gyógyításban.Adrenalin,reflex és koncentráció növelő vegyszerek készítéséhez szügségesek.
Ez a köztársaságnak jelentős forrás a háborús erőfeszítésekben,plussz anyagi jövedelmet is biztosíthat számukra.Meggyőztek a Hutt Cartelből három családot,hogy álljanak melléjük és segítsenek a kitermelési eljárásban.
Egy évtizeden belül a köztársaság hatalmas tőkét fektetett Queshbe. Titokban kezelték a gazdasági forrás bolygót de a bányász és munkáspletyka kicsúszot.
A Sith Birodalom a függetlenségüket feladó három Hutt családot árulónak kiáltotta ki,a Hutt Cartel,birodalmi nyomásra ezt jóváhagyta.Az Empire
teljes méretű támadást indított Queshen amibe a Hutt Cartel is közeműködik a Hutt árulók felkutatásában.Az erőforrásokat a Sith Empire sajátjának tekinti és célja megsemmisíteni a Köztársaság forrásait.
Elnézve a vidin és képeken látható gyárakat,megerősítve ágyúkkal,lövegekkel felszerelt járművek,csomó járőröző npc...ez a bolygó nem csak egy pvp warzone-ra jó hanem a story alapján egy farmolással egybekötött pvp meg egy questeléssel egybekötött pvp-re is számítok. -
darkling #3001 Kaptunk egy bolygót -
nem, csak egy single player játéknak nem kell komolyabb teszt
a havidíj befizető rendszert meg úgyse lehet betan tesztelni úgyhogy majd élesben lagolunk wooo -
Hát akkor biztos ez is süllyesztő. -
Ja, még 2009 őszén volt úgy hogy majd tavasszal (2010) jelenik meg a játék kb egy időben, mint a Star Trek online :D
Hogy lesz-e belőle bármi is 2011-ben, az majd eldől... -
Evoluti0N #2997 Jelenleg is tesztelik. Azonban egy nagyon szűk réteg. Nem tudni, h mikor lesz CB. Így áll egyelőre. Eddig arról volt szó, h tavasszal jelenik meg a játék, de a valószínűsége ennek kb egyenlő a nullával.
-
Ez a játék most hogy áll, regeltem a tesztelésre, de nem igazán van kiírva h akkor van e CB vagy még az sem kezdődött el. -
LOL ezt meg kell osztanom.
-
arcosharcos #2994 -
A4tech #2993 Andy Belford új melót kap :D -
Már vagy egy hónapja lehet tudni, hogy a Május előtt nem jön ki szóval ez nem újdonság... Az meg, hogy az EA illetve Bioware hogyan oldja meg a marketinget illetve az infok adagolását nem tükröz semmit a megjelenés szempontjából. Szintén hülyeség szerintem más játékokhoz hasonlítgatni, teljesen felesleges, mert mi van akkor ha teljesen más "politikát" alkalmaznak. Persze lehet, hogy éppen én tévedek... Legyünk optimisták és mondjuk egy nyári megjelenést aztán hátha bejön :D -
Bhalage #2991 egy picit szebbnek tunik, de valoban hasonlo oO
-
komolyan, neeeeeee :D
akk sötét leszek :) -
Bukta, mert velünk az erő sötét oldala van
-
Olyan mint a war csak más a neve és még nem jelent meg
-
Ha majd kijön az SWTOR, játszhatok majd együtt, veletek, mert csapatban biztos sokkal jobb. Énszerintem vagy trooper, vagy jedi knight leszek :D -
Bhalage #2986 azmiaz?