arcosharcos#3156
Átnéztem egy-két szavazást a hivatalos oldalon.Ebben nyilvánvalóvá válik,hogy a legtöbb játékos a Sith Inquisitort várja és tekinti a legjobb kasztnak.Itt az is előtűnik,hogy a legtöbben a SI/Sorcerer-t favorizálják
A szavazásból az is kiderül,hogy a népszerűségi listán a healer tevékenység messze elmarad a többi osztály szerep vállalástól.
------------------------------------------------------------------------
A karakterünk jellemével kapcsolatban is ki írtak egy szavazást ami azért érdekes,mert a Darkside és Lightside mellett a Gray vagyis
szürke oldali jellemet is föltüntették Pedig ha jól tudom erre nem lesz lehetőség.
Valamely küldetéseknél lehetőség lesz dark vagy light pontokat növelni.-A quest párbeszéd rész cselekményét fordíthatjuk diplomatikus vagy erőszakos irányvonalba-Bizonyos mértékű sötét vagy világos pont begyűjtése után,arra az oldalra jellemző képességeket érhetünk el.
(Teszem azt egy Jedi elkezd villámokat szórni vagy egy Sith buffokat osztani,most csak mondtam valamit)
A szürke oldalhoz külön történetre lenne szükség,szürkére jellemző quest válasz lehetőségekkel,szürke pont növeléssel és szürke oldali képességekkel.
A ki szeretne droid-al játszani kapcsolatban is volt egy szavazás de meglepő módon a 60% nemmel szavazott
Ha már ennyire népszerű a SI(mondjuk ruházat kivitelezésben legjobban megtervezett)itt van két oldal képességeiről:SI abilities,SI class guide