60890
  • menedzser
    amúgy gondoltam ám, hogy ez nem friss videó, csak tetszett.

kösz, hogy betetted és minden jót.
  • menedzser
    igen tudom és megnyomtam a videó beszúrása gombot, ne zavarjon.

de hagyjuk.
  • mgerihun
    Az új felvételi lapunk elkészült. Van még néhány szabad poszt, akit érdekel az jelentkezzen amíg még megteheti

http://users.atw.hu/nemesisforum/index.php?topic=3.0
  • petecz
    Light: zöld, dark: lila. Nem mintha számítana hisz smuggler vagy IA leszek. :P
  • j0nNyKa
    ne itt probalgasd mar kerlek, majd ha a teszt topicban meg tudtad nyomni a video beszurasa gombot, gyere vissza

btw, nyilvan a tobb, mint 1 hetes videot itt mar mindenki latta :)
  • menedzser
    tudok olvasni, nyilván azért nem láttam, mert egy időben írtunk... de valamiért nem működik.

mindenesetre kösz.
  • menedzser
    erre gondoltam én is, kösz. teszt topikban néztem, akkor nagy fehérség lett.

• j0nNyKa
    leirtam a kodot, probald meg elolvasni, az segit :)
  • j0nNyKa
    hat, betaban egyertelmuen piros volt a legtobb, bar a lila is meglepoen meno

gondolom koztarsasagi oldalon (ahol azert tulnyomoreszt light karakterek vannak) a kek / zold lesz gyakori

szerintem a narancssarga fenycso a leggizdabb :)
  • menedzser
    így szeretném, igen... de a kódra lennék kíváncsi, nem jut eszembe.
  • j0nNyKa
    ofkorsz a video beszurasa gomb jo, de egyebkent meg (flash)http://www.youtube.com/watch?v=B0u5HPbpi8E(/flash), termeszetesen szogletes zarojelekkel
  • Boncmester
    Én azt bírnám a legjobban, ha a karakteremnek piros fénykardja lenne, de senki másnak nem lenne piros rajtam kívül, persze ilyen sajnos nem lesz :)

Amúgy Luke zöld fénykardja is állatul néz ki a Jedi visszatérben, a kék az nem bejövős túlságosan :)
  • j0nNyKa
  • Boncmester
    Van rá itt egy gomb a szövegdoboz alatt, az nem működik? Még nem próbáltam, de felteszem, azzal.
    Vagy a youtube-on a megosztásnál a beágyazás részen próbálkozz, ott kétféle beágyazott kódot is tud generálni.
  • j0nNyKa
    koszonjuk szepen

picket: jo lesz a fenycso ! :D

szoval, ki milyen szinu fenycsovet preferal? tudjatok, attol fuggoen, hogy dark / light a karakter, vannak fenycso szin megkotesek (szokasos, dark -> piros, light -> kek, stb.)
  • menedzser
    figyelj, hogyan kell betenni jútúb videót, hogy látni lehessen? ne csak a link, hanem az egész.

régen emlékeztem a kódra, csak már elfelejtettem.
  • Jeffjohnson
    Töröltem pár hszt ha lehet ezt a témát hanyagoljuk legyen csak annak a problémája akit bannoltak.
  • Jeffjohnson
    Brékó-brékó itt vagyok :) Na megint tűz van?! Illetve valaki eldobott egy csikket és kezd füstölni.
  • menedzser
    jó lesz ez.

én ezt láttam és megfogott, bár tudom, hogy cinematic, de a játék se lehet rossz.

• gavor
    Google Chrome fordít minden istentelen nyelvet értelmesre szinte. Legalábbis én már kínai, lengyel és francia oldalt is olvastam az auto magyar fordítással. Nem anyanyelvi, de a lényeg kijön.
    Ha valaki ért ehhez annak nem ügy. Főleg, hogy nem a netet kell böngészni, hanem azt a pár ezer (vagy mennyi) beta acount tulajdonost kell követni.
    Tudják ki az aki leakelhet, ennyi.
  • picket
    Fénycső?

• Boncmester
    Azt hiszem, ez helyes okfejtés :)

Amúgy már nem tudom, SW-s játékban vagy sorozatban vagy könyvben volt-e, de mintha lett volna a fénykard mintájára fénykorbácsa valakinek. Hogy van most a fizika biztosíték? :D
  • j0nNyKa
    legyen akkor LÉZERCSŐ, és akkor mindenki boldog...
  • picket
    Ha szablyával hasogatom a szőrszálat, akkor nem karddal hasogatom a szőrszálat? Azt akarom mondani, hogy a kard egy tágabb fogalom, a szablya meg egyfajta kard. Ha jól emlékszem a magyar fordítás fénykard, lévén hogy nekünk van fogalmunk róla, hogy mi az a szablya, és hülyén hangzana a fényszablya (épp elég, hogy megáll a fény, ha már görbülne is, kivágná nálam a fizika feliratú biztosítékot).
    Kiegészítés: az amerikai lovasság szablyát használt, valószínűleg egyéb kardot tényleg nem használtak arrafelé, lévén már a lőfegyverek uralták a csatateret. Ezért fordulhat elő, hogy a (magyarból eredő) "saber" szót azonosítják a karddal.
  • Bhalage
    szerintem nagyon vadul nyomoznak a beta tesztelok utan, alsohangon legalabb 200ember dolgozik az ugyon éjt nappalá téve!

/sarcasm
  • Boncmester
    So ture. A szablya görbe, a kard meg egyenes. Szóval szerintem az angol elnevezés is vacak :D
    Bár az USA még nem volt, amikor kardokkal és szablyákkal harcoltak a háborúban :)
  • Witcher
    Én a fénykardot jobban szeretem.
  • Witcher
    Sorry csak ennyire futotta!
  • Khabbas
    Igen, mert az FÉNYSZABLYA.
  • petecz
    A megjelenés napján milyen időjárás lesz dél karolinában?
  • j0nNyKa
    a LEZERKARDig vicces volt...
  • Witcher
    Amúgy mikorra várható a megjelenés?
    Fizetős lesz?
    Ha igen lesz tört szerver?
    A LÉZERKARD színét meg tudom majd változtatni?

• Witcher
    Libát sem?
  • [HUN]Crassus
    én meg ezzel értek egyet....
  • j0nNyKa
    Egyebkent lesznek most ilyen mobiltelefonos kepek, betacake-re erkeznek sorjaban.

Ezen kivul az Oswald sith warriorjanak eletciklusat vegig fogjuk kovetni, mert ugy jatszik, hogy kozben jegyzetel. Azt csinalja, amit en anno a craftinggal, meg a stealth-tel, csak o mindent leir :)

Erdemes lesz kovetni a betacake-et, mert "exkluzivan" oda fog kuldeni minden infot. Mindenesetre ha mas nem teszi meg, en mindig linkelni fogom ide ezeket a cikkeket, amint megjelennek.
  • Boncmester
    Rendben :)
  • Kazagor
    /agree
  • petecz
    Chris, nem erről van szó. Nyilván a ban oka sokkal triviálisabb.

Arról ment a vita hogy miért nem készített kép/videó anyagot nekünk jonny.

Am nem tudom emlékesztek e, volt anno még a legelső teszt fázisba egy csávó aki próbálta kileakelni a képeket, a nevét is letörölte róluk, mindent ami vissza nyomozhatta őt. Mégis megtalálták és kib*szták a testből.
  • Khabbas
    +1
  • Torzonborz
    /egyetért . túl van már lihegve ez a téma.