60890
  • Jabar
    Rengeteg sw fan van, rengeteg warcraft fan van, rengeteg mmo fan van, nem tök mind1?
    Fölösleges még beszélni is róla mert csak feszkó keltésre jó a dolog, viszont abba lehet hagyni a wow-osok leszólását is (meg minden más játékostáborába tartozó emberekét is) mert nem erről kell hogy szóljon a topik.
  • Witcher
    Ugye ezt te sem gondolod komolyan? Tudod hány SW fan van világszerte?
  • j0nNyKa
    Nagyon-nagyon-nagyon remélem, hogy nincs igazad.
  • calis
    Szerintem a kezdéskor játszó swtor-osok 75%-a wowos lesz, szóval fölösleges szidni egymást :)
  • Witcher
    "mert a "wow pistikék" fogják eldönteni a pénzükkel, hogy ez a játék siker lesz-e vagy bukás" LoL hagyjad már a hülyeséged! Remélem te maradsz a pénzeddel és wow-ozol tovább!
  • [HUN]Crassus
    nem akarok megmondó ember lenni,de olyan szinten fölösleges ezekről elmélkedni az éles játék előtt,hogy még....
    SŐT még ha majd kijön és játszunk vele már 1-2 hónapja még akkor sem lehetünk 100% biztosak a különböző PVE/PVP buildek hatékonyságát illetően:P
  • j0nNyKa
    Van neki ilyen "elfutása", amivel vagy nagyon lecsökken az aggroja, vagy 0-ra lemegy, nem tudom pontosan.
  • arcosharcos
    én simán:)

nagyon mocsok dolog még akkor is ha 15 sec,ne csak magában nézd ezt a skillt hanem kiegészítőként mert rárakom és utána elfelejtem és közben egyébb más skillekkel folyamatosan sebzem a targetot,együtt az már elég rendes sebzést bevihet

Viszont PvE-ben kéne neki valami DMG aggro csökkentő skill,mert ha a mob-ra rárak egy ilyen(toxic dart)periodikus sebzést okozó skillt akkor az folyamatosan aggrót fog termelni még akkor is ha éppen mással nem támadja.
  • itlosz78
    A 15 sec mondható soknak, annyi idő alatt te is elvérzel:)
  • arcosharcos
    Köszi ezt még nem is láttam csak a vidijét amiből kiszedték a képeket.

Szeretem ha már reggel jön az infó,olyan ez nekem mint másnak a reggeli kávé:)

Azt nézem,hogy OP/IA/Concealment ágon kinetikus sebzést fog osztani.

A Lethality osztály spec független ágon pedig a mérgezés(poison,toxic)sebzés ág,egyre szimpatikusabb.Ráadásul a mérgezést periódikus sebzésben osztja ki és elég sokáig rajta marad a hatása az ellenfelen.

Azért azon ledöbbentem,hogy a toxic dart-mondjuk rank 4en de az akkor is sok- 1090-1379 DMG,15secen belül,30méterről már aktív a skill,az nem piskóta.
  • BoneDragon
    Ezek szerint több WoW rajongó van, mint SW? Kétlem...
  • j0nNyKa
    Csak én érzem picit magas lónak, hogy a wow pistikék döntik el a tor sorsát? Szerintem a tor köszöni szépen, de van / lesz saját rajongótábora. :)
  • [HUN]Crassus
    mi is így vagyunk 5-en..:P
  • QuippeR
    mi az hogy "wow pistikék a tor esetében"? nekem az összes ismerősöm, aki a megjelenés napján tor vásárló lesz, 25 év feletti és éveket játszott wow-ban. le lehet szállni a magas lóról, mert a "wow pistikék" fogják eldönteni a pénzükkel, hogy ez a játék siker lesz-e vagy bukás.
  • Tababo
    GW2 pontosan annyira lesz casual mint az swtor.
  • [HUN]Crassus
    a neten kb. 48 féle release date-van kiposztolva szóval ez is "hihető":P
  • Anthrax
    Valószínűleg hasra ütés,de az időpont eléggé rendben van,mert ugye karácsony nincs messze, így megtudják szülők venni azt a gyereknek, és még ebben az évben kijön ami plusz a rajongóknak, és persze ott a szünet is,ami alatt lehet rendesen játszani
  • Boncmester
    576 webshop SW:TOR

