60893
-
-
arcosharcos #4063 Hát kinek milyen perverziója van:)De ezek szerint az én verzióm még visszafogott is -
azokat nem a trónszékhez kell láncolni Te tök :P -
arcosharcos #4061 Höhö:)ez vadul hangzik.Bhalage ezt olvastad?"A Bounty Hunter hajón van egy energiaketrec,ahol foglyokat is tarthat ~by Nephin
Persze gondolom te nem akarsz foglyokat ejteni
,én sem
de néhány Republic Twi'lek csaj a trónszékemhez láncolva azért emelné az élményküszöbömet xD
-
Bhalage #4060 alig várom már a star wars feliratot ahogy lefut a kepernyomon !!! -
*remeg -
na kezdődhet a remegés
-
Not Found
The requested URL /country.php was not found on this server.
ezért valóban érdemes volt visszaszámolni :) -
Bhalage #4056 nem veszem meg oO -
Én már kezdtem beizgulni, hogy valami béta bejelentés :) -
azthiszem a blue-ray kiadás miatt a felhajtás... -
Mi lesz itt?:O -
maythe4thbewithyou -
gavor #4051 Azt írták hogy ezek a receptek loottal kerülnek hozzánk, vagy mondjuk ilyen experiment szerű. Mert az hülyeség, hogy csak találsz egy receptet. De ha mondjuk eladsz háromezer páncélt, amit viselnek és jön vmi xp szerű a háttérben amit nem látsz, egyszer csak elérhető lesz, vagy felfedezhetted, ilyesmi! -
Darth Hater Live Q&A Weds May 11 at 6p PT
ez meg funny:
-
megbeszéltük, én meg fogom tenni :) -
Boncmester #4048 "Tedd, vagy ne tedd! De ne próbáld!" -
-
arcosharcos #4046 Ez a tuti nem találok ilyet meg úgysem lesz ilyenem hozzáállásról Yoda szavai jutnak eszembe mikor azt mondta Luke-nak hogy:ennyire biztos vagy benne,hogy nem vagy rá képes?mert akkor tényleg nem fog sikerülni. forrás -
arcosharcos #4045 Gazdaságilag nem jó ötlet,mert így a birtokosa monopolhelyzetbe kerül.Nehezen tudom elhinni,hogy csak egyvalaki lesz képes a gyártására szerverenként az ilyen ritka recepteknek.És ha off lesz fél évig,vagy olyan receptet talál amihez nincs szakértelme?
Mondták,hogy hírnevet(titulust,rangot,címet)szerezni összetett dolog lesz.Hogy milyen rangot kapunk attól függ majd,hogy a játék különböző tartalmaiban milyen eredményeket érünk el és ennek összegzése dönti el.
Vagyis az elért eredményeink alapján a játék egészét tekintve,a rang megnevezésbe a crew skills-crafting is beletartozhat ha kiemelkedő eredményeket érünk el képzetségünkben.
Nem lesz elég birtokolni a recepteket és craftingolni,mert a fejlesztők elmondása szerint csak akkor növekszik ezáltal a hírnevünk ha azt értékesítjük és mások azt használni,viselni fogják.Így vivhatunk ki hírnevet és lehetünk a galaxis legjobb pl.páncél vagy fegyverkészítője.
Azzal,hogy csak birtoklunk egy ritka vagy nagyon ritka receptet még nem fog növekedni a hírnevünk.Ha egymillió kreditért berakjuk az aukciós házba a legyártott felszerelést és ott áll fél évig nem fogja növeli a hírnevünket. -
Boncmester #4044 Akkor az elég nagy monopólium lenne. Inkább kéne belőle pár darab, hogy legyen árverseny :) -
"Kicsit elkanyarodok a témától az milyen durva hír már,hogy lehet találni olyan (crew)recepteket amikből egy darab van a szerveren.Mivel a hírnév szerzés összetett dolog lesz,ez azért tuti hozzájárul a kari megjelölt titulusához."
Ez jó hír, de tuti, hogy én sem találok. Legalább így lesz értéke a receptnek és milliomos lesz az illető. Ez az ötlet tetszik, még ha nem is lesz ilyen receptem...:) -
Hát akkor csak kinézet :/ Végülis várható volt :) Csak azt kell majd eldöntenem hogy embert vagy twi'lek Smugglert kezdjek :) Köszi az infót! -
Na az ilyen receptekből nem fogok találni egyet se, mégha folyamatosan keresgélek, akkor se, az hétszentség :D -
arcosharcos #4040 Utána kerestem,tavaly október körül mondtak egy olyat és azóta is az a jelen állás,hogy faji,race-ra jellemző tulajdonságok,képességek nem lesznek.
Választott fajunkat kinézetben,külsőségekben tudjuk megválasztani,ebben fog eltérni a többi,más race-tól.
