60892
-
pár consularos cucc összeszedve -
hja oks :)
nekem volt 2-3 új jelenet mondjuk -
Ez régi videókból összevágott fan trailer :) -
most én vagyok hülye, vagy ez megint új videó?
-
újabb adag betegség: crayon art -
Nephin #5098 *kuncog* -
A női káromkodás se sokkal szebb ! (tapasztalat) -
Boncmester #5096 Igazából jobb női hangot hallgatni a TS-en, mint férfi üvöltözést :D -
Jólvan, jól hangzik! :)
Nekem igazából nem változtat semmit az életemen, ha csajjokkal játszom, ha srácokkal.. mind1, érezzem jól magam közben, és ők is tegyenek hasonlóképpen. Most hogy hol domborodik a ruhája? Édesmind1. :)
Boncmester: Hja, a questet csak példának mondtam. Lényeg, hogy semmi olyan contentbe nem futottam bele, ami talent pontot adott volna. Persze ettől még lehet, hogy benne lesz, de.. kétlem. Béta fórumon sem írtak semmi ilyesmit, mondjuk attól benne lehet a játékban. :)
Mgeri: Nem tudom, hogy majd élesben ténylegesen hogy fogunk állni tankokkal, de jelezném, hogy egyre jobban tetszik nekem ez a sith Jugger. Akkorákat basz mindenbe, hogy öröm nézni.. :)
Persze a marából több dpst ki lehet préselni, de pl. szét-armorozott ellenfelek ellen nem olyan jelentősen több neki. Na majd kiderül, odébb van. -
mgerihun #5094 Jonyka a klánunkban is 3 lány van ( ahova te is jelentkeztél:P ). Ha így folytatódik akkor igaz lehet a 40%-os statisztika. :D -
Boncmester #5093 Azt gondoltam, hogy questért nem kapsz, de pl Riftben vhogy 2 szintenként kaptál 3 pontot, vagy valami ilyesmi rendszer volt (lényeg, hogy nem szintenként egy), WAR-ban meg pl 10-től 20-ig 2 szintenként egy, utána meg szintenként 1 pont 40-ig, és ahogy léptél renown szinteket, 40-nél, 50-nél, 60-nál és 70-nél is kaptál 1-1 pontot, így végül 29 pontod lett. Hátha itt is lehet máshonnan kapni majd, mint csak a sima szintből...
De majd kiderül, kíváncsian várom :D -
jaa nem, olyat nem tudsz, csak resetet
Boncmester: azt tudom, hogy 41 pontot oszthatsz szét (level 10 - level 50), én még olyannal nem találkoztam, hogy teszemazt questért talent pontot kapsz, úgyhogy ez kb. fix
ez kb. annyira lesz elég, mint wowban
olyan 15-20 közötti talent van minden fában, összevissza módon 1-2-3 pontot lehet rájuk rakni, szóval úgy.. fogalmam sincs :)
mondom, ha tippelnem kell, maxos szintre szépen ki lehet maxolni többé-kevésbé egy ágat, meg egy másikba bele lehet nyúlni valamennyire -
Boncmester #5091 Azt tudjuk már, hány pontot lehet majd szétosztani 50-en?
Hány pont kell egy fa kimaxolásához? -
ok köszi.
A dual talent alatt azt értettem hogy 2 féle képpen talentolsz és tudsz váltani köztük. -
most volt advanced class update, olvasd el, abból megtudsz mindent
kb. ugyanannyi talent van, mint wowban, 50es szint a max, és igen, resetelhető, egyre drágább, lesz rá pénz bőven
dual talent kb. úgy fog kinézni, hogy egy ágat kimaxolsz, meg egy másikba belenyúlsz egy picit -
Lehet kérdezték már de én nem láttam:
Ugye itt is talentek lesznek, a talentfa resetelhető, van lehetőség több talentfa használatra (mint a dual talent wow-ban)?
