60890
  • Boncmester
    Az szép! :)
  • mgerihun
    Nem a fenét nem :D Leakerz tanácsait követtük, ne saját tárhelyen szerepeljenek a képek, de a középső link pl egy szöveges postunk :D

Hello,

Your website has recently been posting leaked materials for The Old Republic, and we ask that you immediately remove all related articles permanently from your site.

http://swtorhun.blogspot.com/2011/05/sith-inkvizitor-beginning.html
    http://swtorhun.blogspot.com/2011/05/beta-morzsak.html
    http://swtorhun.blogspot.com/2011/05/karaktergeneralo-elemzese.html

Posted confidential information is never permitted, and we ask that you do not post any further articles based on leaks. If you have any questions, please let me know.

David Bass | Senior Community Coordinator
    BioWare Austin, a division of Electronic Arts Inc.
    W: (512) 287-7731 | C: (512) 695-8497
    Star Wars™: The Old Republic™ - www.swtor.com
  • BoneDragon
    Köszi, így már tudok dönteni. :D
  • j0nNyKa
    van sok, nem akarok hülyeséget mondani, de ha jól emlékszem, 40 db

#6819: madness elsősorban, és deceptionon van pár pont
    eszméletlen dotokat oszt így (talán a legdurvábban lehet vele dotolni az összes ac közül), meg van mindenféle életszívása (pl. a dot sebzésekből), de azért már a stealthben is elég ügyes
  • LaCz
    Skilleket fel tudod rakni, ha nem túl nagy meló? Szöveges formában (vagy akár képként, hogy csak a skill maga látszódjon, így nem tudják ki pakolta fel...)
  • BoneDragon
    Assa AC: melyiket használod? Deception vagy Darkness? Esetleg valami tapasztalat?
  • arcosharcos
    Amennyiben a datacronok megtalálása statokat ad és ez végleg,maradandóan megmarad a karakteren akkor asszem elég komoly keresgélés fog elindulni,főként ha sok van belőlük,mert az elég rendes kari táp.exploring datacron
  • Chris
    És a félreértések elkerülése végett combat animációk, folyamatosság, stb. nem egyenlő harcrendszerrel, hanem egyenlő a feelinggel, aminek alapból meg kell lennie.
  • Chris
    Kénytelen vagyok realistát játszani és picit oszlatni a rózsaszín ködöt, visszahúzni a föld felett lebegőket, bármiféle fanyalgás nélkül: nincs új a nap alatt. A tor harcrendszere, karakter skilljei, típusai már n+1 mmo-ban előfordultak, pl. ezek a pvp szituációk amiket leírtál akár a wow fórumban is megállnák a helyüket, nem ezek miatt lesz jó a játék. Ugyanez a helyzet ezzel a Terával is, ilyen is volt már AoC-ban, Darkfallban, meg még ki tudja hány próbálkozásban.

Ha meglesz a feelingje, ami minden bizonnyal megvan, hiszen rajongással teszteled, meg mert átjön akár a videókon is, ha lesz normális pvp rendszer és tartalom (amitől még mindig tartok), ha lesz end-game tartalom, ha odafigyelnek majd a balance-ra (amiről most még nevetségesen korai egyáltalán beszélni is), akkor nem fog majd 2-3 hónapon belül elapadni a szervereken a játékosszám. De hol van az még...

• cikasz
    Meg kell találni az arany középutat mert az ezer billentyűs harc sem életképes szvsz!
  • [HUN]Crassus
    kamureg,munkahelyi gép profit......
  • Nephin
    1-1-2-2-1-2-2-zzzzzzzzz.... :D
  • Torzonborz
    ahammm, köszi. remélem tényleg jó lesz mert a sablon harcrendszer már elég unalmas , néha be lehet aludni rajta :D
  • j0nNyKa
    nem eula, hanem NDA, de a lenyege az, igen: kibasznak, mint macskat szarni, ha kepet / videot keszitesz

eddig az a 3-4 ember, aki megprobalta, MIND repult, AZONNAL!

sot, igazabol amit most csinalok (szoveges info terjesztes), azt sem szabadna, de ugy vagyok vele, hogy hatha a szoveges infot nem tudjak kiszurni... eddig meg nem sikerult nekik
  • j0nNyKa
    nem tudom leirni, mondtam

porgos, hangulatos, latvanyos, es vegre valahara skillt igenyel a jatekos reszerol

tenyleg nem tudom rendesen megfogalmazni
    porgos, mert folyamatos az ekson, soha nem allsz egy helyben, auto attack hianyaban mindig csinalsz valamit
    hangulatos, mert star wars feelinget nyujt - en ugy szoktam magam erezni, mintha egy jobbfajta star wars konyv foszereploje lennek
    latvanyos, mert brutalisan jok az animaciok, nem X egymas utan levo animaciot latsz a kepernyon, hanem egy osszefuggo, folyamatos mozdulatsort
    skillt igenyel, mert el kell kapni a karakter jelleget, es nem a "tokeletes" talentezest / geart, hanem a skillek minnel jobb hasznalatat
    sokszor kell valtoztatni az elore eltervezett taktikan / rotan, mert folyamatosan meglepo dolgok tortennek, amikre azonnal, gyorsan, es jol kell reagalni

