60887
-
Gudott #55355 Elvileg ma javítják a Nico Okkaros bugot.
Igen, láttam és délután/este tervezem kitenni a többi hírrel együtt. (abban a trailerben nem a fegyverépítés a leglényegesebb momentum :) ) -
TakácsBálint #55354 Akkor ezért ment lépésben a siklóm belsavison:) -
Kaputelephant #55353 Úgy néz ki a srácok melóztak picit, apróság, de minap mikor megcsináltam a Tython H2-t megkaptam végre a Keeper of the Truth title-t és a Zabrak codexet végre. Nagy happy volt. :)
Apropó, új trailer. Új fegyót építünk? Kapunk egy "Ashbringert"? Láttátok Ti is? Vajon lesz létfontossága vagy csak story szempontból?! Érdekes lesz. Remélem nem a Blizzardot akarják majmolni egy Legion féle artifact weaponnel.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.03.23. 23:01:39 -
Gudott #55352 Holnap újabb karbantartás, jön a 4.2b
Elindult a havi Bounty contract week.
Összefoglaló valamikor a holnapi nap folyamán várható. -
Jaja. Bar nem volt veszes. (Egy orat ha jatszottam, epp' Hothon csinaltam Blizz meg Q.... "ork" recruit cuccait, de erezheto volt pont az ido alatt is, hogy neha nem ugy mukodnek a dolgok, ahogy megszoktam. -
Shion #55350 Tegnap több guild társamnak is gondja volt a t-home szolgáltatással, elsősorban a külföldi oldalak elérésével. Volt ami bejött, volt ami nem. SWTOR órákon át nem indult el nekik, nem tudtak csatlakozni a szerverhez. Valamikor este 9-10 óra körül normalizálódott a helyzet.
Nekem inkább az volt a gondom, hogy iszonyatosan laggolt a játék tegnap. Akár Nar Shaddaa-n csináltam a Heroic 2 küldetéseket, akár Operation-ön voltam, rendszeres lagpike-jaim voltak. Más is tapasztalt ilyet? -
gunji #55349 Jah, úgy nézve pont most kaptam két napos küldiket a hét naposak helyett, szerencsére nem kellett sokat tölteni :D
SWTOR/STO nekem nincs steam/arc/origin alatt telepítve, így mára kihagyom őket, pedig lett volna még egy jó kis százmillás bizniccem. ;) -
Plata #55348 Egy kicsit tudtam STO-zni,de steamről,nem arc-ról,nekem nincs napi küldi,mert 8-10 napos küldijeim vannak.
-
gunji #55347 Nálam megy az arc, a napi küldi is letudva, még pár játék is indulna, csak a fontosabbak nem. Grindhiányom lesz végül :D -
Plata #55346 Jah tudom ARC hulla,Origin épp csak lébecol,Gta online hulla és még sorolhatnám.
WOT-ban 30-1200 közt ugrál a ping meg a pong.
-
gunji #55345 Igen-igen, tréhómos vagyok. Fura, az off-topic Cryptices játékok közül se megy mind, ahogy próbálgattam. Akkor reméljük a gyors javítást :) -
Nem volt ma patch, enegm siman beengedett. Valoszinuleg a Plata kollega altal leirt szolgaltatoi oldal a ludas, nem te/kliensed. -
Plata #55343 Gondolom thome neted van,az a gondja. -
gunji #55342 Srácok, van valami gubanc a játékkal? A launcher Unable to retrieve patch data. Please check network connection (311) üzit ad, s leáll, a twitteren nem láttam róla infót. Igaz, az swtor.com is lassú :(
Utoljára szerkesztette: gunji, 2016.03.22. 18:31:35 -
Na megneztem. A csaladi pref statuszu accountnal is jelen van Nico, de se nem melozik se nem harcol, ergo nem lehet summon. Az elofizeteses fo accountnal is ez a helyzet, ott is bugos. (Utobbi accon a commandonal Treekkel kevertem ossze, ezert is tudtam max letszamu csapatot meloztatni, nem Nico volt az extra, hanem Treek. Ez alapjan mar hetvegen is bugos volt nalam is, rosszul emlekeztem, sorry). -
Akkor tuti, hogy bug lesz, meghozza valami account szintu nyavaja, ha egysegesen hibas minden karakternel.
#szerk: most neztem a dev trackert, szerencsedre volt mar szo rola, akkor elobb-utobb csak meghegesztik.
"We are still looking into the Nico issue. We were unable to identify a fix in time for 4.2a, but getting him fixed is still a priority.
