60898
  • lolSL
    nem is kéne küldetésrendszer ezekbe a játékokba
    csak ahogy megyek egy helyre írja ki hogy a környéken miből mennyit kell ölni meg hol milyen gombot megnyomni és utalja a pénzt a számlára ha sikerült.
  • Evoluti0N
    Számomra az egyik legnagyobb húzóerő ebben a játékban, azt leszámítva, h a Bioware készíti, az, h szinkronizált lesz a párbeszéd és h értelmes és érdekes története lesz a küldetéseknek. Végre lesz értelme is a küldetéseknek és nem csak arra lesz jó, h felfejlődjön a karakter. És szerintem még nagyon-nagyon sokan vannak így. Játszottam 1-2 MMO-t és mindenhol meguntam előbb-utóbb a küldik elolvasását. Ráadásul a fejlesztők tudva, h úgy sem olvassák el sokan, nem is nagyon erőltetik meg magukat általában a történet szempontjából.
  • Jeffjohnson
    Nem lesz autoattack! Ebből is látszik mennyit tud az illető a játékról....
    Éreztétek a félelmet a szavaiban? Biztos sith-et fog indítani :)
  • s0n1c
    most akkor mégis csak lesz autoattack? wtf? oO
  • TDC Geronimo
    FSes ember...itt abba is hagytam az olvasást.
  • [HUN]Crassus
    érdekes gondolatok is vannak benne,de túl negatív a hozzáálása....
  • BoneDragon
    Éreztem, hogy valaki be fogja linkelni az fs féle cikket. Azok nem tudnak értelmes cikket írni más mmo-ról, mert náluk a wow az Isten és ha eljönne a világ vége, náluk nem Jézus jönne le, hanem valamelyik wow karakter. :)
  • [HUN]Crassus
    kis lehúzás....(nem tőlem)

"February 16th, 2011 by Deathcrow

A Star Wars MMO-hoz képest, nyomatja a szöveget John Riccitiello, az Electronic Arts vezére.

Én meg csak mondom magamban: ez az mongolidióta megőrült?

Az egyik kommentelő viszont nagyon szépen megfogalmazta a tutit:

Néznék azért egy kis statisztikát azon, hogy WoW-ban hány ember

1. Olvassa végig a quest szövegeket az instant quest text opció nélkül
    2. Végigolvassa instant szöveggel
    3. Csak az egymondatos összefoglalást olvassa el
    4. Accept, és mennek megölni a 15 disznót

Az életemet tenném rá hogy a 4. és a 3. teszi ki a 90%-át az összesnek.

Az 1. es a legkevesebb, ez biztos, tehát ha beteszünk még egy ennél is lassabb megoldást, ahol egy szinkronszínész olvassa fel nekünk a dolgokat, kiváncsi vagyok hányan választanák azt…

Biosok meghülyültek ha azt hiszik bárkit is lenyűgöz ez a szar, 40 GB-s játék mert mindent leszövegelnek nekünk? És? Ennyi? Ezzel akartok odacsábítani “egy nagy szeletet” azokbol a playerekből akik le se szarják a történetet?

Plusz alapvetően, fénykard+autoattack = nem érdekel senkit, minden star wars játék fénykardokkal aszerint volt jobb a többinél, hogy mennyire volt jó a kardozás benne (így a Jedi Knight játékok vitték a pálmát), ebben meg gyakorlatilag kiveszik a legfontosabb dolgot azzal hogy a nyomor WoW harcrendszerre váltanak.