nagyjabol ennyire tudom megfogalmazni, de ez meg mindig keves
  • cikasz
    Nem lehet csinálni videót egy pvp harcodról és feltenni? tiltja az eula?
  • Torzonborz
    na akkor szivárogtass egy kis infot pls :
    mi olyan epic a harcrendszerben ?
  • j0nNyKa
    probalok valami jo hasonlatot kitalalni arra, hogy mennyi koze van a kiadott videoknak a jatek igazi hangulatahoz / porgesehez, de oszinten szolva nem talalok ilyet

ha nagyon le akarom egyszerusiteni a kerdest, akkor azt mondom, hogy SEMMI KOZE a 2nek egymashoz :)

nem ertem egyebkent, hogy miert nem dobnak ki bioware-ek valami latvanyosabbat, mert ennel sokkal-sokkal tobbet is meg lehetne mutatni a nagykozonsegnek...

... ha nem lenne az a k..... NDA, szazaval pakolnam fel a videokat...
  • Ariakus
    Tényleg nem láttam élőben csak azt a pár videót, és remélem neked lesz igazad!
  • j0nNyKa
    az a baj, hogy te meg megkozelitoleg sem lattad az swtor harcrendszeret, belive me :)

nem tagadom, hogy a tera impressziv ezen a teren, de ne itelkezzunk a tor felett, amig nem lattuk a sajat szemunkkel azt a bizonyos harcrendszert - majd ha megkaparintod, meglatod, mirol beszelek :)

nem hiaba terjedt el egyfajta szokaskent a betaforumon, hogy minden "EPIC EPIC EPIC" :)
  • j0nNyKa
    nagyon jo a balance

igazabol egy assa vs marauder duelben 50% a talentezes + gear, es 50% a jatekos ugyessege

nyilvan, ha valamelyik jobban pvp talenten van, az elonybol indul, es bar ez a jatek nem annyira gear-kozpontu, mint a wow, azert az is szamit valamennyit

viszont a skillt itt nem lehet gearrel, vagy talenttel helyettesiteni!

en mar dueleztem parszor shadowokkal, es kocsog dolog, amikor kieszi a fene stealthbol, de azert el lehet kapni a grabancukat, ha ugyes az ember :)

pl. az en taktikam az volt ellenuk, hogy megvartam, amig nyakonvag (sokat nem tudtam tenni ellene), majd bestunoltam, hatrebb mentem 4 metert, es raugrottam azonnal - ezen a ponton kb. ugyanott tart a 2 karakter hp-ugyileg, viszont nekem van eleg rage pointom, hogy atvegyem az iranyitast

nehez leirni igazabol ezeket a dolgokat, latni kell

az assa healjei egyebkent annyira nem mervadoak - nem rosszak, sokat segitenek, de nem dontik el pvp-ben a csatat
    inkabb pve-ben segitenek, hogy gyorsabban haladj, mert 2 csata kozt nem kell megallni regeneralodni
  • Kazagor
    Érdekes lehet PVP-ben ez a célzásos módszer, mikor az 1m-es ellenfél körberohangál körülöttem 20x én meg az istennek nem találom el.
  • Boncmester
    Nekem bejön az eddig látottak alapján az SW harcrendszere, nagyon szépek a mozgások, meg a karakterek interakciója.
    A Tera pont a harcrendszerben újít, ha jól tudom, mert ott nem az lesz, hogy a célpontod tuti eltalálod, hanem ilyen FPS szerűen kell majd célozni is, stb. Kipróbálnám azt is, mert biztos érdekes, de ázsiai MMO-t az Aion után nem igazán játszanék, plusz nekem nem tetszenek az olyanok, hogy egy evok méretű kis lény egy csillagromboló méreteivel vetekedő pallossal hadonászik. Az SW maradt a hagyományosnál, ami eddig is bejött az embereknek, ez más téren hoz be újítást.
  • Ariakus
    Na, megnéztem ezt az E3-as mmo díjazást és a TERA-n nem vagyok meglepődve, hogy bezsebelte a legjobb harcrendszernek járó díjat.

Nem azért, de ha a Star Wars TOR-t és a TERA-t egymás mellé tesszük HARCRENDSZER szempontjából (legalább is az eddig látottak alapján) nagyon rosszul áll a Star Wars szénája. Olyan semmitmondónak és vhogy unalmasnak tűnnek a SW csatái, nincs benne elég hangulat (főleg a zseniális cg intrók után). Az animációk sem olyan szépek, még mindig darabosak egy kicsit (bár sokat fejlődtek az első gameplay videók óta), pedig pénz az van a projectben úgyhogy pénzhiányra nem lehetne hivatkozni. Lehet, hogy a játék többi része nagyon jó (történet, űrcsaták, párbeszédek stb.) de vhogy maga a sima harc eddig nem volt olyan meggyőző.

