60892
-
Boncmester #4303 /agree -
Tababo #4302 írd le mit tartanál annak. persze ésszerűen amit meglehet valósítani is...
értelek én téged nyilván nem ez lesz életem pvp játéka de szerintem azt is jól megcsinálják... -
Boncmester #4301 Ne fogd vissza magad :) -
Boncmester #4300 Az a gyerek egy troll több topicban is, fölösleges vele komolyan foglalkozni. -
Bhalage #4299 szerinted. szerintem meg nem es ebben is maradhatunk, de ha kivancsi vagy szivesen leirom mit tartanek egy fasza pvp sw jateknak. -
Kazagor #4298 Visszaolvasva milyen okosságokat irtál, örülök, hogy én PVE szerverre megyek és te PVP-re.:) Remélem, az összes hozzád hasonló gondolkodású egyén PVP szerverre megy. Hajrá nyúbi PVE-sek!!! -
Boncmester #4297 Hát ha valaki följön a nagyok közé, az megérdemli, de én nem mentem sosem vissza a kicsikhez, és azt is utáltam, mikor Eltharionon 40-es WB-k rohangáltak ellenünk folyamatosan, amikor mi lvl 20-25-ök voltunk. Mondjuk volt benne izgalmas rész is, meg csak fölfejlődtünk, és nem volt annyira gáz, szóval ki is lehet bírni :) -
Hmmm mar nem is jedi vs sith van hanem pve vs pvp :-) -
Tababo #4295 hogy ne lenne az. kurva jó kis pvp lesz. -
Nephin #4294 Obvious troll is obvious, ahogy a klasszikus mondaná. -
t0xikus #4293 nemtóm:) warban sztem igenis vicces volt amikor t4be feljöttek t1-t2-es játékosok és one shot:D -
úgy lenne jó ha csak az jutna hozzá a pve contenthez aki pvp-ben megveri a többi guildet, és csak annyi pve lenne hogy egy kis plusz geart ad a pvp-hez. ilyen elfajulás mint wowban hogy raid guildek vannak nagyon nem kéne -
Boncmester #4291 Szerintem a TOR-nak lesz jó kis PvP része lesz, szóval nem mondanám, hogy nem PvP játék. Remélem inkább balance-olt lesz.
De attól még nem kárhoztatok senkit, hogy nem akar PvP szerverre menni, én tuti oda megyek.
@4289: Szerintem úgy kell megcsinálni a területeket, hogy a magas szintű ellenfelek ne mehessenek vissza a kicsikhez, azt hali, akkor nincs ebből probléma.
Én amúgy nem szoktam gankelni, nem látok élvezetet a kis szintű playerek gyilkolásában. Viszont ha megyek a kis Sith Warriorommal, és meglátok egy Jedi Lovagot valamit csinálni, akkor igenis meg fogom próbálni kinyírni, és PvE szerveren ezt nem tehetném meg, PvP-n viszont tudunk egymással majd harcolni. -
Bhalage #4290 most ezt probald meg elmagyarazni annak a par alacsonyintelligenciaju letformanak, akik allandoan az ellenkezojet szajkozzak..
sok sikert :D
sztem pvp server pvp jatekba illik. tor nem lesz az, end of story -
Miért gyávaság az, ha nem szereted, ha questelés közben 1 (igen, 1) ütésből legyak egy sokkal magasabb szintű ellenség, aki csak ezért van ott?
Azt sem értem, hogy mi köze ennek a noobsághoz. Mondjuk ha ti is gankeltek és kurva viccesnek találjátok, akkor gratulálok.
