60890
-
egyelőre úgy néz ki ps3 exkluzív szóval max náluk fog söpörni . -
Tababo #6260 "A sandbox mmo lenne a jövő"
talán az archage majd jó lesz, bár erősen kóreai.
A mortalban hatalmasat csalódtam, szintúgy darkfall is kaki lett.
az egyetlen jó sandbox mmo az eve és jön a ccp új játéka ami erősen söpörni fog.
én sem szeretem a themepark mmokat , de szerintem az swtor jó lesz. -
:) ezen csak mosolyogni lehet... egy olyan dolgot lehordani ami még nincs a kezünkben... XD ez a tiszta félelem.. ha nem érdekelne nem is fektetnék energiát arra, hogy lehúzzam a témát :) -
nem mindenki........... :P -
Hát a reakciókból ítélve igazad van. Fanatikusok vannak/lesznek mindkét oldalon, így viták is :)
Bár már ott tartanánk, hogy mindannyian összehasonlítási alappal tudnánk leszólni, vagy dicsérni a tor-t, amíg ez nincs, addig mindenki csak gondolhatja, hogy az egyik jobb a másiknál... -
pedig ez nekem úgy tűnik, hogy örök téma lesz, mint az ati vs nvidia, meg az intel vs amd :) -
Hát azok után, ami ment itt (wow vs swtor) nem is csodálom :) -
Népszerű témák
1. Star Wars: The Old Republic (MMORPG) -
:DDDDDD
"vigyorgó csubi" -
Hatalmas köszönet. :) -
Wlanseraf #6251 

-
Boncmester #6250 Íme:
http://forum.swtor.hu/index.php?topic=224.0 -
Bandras DaSilva #6249 Ha indul a nagyobb beta júni végén, júli elején az jó. Több szem többet lát elven valszeg több infot kapunk mi is.
Jó lenne pvpről, raidektről end gameről is hallani vmit.
Kérdezték itt páran, hogy hova lehetne mmokat fejleszteni? Lehetne pl az eredeti swg utat feleveníteni. Nincsenek szintek, csak skillek. ezeket tudod tanulni. Minél több lehetőség van, annál színesebb a világ.
Az mmok eredeti lényeg azért vmi közösségformálás is volt.Mára ez szinte teljesen kiveszett belőlük. Összeugrik egy megszokott csapat és megy instázni, ezek nagyrészét kb rutinból letolják az emberek, várnak a játékosok arra, hogy vmi új tartalalom kerüljön be, de igazából nincsenek nekik eszközeik arra, hogy vmit váltopztassanak a világon.
Gondolom nehéz egy dinamikus világott létrehozni, de én már egy kicsit lerágott csiontank találom, hogy npc újraspawnolnak, mindig ugyanazok a questek (lehet, hogy csak hasonlóak), szóval eléggé beszűkül az ember mozgástere.
A sandbox mmo lenne a jövő, de ugye azok eddig buktak mind. Pedig igazából ott lenne adott minden ahhoz, hogy a játékosok olyan játékot teremtsenek mint amilyet szeretnének.
Az is igaz, hogy a játékosok nagy része elkénnyelmesedett. szereti, ha kézenfogják és mindnet jól láthatóan jeleznek neki. Ha már van egy kis kirakós esetleg, akkor megakad a többség. Azért ez is elgondolkodtató. Egyre kevesebb kihívás van abban, hogy a program megmondja, hogy hova menj, mit csinálj...sőt, néhe még oda ios teleportál meg vissza, hogy ne kelljen utazni.
Én attól tartok, hogy ez is ilyen lesz. Nem szeretnék teljesen csak egy (vagy több) történetre hagyatkozni és annyi.
Akármilyen is lesz a történet vagy a szintezés, az biztos, hogy nagyon rövid idő alatt kiderülnek a hiányosságok. A játék sikere azon múlik, hogy ezeket mennyire tudják orvosolni.
persz sokan mondják, hogy ők nem rohannak a questekkel, meg elolvasnak mindent (meghallgatnak) meg majd jól beleélik magukat, csak hát a játékosok nagy része nem ilyen. Végigszaladnak a szinteken aztán rögtön elkezdenek sírni, hogy miért csak ennyi?
Sajnos ezekből a hisztizőkből van több. Ilyenkor kezdődnek a bajok.
Sztem itt is számolni kell majd azzal, hogy az első egy-két hónap után nagyot esik a játékosok száma.
Nézzétek meg, hogy mi történik minden mmoval..asszem a legutolsó pont a rift volt. Az sem hozott igazából semmi újat...egy-két hónapig pörgött, most meg már nem igazán.
Azért mert ez star wars nem lesznek kitartóbbak a játékosok. Sőt, szerintem kritikusabbak lesznek.