Mondjuk felteszem, megint csak a hasukra ütöttek, és kipakolták :)
  • itlosz78
    Víz alatt

Én a GW2-öt nem szidtam, sőt én azt mondom lesz benne újdonság és egyedi ötletek.:)
  • itlosz78
    Szerintem már megvan neki tutira lementette őket én kifejezetten örülök a képen látható köpenynek, palástnak vagy nevezzük bárminek az a lényege, hogy már nem egy fürdőköpenyhez hasonlít. Jól megcsinálták :)
  • N1ggA
    Ez csak tipp. Nem biztos, hogy ez lesz benne. Egyelőre nincs hivatalos információ :D
  • j0nNyKa
    ha ez lesz benne, veszek neked kettőt is :)
  • j0nNyKa
    arcos: DH kielemzett jópár imperial agentes képet, téged szerintem érdekelhet
  • Witcher
    Ez a te speckó fénykardod?
  • BoneDragon
    Hát ez most nagyon kellett ide...
  • V43 1105
  • N1ggA
  • BEAST #7522
    Ha egy USB-s R2D2 holo kivetítővel meg mindennel akkor talán még én is megfontolom a játék megvételét. :D
  • cikasz
    Találgassunk mi lesz benne!

pl.: LÉZERFÉNYSZABJAKARDCSŐ?

• mgerihun
    Ne húzzuk azért le Tera-t meg GW2-öt, nem kell arra a szintre süllyedni, mint wow pistikék ToR esetében. Biztos, hogy mindkettő nagyot fog alkotni a maga nemében és sokakat le fog kötni. GW2 casual game, Tera-ban van kihívás és jó az alapötletük, de ahogy a korábban említett állatfaj, ToR esetében, mi sem tudhatunk annyit azokról a gamekről, mint akik hypeolják.
  • N1ggA
    Még semmi infó sincs.
  • cikasz
    Mik lesznek vajon a CE-ben? Vagy van már valamiféle infó erről csak nem láttam? :)
  • Torzonborz
    upsz tényleg vmit benéztem. :)
    szóval lényeg a lényeg nagy biznisz ez. s ha belegondoltok hogy pl a Rift-et megjelenés előtt megvették 1 millióan...akkor itt szerintem 2-3 milla minyima garantált.
  • cikasz
    A maga idejében űber volt, de ma? Nem véletlenül zárják be!
  • Tababo
    A legtöbb "az swg szar" terjesztő kb soha nem játszott vele. maradjunk ennyiben.
  • Bandras DaSilva #7514
    AZ swg kurvára nem alsó kategóriás volt. Még most sem az az összes hibája ellenére.

Majd ha játszottál vele sokat és ismered a lehetőségeket benne, akkor mondhatsz ilyet.

Nem akarom itt nagyon védeni, mert nem szorul rá, de a cu és főleg az nge után sok olyan hír terjengett a neten aminek a fele sem igaz. A legtöbb "az swg szar" terjesztő kb 5-6 éve nem játszik a játékkal.

Utána kéne nézni dolgoknak mielőtt nagy kijelentéseket teszel.
  • Probatbicol
    Nem jól számoltál. Ha 1 millió veszi meg az kapásból 40 millió a példád szerint, ha 500000 fizeti még 11 hónapig, az 11*15*500000 = 82,5 millió, összesen 122,5 millió dollár az első év végén.
  • Torzonborz
    tegyük fel hogy az első hónapban megveszi 1 millió játékos , hónap letelte után marad a fele. játék ára legyen 40 dodó a havidíj meg a szokásos 15 dodó. 1 évvel számolva az 45.5 millió dodó ha minden stimm. kevés. nagyon. főleg annak tükrében hogy az eddigi fejlesztési költségek a 100 millió dodót túllépték. mondjuk 3 év alatt megtérül.

de őszintén ennél szerintem számolhatunk többel. bőven. akkor meg már az első év felében kaszálnak.
  • BEAST #7511
    Mindjárt gondoltam
  • 1Darton1
    Az az időtávtól is függ. Szóval simán lehetséges.