Ez se fog 2 hónapnál többet húzni, hatalmas pénzégetés. A Bioware már rég nem tud RPGt csinálni (Mass Effect második részre tiszta shooter lett, ahogy a Dragon Age 2-ből meg hacknslash lett) az MMO részéhez meg alapbol semmi közük. A Star Wars márkanév lehet hogy nagy, de a kismillió szarság amit kiadtak a neve alatt elintézi hogy ne legyen elég ahhoz hogy elvigye a vállán ezt az mmorpgt."
  • lolSL
    menekülnek a süllyedő hajóról
    azért remélem nem fogja az egész biowaret becsődölni ez a game, nem lenne jó ha a mass effect sorozat is leállna
  • j0nNyKa
    hopp, sorry

házigazda ha jelen van, előzőt törölje

tényleg internyú:
  • TDC Geronimo
    Na a másik, amit írhattam volna -.-
  • Khabbas
    Timeline
  • Khabbas
    "Gyerekek, péntek van, és egész héten csak piáltunk/buliztunk.. Gyorsan dobjatok össze egy wall of text-et a story-ról, valaki meg rajzoljon egy Vergere avatart!" ááá csaknem :)
  • TDC Geronimo
    Tényleg péntek van és még sehol semmi :O

Biztos nehéz kipostolni a fan artokat, vagy comicot amit kapni fogunk :D
  • Khabbas
    Nem sietik el a mai updatet...
  • Bhalage
    FUUU ez nagyon jol nez ki
    lájk!!!
  • j0nNyKa
    többször is közölték hogy nem fogják hálisten
  • s0n1c
    Ez így erősen need, dehát eddig is az volt :) Remélem NEM rakják bele utólag az autoattackot a játékba.
  • j0nNyKa
  • arcosharcos
    Dejarik és pazaak asztalokat fedeztek föl a játékban.Minigame-ként próbálhatjuk ki ezeket a szórakozási lehetőségeket.

A szórakozás a SW univerzumnak mindig is része volt.Pl a filmben a Főkancellár (és Anakin) opera-ba jár,kocsmákban zenekarok,táncos lányok,Han Solo hajóján táblás játék is volt.KOTOR-ban is volt ilyesmi.

Azt tudjuk,hogy a játékos hajója,House rendszerként is szolgál.Állítólag lehetőségünk lesz alakítani hajónkat.Talán átfesteni,esetleg berendezési tárgyakkal bőviteni.

Gameplay videón jól látható egyik hajón egy ilyen játék asztal de azért remélem kocsmákban is lesznek ilyenek.Közben rájöttem,hogy már nem is Grand Moff akarok lenni hanem Dejarik bajnok xD

• V43 1105
    Én mindig is R2-D2 akartam lenni :(
  • j0nNyKa
    csupán egy 3000-3500 évet csúsztál ezzel a roger roger dologgal :)

nem nagyon léteznek ezek a nyomi-droidok az swtor idején
  • EnxTheOne
    Én meg egy battle droidot akarok társnak, vagy választanám főkarakternek is.
    "Attack the jedi!"
    "Roger, roger." :D:D
  • 0Fritz0
    Már megjelent réges-régen egy messzi-messzi galaxisban... :D
  • DarkHorSe
    ez mikor jelenik mar meg?
  • Bhalage
    nem szeretnek droiddal jatszani, de a hk47eshez hasonlo companiont nagoyn birnek :D meatbags!
  • arcosharcos
    Azt nyilatkozták,hogy:mindegyik osztály elindul egy világos/sötét oldal skálán.Sithként igazán keményen kell dolgozni a világos oldalért.Diplomáciai missziókban a kompanionjaid is tudnak segíteni,hogy ezt elérd(hogy világos oldalra helyezzenek).

Sötét oldali(Dark Side)Jedi-nak,osztályra jellemző képességek mint pl a Force Choke(ez egy Sith skill)nem lesz elérhető.

Céljuk,hogy a döntéseid formáljanak téged a darkside/lightside pontot nyerő választásaidon keresztül és a befejező küldetések által.A Lightside és darkside pontoktól teszik függővé,hogy a játékos bizonyos felszereléseket hordhat.

A múltban elkövetett hibás döntéseket jóvá lehet tenni,kompenzálni. Mindig lesznek feladatok amikben társaid(kompanionok)másik irányba mozdíthatnak.

