60890
-
Miért hiszik az emberek azt, hogy 2012-re csúszik? -
2011. november 12. Ez csak becslés. -
Idén, de ha engem kérdezel, akkor 2012 -
üdv mindenki!
mi az utolsó infó vagy becslés megjelenés idejéről? Köszi. -
arcosharcos #6980 Yodát xD -
melyiket a 2 közül? -
Nephin #6978 Erről volt egy szép kis beszélgetés, ha visszakeresel pár nappal ezelőttig, megtalálod. :D -
Köszi az infot -
Még egy kérdés, a játék mennyire támogatja addonokat,mint pl wow, ahogy nézem sztem semennyire, pedig dmg és agro meter mindig hiányzik ilyenekből,mert sose raknak bele egyet alapból, pedig raidereknek azért sztem ez a 2 alap dolog,nem az e-peen mérésre gondolok,hanem kiszúrni ki a slacker aki lófaszt nem csinál stb hasonló dolog -
semmit sem kötelező csinálni. -
"Az OP/IA/Concelament ágban szerezhetünk stealth és mindenféle DPS képességeket,talentolásban kimaxoljuk amivel "operálni" akarunk de lehet,hogy a Lethality talentfán még tovább erősíthetjük és növelhetjük a hatását méregsebzéssel vagy a Medic talentfán találunk olyan buffot ami harcban növelheti a képesség hatását.
------------------------------------------------------------------------
(többi kasztoknál hasonlóképpen osztályon belül nézzük át valamennyi talentfát(mindhármat),hátha egy képességet több talentfán is erősíthetünk valamilyen módon)"
Ez pontosan így van. Nagy általánosságban azok a spellek erősíthetők mind3 talentfáról, amelyek a "core spellek", azaz amiket már level 10-ig megkapsz. De ezeken kívül is van 1-2, amik több talent fáról "gyúrhatóak" valamilyen formában. -
eurom #6973 ez most komoly hogy mindenki companionnal fog mászkálni?
meg harcolni is elö kell venni mindig? -
gyűlölöm ezt a fickót! -
Nephin #6971 Anthrax:
http://swtor.hu/crewpentek
http://swtor.hu/sargasag-egyeb
http://swtor.hu/crew-skills
-
arcosharcos #6970 Itt egy Agent+Companionja a Tatooine bolygón ha már szóba került és végre 5 percig nem csak az erőhasználó kasztok vannak középpontban 
A legbulibb kompanionja szerintem jelenleg a BH-nak van a Jawa
hatalmas
,mikor megláttam
borultam.
róla van szó itt pedig egy kis kulisszatitok a Jawa armor fejlesztéséről -
arcosharcos #6969 Minden kasztnak lesznek alap képességek lvl 10ig.Mikor ezen a szinten alosztályt választunk a lvl 10ig használt alap képességeink megmaradnak csak az alosztály választásunk függvényében módosulni fognak.
Lesz olyan képesség amit tovább erősíthetünk és lesz amit abban az AC-ben nem lesz lehetőségünk fejleszteni.Lásd a Kolto Injectiont(heal képesség) a Sniper alosztály már nem tudja tovább erősíteni csak az Operative/IA.
jOnNyiKa nagyon jól utalt rá,hogy egy képesség hatékonyságában nagyon sokat számít,hogy ki mennyire skilles.Lehet,hogy az egyik talentfán megszerzett képességünket egy teljesen másik talentfán tovább erősíthetjük.
Az OP/IA/Concelament ágban szerezhetünk stealth és mindenféle DPS képességeket,talentolásban kimaxoljuk amivel "operálni" akarunk de lehet,hogy a Lethality talentfán még tovább erősíthetjük és növelhetjük a hatását méregsebzéssel vagy a Medic talentfán találunk olyan buffot ami harcban növelheti a képesség hatását.