Ha resetelhető akkor az sokba kerül, növekszik az ára resetenként? -
Boncmester #5087 Duke Nukem Forever FTW :D
Abból már 98-ban láttam ingame videót, amikor megkaptam a Pentium II-esemet 64 MB rammal és 7 GB-s vinyóval :D -
na jó azért tegyük hozzá, hogy akkoriban már pl. egy diablo 3-ról is régen (évek óta) tudtál, és az sincs még sehol... :P -
Boncmester #5085 LOL, ez nice :)
Amúgy nem emlékszem szerencsére (csak arra, hogy a játék alatt is rengeteg baj volt a GOA-val), mert akkor még nem MMO-ztam, a WAR volt az első, és kb 1 héttel a megjelenés előtt hallottam először, hogy meg fog jelenni, szóval abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy csak 1 hetet kellett rá várnom. :)
A vicc az, hogy kb ugyanakkor hallottam először az SW:TOR-ról :( -
Nephin #5084 Hehe GOA... emlékszel erre? :D
-
Boncmester #5083 Szal lényeg, ha majd ott tartunk, hogy föltesszük a játékot, és regelünk rá, akkor senki se lepődjön majd meg, ha gamecardot vagy kártyaszámot (elektronikusan használható, tehát electron vagy dombornyomott kártya) kér tőlük az oldalt, erre legyetek felkészülve, és standard MMO eljárás. -
Boncmester #5082 Ja, igen, az amcsi account szervereknél mindig kell bankkártya számot adni, vagy egy gamecard számát beírni a regeléskor.
Pl anno a WAR-t még egy francia cég (GOA) üzemeltette európában, akkor a regelésnél nem kellett megadni semmit, csak a játék kódját, aztán 1 hónap múlva tudtad meghosszabbítani, azóta viszont már az EU-s szervereket is a Mythic üzemelteti amcsi account centerrel, és az új regisztrálóknak meg kell adni a gamcard-ot (ami szerintem szemétség, mert alapban kapsz 30 napot, de honnan tudnád, hogy meg akarod-e hoszabbítani még 60-al utána?), vagy pedig bankkártya számot, ahonnan levonnak talán 1Ft-t is, vagy valami ilyesmit a regelésnél, de 30 napon belül (meg később bármikor) leállíthatod, hogy nem akarod befizetni köv hónapban. -
A levonás attól függ hogy épp mikor jár le az acc.
Ha teszem azt nov 11.-én regisztrálsz és fizetsz akkor dec 10-11.-én vonják, persze ha nem volt rajta pénz akkor lefagyasztják az acc.-ot és amikor raksz pénzt a számládra akkor újra be kell állítanod az előfizetést (ilyenkor természetesen nem köv hónap 10. körül vonnak megint hanem amikor újra indítottad az előfizetést. -
Tökéletes, köszönöm ismét nektek, mostmár mindent tudok. :) -
Boncmester #5079 Alapvetően 30-60-90 naponként húzza le a pénzt, szal amikor befizeted valamelyik nap 10-kor, akkor 30 nap múlva 10-kor vonja majd a következő hónapot, stb... Ha közben valami probléma miatt kapsz ingyen napot, azt hozzá adják, és akkor annyival később. Lényeg, hogy kb percre pontosan tartani szokták a levonást. -
Nephin #5078 Amikor megveszed a játékot, általában meg kell adni a kártyád adatait a regnél, de mivel kapsz 30 (vagy 60) napot a dobozzal, csak ezután kezdik vonni, értelemszerűen mindig az aktiválástól számítva az adott hónapot. -
Jajaja ez a perfekt megoldás, ezt lájkolom. :)
emlékeztető: 6.-án ea broadcast, én hallgatni fogom -
Boncmester #5076 OK :D -
Boncmester #5075 Talán a Riftben vagy az STO-ban volt ilyen lehetőség az elején, már nem emlékszem, melyikben. Persze csak a megjelenés előtt csinálhattad.
Normálisabb játékoknál szerintem nem csinálják, hacsak nem gondolják, hogy be fogják bukni, mert ha 2 évig játszol havi 15 dolcsiért, már az is jöval több pénz, tehát a cég is jobban jár, meg te is, mert így ösztönzöd őket a fejlesztésre.
