60887
-
Nomad90Hun #55595 Ha lejárt a subod akkor automatice lock-olja a karaktereket, nevük mellett van 1 unlock gomb, rányomsz és 2mp múlva tolhatod azzal karakterrel mintha semmi nem változott volna.
Másik, eddíg 2 kasztot nem toltam sose, a consulart meg smugglert, elkezdtem 1 shadow-ot eleinte infiltartion-ön mentem vele, de tegnap így lvl 40 környékén gondoltam 1-et és bementem 1 wz-re meg 1 fp-re serenity shadow-al háát marhára más, és jobb is, túlélőkéje is. -
GaborST #55594 Na fasza belépek erre lockolva van az összes karakterem
-
GaborST #55593 Az jó, egyébként az is valami játék hiba volt hogy ledobált a szerver mindig vagy csak nálam van/volt ilyen? -
GaborST #55592 az jó akkor azért tölt most
-
Plata #55591 Gondoltam felmegyek és játszom pár menet GSF-t,de nem akar senki sem menni rá,ha meg behív olyanra tesz ami épp véget ér.
Ez valami vicc,épp csak bementem,de már vége is volt,alig kaptam xp-t meg egyéb vackot. -
Kaputelephant #55590 Nem. Tegnap volt a 4.4 élesedés.
http://dulfy.net/2016/05/04/swtor-may-producers-livestream-coverage/
Error 308-at orvosolták.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.05.04. 23:10:49 -
Tegnap, ma nem. -
GaborST #55588 Jött ma valami nagyobb frissítés? -
Kaputelephant #55587 Gondolom a bind miatt ma vagy holnap kerülnek be 1st. -
Shion #55586 Én rákerestem GTN-n a Tuning cuccokra, egyelőre 0 találat volt :)
Viszont a legacy bound-os Odessen Lightsaber is kapott Tuning slot-ot, így szerencsére nem kell lecserélnem a fegyvert :) -
Kaputelephant #55585 http://dulfy.net/2016/05/03/swtor-weapon-tunings-guide/
Meg sem merem nézni majd GTN-t... -
Kaputelephant #55584 Már jelentve a cucc, elvileg lesik mi lehet: https://www.reddit.com/r/swtor/comments/4hoax6/unable_to_retrieve_patch_data_please_check/ -
Nomad90Hun #55583 Nálam is fejreáll... "Unable to retrieve patch data (error 308)", kilépek és fut tovább, taskkal kell nekem is lelőni de mindig megakad. Folytatni akartam shadow-omat, ha már 30+ és még coruscantot sem kezdtem el story-t illetően, de akkor ez így kimarad.. Na nem baj haverral elugrok akkor Sanctuary-ba hétvégére levadászni néhány randaságot ;) -
Plata #55582 igen azt csináltam én is. -
Launcher bugos lett, de nagyon. Taskot kell kiloni es ujrainditani, ha nem akar indulni, vagy ha megakad/megall a patcheles. Mar azt htitem a netemmel van gond, de nem, ezuttal a launcherbe kerult nemi homokszem.
http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=881475
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.05.03. 20:51:20 -
Plata #55580 Végre javult a legacy bug is,mentem jedi sage-el egy fp-t és utána már jelezte hogy a jedi sage sztorit lenyomtam.
Kár hogy max 50-ig tudok menni,ahogy elnéztem érdekes skillek vannak nagyobb szinten. -
Gudott #55579 nekem is error 308-at dob, de már túl fáradt vagyok, hogy foglalkozzak vele
és elvileg a collection unlockok 50% kedvezménnyel vehetőek igénybe (armomr & vehicle) -
Plata #55578 Le jött patch.
Nem engedte elindítani a játékot,végül feladatkezelőben kilőttem és újra indítottam,így sikerült.
Mert a játék kikapcsolódni sem volt hajlandó.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.03. 19:30:26 -
Kaputelephant #55577 Értem, így világos, köszi. Azt hittem ez egy ilyen új funkció, hogy random a rendszer néha bedob ilyen opciót, mint pl wow-nál random queue-nél.
Plata: Passz, nekem megy rendesen. Rákerestem, de nem találok 308-as jelzésű errort. Patchet leszedted? Vagy közben írja? -
Plata #55576 Srácok most nincs szerver vagy miért nem enged fel?
Valami 308-as errort ír. -
Gudott #55575 dupla xp mellett dupla warzone comm is jár. Volt már párszor a múltban, hogy külön "eventként" jelölték volna? Passz. De pl a Festival of Splendor alatt is volt ilyen majd fél évig.
És elvileg megy a Gree event is a dupla XP mellett.
Utoljára szerkesztette: Gudott, 2016.05.03. 18:47:24 -
Kaputelephant #55574 Hali!
Kérdésem lenne felétek. EZ valami új cucc: Warzone Event?