Megemlíti a világos,kiszürkül,sötét oldali erők egyaránt életképesek lesznek.(vagyis a szürkét nem külön útnak említi hanem egy átmenetnek a világos és szürke közti kompenzálásnál,persze reménykedni lehet)
    ------------------------------------------------------------------------
    Más témával kapcsolatban:Lvl 10-en tudunk és KELL kasztunknak választani alosztályt.Itt lesz lehetőségünk trainernél specializálódni.
    Mindaddig amíg ezt nem tesszük meg,NEM érhető el a talentfa.
  • XenHai
    Nekem is az Inquisitort jön be a legjobban mondjuk én healert akartam indítani ezután egyértelműen BH !
    Én szívesen mennék droid társsal de csak bh-val.
  • N1ggA
    nyilatkoztak valamit azzal kapcsolatban, hogy a köztes utat választóknak nem lesznek külön bónuszaik, mint a jó/rossz utat választóknak? mert ha nem, akkor még lehet reménykedni, hogy nem kell választani/hátrányba kerülni

valamint, hogy olyan lesz a dolog, mint a mass effectben, hogy a light/dark (paragon/renegade) pontok párhuzamosan gyűlnek, vagy ilyen kotorszerű csúszka lesz?
  • arcosharcos
    Átnéztem egy-két szavazást a hivatalos oldalon.Ebben nyilvánvalóvá válik,hogy a legtöbb játékos a Sith Inquisitort várja és tekinti a legjobb kasztnak.Itt az is előtűnik,hogy a legtöbben a SI/Sorcerer-t favorizálják

A szavazásból az is kiderül,hogy a népszerűségi listán a healer tevékenység messze elmarad a többi osztály szerep vállalástól.
    A karakterünk jellemével kapcsolatban is ki írtak egy szavazást ami azért érdekes,mert a Darkside és Lightside mellett a Gray vagyis
    szürke oldali jellemet is föltüntették Pedig ha jól tudom erre nem lesz lehetőség.

Valamely küldetéseknél lehetőség lesz dark vagy light pontokat növelni.-A quest párbeszéd rész cselekményét fordíthatjuk diplomatikus vagy erőszakos irányvonalba-Bizonyos mértékű sötét vagy világos pont begyűjtése után,arra az oldalra jellemző képességeket érhetünk el.
    (Teszem azt egy Jedi elkezd villámokat szórni vagy egy Sith buffokat osztani,most csak mondtam valamit)

A szürke oldalhoz külön történetre lenne szükség,szürkére jellemző quest válasz lehetőségekkel,szürke pont növeléssel és szürke oldali képességekkel.
    A ki szeretne droid-al játszani kapcsolatban is volt egy szavazás de meglepő módon a 60% nemmel szavazott
    Ha már ennyire népszerű a SI(mondjuk ruházat kivitelezésben legjobban megtervezett)itt van két oldal képességeiről:SI abilities,SI class guide
  • j0nNyKa
    érdemes elolvasni
  • j0nNyKa
    tartalma nem sok volt

de rendesek, mert elmondták egy interjú formájában, hogy mit jelent az, hogy insta

thx. rly.
  • Bhalage
    jah cska ala kell kepzelni egy kis john williams es tutututu
  • [HUN]Crassus
    zsír a kép! like:)
  • arcosharcos
    fp hype update-t kaptunk:(

• j0nNyKa
    balance
  • j0nNyKa
    Everyone at BioWare and EA is working to ensure that Star Wars: The Old Republic is delivered at the quality level you expect from BioWare and Star Wars.

