60887
-
GaborST #55635 Srácok olyat lehet hogy kellene ruha az egyik karakteremnek de annak nincs annyi cridje ezért a másikkal venném meg GTN-n és ha berakom a Strongholdos bankba és a másikkal kivenném ez így megoldható? -
Gudott #55634 oké, hogy melee, de ennyi erővel a saber throw/dual sabre throw/disptach is mehetne le 10 méterre, meg kb minden, ami nem kifejezetten ranged class képesség....
Ez tankolás szempontjából kellemetlen, különösen ha egy dps magára ránt egy immunitással rendelkező elit/champo mobot, aki ált egy rail shot + ion overlod proctól rámakadt (jó, ez mondjuk pár HM FP jellemzője, nem általános probléma) vagy egy egy missile blast a frissen felpoppolt addokra és nem másznak rá a healelre (ez azért gyakoribb gond)
Azt elképzelhetőnek tartom, hogy a két DPS ága a VG/PT duónak erős, de a tankokat kb a 3.0-óta szívatják, nincs már jet speed (külön utility skill), megnőtt az interrupt CD-je, a shoulder cannon self healje is utility skill lett, ami egy elég nagy baromság, mert a középső ág +3 instant rakétájával elég csúnya burst dmg rásegítést add , a hydraulic override CD-je is 20-ról 45 másodpercre nőtt, cserébe a tankok semmit nem kaptak, ha emellé mondjuk az oil stick is megy utility skillnek, akkor kb be is lehet fejezni a tankolást ezzel az AC-vel. Mindemellett a DPS ág elég komoly bónuszokat kapott ( jet charge, az utility skillé tett korában tank specifikus képességek)
FPS gond:
nézd meg a shadow beállításokat a menüben, hátha segít (ill van egy két opció amit érdemes visszább venni pl: AA,látótávolság, fú, stb) valamint a névtáblák megjelenítésével is lehet játszani. De WZ esetén, főleg ha egy egy effekt dúsabb periódus van (villám, lángszóró, stb), akkor lehet FPS esésekre számítani... -
Kaputelephant #55633 Szerintem késtek vele. Ideje volt, mivel közelharciak alapvetően. Nekem bejön.
Apropó kérdésem lenne felétek: Van valami tippetek FPS Warzone csökkenésre? Full 50-60 FPS-el megy a game, de warzone-ba combatban leesik 20-12-re. OPS-n megy frankón 50-en minimum. Van valami tippetek? (újkeletű probléma)
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.05.14. 11:15:03 -
Nomad90Hun #55632 A PT / Vanguard nerf félíg-meddíg jogos, mert azért ha megnézzük ők melee tehát 0-10m kasztok, és elég kemény, hogy 30m-ről dobálnak gránátokat, stb, a madness sorc nerf-nek (dotos self healingjét lecsökkentették) nem örülök, mert ez így elég papír lesz... Forumon meg kéregetik még a Sniper / Gunslinger nerf-et is, könyörgöm tanuljanak meg játszani az ilyenek, 1. nem csak pvp-ből áll a game, 2. meg ha valaki annyira imád pvp-zni(jo én is szeretek, de van határa), annak tudni kéne csapatban is menni, és nem agyatlan ürcsigaként bevágódni az 4-5-6-7 emberes védő csapatok közepébe, aztán telespammelni a chatet a rinyálással, hogy milyen pofátlanul erős az ellenfél. Persze Pt + Merc / Vang. + Comm. párosok még mindig aratnak, de ez ellen is megvan a megoldás, 1 perces cc a tankra 4 seces a healerre, annyi elég 2-3 esetleg 4 embernek, hogy összecsukja mint nagymama a receptkönyvet, aztán a tank csinálhat amit akar, be cc-zik őt is ismét elolvad ő is mint hógolyó jani a sivatagban.... Sniperek ellen is megvan a megoldás (nem tagadom nekem is nagy kedvenc ugyan), valaki leköti szemből tank az kibírja ellene addig pl. amíg hátulról meglepi valaki, másik ha mozognia kell addíg szinte 0 dmg-et tol mert rengeteg képessége az castolós....