Félreértés ne essék, én nem agyoneffektezett tipikusan ázsiai harcot várok, de azért ha már nextgen mmo akkor vmi jobbat mutasson már fel ezen a téren. Tudom, hogy a két játékot nem is szerencsés nagyon összehasonlítani, mert azért más tészták, de azért jól látszik, hogy jobbnak és látványosabbnak tűnik a TERA harcrendszere.
  • cikasz
    " BH/Mercenary RDPS talenten pedig azoknak való akik fantasy játékokban szerették a Mage kasztot."
    Húú ez is érdekes! Mage volt a mainom wowban :)
  • Witcher
    #6779 Bocsesz erre ment volna a post!
  • Witcher
    Tehát akkor az assa jobb mint a marauder, ha ugyanakkora dps-e van. Az assánál ott a meglepetés ereje, annak a plusz 3-4 skillnek a bevitele, onnantól kezdve a maraudernek nem sok esélye marad. Jól látom a dolgot? Vagy esetleg a marauder fel tud állni a hátrányból? Mondjuk lényegesen nagyobb a hp-ja, stunnol, stb. szóval lényegében a balance-ra lennék kíváncsi?
  • j0nNyKa
    ja értem, hát.. ez nem wow szerencsére :)
    nehéz választani nagyon, általában az osztott talent ágak brutálisan jók mind2 ac-nak, ezen felül meg persze a specek is... szóval igen, ezt jól érzed, iszonyat nehéz választani, hogy mit csinálj
  • Boncmester
    Gondolom úgyis változni fognak majd az éles kiadásig a talentágak legalább egy kicsit.
    Én amúgy még nem találkoztam ilyennel.
  • Anthrax
    Neten nincs fent vhol béta talentágak ?
  • Chris
    Na végre egy jó hír, akkor ez azt jelenti, hogy lesz változatosság, nem egy kaptafa karaktereket lehet csak csinálni. Innentől már csak az számít, hogy mennyire tudják nehézzé tenni a választást egyes talentek között, úgy értem mennyire lesz mindegyik hasznos.

Wowban amúgy már pont nem ez van, ott bevezették azt, hogy ki kell választanod egy fő ágat, amit ki kell maxolnod, azután meg egy jelentéktelen mennyiségű pontot elosztogathatsz a másik kettő fa elejére. Ettől tartottam, hogy itt is elkövették ezt a hibát.
  • j0nNyKa
    oszthatod össze-vissza természetesen

tulajdonképpen a talentezés az ugyanaz, mint wowban
  • j0nNyKa
    #6784: de, megéri, ne szűrj le semmit, majd meglátod
    #6785: el vannak dugdosva mindenfelé, ha megtalálsz egyet, akkor az a karakterednek megfelelő statpontot ad (marába pumpálja az str-t, tehát a melee damaget + melee crit chance-t)
    #6789: minden teszternek ez a közös véleménye, szimplán azért, mert nem érzed azt, hogy béta játékot játszol, ennyi
  • Chris
    Arra tudnál válaszolni, hogy a talentezés hogy működik? Eloszthatod a pontjaidat akár egyenletesen is az ágak között, vagy elősször egyet ki kell maxolnod (értsd fix számú pontot el kell költened benne) és csak utána tehetsz a többi ágra?
  • Boncmester
    Massively's E3 awards
    MMORPG.com E3 awards
  • Svenhassel
    Azért az biztató, hogy hasonlóan hozzád neki is az a véleménye, hogy gyakorlatilag kész a játék...
  • Caliph
    nekem a bounty hunter a favorit,ha úgy döntök h beruházok erre tuti azzal kezdek. Csak előbb látni akarom mit tud a game,élőben.
  • Boncmester
    Hát ez tény, én is elsőre néztem nagyokat, amikor meghallottam a brutál gyilkoló tank (Jugger), a selfheales lifesteales Bright Wizard (Sorci) és a stealthes Warrior Priest (Operative) koncepciókat, de tetszettek :)
    Igazából ez az egyik első játék, ahol kb minden kaszt minden specelése tetszik, olyan imbák, de szerintem ez jó, mert jól sikerültek :)
  • Nephin
    A light side is odacsap, ha arra van szükség, legalábbis az én felfogásom szerint mindenképpen. :P

Csak nekem tűnik úgy, hogy más játékban bármelyik class az imba op kategória lenne, első helyen a nerflistán? Persze itt, ahol mindegyik ilyen erős, gondolom nem lesz feltűnő, de azért érdekes, mennyire vannak ezzel egyensúlyban mondjuk a mobok? Tudom, hogy tesztelik a játék nehézségét, de most mennyire van benne kihívás (remélem bőven)?
  • Jabar
    datacron-okról mesélj nekem légyszíves.