Még sosem láttam ilyen eventet, pedig már két éve tolom. A mostani Patch Notes-ban sem szerepel. -
Kaputelephant #55573 Valamit olvastam, hogy tudnak repülni PvP-n. Még nem találkoztam vele hál'isten. -
Gudott #55572 ismert bug, bár a PvP-nél most nagyobb gondok is vannak, előbb a hacket foltozzák be. -
Kaputelephant #55571 Lehet ismert bug, de a következőt találtam. Odessen Prov-on az IMp karik share-ni tudják a weekly pvp 15-s küldit, így nekem most 2x 15 + 2x4-es küldik vannak. És sikeresen leadtam Odessenen az Imp oldalon a küldit. Ez most valami bug vagy mostmár "szabad átjárás" van?! -
gunji #55570 Köszi :) Igen, nekem is jönnek olyankor, csak reméltem, h nem változtattak ebben. Egyébként meg az a jó ezekben a levelekben, hogy nem törlődnek harminc nap után, a rekorder azt hiszem 1235 napos. ;)
(Jah és boldog szülinapot a topikgazdinak :P) -
Gudott #55569 Ahogy Fred is írta, levélben fog jönni és minden karakter (meglévő és jövőben kreált) is meg fogja kapni. -
Eddig mindig acc szintu volt, majd tuti jon ez is minden karakternek emailben. Ha krealok egy uj karaktert, 30+ email varja az elso postaladat megnezve minden ilyen pettel, cantina cuccal, promokkal, stb. :D -
gunji #55567 Azt lehet tudni, hogy M4 unlockja szokás szerint acc wide, vagy csak az a karakter kapja meg, amelyikkel beléptünk az adott időkeretben? -
Gudott #55566 Update 4.4, Chapter XIII, Eternal Championship és kis májusi kitekintő
-
Jol nez(ne) ki, de ez megint tul nagy. Twitteren volt egy kep rola, nekem tul nagy es mar most latom, hogy idegesito lesz a flottan vagy egyeb szukebb helyeken :D -
Kaputelephant #55564 Infó 4.4 items:
http://dulfy.net/2016/05/01/swtor-upcoming-items-from-patch-4-4/
Azaz ide azzal a Corellian Stardrive Spark-al! :)
Teljes pack: http://dulfy.net/2016/04/01/swtor-plunderer-alliance-pack-preview/
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.05.01. 10:52:47 -
Alanw #55563 Persze,pl Csillagösvény....... pont a két véglet közt vagyunk,se nem full kezdök,de nem is a 24/24ben Swtort játszok közt,és nálunk nincs kirugás inaktivitás miatt,mindenki jön ahogy tud....
készülget a honlap is...http://csillagosveny.enjin.com/home -
Jimbo #55562 Red Eclipse-n van magyar klán Imperial oldalon? Lehet, hogy raidelnék megint, picit már hiányzik 
Utoljára szerkesztette: Jimbo, 2016.04.30. 05:45:20 -
oz #55561 Lehet, de sok esélye nem lesz egy átlag játékosnak. Nehéz lesz felvenni a harcot azon full 224-be öltözött arcokkal, akik a taktikákat a teszt szerveren már begyakorolták. Plussz - ismerve a taktikákat - azon agyalnak, melyik class alkalmas a leggyorsabbnak, és van idejük május elejéig felhúzni egy olyat és gyakorolni velük.
Ezen kívül gyakorlatilag kiesik az összes healer, tank mainnal rendelkező játékos, nem hiszem, hogy lenne esélyük sebességben leverni a dps karaktereket.
A nyeremények közül az a londoni út sokkal izgalmasabbnak (és értékesebbnek) tűnik, mint holmi 1 éves előfizetés :)
Utoljára szerkesztette: oz, 2016.04.28. 12:31:27 -
Kaputelephant #55560 Elég kevés Eu ország vesz részt benne ahogy látom. De ez a solo speedrun hihetetlen. Fődíj közt 1 éves swtor előfizetés?! Solo run spamelés lesz azt hiszem. -
oz #55559 Érdekes, hogy míg a speed run feltételei szerint mehet Magyarországról is, a story so far feltételei közül ki van hagyva sok európai ország, köztük Magyarország is. -
Kaputelephant #55558 May 4 rewardok és kieg Promók, Eternal Championról etc: http://dulfy.net/2016/04/27/swtor-month-of-may-contests-and-promotions/ -
Bullfrog (Meirm fele), de igen, az az. Keveset fogyaszt, kis helyen elfer, stilusos es meg dudal is ha raulok :) A nagy boszme gepeket nem szeretem, inkabb a klasszikus "motorbicikli" jellegueket preferalom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Shion #55556 Válaszolhattam volna a mount témádra az előző hozzászólásomban is, de elfelejtettem :(
Én mostanában azt csinálom, hogy GTN-n vásárolok olcsó CM-es mount-okat (20-50k / darab), majd a Collection-ben feloldom őket 40-60-240CC-ért, hogy minden karakterem tudja használni őket. A Random Speeder használatával legalább minden alkalommal más mount jön elő, nem annyira egyhangú a motorozás :)
A dudálós mount a Frog nevet viseli, nekem is van és nagyon mókás :) De mindegyik speedernek más a motorhangja, így már emiatt is érdemes többet kipróbálni. Nem drágák, de legalább megszínesítik a játékot :)