60890
-
ott alakulnak meg pl. klánok között a szövetségek
bővebb infó -
Mi ez a phase 2 guild program? -
mgerihun #6019 Hozzánk is jöhet aki pvp szerveren akar Birodalmazni, de mi HC klán vagyunk és már vannak zárt classok : http://users.atw.hu/tor-nemesis/
Boncmester, beraktam klánodat magyarok közé swtorhun.tk -n, ingame majd keressük egymást, és ne felejts el bejelölni phase2 guild programban :) -
Jaja, nem mondom hogy mindig így volt, mert többet toltam ct_raid assistal/omenel/dbmel/decursive-el mint nélküle de volt hogy rámjött az 5 perc és addon mappa töröl :D
@Boncmester, jelentkeztem az oldalon Jabardabad néven mert a Jabar-t nem engedte. (valami mocsok lenyúlta :) ) -
mgerihun #6017 Épp írni akartam :D Én is healbot nélkül toltam, sokkal jobban átlátható volt nekem gyári UI, de decursive nélkül esélytelen lenne raidelni :( Össz wow addonom ore2, decursive és persze atlasloot enchanted volt. :D Atlas azért kell, hogy sóvárogjon az ember :P -
Boncmester #6016 Gyere nyugodtan, kell a BH! :)
Minden kell! :) -
Akkor ha van hely lehet én is elszegődnék hozzátok, elméletileg BH de még semmi sem biztos :D -
Szerintem is csinálják meg alapból úgy hogy ne kelljen addon, amúgy meg healerként rengeteget toltam wow-ot is mindenféle addon nélkül.
(bocsánat, 1 addonom volt, a decursive) -
ipon cikk swtorról -
Boncmester #6012 Igazából attól függ, milyen az alap UI. Ha könnyen átlátható, akkor nem kell healgrid, ha meg nehezen, akkor kell. Igazából nem csinál a healer helyett semmit, csak könnyebben értelmezhetővé teszi az infót, de nem "helyette játszik". Szerintem nem para, ha olyan van. -
Wow-os példából kiindulva, sajnos már egy 10-es raid is baromi frusztráló tud lenni heal szempontjából, van olyan boss pl ahol csak a gyógyítókon múlik az egész harc. -
Nephin #6010 WW rofl
Nem tudom, de nem tartom elképzelhetetlennek és maximálisan támogatom. :)
DKP addon helyett ott van az EQdkp, a healereknek meg van két szép szeme, itt nem lesz 40 fős raid, ha nem tudja átlátni, nem healernek való. Mondtam már, hogy nem szeretem az addonokat? :D Persze értem, ha valakinek szüksége van rájuk, de vicces összefutni az ilyenekkel más játékban, ahol mondjuk nincs addon és szerencsétlen azt sem tudja, mit tegyen (igen, túlzás... :D). -
személyes statisztika... -
arcosharcos #6008 Tényleg,Nephin Wonder Woman itt vagy?Régebben az oldaladon egy fejlesztői interjúban egyszer egy szóvívő kitért a bannolás témára és említette,hogy mi az amiért bannolhatnak.
Ha jól emlékszem a szokásos témákon kívűl(gold hírdetés játékban,viselkedési normák,spamolás...) a külsős programokat is megemlítette,asszem
-
arcosharcos #6007 (#6004)Torzonborz:Csak semmi despedés
le kell vadászni a köztársaságiakat ezerrel,pihenés utána:)
------------------------------------------------------------------------
(#6003)mgerihun:be szép ez a kép,rájöttem,hogy azért olyan szép,mert nincs rajta egy köztársasági sem
(#6000)mgerihun:a wowban a wsg zászlófelvevő addon után elment a kedvem az egésztől,inkább ne legyenek addonok vagy felügyeljék a rendszer addon részét is
(#5999)V43 1105:semmi extra csak egy rövid időre visszavonultam,hogy előkészítsem a halálcsillag megépítését:)
Pont fordítva,részemről a megtiszteltetés ha elszegődhetek valamerre különben magamban szart sem érek a medic spec talentemmel
(#6005)Crassus:Személyes kíváncsiság vagy statisztika készül?:)Bocs csak ezt nem bírtam kihagyni,én kérek elnézést
------------------------------------------------------------------------ -
Olyan volt, mint tavaly. Dátumot várt és akart mindenki, legalább egy rendes EU closed beta bejelentést, de semmi :(
-
hogyan értékelnétek az E3-at SWTOR szempontjából?:P -
mmm de jó lenne az egyik ladik parancsnoki hídján henyélni :D -
mgerihun #6003 Home sweet Home 
-
mgerihun #6002 Ha nem lesz, akkor marad az EQDKP :( -
Boncmester #6001 Legyen DKP addon, mert bár még nem használtam, de állítólag addonnal könnyű.
Meg egy healgrid/squared sem ártana szerintem a healereknek, könnyebben átlátható, kit hell healelni.