------------------------------------------------------------------------
Cserébe viszont kapunk egy csomó kaszt/faj megkötést:)Bizonyos race-k csak bizonyos oldalon vagy kasztban lehet indítani:)Pl.Chiss faj csak Empire oldalon indítható,Twi'lek nem lehet BH,Miraluka csak JK lehet...stb
Kompanionoknál viszont más a helyzet,ők kapnak bonust crew skillekre. Vette(SW kompanion) crew skill->mission skills-en belül bonust kap
treasure huntingra(kincsvadászat),ezért ezzel érdemes őt megbízni.
Mako(BH kompanion)pedig a cybertech és slicing crew skillekhez kap plusz pontokat.
Kicsit elkanyarodok a témától az milyen durva hír már,hogy lehet találni olyan (crew)recepteket amikből egy darab van a szerveren.Mivel a hírnév szerzés összetett dolog lesz,ez azért tuti hozzájárul a kari megjelölt titulusához. -
Igen az elsőre gondoltam:) -
erről még szerintem nem adtak ki infókat -
Sziasztok.Lenne 1 kérdésem.Korábban valaki már linkelte a lehetséges class/faj kombinációkat, igaz ez még nem végleges, de én hiányoltam belőle valamit. Nincs/nem lesz/lesznek mindegyik fajnak úgymond "faji képességei"? Teszemazt hogyha kezdek 1 Smugglert, akkor szeretném tudni milyen hatással lesz a játékmenetre, a választott fajom. Mondjuk az ember meggyőzőbb? A Twi'lek gyorsabb? Vagy talán mindegyik más craftban lesz jobb? Vagy szimplán csak annyi lesz a változás, hogy a szövegben "hülye lekkus"-nak fognak hívni? Köszönöm előre is! (Lekku= Twi'lek fejnyúlvány) -
Nephin gondolt az utóbbira, Pluskast meg az előbbire* -
Arra gondolsz, hogy egy Republic frakcióban és egy Sith Empire frakcióban lévő játékos játszhat-e együtt, vagy egy frakción belül "sötét vagy világos válaszokat adogató" emberke?
Mert szerintem az utóbbira gondolt, de én úgy tudom, hogy csak egy frakción belül játszó játékosok alkothatnak groupot. -
chuck norrist szoktam reggelizni, what's up? -
Boncmester #4033 Dehogy bántom én. Jogos önvédelem, mindenki látta :D -
arcosharcos #4032 (#4023;Pluskast):Nem volt kérdés de azért kiegészítem:) 
Flashpointokban story szempontból számít a csapat döntés,mert a boss másképp fog viselkedni más taktik kell a legyőzéséhez.
Csapat questnél,csapatból random beszél valaki NPC-vel.Light/Darkside szempontból számunkra nincs jelentősége,hogy csapattagok milyen válaszokat adnak,mert csak a saját válaszunktól változhat a világos vagy sötét jellemünk aránya akkor is ha ellenkező irányba megy a csalekmény mint amire mi szavaztunk.
Feliratozva is kérhetjük NPC beszédét,párbeszédes részek közben is működik a chat és irkálhatunk chatin.
(#4027;Boncmester):Még írtam is,hogy ne bántsuk,most meg már egyes szám többes személyben fenyegetőzik,hogy szétlyugatja a pve páncélomat
Én nem akartam mást mint hogy peace,freedom,justice and security legyen az új Birodalomban.
(#4028;Nephin):A Galaktikus Köztársaság és a Jedi Order mögé felsorakozók rossz SW történelmi korszakot választottak a lázadásukhoz.
A Régi Köztársaság vagy más néven a Sithek kora a Csillagok háborúja legelső kora amely YE25000-YE1000-ig tartott.A Sithek uralma ebben a korszakban volt a legjelentősebb,a legnagyobb bolygókon gyakorolták a hatalmat.A Régi Köztársaságot a Sithek(és sok csatlósuk is volt) irányították és nem a Jedik vagy a köztársasági katonák. -
Azért remélem, hogy mi magyarok többnyire egy szerveren kötünk ki, és hogy nem 1000 különböző guild-ben lesz mindenki :)
-
korrektül lehet bántani,nem vagyok pussy!:D -
Boncmester #4029 Nem ismerem azt a szót, hogy vereség :D -
Nephin #4028 Olvasgasd a Sith Kódexet, hátha felkészít a vereségre. :P ;) -
Boncmester #4027 Jól van, lehet nektek megkegyelmezünk. Csatlakozzatok hozzánk, és együtt uralhatjuk a Galaxist :DDDD -
Nephin #4026 Lehet mindkettő. -
Nephin #4025 Hmm, pedig az időkódos linket raktam be... na mindegy, egy percnél keressétek. :)