60869
  • Plata
    Volt valami bibi.
    Először jött ez:
    SWTOR players,

We have found an issue with non US pricing for subscriptions on the Steam platform and we are working on resolving this issue as quickly as possible. We will communicate more info when we have an update to share.

Majd ez:UPDATE: This issue has been resolved. Thank you for your patience.
  • Plata
    Az jóval kevesebb.
  • gunji
    Az swtor.com-on 3990/7990/10990/19990 forintot írnak még a 30/60/90/180 napra.
  • Plata
    Steamen 13 euró egy hónapra,27 kettő,36 három,66 hat hónap sub.
    Viszont a 60 nap gametime 30 euró.
  • gunji
    'Servers are back up. However, please note the following. We have found an issue with non US pricing for subscriptions on the Steam platform and we are working on resolving this issue as quickly as possible. We will communicate more info when we have an update to share.'
    Ami az árakat illeti: az ismétlődő előfizura még a régi árakat írják, de a 60 napos nem ismétlődő 30 euró (~12200 HUF) lett 7990 HUF helyett, ez húzós. :(
  • gunji
    Ők sem ismerik Etát: 'Maintenance has been extended with no ETA.' :(
  • gunji
    'Updated exchange rates from US$ to local currency' - szóval áremelés. Oké, 13 éve változatlanok voltak az árak, de remélem, nem lesz most fájdalmas a korrekció. :(
  • PiszkosFred
    Ujabban csucsidoben amikor terheltebb a szerver, akkor van ott egy "nem vagyok robot" captcha es emiatt az onnan linkelt kepeket nem mindig jeleniti meg.
  • pajer_csaba
    Köszönöm szépen. Azt hittem az SG-ben van a hiba.
  • Plata
    Ez azt hiszem engem nem érint.
    Sajnos telón nem nagyon látom, eddig is steamen vásároltam mert ea nem fogadta el egyik kártyám sem. Steamnek meg mindegyik jó.
    Én meg piszok lusta vagyok, pH fórumba töltöm fel képet és onnan linkelem be. XD
  • PiszkosFred
    Mert szar a kepfeltoltes (is), imgurt erdemesebb inkabb hasznalni.
    Ezt rakta be Csaba:
  • Plata
    Ne haragudj,de mire gondoltál?

Én csak annyit látok hogy ezt írtad:
    "Nem tudom, hogy volt-e már, de hátha valakit érint."
    A többit vagy elfelejtetted,vagy az sg vacak és nem látok semmit.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.30. 13:07:24
  • pajer_csaba
    Nem tudom, hogy volt-e már, de hátha valakit érint.

• Plata
    Talán sokan elhanyagolták a dógot és most ráugrottak.
  • gunji
    Van valamilyen WB-event (az ldv-n kívül), ami miatt ennyien mennek bolygó-WB-re? Csak csodálkozok, hogy kb félóra alatt három 16-20-as group összegyűlt.
  • Plata
    Nekem azt hiszem kék van,én magam gyártogattam,de 50-es társakkal elég sűrűn duplát gyárt.
  • gunji
    De ahhoz be kell fektetni pár milliárdot, ami nem biztos, hogy visszajön, vagy csak nagyon lassan.
    A 86-os kék aug-ot néztem, az 100 millió körül van GTN-en, gyártva inkább 120 körül az rpm-oem miatt. Ha azokat meg sikerül olcsóbban/egyszerűbben az ops-okból beszerezni és crit-el a gyártás, akkor lehet nyereséges. A lila 86-ot nem néztem.
    Ez már nekem túl nagy falat, meghagyom a nagy vadaknak :)
  • pajer_csaba
    Az augmentálás mindig is nagy üzlet volt.
  • gunji
    Chaten 86-os lila augmentek gyártásáról beszélgetnek, van akinek egy milliárdja ment rá. Azt hiszem, inkább ejtem a hasonló terveket :]
  • Plata
    Hát én ehhez vaksi vagyok,néztem a filmvégén de nem vettem észre.
  • Plata
    Jön még egy SW film.
    portos link.
  • Plata
    Azt tudom hogy lehet. Mikor vettem cuccot és még nem volt meg a varnyú világ kieg akkor kevés jött és több karitól kellett összeszedni.
    Nem sikerült jó képet lőnöm,de sörfőzdében a kiskarakterem egy kalapáccsal lövöldözött,ez mindig irtó poén. :D

Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.09. 16:26:31
  • PiszkosFred
    Nyugi, atvaltja a rendszer a jovo heten automatikusan.
    Rakd at egy karakterhez az osszeset (lehet transferelni warband tokeneket/cuccokat), igy nem kell addon :)
  • Plata
    Nekem nem tudom mennyi van,megint kiakadt az addon. :D
    Vagyis biztos 100 ezer felett,általában 100 ezer körül kiakad és nem mutatja tovább.
    Én elfelejtettem eladni az évfordulós tokeneket,pedig volt elég sok..
    Bakker.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.09. 16:01:54
  • PiszkosFred
    lattam, a 20th evfordulo alatt osszejott vagy 100k tw badge (eladtam az evfordulos tokeneket), van mihez nyulni :)
  • Plata
    Majd megnézem.
    Az új részek nincsenek meg dvd-n.
    Régiek igen. Még egy két VHS is van.
    Összes régi megvolt szép dobozban.
    Kicsit off, de láttad hogy timewalking vendornál új cuccok vannak? Mountot vettem is, transmogot nem, nemszépek. Pandások. De lehet újra ökörködni, ma már kalapáccsal lövöldöztem. XD
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.09. 15:31:53
  • PiszkosFred
    Amikor megerkezik a flotta a vegen, akkor az egyik hajo ugy nez ki, mint a JK/JC Defender (osztalyu konnyu korvett), az a narancssargas/barnas hajoja. De csak egy pillanatra latszik, kikockazva keringett a neten az ep9 utan az a kep, mint easter egg.

Revannal csak a nev hangzott el a Revan Legioval, semmi konkretum vagy kontextus nincs vele kapcsolatban egyelore a kanonban.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.01.09. 12:35:56
  • Plata
    Várj ez nekem kimaradt,ott volt a jedi lovagok hajója?
    Mikor és merre?
    Én csak azt hallottam hogy a Revan kánon,mert valamelyik új részben szerepelt a neve,arra sem emlékszem melyikben.
    Azt tudom hogy a TOR kánonról van szó,én is arra gondoltam,ha nem is volt egyértelmű.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.09. 12:15:50
  • PiszkosFred
    De itt most a TOR kanonrol van szo, a hivatalos SW kanon nem vesz tudomast a KotOR/TOR sztorirol, majd az erkezo sorozat fogja azt behatarolni, hogy mit vesznek at vagy sem. Egy-ket aprosag mar bekerult, de csak design szinten (pl SW ep9-ben a felmentoseregben ott volt a Jedik (JC/JK) karakterek hajoja, stb.)
  • Plata
    Háát,nekem is fura volt,de ő többet játszik mint én így gondoltam hogy talán igaza van.
  • PiszkosFred
    "a jedi knight sztorija a kánon a többi kaszt sztorija nem"

Szerintem ez hulyeseg, az osszes classnak vannak olyan chapterei/fo sztori reszei, amelyek a kanont epitik, annak szerves reszei.

Az teny, hogy az SWtOR sztorija a trailerekben a JK szemszogebol van elmeselve, igy a cinematic trailerek tortenete egyben az o tortenete.

De pl a JK es SW tortenete az Emperorral, a Pub/Imp es a Jedi/Sith dolgokkal foglalkozik, addig a JC/SI sztorija a Dark Side/Light Side misztikumaval, a IA/Trooper a ket birodalom hatterintezmenyeit mutatja be, a Smuggler/BH meg a birodalmat kiszolgalo egyeb "szabadfelhasznalasu" eroforrasokat. Mindegyik class sztorinak vannak olyan reszei, amik a kanont epitik.