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2016.05.14. 11:12:12 -
Gudott #55631 Class Changes Coming in Game Update 4.5
Semmi extra, csak a szokásos idiotizmus a köbön. PT/Vanguard távolsági támadások le lettek korlátozva 30 méterről 10 méterre, gondolom a következő lépés az lesz, hogy a Unload/Full Auto mintájára merc/commando exkluzívak lesznek a távolsági támadások.... -
GaborST #55630 Sorry a képet elfelejtettem XD
-
GaborST #55629 Na jó srácok ha van itt valami érdekel titeket esetleg több valami is ami kelhet nektek egy fehér kristály az ára :) -
GaborST #55628 Az nézegetem 600 K a legnagyobb belőle :) -
GaborST #55627 hát akkor lehet nem lesz fehér kristályom ha csak tényleg nem cserélek majd valakivel 350 K limittel nehezen lesz meg az a cirka 12 milla :D -
Plata #55626 Escrow a neve,egyszer megemeli a limited asszem. -
GaborST #55625 nekem 350 ezer a limit van 710 ilyen cc-m csak nem tom melyik az a vacak amivel lehetne az inventory meg a GTN plusz slotot meg találtam csak ezt nem -
Plata #55624 Nem,F2P 250 ezer,prefered 350 ezer,előfizető talán végtelen?
Alkalmanként lehet növelni pénzt,de az CC-be kerül,vagy több pénzbe mint amennyivel növeled.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.05.13. 20:47:36 -
GaborST #55623 hú király :)
ja és akkor nem is lehet meg növelni a max. credit limitett igaz?
Utoljára szerkesztette: GaborST, 2016.05.13. 20:36:20 -
gunji #55622 A honlapjuk szerint jövő keddtől. -
GaborST #55621 oksa köszi
és mikor lesz legközelebb ha lehet tudni? -
Plata #55620 Javaslom ha lesz megint bounty event csináld meg az összes karival,az sok mani.Ha jól emlékszem nekem 50 ezerért számolták máskor a tokent,ha van sok karid sok tokent szerezhetsz. -
GaborST #55619 Oksa lehet megpróbálom már van egy csomó vackom ami nem tom mi meg nem is kell :) -
Plata #55618 Nem tudom mennyi GTN-en de miért nem cseréled el valakivel?
Ugyebár én csak prefered vagyok,nincs kiegem,max 350k pénzem lehet,de elcseréltem egyszer 2 millás cuccot bounty hunter eventes tokenekre.Keress olyat aki cserélne talán,biztos neked is van mire cserélni.
-
GaborST #55617 kár :(
GTN-n nagyon drága sajna -
gunji #55616 Sajna nem lehet craftolni, csak venni GTN-ről, vagy valamilyen CC-s boxból nyitni. -
GaborST #55615 Srácok hogy tudok fehér fénykardkristályt csinálni? Már ha lehet egyáltalán. -
Csak tippeltem, de tenyleg, most mar remlik, hogy azt majd a vegen/finale utan kapjuk meg. -
Kaputelephant #55613 Nem valószínű, mert a bonus chapter majd Augusztusban jön vagy utána valamikor. A promo a bonus chapter-ér Aug 1-ig szól.
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.05.12. 08:43:46 -
Jon valamikor majd az extra HK-s chapter is az elofizetesi rewardkent, nem lehet, hogy az? -
Nomad90Hun #55611 Igen.
Nekem mondjuk érdekes volt látniSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!.Shae Vizla-t Mandalore-ként, bár valószínűleg az Eternal Empire inváziója alatt meghalt az előző, és így megnyílt számára az út.
Kérdés, hogy mi lesz másik fejezet. -
Kaputelephant #55610 Heyya! Június hónapban 2 fejezetet is kapunk! 3-án + egy másik nap.
Forrás: http://dulfy.net/2016/05/11/swtor-chapter-14-mandalores-revenge-teaser-trailer/
Utoljára szerkesztette: Kaputelephant, 2016.05.11. 22:05:47 -
Slee #55609 Rendben van délután megírom facebookon az azonosítómat és akkor be tudtok venni a guildbe és akkor fellépek teamspeakre és akkor már tudunk kommunikálni :) -
Shion #55608 Szívesen :)
Ezen a fórumon, illetve a saját fórumon vagyok elsősorban aktív. Kérdezhetsz bármivel kapcsolatosan.