-Tait"
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.03.16. 13:56:06 -
Shion #55339 Imperial karakterek esetén még csak a Juggernaut-al vittem végig a Chapter IX-ig a sztorit, a többivel még bele sem kezdtem (csak 60-ról 65-re húzással és geareléssel foglalkoztam eddig). Ezért volt furcsa, hogy a régi rendszer alapján nekem működnie kellett volna a Nico-nak a Juggernaut kivételével mindegyik karinál, de semmi :( -
Jo, akkor nem irtam hulyeseget, nem valtozott a rendszer a mult heti chapterrel. :)
Ebbol kiindulva, a kerdes az, hogy mikor vesztetted el Nicot? Hol tartasz epp es melyik sztoriban a karakterekkel? -
Shion #55337 A KOFTE kiegészítő Chapter I elkezdésével borulnak meg a régi companion rendszerek. Régen volt ugyebár minden class-nak saját 4 companionja + hajó droid + HK-51 + Treek. Chapter I elkezdésével (annak története miatt) ideiglenesen elveszíted az összes régi companion-t és Chapter I - IX-ben a történet szerinti companionnnal kell haladnod. Chapter IX befejezését követően kapsz egy csomó Alert küldetést, amelyek egy részének a jutalma új Alliance / Companion beszerzése. Ilyen küldetés során lehet újra megszerezni Nico Okarr-t, sőt ideiglenes akár a régi (de Chapter történtet szerint még nem megtalált) companion-t is újra aktiválhatsz (Alliance Room legkisebb szobájában a galaxis térkép). Így aki végigcsinálja az összes Alert küldetést, annak 20-25 companionja lesz a végén. -
Lehet felreertem a dolgot, vagy azota valtozott, de par hete meg ugy volt (kihagytam egy honapot mostansag), hogy ha belekezdesz a KotFE sztoriba, onnantol kezdve Nico ugrik egy idore. A token, amit kaptal, az 1-60 kozott teszi aktivva Nicot, lenyegeben a kotfe chapter 1-ig. Onnantol csak akkor kapod meg, amikor a sztoriban is elersz hozza, illetve korabban elo lehetett hozni a terminallal ot is (ahogy a korabbi tarsakat is lehetett unlockolni - bar ekkora mar lesz annyi uj arc, hogy boven eleg a crew skill slotokra)
En a commandomat vettem elo a hosszu hetvegen, aztan rajottem, hogy Ziost meg kimaradt neki, igy azzal bohockodtam, a kotfe sztoriba vele meg nem kezdtem bele. De az biztos, hogy a "tokenes" Nico ott figyelt a tars listaban az eredeti legenyseggel, kuldtem is melozni mindegyiket. Ma vagy holnap megmondom, hogy kotfe utan mi a helyzet, Mercenary, Gunslinger/sniper es Nyugger eseteben tuti, hogy nem volt elerheto (ezekkel allok valahol Kalyo kornyeken, az uj chapterbe meg nem kezdtem bele egyikkel sem).
De lehet, hogy siman bugos (megint), tul friss meg az uj chapter, csoda lenne, ha nem lenne benne valami marhasag :D
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.03.16. 11:22:34 -
Shion #55335 Évek óta folyamatosan előfizető vagyok, így kezdetektől megvan minden karakteremnek a Nico companion-ja, de az utóbbi pár napban egyikkel sem tudom előhívni. Benne van a Companion listában, de az előhívás gombra semmi nem történik. :(
Szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem kedvelem ezt a companion-t, így nem gyúrtam ki a rangját, ezért nem is nagyon hiányzik.
Csak azért tűnt fel a dolog, mert elkezdtem leporolni az imperial karaktereimet és level 60-on még csak néhány (4-5) companionom van a többségnél, így kraftolásnál jól jött volna a Nico plusz companion használata, mert akkor a lehetséges maximum 6 companionnal egyszerre tudtam volna fejlődni 500-ról 550 crew skill-re. Tudom, Chapter IX után már lenne 20+ companionom, de mindegyik karival végigcsinálni a Chapter I-IX küldiket nem pár perc :( -
Plata #55334 De két napja még használtam,ma reggel meg nem lehet. -
Gudott #55333 akiknek "jogosan" van/volt meg, ott is vannak problémák Nico-val. Nem arra a pár "lepattanóra" utaznak, amikor nagyobb bugok is bent vannak a játékban. Kérdés ezt mikor javítják -
Plata #55332 Úgy látszik észrevették hogy Nico nem jogosan van meg nekem,mert ma reggelre elvették.A legújabb karimnak már nincs bent a társak közt,régieknek igen,de nem lehívható.Azért hiányozni fog.Jó volt vele fejlődni,úgy rémlik már 1-es szinten előhívhattam. -
Gudott #55331 Chapter XI, Update 4.2, PTS változások, bugok és Eternal Championship csúszás -
-
Vegyes érzésem van vele kapcsolatban. Először is ez a furcsa akcentusú, pösze Darth Sidious nálam kb az élmény harmadát elveszi. Aztán ott van még a tovább erőltetett sw általánosságok: fontosabb pörögni a fénykarddal, mint az életünket védeni, meg legyűrjük a szittyákat az életünk árán is (bár nem is tudjuk kik azok). Erre rátetéztek a dragonballos erőeffektekkel, de ez már nem ütött akkorát, mert eddigre már látszott, hogy csak és kizárólag a látvány számít. A túlreprezentált dekoltázs innen már csak egy lépés volt (komolyan, ennyit egész tréningje alatt nem hajol meg fekszik hason egy padawan).
