60892
  • Boncmester
    Most melóban? Respect :-)

Vmit biztos kitalálnak majd :-)
  • Nephin
    Ez nem combatbemutató volt, hanem Tatooine-bemutató és ezt tökéletesen teljesítette is: láthattuk, mennyire szabadon bejárható és milyen nagy a terület (és milyen jól néz ki a low grafikai beállítások ellenére), remélhetőleg a "csőlakók" ezután befogják a szájukat. Kb. ennyi. :) Ha harcra vágysz, nézd meg újra a Taral V videókat, elég sok van.
  • [HUN]Crassus
    majd kitalálják a Frost maget:D
  • [HUN]Crassus
    nem az a baj,hogy előfordulhat ilyesmi hanem az ,hogy szikráját sem látom a videókban az ellenkezőjének...most melóhelyen vagyok nem tudom kirakni a screenshotot amikor szó szerint egymás szájába tartott pisztollyal megy a fight....nah azon kész voltam...
  • [HUN]Crassus
    A 2002-ES neverwinter nights-ban az íjjászok szaladnak előled és úgy lőnek..../ezzel mulattatom magam azért jutott ez a játék eszemben:P/illetve ha te vagy íjjász és megállsz ha jön rád a közelharcos akkor kampó...nehogymár ne lehessen megoldani!
  • Boncmester
    PvP-ben ha a melee közelmegy a rangedhez, úgyis a melee nyer 90%-ban, mert az ő skilljei instant castosak, setbackelik a másik skilljeit, és rövidebb idő alatt tudják bevinni ugyanazt a sebzést. Ha a ranged egyáltalán nem tudna lőni, az még durvább lenne. Persze még bármit kitalálhatnak :)
  • [HUN]Crassus
    Nos pont ez kéne ,hogy legyen a játék része,hogy te megpróbálsz közel maradni az ellenfeledhez míg az pedig megpróbál távol maradni!/mindenféle távoltartó ill. közeltartó skillel/ Az,hogy egymás arcában használják a skilleket annak semmi értelme!
    Ami a mobokat illeti túl nagy aktivitást harcban idáig egyik féle sem mutatott...se nem üldőznek,se nem menekülnek csak állnak és várják,hogy mikor mészárolják le őket....kb target dummy-k szintjén leledzenek

Igen az aggró range probléma gondolom egy egyszerü programozással orvosolható...csak azt nem értem,hogy ez azoknak miért nem jut eszükbe akik megtervezik,hogy egy ilyen kiállításon mit mutatnak be a sajtó ill. nagyérdemű előtt!Kíváncsi leszek a sajtóvisszhangra....
  • Boncmester
    Nem láttam a live streamet, csak belenéztem a lejjebb linkelt videóba, ahol a sith tolja.
    Felteszem a mobokon majd javítanak valamit, elvégre nem holnap fogják kiadni :) Azt lehetne csinálni, hogy ha közel megy a mob, akkor nagyot üt, ezért távol kéne tőle maradni, ha meg távol van, akkor vagy megpróbál közel jutni, vagy fedezéket próbál keresni. Meg mozognia kell, mintha megpróbálna elhajolni a lövedék elől, vagy leguggolni, stb. Szerintem nem lehetetlen megcsinálni, de nem nagyon szokták, ha megnézed, minden MMO-ban ilyen.
    Hogy minimum 5 méterről lehessen lőni, az gáz. WAR-ban régen pl az SW-nek volt minimum range-e. Ergo odament hozzá egy melee, és lecsapta anélkül, hogy az értékelhetőt bele tudott volna ütni.
    Az aggro range-et simán föl lehet húzni a kiadásra, az szerintem csak egy kis állítgatás kérdése :)
  • [HUN]Crassus
    :((( sírok....nagyon béndzsó a combat....ez,hogy fél méterről nyomják egymás pofájába a skilleket ez atom gáz....miért nem lehet megcsinálni,hogy a ranged mondjuk csak 5+ méterről tudjon lőni ezáltal kényszerítve lenne a távolság tartásra? A mobok AI-ja is elég gáz,hogy állnak és lövetik magukat olyan közelről....
    Nem is beszélve arrl,hogy bár puskájuk van a buckalakóknak 3 méterről aggróznak csak?? WTF?

