60892
  • Boncmester
    Lassan én is ott tartok :) Amúgy erről már volt videó a youtube-on régóta, az nagyon tetszett :)
    Szegény Arcosharcos most sajnálhatja, hogy nincs nete :(
  • BoneDragon
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Második videó végénél micsoda epic loot van!
    Na meg amikor összerakja a kardot, mekkora hangulata van, te jó ég!!!!444
  • Boncmester
    Tython baromi jól néz ki, nekem jobban tetszik, mint Korriban.
  • Boncmester
    Még csak fél óránál járok, de tetszik ez a story mód :D
  • BoneDragon
    Iszonyat jó lesz a játék! Büntetni fog az biztos! Egy baj van vele... messze még a megjelenés.
  • Nephin
    Mittudomén, nekem az lenne a logikus, hogy mindig a legfrissebbet tesztelik, de nem vagyok programozó. :)
  • TDC Geronimo
    oO és az mire jó nekik? :D
  • Nephin
    Régi, alpha buildeket használnak a tesztekben.
  • TDC Geronimo
    Mondjuk nem tudom mikor build lehet, mert itt az UI is még a régi.
  • TDC Geronimo
    wow végre valami. Nézem is
  • [HUN]Crassus
    ez nagyon adja!
  • Pluskast
    nem mondtam semmit. csak az elején nincs hang:)
  • Pluskast
    őő hang van vagy csak nálam nem stimmel valami a videonál?
  • Nephin
    3 órás tesztvideó

link

amit kiemelnék:

- tele van spoilerrel, akit zavar, ne nézze meg
    - tesztről készült, minden változhat, messzemenő következtetéseket nem érdemes levonni sem pro, sem kontra :)
  • arcosharcos
    Fejlesztés alatt a house rendszerem a szó minden értelmében:)Addig is átjöttem a haveromhoz,hogy megnézzem miről maradtam le és mi jót csináltok.
    ------------------------------------------------------------------------
    Kicsit nem figyelek oda erre színre lép a Sith Inquisitor kaszt amiről nekem a Sith Emperor vagy csak legszerényebben Dark Lord of the Sith jut eszembe.

Már kezdésnél Sötét Oldali pontokkal kezd ami indulásnál az összes kaszt közzül neki a legmagasabb.Fejlesztők elmondása szerint kaszt története(story quest)ennek megfelelő:karizmatikus,erőteljes,nagy manipulátor,képes szövetségeket teremteni és szövetségeket fordíthat szembe egymással.

Lehetőségünk lesz Inquisitorként is LightSide pontokat gyűjteni.Ebben az esetben a diplomatikus képességei erősödnek és ezt is fölhasználja a hatalom elérésében,gyakorlásában,lásd vidiben 0:54-nél cselszövés az Alderaani nemes álltal.Gondoljunk Palpatine-ra akire erősen ráillik az SI/Sorcerer minta.
    SI/Sorcerer,vidiben 1:28-nál alkalmazott skillje annyira összetett,hogy még 86ik végígnézésre sem hittem el,hogy egy skill és nem több skill egymás után látható.Inkább hasonlít egy kombóra:)Ellenfelét levegőbe emeli,fojtogatja,átszúrja kardal majd messzire löki magától.Egy skillen belül 3 műveletet hajtott végre.

1:39-nél az életerő elszívása,ráadásul egyszerre több ellenfélből ...
    Assassin személyében megérkezett a lopakodó/meleeDPS alosztály.Ahogy eltünésnél világít a szeme az nagyon horror/terror-isztikus
    Dashade race közelharcos kompanionja rulez.Szívesen láttam volna játszható kasztként hasonló nem erőhasználó közelharcos osztályokat.Talán majd egyszer valamelyik kiegben
  • s0n1c
    a játék maga is hibás, hogy ezt lehetővé teszi
  • Tababo
    "aki meg kibírja, vagy olyan torzult, hogy ezt élvezi"

torzult vagyok...brühühü.:(
  • Agamemnon69
    Mindegy, ezen a pvp vs pve dolgon felesleges vitázni, egyetértés úgy sem lesz.

Akinek elege van a gankelésekből, az megy pve szerverre, aki meg kibírja, vagy olyan torzult, hogy ezt élvezi az meg pvp-re megy.

Mivel a többség a pvp szerverre megy, valószínűleg én is, a gankeléseket meg majd próbálom elkerülni :)
  • lolSL
    ha akkora faszlámák hogy hagyják
    wowban is 100féle képpen el lehetett volna kerülni de sírnak inkább fórumokon és pve servert alapítanak lol
  • [HUN]Crassus
    azért valljuk be az egy jelenség,hogy egyes emberek pusztán azért képesek fizetni a havidíjat/bár legtöbb esetben papamama fizeti/ és belogolni,hogy mások szórakozását totálisdan elbasszák.... ez nem egészséges dolog ám....
  • Tababo
    ezért lesz pve szerver hogy ott nyugodtan császkálj. ha meg kedvet kapsz mész arénázni és mindenki boldog.
  • [HUN]Crassus
    én ha tehetném a monitorjával basznám szét a kezét!:D
  • Agamemnon69
    Oké, nem éppen a legszebben fogalmazott Bigblind, de azért valljuk be, jogos lenne a felháborodása, ha mondjuk este leülsz 1-2 órára egy kicsit kikapcsolódni a gép elé - fárasztó munka/iskola után. A célod az estével, hogy egy kicsit kikapcsolódj, illetve elérd a lvl 21-et, mert már csak egy kicsi kell hozzá... éppen nekiállnál a küldizésnek, amikor is 4 db lvl 40-50-es unintelligens azzal tölti el az idejét, hogy téged gank-eljenek, a guilded többi tagja meg éppen flashpointozik...