Mar csak azert is hulyeseg az idezet, mert a KOTET/KOTFE-ben megprobaltak osszehozni az addigi parhuzamos class sztorikat egy kozos linearis tortenetbe, igy az osszes addigi dontes es companion kapott egy lezarast (van aki eltunt, van aki visszatert), vagyis jelenleg a karaktered, az indulo karakterosztalytol fuggetlenul megkapta ezeket a visszatero companionokat. Na most ezek a compok folyamatosan visszautalnak a class sztoriban tortentekre (akar veled tortent, akar nem), vagyis innentol kezdve bekerultek a kanonba a kapcsolodo class sztorival (annak fobb pontjaival) egyutt.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.01.09. 10:20:00
  • Plata
    Mikor új karit akartam kezdeni akkor mondta valaki hogy a jedi knight sztorija a kánon a többi kaszt sztorija nem,plusz állítólag a végén Satele már több mint 70 éves.Az elején meg 18.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.08. 23:34:25
  • gunji
    Sőt a Wookipedia ezzel nagyjából összhangban kb. 20 évre teszi a kezdet óta eltelt időt (a mostani 7.5.1-ig). Az aktuális dátumot Yavin előtt 3623-ra teszi (3643-tól indítja a játékot).
    Satale Shanra kerestem rá, neki YE 3699-es születési dátumot írnak ;(. Öh, a matekot meghagyom nektek :) Én is sajnálom, hogy már nem az a fiatal, aki a Hope-ban beépítette Malgust a sziklába :)
    A Disney-s dologhoz. Nekem tetszett a mando-ahsokás vonal, ilyen TCW/Rebels szintű dolognak érzem/veszem. Vannak hibáik, de evvan. Én ezekhez úgy viszonyulok, hogy próbálom szórakozásnak/kikapcsolódásnak venni őket. Nem várok sem Gyűrűk Urás (mozi) monumentalitást, sem TNG-s/DS9-es mélységet belőlük. Egyszerűen fél-egy óra kikapcsolódás, hogy sikerüljön kiszakadni a most visszatérő napi robotból. Van akinek tetszik, van akinek nem. Evvan. Nekem például se a GOT nem tetszik, se a Fallouttól nem vagyok annyira elragadtatva. Bocsi.
    Az Acolyte viszont más, azzal nem tudok mit kezdeni. Egyrészt nem értettem, hogy minek fűzték föl a reklámját Carry Ann Mossra, ha aztán khm szpojler. Másrészt a történetet nem is értettem, utólag visszagondolva se, hogy most mit akartak a készítők, mi volt a terv? Mert ez így baromság lett. /OFF vége, bocsi
  • Plata
    Tudom hogy dúzni előtt is volt,mert Anakin-t a midiklorianok vagy mi a klórzsegény nyavalya hozta létre. :D
    De szarkolitusban már nem ez volt,ott mára boszik maguk csinálták a dolgot,vagy dárt plégisz sögítségével.
    De szerintem ha a KOTOR-t elkúrják mint a legtöbb dízni SW-t akkor a KOTOR rajongók kizsigerlik őket.
    Őszintén nekem a maszóka sem jött be.
  • gunji
    Igen, emlékszek rá és igen, tudom, el fogják/akarják cseszni, s pont ezért írtam, hogy részemről csak az az egy verzió az elfogadható, Az inkább ne nyúljanak hozzá verziót támogatom, de szerintem kellene egy régebbi korban játszódó animációs v. élőszereplős sorozat, amikor még nem köti őket sem a Shan, sem a Skywalker-família. Részemről akár a képregényeket is meganimálhatnák.

#60310: Azt se felejtsük, hogy már a di$ney előtti SW-ben sem mindig kellett pasi a gyerekhez (l. Anakin) ;)

#60312-60313: Találtam egy cikket, ahol megpróbálták végiggondolni, mennyi idő telt el: https://vulkk.com/2020/06/18/when-exactly-swtor-story-take-place/
    Arra jutottak, hogy a játék elejétől az Onslaught végéig (a dantuini jedi enklávés fp-ig) kb 18 év telik el.
  • Plata
    Hát az ok hogy a sztoriban telik az idő,de ennyire?
    De az is fura hogy a játékban ugye a karakterünknek lehet családja,gyere és a többi,azért ott is vicces hogy az egész bagázs egykorú. XD
  • PiszkosFred
    Hat, muszaj volt jelezni valahol az eltelt idot, mert maga az alapjatek (class story) sem ket napig tart, ha altalanossagban nezed az egyes chapterek kozott eltelt idot, aztan a kiegek sztorija is halad elore az idoben, a KOTET/FE meg aztan plane, az meg direkt ugrik egyet evekben es kvazi reseteli a jatekot es tarsakat, igy aztan a szereplok jonnek, mennek, a fobb karakterek meg oregednek.

A karakterunk is oregszik, csak jo a plasztikai sebesze, akihez jar :)
  • Plata
    Csak engem zavar hogy a sztoriban Satele tisztára megöregedett miközben a mi karakterünk egy napot sem öregedett?
    Sajnálom hogy ennyire megöregítették,kedveltem Satele-t,félek idővel ki is nyírják szerencsétlent.
  • PiszkosFred
    Persze, Bastila es Revan csiki-csuki kapcsolata (KotOR) es Satele (TOR) kozott tobbszaz ev van, legalabb 5-6 generacio, es Revant leszamitva senki sem toltotte statisban azt az idot, se nem eltek 200+ evig emberkent :)
  • Plata
    Most jut eszembe,Satele tudom hogy Bastila leszármazottja,de nem a lánya,csak a leszármazottja.
    Egyébként meg a dúzni Star Wars-ban már nem kell pasi ahhoz hogy gyereke legyen egy jedi-nek,szóval lehet hogy bastila nem is Revan-tól várt gyereket,hanem túl mélyen meditált és gyereke lett. XD

Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.01.08. 09:16:45