‪Star Wars: The Old Republic is expected to launch this year after the close of EA's fiscal 2011 (which ends March 31st, 2011). Information on the release date and pre-order programs will be released as it becomes available.

forrás
  • EnxTheOne
    Azok a Terentatek vagy mik voltak a kotorban is. Emlékszem mondták hogy milyen veszélyesek meg minden. Felnyársaltam öket. :D
  • arcosharcos
    Közben Darth Hater-en összekapartak pár egészen érdekes infót a legutóbbi gameplay vidiből.
    Rombolásra,megsemmisítésre alkalmas objektumokat fedeztek föl a FP előzetesben.Ezeken egy pusztítás ikon jelenik meg amire támadva megsemmisül,jó eséllyel a közelében tartozkodókkal együtt KAABOOOM:)

Jó buli,hogy a környezetet bevonják a játékba.Némely tereptárgyakat fedezéknek használhatunk(adott kasztok),más objektumokat megsemmisíthetünk...stb.előtte - utána.
    A twi'lek race-n FP vidiben van sisak (karin a sisak megjelenítés funkció ki-be kapcsolható lesz)egész pontosan egy sexy fejpánt,mert a siasak megoldás a csápjai miatt nem megoldható.Ugyanazért nem lehet BH kaszt sem,mert a csápjai miatt nem tudták megoldani a hátrakétát grafikailag.Twi'lek headgear
    Amire nagyon kíváncsi vagyok és TOR fórumokon is egyre többen teszik föl a kérdést,hogy ki lesz a Sith Emperor?

Azt tudjuk,hogy az erő mindig csak egyvalakiben koncentrálódik mindkét oldalon.Ő rendelkezik a legnagyobb erő képességekkel,az erővel való kapcsolata a legerősebb.

Jedi Order-nál ez nem más mint a Jedi Magas Tanács(ami egyébbként 12 tagú)vezetője,a Tanács hangja és lelkiismerete,többször szembesült az erő sötét oldalával de túlélte,ez a személy Grand Master Satele Shan.

A Sith-eknél a második legerősebb Sith ez időben nem más mint Sith Lord Darth Malgus.A Sith Emperor vagyis az Uralkodó kilétét viszont egyelőre nagyon nem akarják elárulni.

Annyit tudunk róla,hogy a coruscanti béke tárgyalás(10 évig tart ez a tüzszünet és mikor véget ér,időben akkor kapcsolódunk be a játékba karinkal)után visszavonul,hogy további sötét terveit előkészítse.A hatalmat átadja a 12 tagú Sith Sötét Tanácsnak.

Kérdés,hogy a TOR-ban titokban marad kiléte vagy esetleg egy-két küldetés erejéig összefuthatunk az Uralkodóval,esetleg ki kell érdemelni,hogy színe elé járulhassunk vagy elárulják és játékban is simán elérhetó lesz.

Fórumokon vannak találgatások,évszámra pontosan tudjuk Malgus korát és abban a korban Naga Sadow uralkodott de a vele kapcsolatos időszak elég homályos vagyis előrukkolhatnak valaki mással.
    Még egy gyors infó.A Taral V fp-ban ami egy Republic fp,Terentatek creatures mobokat fedeztek föl,itt egy kép erről.Sok sikert kívánok a Jediknek ezekhez a lényekhez,ugyanis ha csak a felét viszik be a játékba amire képes a Terentatek akkor izgalmas fp lesz az erőhasználóknak.

A Terentatek Exar Kun teremtményei.Arra akarta használni őket,hogy kiírtsa a Jediket a galaxisban.Megérzi akiket átjár az Erő,csak a legveszélyesebb és legsötétebb helyeken fordulnak elő,3 méter magasra is megnő,bőre áthatolhatatlan,mérgező tüskék borítják,teste regenerálódik,karmai olyan élesek hogy egy vukit képes egyetlen mozdulattal széttépni és amit Jedi barátaink szerintem imádni fognak hogy ellenállnak az erő képességeknek
  • darkling
    Ha esetleg valaki még nem ismeri, egy kis olvasni való:

Lost Tribe of The Sith e-book 1-5

Timeline 2010 aug. frissítéssel 1384 oldal + egyebek