(többi kasztoknál hasonlóképpen osztályon belül nézzük át valamennyi talentfát(mindhármat),hátha egy képességet több talentfán is erősíthetünk valamilyen módon)
Az Agent Shív képesség már lvl 1-től van és energy blade-el alkalmazza,a vibro knife az más de elképzelhető,hogy olyanja is lesz vagy variálja a kettőt,majd meglátjuk.
Itt egy lista az Agent alap képességekről és pár osztályhoz kötött képesség leírása,többek közt a shív is
-
Boncmester #6968 Lesznek szakmák, komolyabb olvasmány nincs róla. -
igen az, kár sok pénzt és időt megspórol ,még annyi,hogy szakmák lesznek benne egyáltalán és erről vmi komolyabb olvasmány van ? -
Boncmester #6966 Így van.
Ja, és a wow-ban a dual talent ugye az, hogy 2 talentezésed van, és 1 kattal váltasz köztük? Itt ilyen nincs. -
még annyi,hogy dual talent akkor nincsen mint wowban ? -
Szóval AC az fixen az marad amit választasz lvl10en,értem,köszi -
Boncmester #6963 Igen.
10. szinten választasz alosztályt (AC-t), és azt nem tudod megváltoztatni utána. Mindkét AC-nak ugyanaz a storyline-ja.
Minden AC-nak van 3 talent ága, ebből 1 közös, 2-2 pedig AC függő a kaszton belül. Erre a 3 ágra össze-vissza pakolászhatsz pontokat, és bármikor átspecelhetsz. -
A kérdésemre tudja vki a választ ?:P -
nem jatszottam a karaktert, ugyhogy csak nagyvonalakban tudok nyilatkozni: ha kozelharcos dps operative-t akarsz csinalni (a kerdeseid alapjan gondolom ezt), akkor kb. a spelljeid 30%-a vibro blade-del hasznalhato, kb. 50% blasterrel, es 20% egyeb (buffok, healek, ilyesmik)
mondom, ez ilyen nagyon nagyvonalu, az alapjan irtam, amit lattam magam korul questeles kozben
valami olyasmi a jatekstilus, hogy buffolsz, stealthbe mesz, stealthbol ugy jossz ki, hogy vibro blade-del pusztitasz (cc-k, dotok, ilyesmik), majd a blasterrel ugyeskedsz -
Hmm, ez rendkívül érdekes lesz ez a light and darks points system. Ki fogom próbálni, hogy az empire oldalon, ha csak light pontokra utazok és a döntéseimet is ennek megfelelően fogom megválasztani mi lesz a vége. :) 
Biztos rengeteg skizo karakter lesz.:) -
Huh, köszi szépen a választ jó, hogy odatetted a nevemet a végére mert azt hittem, hogy a kérdésem váltott ki ilyen reakciót.:)
Ha már nem az én kérdéseim kergetnek az őrületbe akkor még egyet kérdeznék: hány skill kapcsolódik a vibro blade-hez? -
Boncmester #6958 Hát én sajnálom, jó volt, hogy legalább így tudtunk infókat szerezni :(
És köszi annak a srácnak is, aki odaadta az accját! -
újabb Erickson internyú:
-
ne ugass crassusnak mert fel fog szeletelni ha lesz pvp a játékban :) -
Lehetne hogy nem pofázol bele a dolgaimba? Sokat segítenél vele.
Addig olyan nagyon aranyos-kedves-cukifiú voltál, amíg válaszolgatnom kellett a hülyeségeidre, most, hogy oltani kell, megint nagyobb lett a szád, mint kéne. Mivel itt nincs "ignore" funkció, így csak megkérni tudlak, hogy kerüld a nevem melletti válasz gombot, köszönöm.
geri: Nem az én karaktereim voltak, és nem csináltam volna jonnyka néven karaktert, ennél pont több eszem van. :)
Boncmester: A haver szerintem nem leakelt, inkább ip miatt szúrhattak ki, mert csak a játékot játszottam az ő ipjéről, béta fórumot simán itthoni ip-vel használtam.
