60890
  • Chris
    Ne már, az ilyen nyomozásos dolgok annyira valószínűtlenek. Van egy gőzerővel fejlesztett játék, ahol a pénz nagy része a hasamra ütök, 50 db fejlesztő bérére megy el. Gondolod ezek mellett tartanak még másik 40 db "nyomozót", akik az orosz, mandarin, magyar, lett, stb. nyelvű leekeket is keresik és nyomozzák?
    Hülyeség, valószínűleg vmi sokkal triviálisabb dolgot rontottak el, ami miatt bannolták. Pl. vki linkelte korábban, hogy felszólították a magyar oldalát, hogy szedje le a leekeket, nos, nem oda írt emberünk azelőtt vmi cikk-féleséget?
  • [HUN]Crassus
    jaja lehet most is figyel egy EA-s ügynök és jelent:)
  • j0nNyKa
    companion itemekhez: questekbol jonnek majd kifejezetten 1-1 companionra valo itemek, amiket nem kell cserelgetni

masik, hogy 1 szinttel le vannak maradva, tehat nekik a max szint 49 lesz, ergo nem lesz companionnak cucc kihuzas, mert ugysem lesz meg hozza a szintje
  • j0nNyKa
    hagyjatok mar ezt a szerencsetlent beken, mert sosem fogja befejezni, es mar rettento unalmas

#7019 megmondta a frankot, csatlakozom hozza
  • calis
    Crassus, ne légy sötét...
    Szerinted egy admin nem tudja megnézni fél évre visszamenőleg, hogy melyik ipről jelentkezett be valaki, illetve nem látja a szerver logban századmásodpercre pontosan, hogy mikor melyik gombot nyomtad meg??? Már csak a karakter koordinatai alapján is leszűrheti a logokat, ősszeveti a cselekedetekkel, és kész, tök mind1, mivel veszed fel...
  • Bhalage
    nem lephetnenk mar ezen tul?
  • Boncmester
    Hát pl onnan, hogy leköveti, hogy milyen itemek vannak a karakteren, milyen questeket csinált meg, mennyi idő alatt, stb (mert egyébként ezeket is nézik a tesztelés alatt, lásd a kb 2 hónappal ezelőtti egyik pénteki frissítést, pl a fejlesztéshez és a questek kiértékeléséhez is kell nekik a statisztikához), és az alapján sokkal könnyebben megtalálják, hogy melyik karakterről mikor készült a felvétel, mint egy pár forum post meg IP nyomozgatásával.
    A regisztráción már rég túlléphetnél, nem a saját accjával játszott, szóval tök8, milyen regje van itt, amúgy meg az tuti, hogy azt nem tudják visszakövetni, hogy ide milyen IP-vel írt, tehát ez tök felejtős. Azt se tudják, melyik gépről tolja, ha ír ide a fórumba, nem jegyez meg mac-addresst meg gépnevet és hasonló hülyeségeket (ha meg mégis, azt nem adják ki az EA-nak). Tényleg az lehetett, hogy megnézték, milyen magyar IP-ről nézegette valaki az ő béta fórumukat, és utána bannolták ki a srácnak az accját.
    Ha fölveszel vmit a FRAPS-al videóra, az se jegyzi meg az IP-t, szóval ennyi erővel tökmind1, hogy mobillal vagy nem azzal veszed-e föl, de a mobil még mellesleg totál szar minőséget csinált volna (én legalábbis még nem láttam olyan minőségű mobil kamerát, amivel szívesen néztem volna SW videókat, hiába is tolják, hogy HD meg 720p meg hasonlók).
  • [HUN]Crassus
    ha odakerülök hidd el megoldom:P
  • [HUN]Crassus
    nem az észt osztom csak nemvágom ha nincs IP/mobilkamerás felvétel/ nincs karakternév,nincs actionbar, nincs fórum regsiztráció sem /mert ugye az is kamu és azt sem arról a gépről tolod amin játszol/ akkor honnan a rákfenéből mondja meg egy EA-s alkalmazott,hogy ki adta ki az infót?:P
  • Boncmester
    Felteszem, a legtöbb dolgot logolják, és vissza tudják belőle nézni kitakart névvel is simán, hogy ki csinálta. Sokkal egyszerűbben, mint így tudták.
    Amúgy meg örüljünk ennek is, hogy segített, nem kéne neki osztani az észt. Inkább köszönd meg neki az infókat.
    De ha majd te tudsz bétázni vhol, akkor tőled várjuk majd a HD felvételeket mobiltelefonnal (biztos szuper minősége lesz).
  • [HUN]Crassus
    kitakart névvel action barral mond már meg,hogy én játszom-e a Jedivel vagy a 300 másik....:P
  • Boncmester
    Most komolyan, szerinted ha föltol egy videót, ahogy játszik, azt nem szúrják ki könnyebben, hogy ki csinálta, mint hogy ír pár általános dolgot magyarul?
  • Boncmester
    Mobokról írt a srác. Azért a bossok csak nem dobálnak companionoknak ruhákat. Vagy úgy kéne, hogy amikor lemegy a boss, dob 1-2 player ruhát, meg 1-2 companionöst, és kész.
  • [HUN]Crassus
    ezt gondold át, újra.....
  • petecz
    Nem mert ha ÉjdzsDí mobillal veszed fel akkor az kiszúrhatatlan.
  • [HUN]Crassus
    huhh a végen az durva,hogy lehet needelni a companionodnek is a cuccokra...azoknak tényleg valami külön loottábla kéne paryban,mert amit a srác is írt,hogy pl medium armort használhatsz de a többi player mondjuk heavy armoros,de az egyiknek a companion NPC-je meg mediumos és "lenyúlja" a fullos epiq itemet az azért nem kóser:P

nem is beszélve arról minden MMO-ban vannak harácsgépek akik mindent elneedelnének ha tehetnék akár jó nekik akár nem....