Amúgy is lesz open world pvp pve-szerveren is, nekem elég az. -
Boncmester #4288 Attól nem noob valaki, hogy PvE szerverre megy, majd nem szereti a PvP-t vagy gyáva. -
Boncmester #4287 Szerintem mindegy, hogy egy vagy 5 ütés lesz-e, az biztos, hogy a kisebbnek semmi esélye nem lesz nyerni. Mindegy, majd meglátjuk, de abból a Warban is voltak problémák, amikor a túl nagy játékosok a túl kicsik ellen voltak... -
Nephin #4286 Sokak sosem mennének PvP-szerverre, még akkor sem, ha szeretik a PvP-t, mert elvette a kedvüket a sok idióta ganker/camper... -
Azt mi sem gondoljuk, hogy ugyanannyi esélye lesz egy lvl 11 nek egy lvl 50nel szemben, de talán nem egy ütés lesz mint a wowban... -
végülis jobb hogy a teljesen noobok külön lesznek -
Boncmester #4283 Sokan azt szeretik, sokan meg a PvP-t, jó, hogy lehet majd választani. -
Boncmester #4282 Hát ez érdekes... Szerintem fognak azon még változtatni, ahogy írták...
Igazából ez csak akkor működik, ha sok ember van a szervereken, és sosem tesz be lvl 50-es mellé lvl 10-20-ast. Viszont ha meg annyi ember van, akkor nem is kell ilyen szélesre venni az ollót, hogy kiket hívjanak be egymással harcolni. De ha kicsi lesz a populáció, akkor totál szívás lesz a kicsiknek. -
fel se kéne hogy merüljön a pve server létezése -
Nephin #4280 link
"lesznek PvP és PvE szerverek, ez utóbbin flagrendszer és PvP-re kijelölt, questektől és sztoritól független területek állnak a játékosok rendelkezésére" -
Apropó! Open World PvP-ről lehet már tudni hogy lesz e PvE szerón, vagy csak a warzone-ok lesznek PvP-re? -
Nephin #4278 Biztos, hogy minden warzone elérhető lesz minden szinten lvl 10 uán. :)
Gabe Amatangelo egy kérdésre válaszolva:
"How do the Warzones fit in the overall leveling design?
Players at Level 10 will have access TO ALL THE WARZONES. The matchmaking system does a bunch of different magic. It tries to make fair and fun matches. It will try to put pre-mades against pre-mades, even number of healers by even number of healers, and it will keep people in level ranges against each other as well. You queue up for Warzones, you go in, and the matchmaking is going to try to make the best match possible. And then over time, it becomes more flexible with those parameters and then launches the match."
Egy tegnapi devpostjában pedig itt van, amit az előző hsz-ben írtam:
"General Discussion -> Darth Hater is saying that Warzones will have all levels together?!
Warzones will have a dynamic matchmaking system. It will do many things, like attempt to balance the number of queued groups, healers, levels, etc. on each side. If a match is not made after X minutes then it will begin to alleviate some of these preferences, including potentially widening the level range.
If a match with a wide level range happens to launch, then the lower level players' stats and ability ranks are bolstered. We aim for this to bring all players to at least 80% of the highest level players' combat effectiveness, player skill withstanding.
Promoting a lively PvP community is one of the PvP team's core goals. We believe enabling players on a server to play together often will promote camaraderie as well as rivalry, which lends itself toward achieving that goal.
That being said, as with many things, the matchmaking protocol is subject to change with testing, feedback and metrics.
Hope that helps clear it up." -
Boncmester #4277 Ez tett helyre, meg az, hogy várom a mai frissítést :) -
t0xikus #4276 jéger neked tegnap megártott az ivás, hogy nem hülyeségeket beszélsz?:) -
Boncmester #4275 Egészen biztos, hogy nem így lesz, max nem írták bele, hogy szétszedik. Matchmakinget meg lehet valósítani ilyen 10 szintes range-eken belül is, szerintem arra gondoltak.
Gondolj bele, mennyivel jobb felszerelése és több skillje van a magasabb szintűnek a kicsihez képest, ha túl nagy a különbség. Pl tele van AOE-val, CC-vel, mindenféle buffokkal, ami a másiknak nincs. Hiába húzza föl a statjait, attól még ugyanúgy meghal a kisebb játékos a nagyobbtól. -
Nephin #4274 A szintek annyiban lesznek elkülönítve, hogy kb. egy szinten lévő játékosokat próbál összerakni a matchmaking, ha nincs ilyen, akkor jönnek be nagyobbak, épp azért, hogy ne legyen fél órás sorbanállás. A warzone-ok nem lesznek szétszedve, mint a WAR-ban.