Végülis ezt az ipt valahogy összeköthették a kiszivárgott infókkal sgn, meg swtorhun.tk-n. Valami olyasmi lehet, hogy meglátták egy magyar oldalon az infókat, és elkezdték vakarni a fejüket, hogy ugyan ezek honnan tudhatnak ilyesmit, leültettek valakit ip logot nézegetni swtor.com béta fórumon, és megtalálták a haver accát.
Várható volt? Igen.
Ciki? Az. :)
itlosz: A shiv jó nagyon, szerintem az említett videókban nem voltak rátalentelve (concealment-ben is sokat lehet erősíteni, meg valamennyire lethalityben is). Az effektes dologról fogalmam sincs.
-
Hát én nem tudom mennyire erős a shiv skill? Legalább 20x-or megnéztem a Tattooine Developer Walkthrough videót, ahol egy Opi csatlakozik a Sorcihoz és Dallas kommentálja az Op-it is. 8:09-nél alkalmazza a shiv-et, de én nem látom ezt olyan über skillnek az animációja az nagyon bejön szép mozdulat tulajdonképpen egy félköríves nyakszirten történő kés szúrás. Vagy lehet, hogy ez egy másik skill? Jonnyka tudsz erről mondani többet?
Amúgy a poison gránát effektje ritka ronda egy tiri-tarka zöld slime megszínezi az ellen ruházatát. Ha erre is tudsz mondani többet megköszönném egy leendő Agent:). -
Lenne egy kérdésem, ugye van 4 fő osztály amiből lehet válogatni, és mindegyiknek van 2 alosztálya, az alosztályokat elején kell megválasztani és végig az marad vagy újra lehet talentelni és akkor átlehet menni másik alosztályba ? Másik,hogy van itt olyan mint wowban a dual talent ? -
arcosharcos #6952 A Világos és Sötét oldal jellemmel kapcsolatban régebben azt mondták,hogy karakterünk képességekhez juthat a jelleme álltal is.
Azt is mondták,hogy ellentétes frakcióban talállható kaszt képességeket nem lehet elsajátítani vagyis egy Jedi Knight még Sötét oldal jellemmel sem fog tudni fojtogatni,mert az SW kaszt képesség.
Mostanában viszont a jellem képességekről nagyon csöndben vannak és már csak a felszereléssel példálóznak,hogy DarkSide vagy LightSide jellem feltétele lesz bizonyos felszerelések viselésének.
Azon sem lepődnék meg ha a Világos vagy Sötét oldalra jellemző skillek,játék megjelenésre még nem lennének beépítve a játékba.
A karakter jellem és felszereléssel kapcsolatban,piros fénykardot viselhet egy Jedi is de csak abban az esetben ha DarkSide jellemmel rendelkezik. -
akkor ő volt hülye:) aki csal az csinálja ésszel....:P:) -
Boncmester #6950 Én is úgy gondolom, hogy a másik srác is leakelt, ha már az accját is kölcsönadta. Amúgy meg mivel nem az övé az acc, az email címe meg gondolom a karakter neve is tutira nem az volt, hogy "Johnyka vagyok az SG fórumról", szóval biztos nem az volt a baj. -
mgerihun #6949 Kár, hogy így jártál. Ha tényleg IP alapján néztek, akkor klánfórumról, vagy innen leshették le, mert ugye .tk-n max az én IP-met láthatták. Esetleg ha a karaktered neve Jonnyka volt? Persze az sem biztos, hogy te hibáztál, másik srác nem osztott meg valahol infókat? -
,de 82x-re is elmondom miért vagy "hülye"?? csináltál volna egy reget az infók miatt azt csá...."aki hülye haljon meg" már elnézést... -
jogos :) -
petecz #6946 Szerintem ez minden kasztra vonatkozni fog. :D -
Hja, gyorsan rá lehet állni vele a játékra, az tuti. Egyetlen nehézség van a sith warriorral kapcsolatban:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kilépni a játékból... :)