Ezt félretéve az erőfeszítés, a kosztümök és a technika használata megérdemel úgy 5 pontot a 7-ből. Ezért vegyesek az érzelmeim. Mert ha már ennyi időt, energiát, és tudást belefeccöltek, akkor lehetett volna igazán eredeti és érdekes is. Csak az a fránya kreativitás nem kéne az ilyen alkotómunkához... -
Shion #55328 Nekem is nagyon tetszett ez kis rövidfilm, amit filmszakos tanulók készítettek. Ahhoz képest, hogy iskolai feladatként forgatták, azért nagyon szépen megcsinálták mind a mozgások koreográfiáját, mind az utómunkálatokat (black box-ban forgatták, a hátteret utólag "rajzolták" oda, jók a vágások, saját zenét komponáltak, stb). Így szerintem is nagyon minőségi munka lett, sok hivatalos filmet leköröz. Remélem látunk még tőlük újabb rövidfilmeket.
Aki fanyalog, annak két dolgot tudok javasolni:
- csinálj jobbat és akkor talán jogod lesz ahhoz, hogy fikázd mások munkáját. De ha meg fikázol valakit, azzal önmagad bunkósságát bizonyítod!
- nézd meg azt a rövid filmet is, ahol bemutatják, hogyan csinálták és mennyit dolgoztak ezzel a kisfilmmel. Nekem van filmes ismerősöm, látom rajtuk, hogy egy 5-10 perces kisfilmmel is mennyi sok meló van. Csak becsülni tudom őket, nem fikázni! -
Plata #55327 Amikor az erdőben találkozik a szedett vedett jedi banda meg a darth matyi akkor nem tudtam hogy most sírjak vagy röhögjek. -
Plata #55326 Hááát,eléggé unalmas,kb 2 percet néztem belőle többit pörgettem,tele van lopott ötletekkel.A karakterek elég szárok. -
Zolkanoble #55325
OFF: mit szóltok az őrületes Darth Maul fan made filmhez ? Egyszerűen hihetetlen, hogy ha az ember akarja és van hozzá lehetősége, akkor mit össze lehet rakni! Szerintem best fan made film ever! És a Jedi lánykák is nagyon "aranyosak" :-) -
Gudott #55324 Nem rossz de az eleje és a vége inkább Nar Shaddát juttatja eszembe :D -
Folytatatas: nagyon early gameplay video.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Igen. Ha elofizetsz, akkor minden eddig megjelent tartalom visszavonhatatlanul es vegervenyesen a tied, meg akkor is, ha lejar az egy honap elofizu es preferred statuszu leszel, az elerheto tartalom megmarad.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.03.02. 09:51:18 -
AlucardHuN #55321 Üdv!
Mi a legegyszerűbb módja annak hogy tudjak játszani a KotFE-val? Jelenleg f2p vagyok, és van egy 50-es karakterem amit tovább szeretnék vinni. Most úgy van hogyha előfizetek akkor megkapom a Hutt Cartelt, meg a Revan-os kieget, + az a befizetésig megjelent Chaptereket? -
Gudott #55320 Én csak arra leszek kíváncsi, ha ez kimegy élesbe , mennyire barmolja szét az adatbázisukat
Szerintem nem vagy max egy darabot adnak , a többit meg jó pénzért lehet a Cartel Marketből venni
-
Legalabb kapunk free rename opciot a valtas utan? :) -
Gudott #55318 Update 4.3 PTS, új PvP pályák, Cartel Pack, Server változások -
Yoyoba #55317 Nem, felváltva játszanánk, ráadásul Ő egyenlőre csak f2p, tehát ha jól tudom nem postázhat. Ja beleszeret, akkor persze változik.
Köszönöm a választ. -
Gudott #55316 Amíg nem akarjátok egy gépről egyszerre használni a két accountot (multibox), addig nem hiszem hogy gond lenne.
Bár ha nagyobb összegű credit mozog a két fiók között, akkor lehet beriaszt az automata rendszer, de ez általában csak több (tíz) M credittranszfereknél jöhet elő.