A bolster kb. 80%-ban fogja kiegyenlíteni az erőviszonyokat, tehát egy skilles low lvl simán megölhet majd egy jóval nagyobb szintű karaktert is akár. -
Boncmester #4273 Erről azért annyit, hogy ilyen van a WAR-ban is.
Bolster buffnak hívják, és tényleg fölhúz scenarioban, de azért a magasabb szintű playerek így is halál lazán leverik a kicsiket, mert csak pár stat növekszik meg. Amúgy gondolom itt is el lesznek különítve a szintek, kötve hiszem, hogy a lvl 10-esek az 50-esek ellen lesznek, valszeg inkább egybe lesznek 10-től 20-ig, 20-tól 30-ig, stb...
Matchmaking system szintén van a WAR-ban elméletileg már fél éve. Pontosabban volt, bevezették, azt érték el vele, hogy míg előtte prime time-ban bejelentkeztél egy SC-be, és két percen belül max már csatázhattál is, matchmaking bevezetés utána napi 1-2 sc hívott csak be. Szóval ezek után szépen ki is kapcsolták.
Azt a Mythic csinálta, felteszem itt is ők fogják csinálni, de remélem, ez jobban fog sikerülni. Papíron amúgy nagyon jól hangzik a dolog. -
Azért az nagyon tetszik a jelenlegi pvp elképzelésekben, hogy alacsony szintű karakterrel is be lehet menni warzone-okba játszani, és nem lesz akkora hátrányod bárkivel is kerülsz szembe, mint a legtöbb mmo-ban (már amelyikben be mehetsz egyáltalán alacsony szinten), hiszen feltúrbózza a statjaidat, illetve a képességeid szintjét is.
Hiszen ha az ember megunja a küldizést, vagy éppen túl sok ellenséges erő gyűlt össze azon a területen, ahol fejlődni szeretne, akkor csak jelentkezni kell egy warzone-ba, és mehet a fun :) - főleg, hogy mind exp, mind pénz jár érte - ha jól emlékszem....
"Warzones will have a dynamic matchmaking system. It will do many things, like attempt to balance the number of queued groups, healers, levels, etc. on each side. If a match is not made after X minutes then it will begin to alleviate some of these preferences, including potentially widening the level range.
If a match with a wide level range happens to launch, then the lower level players' stats and ability ranks are bolstered. We aim for this to bring all players to at least 80% of the highest level players' combat effectiveness, player skill withstanding.
Promoting a lively PvP community is one of the PvP team's core goals. We believe enabling players on a server to play together often will promote camaraderie as well as rivalry, which lends itself toward achieving that goal.
That being said, as with many things, the matchmaking protocol is subject to change with testing, feedback and metrics.
Hope that helps clear it up." -
Ejj, hogy mindig a halálunkat kívánjátok! De majd amikor az árnyak közül mögétek lép a JC-Shadow-om, és mellkasotokat lágyan átmetszi a fénykardjával, akkor majd meglátjuk, hogy ki nevet a végén :P -
az egyik köztársasági trooper halála előtti pillanatkép? lehet... :) -
Még lesz Fan Friday is, mert megint letelt a 4 hét. -
Az a baj, hogy újdonságot már nagyon nem mondanak, illetve konkrétumokat sem. Persze gondolom ez azért van, mert még bármi változhat a játékban...
Ha ez lesz a mai frissítés, akkor ez elég soványka :( -
Na, akkor olvasgassunk :) -
Nephin #4266 Nem volt, akkor ez lesz a mai update. -
Boncmester #4265 GamesSpot Sith Inquisitor Q&A
Volt már? -
halála előtti utólsó pillanatkép!:D