De mondjuk képességeket ne lehessen elsütni addonnal, meg ilyenek, az nem jó. -
mgerihun #6000 Hajóról jut eszembe, lett 2 Agent a klánban XD
Addonok meg jöhetnek, kelleni fog HighEndContentben :) -
Mekkora kocka vagy te
Remélem jól sikerültek a kecón a felújítások
Ha kijön a játék szeretnék melléd szegődni, ha lehetséges.. :D:D:D
-
Minek lenne :p Őket ismerem warból. PvE is érdekel meg pvp. Remélem swtorban jó lesz az utóbbi is. Szar úgy remegni rá, hogy messze a megjelenés :D -
Nephin #5997 Ha ismétel egy folyamatot, akkor már helyetted játszik, még mindig csalás a szememben. :) -
arcosharcos #5996 A Mercenary és Commando alosztályokról derült ki a legkésőbb,hogy healer szerepkört is képesek lesznek ellátni és azt nézem,hogy Bodyguard/Combat Medic specen teljesen egyenértékű healerek lesznek a többi healer osztályokkal.
Így a healer beállítottságú játékosok szélesebb skálán választhatnak maguknak kasztot.
Nálam a Mercenary és a Commandó felülmúlta a várakozást.A heal,buff...stb képességei rendesen megnövelték a túlélési esélyeit.
A talentfái is egész jól kombinálhatók hybrid vagy heal/rdps support irányba.Közös ágon BH plusz sebzést szerezhet magának ha áldoz rá talent pontokat,mégpedig periodikus sebzést fog növelni.Troopernél meg közös ágon AOE-t látok.
Hááát szerintem már most lehet fogadásokat kötni,hogy melyik kasztot fogják elsőnek nerfelni:))
Healereknél maradva eddig képeken vagy vidiken láttam már heal,DoT,buff,debuff,resto...képességeket de most végre láttam egyik vidin group healt is,szal megy majd itt az AOE heal is:)
Továbbra is a legjobb hightech hajó xD
Lehet duelezni is,nem tudtam mi hiányzik,szocializálódjunk
A Galactic Trade Network viszont buli,hogy egy helyen lehet bazaar,market és tradelni:)
-
Warden #5995 nem tudom hogy más mmo-nál hogyan működik de pl a wow raid része nem játszható addonok ill makrók nélkül.Persze át lehet rendesen esni a ló másik oldalára egy egy addonnal de az elöbb utóbb letiltják.A makró meg csupán egy folyamtot ismétel de nem játszik helyetted csupán bizonyos dolgokat megkönnyít.Pvp orientáltaknak mondhatni kötelező. -
Addig nem baj amíg az ui változtatható (bár ezt nyugodtan megtehetnék belső opcióként) de amikor az addonok/macrók már túl sok mindenhez férnek hozzá aka wow, az már egy faszság és könyen exploitolható. :/ -
Nephin #5993 Remélem minél később rakják be őket. Az UImod még oké, de a többi nálam a csalás kategória. -
Warden #5992 Lesznek.Strife a healbot continued-et készítő srác írta most valamikor a tavasszal hogy készítenek healer addont a tor-ra is.A makrókról is volt szó valamikor hogy a megjelenéskor még nem lesznek elérhetők de kisvártatva igen.
Az nem is baj hogy addonolható ill makrózható egy játék igy legalább mindenki olyan ui-t generál magának amilyet csak akar. -
Még egy kérdés, lesznek macrók illetve addonok a játékban? (remélem nem) -
Mindenre van ellenlépésük ezeknek a majmoknak, mint ahogy írta Warden is, jó vírusirtó/tűzfal nagyban csökkenti az esélyét de így sem nulla.
Azért ha hallotok valami infót erről osszátok majd meg! :) -
launcheres authentikációnál a windowsos on-screen ( virtual ) keyboard is simán megteszi. -
Warden #5988 Hogy veszted el ha fix helyen van?Ezt nem kell cipelned ott van a géped-monitorod mellett.Ami macerásabb ha az elem lemerül, vagy a szerkezet valami oknál fogva meghibásodik.Az sem olyan nagy gáz, egy volt guild társam kb 10 perc alatt oldotta meg hogy levegyék az accountjáról mikor meghibásodott az övé.Egy biztos az autentikátornál ninncs per pillanat biztosabb megoldás az account lopás ellen.
sokkal macerásabb mint ha leveleznél a gm el hogy adják vissza a kis virtuális értékeiet-karaktereidet.Persze ha valaki az elemi biztonsági dolgokat betartja (normális víruskereső-tűzfal) azért lényegesen nagy százalékban tudja csökkenteni az account lopás valószínűségét.
Mindenesetre amennyiben lesz mód a tor-ra is autentikátort beszerezni én biztosan vásárlok nem múlik semmi azon 3-4-5 k pénzen. -
Mi van Malav nem lesz YAE? :DDD -
A monitor mellől nehezen hagyom el, a mobilt annál könnyebben. :)
Amúgy igen, iszonyat sok acc lopás van.
Bár nekem még nem nyúlták le de pl tesómét igen. A baj abból is fakadhat, hogy két kis gyerkőc is használja a gépet, nem gondolják át melyik oldal biztonságos/veszélyes és bármikor települhet keyloger vagy hasonló dolog.
Szerintem egy nagyon hasznos dolog.
-
Rá lehet hegeszteni winmobile-osra is, de baromi bonyolult. -
Boncmester #5984 Akkor regelj az oldalunkon :) -
Boncmester #5983 De egyébként nem értem, olyan gyakran nyúlják le emberek accjait? Eléggé bénának kell lenni hozzá szerintem...
Pl ne add meg sehol bejelentkezési neved/jelszavad, és másik oldalakon se használd ugyanazt az emailcím/jelszó párost, amivel regeltél, azt kész. -
Boncmester #5982 Aztán ha elveszted ezt a tokent, akkor bukó...