60890
  • TDC Geronimo
    Azt nem értem hivatalos képként miért ilyen randa agyontömörített jpgt raknak ki. pngben ezerszer szebb lenne.
  • mgerihun
    Ezek nem a Jedi Immersion day-es skillek? Azóta nem változtak semmit, mert az már van vagy fél éves?
  • j0nNyKa
    igaz, de ha kidobnának gameplay videókat, ilyesmiket, azok is tele lennének star wars-zal, meg élettel... :)
  • Agamemnon
    De mégis annyira tele vannak élettel, és Star Wars-al, hogy csak na :)
  • Witcher
  • j0nNyKa
    jólvan jólvan, én örülök neki, hogy postoltad :)

csak megjegyeztem, hogy ami infó hivatalosan jön, az általában crap, de ezzel véletlen sem téged minősítettelek

szóval köszi a képet!
  • BoneDragon
    Azok, de ne te postolj mindent! :D Én is érvényesülni akarok. :)
  • j0nNyKa
    ezek a facebook képek annyira semmitmondóak :\
  • BoneDragon
  • BoneDragon
    Pörög, mint béka a turmixban.
  • Boncmester
  • cikasz
    egy régi klasszikus :

• j0nNyKa
    hja, jogos.. :)
    galériát most levettem, egyelőre nem azzal kell foglalkozni... :)
  • Boncmester
    Ezzel a linkkel nem csak a Consulart, de még téged is megismerhettünk :)
  • j0nNyKa
  • XenHai
    si-t tudnál linkelni?
  • arcosharcos
    Sok KOTOR és nem online játék rajongó,szívesen látott volna egy KOTOR 3-at.Csak a fejlesztőket tudom ismételni,hogy az SWTOR nem csak egy KOTOR 3,hanem a KOTOR 4-5-6 is lesz egyben.Sokminden ami nem derült ki a KOTOR-ban arra a KOTOR rajongók az SWTOR-ban kapnak választ.

Többféle játékos rétegnek is kedveznek,mert aki szingli szereti tolni az is fog bőven találni tartalmat még endgame-ban is és folyamatos fejlesztést ígérnek valamennyi játék tartalomban
  • j0nNyKa
    jedi knight / guardian / sentinel kezdőspellek
  • Boncmester
    Ennek a Shadownak (és az Assának) eléggé komoly dmg spike-jai lesznek, úgy nézem :) Kíváncsi lennék a tankolós képességeire is :)
  • j0nNyKa
    szegény consular valóban nincs túlságosan bemutatva hivatalosan...

Jabar: Amint észrevetted, minden apró infót próbálok megtalálni nap, mint nap. Ha belebotlok egy ilyenbe bh-ból, természetesen kirakom azt is. Most rákeresgélek pár forrásban, hátha van valami.
  • Agamemnon
    Köszi j0nNyKa :) mily' régóta is várok erre...
  • Boncmester
    Köszi! :)
  • TDC Geronimo
    Inkább a játékot próbálnánk már ki -.-
  • Jabar
    Köszi!
    Hasonlót BH-ból is kaphatunk? :)
  • j0nNyKa
    consular / sage / shadow kezdőspellek
  • Sir Quno Jedi
    Jól van megnyugodtam. A sztoris szál afféle coop KOTOR1 az éppen arra járókkal, de még csak nem is feltétlen kell velük csapatban tolni. Nos ezt simán kiadhatták volna szingli játéknak coop kampány tartalommal?! Akkor nem kellett volna korlátozni a grafikát a sok játékos miatt. Mind1, így sem lesz ez olyan rossz. Ha kényelmesen el lehet sztorizgatni a végső szintekig, akkor végül is megéri az árát annak is akit az MMO része már hidegen hagy.

Engem ez a video "majdnem" meggyőzött (bár kicsit bugyuta a küldi):
    E3 2011: Tatooine Walkthrough Featurette HD
  • arcosharcos
    mgerihun:köszi a patch fordítást mint pve rajongó,"a társak útkeresése jelentősen javult" fejlesztésnek tudtam örülni,mert ha a kompanion egy flashpoint vagy operation-ban nem követ pontosan hanem összevissza lavírozik,körbemegy...stb és ezzel beagrózza az összes ellenfelet és rámhúzza a fél bázist akkor biztos,hogy megölöm.
    ------------------------------------------------------------------------
    (#7231,#7234;calis):Van mit javítani de ezekről már tudnak,így a megjelenésre ezekkel a problémákkal biztos,hogy nem fogunk találkozni.