Ha ez így kijön....az nagyon gáz lesz.....
    Elbizonytalanodtam a játék kész állapotát illetően.
    A grafika teljesen rendben van az én igényeimnek ez teljesen OK pláne,hogy ez butított állítólag! Bár azt sem vágom jót tesz-e ez a játék hírének ,hogy "pár"? hónappal kiadás előtt egy ilyen nagy volumenü kiállításon nem egy fullos grafikát mutatnak....ez balgaság!
    BF3-at sem butított graffal demóztatták baromság is lenne marketing szempontjból!

A táj/környezet nagyon adja és hála az égnek nem csőszerű a map!

összeségében nekem ez inkább csalódottság lett:(
  • mcgrape
    itt egy másik video, Zazzoin-rol, kamerás, szóval nem a legjobb pozicio sem feélvétel, de ezuttal egy sith, nyomja, meg van ott fejvadász is mellete.
    http://www.youtube.com/watch?v=YN-ra_3kfyA&feature=player_embedded
  • Fenrir
    Nagy cucc, majd betesznek a moboknak valami képességet, hogy ha közel van hozzá a játékos karaktere akkor rootol vagy melee-vel sebez. Utána már meggondolják, hogy fél méterről lőjék-e vagy nem.

Pvp-ben meg az ilyen amúgyis taigetosz pozitív.
  • BoneDragon
    Csak már nagyon nem arra voltam kíváncsi. Azt hittem mutatnak valami érdekeset. :/
  • N1ggA
    a videó szar volt, de alapból a Q&A volt a lényeg, ami viszont szerintem érdekes volt.
  • eurom
    lödd messzebröl és futkározz közben ha ugy esik jol neked
  • Tababo
    "állunk másfél méterre egymástól és folyamatosan lőjük egymást pofán"

valami hasonlót írtam én is mikor smuggler leak videót nézegettem. kb 50cmről lőtte a droidot, majd az vissza...hurrááá
    sebaj...bízok benne hogy megjelenésig javítanak sokat. graf már tényleg egész pofás, ahhoz képest milyen ocsmány, bazári, szar volt.
  • BoneDragon
    Vége. Többet vártam.
  • Cat 02 #5367
    Hát ez eléggé unalmas volt, ment körbe-körbe :D
  • Probatbicol
    Bocs srácok, de ez gáz, ez a harc, hogy állunk másfél méterre egymástól és folyamatosan lőjük egymást pofán lézerpisztollyal ez kiábrándító...Meg ha már fegyveres harc akkor ne 5 méterről aggrózzanak már az ellenfelek.
    Mondjuk a srác se sokat tesz a bemutatóhoz, jórészt bolyong az üres sivatagban.
  • BoneDragon
    Hehe, egy kis bug. Nem jelent meg a járműve. :)
  • mcgrape
    mi is tudunk kérdés feltenni vajon, irtam egyet de nem jelent meg, bár az angolom nem anyira tökéj, de a kérdés viszonylag egyszerü, volt, pont ezzel kapcsoaltban hogy az ellen csak áll ott és várja hogy lecsapják, semmi mozgás meg ilyenek :D
  • BoneDragon
    Elég easy a mobozás. Tömegével lehet ölni őket és nem fogy a hp.
  • BoneDragon
    Elég zavaró, hogy nincs árnyéka a karaktereknek.
  • Torzonborz
    ez elég fos minőség :(
  • Cat 02 #5360
    Megy \o/
  • BoneDragon
    Apa, kezdődik!
  • Cat 02 #5358
    http://www.gametrailers.com/netstorage/e3/e3-live.html

itt is tor van most
  • TDC Geronimo
    most nézem bf3 streamet. 33k ember van rajta és akadás nélkül megy :p
  • Torzonborz
    már 6000en lógunk rajta szóval esélyes :D
  • j0nNyKa
    10 perc, és idézem:
    "Got some tech difficulties on the live stream. We may be doing a chat with Daniel but no footage."
  • BoneDragon
    10 perc és kezdődik!
  • FSpofon
    *group pve nemraid.
  • FSpofon
    csak vmi gagyi raid volt, túl statikus combattal
  • BoneDragon
    Lemaradtam...
  • FSpofon
    http://e3.gamespot.com/live-show/?tag=masthead%3Be32011%3Bvideo%3Blive-show

itt mutatják a játékot most
  • BoneDragon
    Pedig nem sokat kellett volna vissza olvasni a válaszért.
  • N1ggA
    igen.
  • Cat 02 #5347
    11kor lesz akkor ? (nem tudni átváltani)
  • j0nNyKa
    jobbak a sithesek, na
  • FSpofon
    razer swtor gear
  • Nephin
    Hát, ez van. :)