Na, akkor ki, hogy viselné ezt?

Én mondjuk kiakadnék :) - persze valószínűleg 5 perccel később vagy otthagynám a helyet, és mennék egy másik karival, vagy warzone-oznék, vagy nekiállnék filmet nézni. Persze mindenki másként kezeli ezeket a helyzeteket...
  • t0xikus
    téged vernek otthon, az iskolában meg még a játékokban is folyton kikapsz? vagy mire fel ez a nagy frusztráció?:DDD
  • j0nNyKa
    tök jó, hogy hétről hétre ugyanarról szólnak a magyar / külföldi fórumok
    - nem tudni, lesz-e pureblood si
    - egyre szebb a grafika, leesik az állunk
    - jöjjön már béta / megjelenés
    - ...

ha így nézzük a dolgokat, nem sokat haladt a játék az elmúlt hónapokban :D

mondjuk 3 hét múlva E3, "na majd talán ott..."
  • Pluskast
    Csak lenne már legalább európai teszt..
  • N1ggA
    Nézzétek meg ezt képet.
    Sajnos most nem találok, de tök jó lenne összehasonlítani még a 2 évvel ezelőtti, ha jól emlékszem E3-as ingame képekkel (black talon flashpoint azt hiszem, az első gameplay videó). Hihetetlen sokat fejlődött a grafika! Csak meg kell nézni a fejeket. Ennek az alderaani nemesnek itt már nagyon szép feje van, már meg vagyok elégedve a grafikával.
  • N1ggA
    csak 3 volt
    3 "csúnya szó" / 4 sor az teljesen jó arány

De hogy legyen egy kis on is: Ha valaki esetleg azt hinné, hogy a SI class videóban egy Pureblood Inquisitort látunk, azoknak mondom, hogy ez egy Zabrak volt!
    Sajnos még mindig nem lehet tudni, hogy lesz-e Pureblood Inq., de a tippem, hogy nem :(
  • BoneDragon
    Ezt nem lehetett volna kevesebb káromkodással? :)
  • [HUN]Crassus
    Regisztráció időpontja: 2011. 04. 12.

balhézós újreg
  • j0nNyKa
    higgadj már, úgy anyázol a topicban, mintha létezne már a játék :D

ne legyen már divat ebben a topicban a butaság, eddig sem volt
  • Bigblind
    Igen, ha vagyunk fent sokan baromi jó kis PvP tud kialakulni az biztos! De a véleményemet továbbra is fenntartom, rühellem az ilyen kis faszkalap majmokat, akik csak akkor mernek embereskedni amikor többen vannak te meg egyedül, ha viszont mész és odabaszol a haverokkal, akkor meg rohannak 4-en 5 fele meg kiloggolnak ( na ettől aztán a falra tudok mászni ) a picsába ha odaérsz, vagy éppen emo-sat játszanak és fejest ugranak a hegyről nehogy véletlenül harcolni kelljen, stb.
  • Tababo
    "egyesével gankeli az éppen arra járókat!"
    ekkor kell hívni a haverokat és kb 20an fossá tépitek őket, majd ők is hívják a cimbiket és tök jó kis klán adok-kapok születik belőle.

mindig csíptem az ilyet...
  • j0nNyKa
    mindenesetre mostmár csak a consular van hátra

classokon kívül meg talán a crafting.. ésmég.. ö.. miről nem kaptunk még heti updatet?
  • Boncmester
    Egész jó kis videó, hmmm, gondolkodóba estem :D
  • j0nNyKa
    ha valakit közben a tények is érdekelnének:
    SI records
  • Boncmester
    Valahogy akkor is meg kéne akadályozni, hogy a nagyok megölhessék a kicsiket, ez egy egyszerű mód lenne szvsz.
  • Bigblind
    Nah látom pezseg az élet, sikerült feldobnom egy kicsit a topicot mert már döglődött! :D

Én amúgy PvP szeróra megyek, pont azért amit Boncmester lejjebb kifejtett, szeretem a spontán PvP-t, a gankelést viszont én is rühellem amikor 3-4 vérpistike beáll egy területre, és egyesével gankeli az éppen arra járókat!
  • N1ggA
    @..: "Szerintem úgy kell megcsinálni a területeket, hogy a magas szintű ellenfelek ne mehessenek vissza a kicsikhez, azt hali, akkor nincs ebből probléma."

Az nagyon-nagyon rossz dolog lenne, hogy nem lehet visszamenni.
    Viszont valamiféle védettségi rendszer lehetne, hogy x szinttel alacsonyabb szintű játékost nem lehet megtámadni, csak ha ő támad először, de mondjuk 10 szinttel alacsonyabbat már igen, hogy legyen ideje elmenekülni.
    Vagy nemtom.
    Igazából én is PVP szerver párti lennék, mert izgalmas tud lenni exploring közben egy kis spontán pvp, de a gankeléstől a faszom kivan.
  • j0nNyKa
    nálad a pont, én sajnos pvp beállítottságú vagyok, de majd elmeséled, hogy milyen normális emberek között játszani, ok ? :))