szóval erre remélem kitalálnak valamit
  • Boncmester
    Egész biztos nem szúrták volna ki, persze...
  • Bhalage
    pici offtopik:
    mi a SWG-t betateszteltuk asszem hunnenkonig-gel bar nem vagoyk ebben biztos, ugyhogy hogy volt amikor en toltam, volt amikor o, aztan mi is fostunk, mert tok szigoru NDA volt meg minden...

na a lenyeg cska annyi, hogy annyira beta volt a kliens, hogy egyszerre egy idoben be tudtunk lepni (egy accounttal) kulonbozo karikkal es tudtuk szimultan tolni, tok dúrva volt, aztan megkért, h ezt ne csináljuk, de mindenképp érdekes volt :D
    a jatektol meg padlon volt az arcom anno, nagy SW fansag, aztan tattoinen kerestem a sarlaccot meg a krayt sarkanyokat, valami kúrva nagy terulet volt, a cantinokban meg nyomattak a tancosok a tancot 1000L (arra kaptak xpt) azok voltak a szep idok
  • [HUN]Crassus
    kabbe!:D
  • [HUN]Crassus
    igen valóban butaság lett volna 720p-ben nézegetni is amiről mesélt....
  • petecz
    Szerintem meg örülj hogy kaptad az infót elég szép menyiségben.

Azt írtad ha csal, az ember csaljon okosan. Hd mobillal(? :D) felvenni, majd feltölteni rapdshare-re 10x vagy akár 100x butább mint amit jonny csinált.

Szóval a helyedbe én ejteném a témát. :)
  • Bhalage
    nem kel la qq, en se fotoztam meg toltottem volna semmit, csak jatszottam volna, nektekmeg
  • Boncmester
  • [HUN]Crassus
    nem is beszélve arról,hogy ekőveszed a mobilod/minden 2. ember HD-s mobillal rohangál 8 megapixellel/ lekamerázod,lefotózód és feltöltöd a rapidshare-re vagy ahova akarod és mindenki örül/t/ volna:P:)
  • Pluskast
    Timeline-al mi van mostanság? Nagyon rég nem volt már...
  • j0nNyKa
    jaja, de ő folytatni fogja a történetet... :)
  • mgerihun
    Megelőztük őket

http://swtorhun.blogspot.com/2011/06/sith-warrior-kezdetek.html
  • TDC Geronimo
    Sith Warrior beta impressions
  • Boncmester
    Szerintem meg megdönti a Duke Nukem Forevert, na tessék :)
  • j0nNyKa
    na ilyet sem tippelt még senki a hivatalos fórumon, de tulajdonképpen te mondtad eddig a legértelmesebb tippet
  • Caliph
    sztem dec elején jön ki hogy legyen mit kérni karácsonyra
  • j0nNyKa
    szar a forrásod, mert 2014.
  • petecz
    Ja igen, a forrasom biztos.
  • petecz
    Szerintem 2013 majus 15.en jon ki, US only termeszetesen. Es csak jedi vagy sith lehetsz majd. Többit kasztot egyenkent unlockolni kell 30 usdert.
  • Nephin
    Vasárnapi mese: Darth Malgus 3. rész
  • BoneDragon
    Én október végére, november elejére tippelnék.
  • N1ggA
    Dehogynem. Aki játszott a bétával az azt mondja, hogy már késznek érzi. Nyilatkozták is, hogy már kész a játék, csak csiszolják. Azt is mondták, nem is olyan rég, hogy a 2012-es üzleti év 2. vagy 3. negyedévében jön ki, ami ugye most júliustól decemberig. Miért mondták volna azt hogy 2. is esélyes, ha tudják, hogy 3. de inkább 2012?

Eddigi AAA MMO-k release date-je mindig kb. 1 hónappal a megjelenés előtt jött ki. Az, hogy most, júniusban nincs release date, az még az augusztust sem zárja ki (bár ugye augusztus után lesz a megjelenés). A legvalószínűbb a nyilatkozatok meg Razer meg ezek miatt a november, 2012-re elég kicsi esélyt látok.
  • j0nNyKa
    2011 őszén jön, de ha gondolod beállhatsz a sorba a többi birkához, és 2012ig ne is foglalkozz a játékkal :)
  • BoneDragon
    Lassan szerintem mehetne bannerba nagy piros betűvel, hogy még nincs hivatalos megjelenési dátum.
  • Pluskast
    Hát nem alaptalan...