Sajnos az swtor.hu oldalát napközben a melóhelyről nem érem el, munka után esténként pedig egyáltalán nem fórumozom, csak játszom. Ezért nem járok oda, illetőleg hétvégenként ezért is vagyok távol a fórumoktól :( -
Slee #55607 Köszi a Befogadást :) -
Slee #55606 Rendben van Farkas Bálint névvel rányomtam a csatlakozási kérelemre. -
Shion #55605 Persze. Ha van facebook-od, keress rá a Jedi Köztársaság zárt csoportra, beveszlek oda és ott, illetőleg messengeren keresztül könnyebben tudunk egyeztetni adatokat.
A teamspeak címet nagy nyilvánosság részére nem akarom publikálni, mert a saját, bérelt szerveremen vagyunk, így guild társak és régi cimborák bátran használhatják, de nem szeretnék átjáróházat csinálni belőle. Amint guilden belül leszel, a guild ablak MOTD részébe be van írva a cím, onnan már nem probléma a kommunikáció. -
Slee #55604 Akkor esetleg lenne rá lehetőség, hogy ha délután megadom a karakterem nevét akkor felvegyetek a klánba ? -
Shion #55603 Van az imperial oldalon is guildünk, "I am not your Father" a neve. Nem, nem én adtam ezt a nevet, hanem a régi cimboráim. :) A cimborák 2 éve abbahagyták az SWTOR-t, a guildet rámhagyták, van guild hajó, egyebek.
Jelenleg a többség republic oldalon játszik, de napi szinten egyre többen ugranak át imperial oldalra fejlődni vagy achievement-et csinálni. Nekem is van 8 darab imp karakterem, ebből 2 kari 60-as, a többi már 65-ös. Én terveim szerint a következő (nyári) hónapokban szeretnék több időt imperial oldalon tölteni, hogy az imp oldali acsikat is begyűjtsem.
Viszont a lényeg, hogy teamspeak-en szinte mindenki fent van, függetlenül attól, hogy melyik oldalon játszik éppen. Így tanács kérések vagy közös csapatolások könnyen szervezhetőek, mert a közös pont a teamspeak. -
Bandras DaSilva #55602 Ja, ami kimaradt: ezek IMP oldali karik. -
Bandras DaSilva #55601 Hali,
Ha esetleg partner kellene bármihez, kereshetsz a követlező neveken: Bandras, Antoth. Ezek már65ös karik, de heroicokra, flashpointokra, egyebekre mindig kapható vagyok.
Nem vagyok guioldben mert nem olyan rég hoztam át a karit a Red Eclipse-re.
Mostanában nem is vagyok minden nap online mert meló és egyebek mellett nehézkes, de segíteni tuidok mindenben, kisebb-nagyobb kihagyásokkal vagyok beta óta SWTOR-ban.
-
Slee #55600 Hajrá akkor :) -
Nomad90Hun #55599 Én is, jelenleg repen vagyunk, fejből nem vágom, de leader jobban tudja van-e guildünk imp oldalon is. Én snipert terveztem oda mainnek, az erő sötét oldala engem is jobban vonz, de azért rep. maint fel akarom húzni 65-re. meg alttal class story-t befejezem még aztán meglátom. -
Slee #55598 Igazad van, köszi, hogy szóltál. The Red Eclipse serveren játszom -
Nomad90Hun #55597 Biztos, hogy van, de 1 lényeges infó kimaradt. Mégpedíg, hogy melyik szerveren játszol?
Én magam is, most tervezek kicsit átruccanni imp oldalra, egyelőre consular story-t nyüstölöm, de még mainemet is fel kéne tolni 65-re és gearelni kicsit. -
Slee #55596 Sziasztok !
Esetleg van-e olyan magyar klán (Empire oldalon) aki egy szinte napi szinten játszó, de még fejlődés alatt lévő (lvl. 33) Sith Sorcerert felvenne ? (nem subscriber... sajnos)
Barátságos vagyok és hajlamos a csapatmunkára. Kissé még tanulatlan a játékban , de fejlődőképes
Előre is köszi :)
Utoljára szerkesztette: Slee, 2016.05.10. 15:33:18