Ezzel az egésszel csak azt akartam mondani, hogy ha fanyalgónak is tűnök néha, szeretném, ha ez tényleg jó játék lenne, csak ugyanakkor ismerem az mmo játékosok lelkivilágát is.
No, mindegy befejezem mert hosszú lett nagyon. -
ezen a linken össze van szedve pár olyan oldal, ahol tudsz mmorpg-kről "tanulni"
1-2 mmo-s szleng szó magyarul -
Ha már volt akkor bocsánat, valszeg átsiklottam felette:
Q-A
Amúgy tudtok ajánlani egy oldalt egy kezdő mmo-snak, ahol az mmo-s szakszavakat és kifejezéseket tudom megtanulni? Köszi... -
én kifizetném -
ezt... honnan szülted, hogy nincs pénz szerverre?
mert ha abból az infóból, hogy most húznak fel szerverparkot, akkor ott problémák vannak :) -
nincs pénz serverre? szedjék be az előrendelések árát. -
Ja, úgy írtam, hogy csak a hsz második felét olvastam el :)
De akkor is lófasz -
itt volt EA-s konferencia, itt hangzott el -
most van ~3500 játékos, emellé jön 5-6k -
eu only kör jön -
Mivel eu-s szerverparkról volt szó, szerintem európaiakat hívnak, nem?
Mondjuk akkor is csak köbö 500-600 ezerból 5-6 ezer... -
5-6k a másfél millából az lófasz :(
Gondolom ezeknek is a 90%a US játékos lesz... -
Bandras DaSilva #6237 Vanguard még létezik, nagyon jó kis játk lett belőle, csak már alig játszanak vele. Ott nem az eredeti elképzelésekkel volt a gond, hanem minden mással. Crashelt egyfolytában, laggolt stb. Ezeket mind jól kijavították az elmúlt x év alatt, csak hát reklámra már nem marad..szal alig játszanak vele.
Az pedig egy jó irány lett volna, csak hát azt is kiadták félészen, aztán meg csodálkoztak amikor az előfizetől 3/4e lelépett. Mára 2 szerver maradt egy eu meg egy amcsi, az amcsin van még vmi élet, de az eu halott. -
titani #6236 nem azért :)
csak az input lag szempontjából biztosan nem mindegy,
hogy 22 ms vagy 85 ms.
vagyis biztos számít ez MMO-ban is ,nem csak FPS multiban...gondolom -
Összesen menyi ember fogja tesztelni beta-ban? -
petecz #6234 remegés: on
Forrás? -
na, ugye említettem már pár embernek, hogy készül az eu szerverpark írföldön, és ha az meglesz, indul a hivatalos eu béta
most megerősítették, hogy "High Scale Beta at the end of June", szóval be lesz hívva vagy 5-6ezer ember várhatóan
lehet remegni.. :) -
petecz #6232 Köszi hogy kikerested, nevettem egy jót. :DD
-
:D -
Oh, hát így már nem is érdekel...
-
rossz lehet olyan dolgokon gondolkodni, mindjárt elvonulok meditálni, hogy nyugodtan tudjalak sajnálni :P
petecz: itt van a bizonyíték, hogy bukás a játék -
titani #6228 köszi szépen.
akkor már csak egy 46"-os led tvn kell gondolkodni, hogy melyk lessz jó hozzá :) -
nem itt, a wow topicban, de elég egyértelműen kifejezte a dolgot :(
kár, én vártam a játékot... -
petecz #6226 hefner? itt is? :D -
azon gondolkozom, hogy nem lesz 3-4 év feelgood, mivel hefner megmondta, hogy bukás a játék :( -
Boncmester #6224 Visszatérve a WoW témára, én azt is szívesen elkezdtem volna, mert akik ismerőseim WoW-oztak, mindenki azt mondta, hogy 3-4 évig baromi jól elvolt benne, csak egy idő után már megunták. Ha elkezdtem volna a Cata környékén, akkor sajna az első kiegeket pl nem éltem volna végig, meg a haverok is azt mondták, hogy nem kezdenének úgy egy játékot, hogy az már n éve megy, és mindenki jobban vágja, mint ők.
Viszont ha az SW:TOR-tól megkapok egy ilyen WoW szerű, 3-4 évig baromi jól elvagyok érzést, akkor legyen olyan, mint a WoW, csak Star Warsban, nem érdekel :) Azt meg, hogy nem vonz be olyan embereket, akik amúgy nem szeretik az MMO-kat, pont leszarom :) -
na akkor most vegyél fel pelust is ;) -
Intel Core2Duo 2400, 4 giga ram, Radeon 3870-nel a játék medium beállítások, és 1920*1080 mellett tökéletesen fut.
Intel Core i5 2500k @ 4,2Ghz, 8 giga ram, Radeon 6970, a játék maximális grafikán, 1920*1080 mellett tökéletesen fut.