arcosharcos#4329
Fejlesztés alatt a house rendszerem a szó minden értelmében:)Addig is átjöttem a haveromhoz,hogy megnézzem miről maradtam le és mi jót csináltok.
------------------------------------------------------------------------
Kicsit nem figyelek oda erre színre lép a Sith Inquisitor kaszt amiről nekem a Sith Emperor vagy csak legszerényebben Dark Lord of the Sith jut eszembe.
Már kezdésnél Sötét Oldali pontokkal kezd ami indulásnál az összes kaszt közzül neki a legmagasabb.Fejlesztők elmondása szerint kaszt története(story quest)ennek megfelelő:karizmatikus,erőteljes,nagy manipulátor,képes szövetségeket teremteni és szövetségeket fordíthat szembe egymással.
Lehetőségünk lesz Inquisitorként is LightSide pontokat gyűjteni.Ebben az esetben a diplomatikus képességei erősödnek és ezt is fölhasználja a hatalom elérésében,gyakorlásában,lásd vidiben 0:54-nél cselszövés az Alderaani nemes álltal.Gondoljunk Palpatine-ra akire erősen ráillik az SI/Sorcerer minta.
SI/Sorcerer,vidiben 1:28-nál alkalmazott skillje annyira összetett,hogy még 86ik végígnézésre sem hittem el,hogy egy skill és nem több skill egymás után látható.Inkább hasonlít egy kombóra:)Ellenfelét levegőbe emeli,fojtogatja,átszúrja kardal majd messzire löki magától.Egy skillen belül 3 műveletet hajtott végre.
1:39-nél az életerő elszívása,ráadásul egyszerre több ellenfélből ...
Assassin személyében megérkezett a lopakodó/meleeDPS alosztály.Ahogy eltünésnél világít a szeme az nagyon horror/terror-isztikus
Dashade race közelharcos kompanionja rulez.Szívesen láttam volna játszható kasztként hasonló nem erőhasználó közelharcos osztályokat.Talán majd egyszer valamelyik kiegben