Én inkább azoktól tartok ami nincs a listán de ezért vannak a tesztelők(és hogy leakeljenek ),hogy ezek még megjelenés előtt kibukjanak.
  • j0nNyKa
  • j0nNyKa
    Nigga egyébként jól írja, a fordítás hibás.
  • N1ggA
    Nem. Van értelme. Leírom máshogy.
    "Some conversations, that should start automatically, do not [start automatically], and require interaction with the mission NPC."
  • paj01
    Sztem az első a jó... az angol szövegben az "and" szónak ott semmi értelme...az vmi hiba lehet
  • BoneDragon
    Szerintem is kész a játék, úgyhogy küldhetik nekem a meghívót, hogy meggyőződjek róla! :)
  • j0nNyKa
    Hát, én inkább az eredeti, angol szövegre hivatkoznék, mert a fordításban vannak hibák.

"Water volumes are not fully implemented." - Magyarul kb. a tavak alja, ami változó mélységű, még fejlesztésre szorul.
    "Companion pathfinding has been improved significantly." - Nem tudom, a patch előtti verzióban mi volt a helyzet, de itt 100%-osan rendben van, ezt késznek vehetjük.
    "Resolution preferences do not always function properly." - Ez már javítva lett, és csak extrém esetekben volt vele baj.
    "Some conversations that should start automatically do not and require interaction with the mission NPC." - Ezek szerint voltak olyan beszélgetések, amiknek el kellett volna indulnia már akkor, amikor csak közel érsz az npc-hez. Ehhez képest meg rá kellett kattintani. Őszintén ez olyan szinten pici hiba, hogy ha benne marad a játékban, sem fogod észrevenni.

Szóval ezek miatt félni attól, hogy "korán sem kész a játék".. furcsa.

Meghát igazság szerint én játszottam ~1 hónapot vele, te olvastál egy 1 hónappal ezelőtti patch note-ot. Én késznek érzem a játékot, és higyj nekem, te is annak éreznéd.
  • N1ggA
    Amúgy szerintem félre lett fordítva az egyik.
    angolul:
    "Some conversations that should start automatically do not and require interaction with the mission NPC."
    fordítás:
    "Egyes dialógusok automatikusan elindulnak úgy, hogy nem igényelt kölcsönhatást quest npc-vel."
    szerintem helyes fordítás:
    "Egyes dialógusok, amiknek automatikusan el kéne indulniuk úgy, hogy nem igényelnek kölcsönhatást quest npc-vel, mégis igénylenek."
  • N1ggA
    Az, hogy most kezdtek neki a tesztelésnek, az azt is jelenti, hogy valószínűleg ott sokat kell még változtatni. Persze, ha csak novemberben jön, akkor erre rengeteg idő van még.
  • calis
    Konkrétan az olyan dolgokra gondoltam, amik nagyon szemet szúrtak nekem, és a leírásokból, illetve az általad mondottakkal nincs teljesen szinkronban:

"A víz nincs teljesen beépítve."
    "Társak útkeresése jelentősen javúlt"
    "A felbontás beállítások nem mindig működnek rendesen"
    "Egyes dialógusok automatikusan elindulnak úgy, hogy nem igényelt kölcsönhatást quest npc-vel."

Szóval azt akartam írni, hogy habár játszható már a game, de a legnagyobb bugok még nincsenek teljesen kiküszöbölve.
    (Igen, tudom, hogy ezeket javítják/javították, de nah :) )
  • Agamemnon
    Ez a patch note bármelyik kész mmo-nál megállná a helyét, nemhogy egy béta build-ben... az hogy bizonyos területeket most kapcsoltak be/tettek elérhetővé nem a játék állását tükrözi, mindössze, hogy mikor álltak neki a tesztelésének...
  • j0nNyKa
    példát tudsz írni ?
  • calis
    Olvasva a pecseket ez még korán sem kész játék, a fordításban szereplő hibák közül nem egy durva hiba van.
  • Boncmester
    Ezeknek a nagy része, úgy tűnik nekem, hogy nagyjából finomhangolás csak, ami jót jelent :)