Amúgy meg általában amikor regelsz, meg kell adni a bankkártyád számát, és amíg ki nem kapcsolod, havonta, 3 havonta vagy valamilyen időközönként vonja a pénzedet. -
enyém nov 28., egyezzünk ki döntetlenben... release date: nov 24 :D -
Na igen, ezek azok a számok, amiket szerintem még most felejts el. Nem hinném, hogy ~80$ alatt megkapod a játékot, a havidíj pedig.. háááát.. 15$ alá azt sem tenném. De valóban, aki ezt a játékot tört verzióban tolja, az húzza le magát a wc-n. Btw sok szerencsét a tört szerverek írásához, elég mély, és bonyolult scriptek futnak. Bár 100%, hogy meg fogják próbálni a programozók, ez egyértelmű. Csak szerintem a minőség még a wow tört szerverekkel sem fog felérni.
Nephin, Jabar: Köszönöm, megnyugtattatok. Nekem az a legkényelmesebb, ha lehúzzák a kártyámról. Wowban pl. mikor emelték le az összegeket? Attól függött, hogy hanyadikán indítottad az accot? Gamecard nekem felejtős, tökölni kell vele. Azért van bankom, hogy foglalkozzon a pénzemmel... :)
Boncmester: Wow bétáztam, meg tört szervereztem. Mire odáig fajultam volna, hogy eredetin toljam, a wowos emberek körülöttem elkezdtek.. hm.. antiszocializálódni, úgyhogy úgy döntöttem, felejtős :)
Nyomkodtam mindenféle mikrotranzakciós mmo-kat, de nem vagyok az az igazi mmo bajnok, ez tény. Majd torral pótolok mindent.... :) -
Boncmester #5072 Hát remélem, én még mindig a szülinapom környékére (nov 20.) várom a játékot, pár hónapja mondjuk még szeptembert mondtam volna.
Az jó, ha ki van dolgozva lvl 20-ig, de remélem a többi rész is nagyjából összeállt már náluk, és azt fogják most bejelenteni (végülis Raid bejelentés lesz), mert azért az emberek több időt töltenek el max szinten, mint szintezéssel (ideális esetben persze :) ). Én bízom bennük. -
Boncmester #5071 Még nem MMO-ztál ezelőtt? Persze, h van, legalábbis mindenhol volt, amivel eddig játszottam. -
Én amelyik mmo-nál láttam olyat hogy lifetime az mind bebukott.
Valószínű hogy 1/3/6 hónapos lessz.
Kérdésedre válaszolva, beállítod milyen előfizetést választasz és autómatikusan vonja amikor lejár. (edig mind így volt amivel játszottam) -
Nephin #5069 Általában van olyan lehetőség, hogy automatikusan megújul az előfizetés, persze ez azzal jár, hogy az összegnek rajta kell lennie a kártyádon.
A másik verzió a gamecard, ami főleg 30 és 60 napos formában létezik, de brutálisan drága az elektronikus fizetéshez képest (legtöbbször, mert vannak oldalak, ahol egész jó áron be lehet szerezni őket). -
EnxTheOne #5068 Figyelj, jó játékot warezolni bün. (Bioware név miatt pozitiv előitélet van bennem) 10,000 forintot csak sikerül szerezned fél év alatt. (Havonta durván 1500 Ft) :D -
Ebben biztos vagyok, hogy nem. 200 dollárból szerintem normál esetben (megveszem a játékot, és fizetem havonta) jó, ha 1 évet kihúzok. De szerintem annyira sem elég. Furcsállanám, ha 200 dolcsiért nekem életre szóló accot adnának. De legyen igazad, már fizetem is be.... :) -
Lifetime szerintem nem az én fizetésemnek való dolog.. :)
Fél év az már jó, ha teszemazt nyáron meg télen kell 1-1 napot foglalkoznom azzal, hogy megmaradjon az accountom, én már boldog ember leszek. Csak ne kelljen havonta fejben tartani, mert azt úgyis benézném előbb-utóbb.. :) -
Nephin #5065 Előfizetéses lesz, tört szerverről pedig csak álmodozz nyugodtan. :D -
EnxTheOne #5064 Szerintem lesz valami hasonló hogy fizetsz 200 dollárt, és életed végéig játszhatsz. :D Valamelyik mmonál olvastam valami hasonlót.