60887
-
Nephin #8348 Sajnos a játékosok többsége sosem menne PvP szerverre az ismert okok miatt, pedig épp ez lenne az a játék, ahol a PvP alapértelmezett. Még mindig remélem, hogy PvE szerveren is lesz normális open world PvP... -
Nephin #8347 Torment +1, top 3 játékok között van ever. -
Nephin #8346 A Lotro nagyon jó játék (volt a f2p előtt), 4 évig játszottam, imádtam, de az rpg ott is kimerült a pontosztogatásban... -
Tababo #8345 én nagyon várok valami nagy pvp infót, de minek sírjak itt mindennap.
-
3 karaktergenerálós meg egy űrhajó belseje videó
karaktergenerálás 1
karaktergenerálás 2
űrhajó belseje
karaktergenerálás 3
-
Nem megy mindenki pvp szerverre. Így azok, akik nem arra mennek, biztos nem pvp-t várnak high end tartalomnak...
De vannak itt sokan, akik szeretnék hogy jó pvp legyen a lvl 50 elfoglaltság :) -
Megnéztem ezeket a karaktergenerálós videókat...elég sok féle variáció van. -
Pacho #8341 Itt vannak emberek akik már látták a béta egy részét, mindenki figyeli a híreket megosztjuk egymással stb., de a nagy kérdés, ami mozgatja az emberek fantáziáját még mindig az, hogy "mennyi insta/raid/flaspoint stb" lesz a játékban?
Komolyan senki sem gondolkodott el/drukkol/várja stb. opcióként, hogy a high-end content az PVP legyen?
Pl. amikor már elértük a max lvl-t akkor a különböző pvp területeken egymásnak feszüljön jedi vs sith és aprítsák egymást mindenféle rewardokért persze, meg valami epic játékélményért?
Vagy csak én vagyok ilyen elvetemült?
-
-
mgerihun #8339 Sok update lett ma is 
swtorhun.blogspot.com -
Callisto #8338 Pedig az annál történetközpontúbb mmorpg nincs..
Egyébként nem éppen azért RPG egy RPG, mert sztoriközpontú. Hanem éppen a karakterközpontúsága miatt RPG: a karakter egyedi fejlődése és jelleme kihatással van a világra. Döntéseinek befolyásolnia kell a történetet és a többi NPC-vel való viszonyt, sőt az egész kapcsolatrendszert. Ettől (is) RPG az igazi RPG. Ilyen pl. a Fallout: New Vegas vagy a régi nagyok. (Planescpae: Tormentet most vettem elő és ismét rá kell döbbenem, hogy manapság nincs olyan RPG, ami akéár csak a talpnyomát nyaldoshatné legyen szó akár a történetről, akár a karakterekről.) -
Nem is gondolom, hogy "értékesebb" lenne isten ments csupán leírtam az én véleményemet ;] -
Az lesz az, rövid volt az este alvással töltött intervalluma :S meg meló közben nem mindíg tudok 100%-ban odafigyelni.
Köszi a korrekciót ;] -
azért ne nagyon jelentkezz az rpg.hu fórumán ezzel a "mi a lényege az rpg-nek" szösszenettel, mert kétcentis darabokra szét fognak szedni a SZEREPjátokosok meg az old school stílus kedvelői is.
maradjunk annyiban, hogy ez az egyik értelmezési lehetőség, és semmivel nem értékesebb a többi ezernél. -
+++, maximalisan egyetertek, csak ne hivd kalandjateknak az rpgt :)
(szerintem szerepjatekot akartal irni, nem?) -
Jah kimaradt sosem vonzott a gyűrűk ura univerzum :] -
:))
Egyebkent most szombaton X jatekos meghivhatja 1-1 haverjat a betaba, mert guild content teszt lesz (pl. guild vs guild warok). Nyilvan ezek is random idiotak lesznek, nem tudsz vele mit csinalni.. :)
Mas:
STAR WARS™: The Old Republic™ : Nar Shaddaa & Tython Screenshots -
eurom #8331 Nálad a lotro kimaradt ezek szerint meg még biztos van pár game ami meg nálam is kimaradt. -
"what's max level in this game
Over 9000"
Ezen szakadtam.
Van olyan szerencsés, hogy behívják bétára és még annyit se tud mennyi a max lvl... Hát össze rosálom mindjárt magam. -
Már kis milliószor elmondták, hogy nem a meg szokott mmo rendszert akarják követni és, hogy nem csak dísznek lesz a játék kategória besorolásánál, hogy mmoRPG. Pont emiatt sokaknak nem fog tetszeni, lassúnak fog nekik tűnni, mert szintezni akar instázni akar stb... Azért ha az említett játékoknál (wow, rift, gw, stb..) nézzük az rpg-rész igencsak halovány inkább mondanám mindegyikre, hogy mmo de, attól nem lesz valami igazi rpg mert szinteződik a karakter meg lehet osztogatni a pontokat... hozzá tartozik, de egy kalandjáték a story miatt kalandjáték! És azért valljuk be wow lore ide rift vagy aion vagy gw "sztory" oda maga a játékmenet nem úgy van megkreálva, hogy úgy érezd egy vérbeli kalandjátékkal játszol mondhatni igencsak halovány mondjuk egy KOTOR vagy egy DAOC, esetleg egy ME-hez képest. A BW a singleplayer RPG-t akarja átültetni mmorpgbe ha sikerül jól kivitelezni mondhatjuk azt is, hogy elkészül az első igazi mmorpg.
Ezzel nem leszólni akarom a többi játékot, csak arra az apró részletre kitérni, hogy egy rpg miért is rpg, mert a történet körül forog a játék…. és nem akörül, hogy melyik instát farmold szénné, hogy a leg-leg epicebb cuccaid legyenek…
Persze ez csak a saját meglátásom és véleményem ;]
Bocs ha kicsit hosszú lett :]
-
LaCz #8328 Én HC alatt a progression orientáltra céloztam.
(Nem tudom én fogalmazok-e hülyén vagy mi van, de akármit írok ide mindig valahogy sikerül kiforgatni azt... :D) -
Történetileg lehet fontos,de az is elsőre fontos nem 10. menetnél -
mgerihun #8326 4 FP lvl 37ig bőven jó szerintem, pláne, hogy az elsőt lvl 10 környékén kapod, akkor majdnem minden 8-9. szintre jut egy. Minek ennél több? Nem akarhat senki sem 2-3szintenként groupot hajtani FP-re :) Amúgy se a low lvl instákkal szórakozzanak, legyen lvl50es fp-ből 5-6 és operationból 2-3, de legalább 1 nagy. -
vanília wowba 17 insta volt 4 raid ezt még a 60 szintig írom csak
riftbe is sokkal több van uj játék az is énis várom a swtor de 4 fp frakcióként kevés főleg mióta is fejlesztik a játékot 2008 azért ez nem sokk -
Boncmester #8324 Az FP-k a történet részei, ahogy láttam róla a videókat, jópofa dolgok. Ha te mindenre, az FP-re meg az OP-re is csak, mint gear szerző forrásra nézel, és nem mint story elemre, aminek a játszása élvezetet nyújt, akkor szerintem nem fogod annyira élvezni ezt a játékot, mint más, és inkább pl WoW-ozni kéne, ott nagyobb hangsúly van ezen. -
Warden #8323 4-4 fp van említve low lvl szintre ami kezdetnek elég is.Valószínűnek tartom hogy mind a 8 használható lesz a szintezés során mindkét oldalon a történt előrehaladtával.Amiről viszont abszolute nincs még semmi információnk az a raid környezet.Volt utalva rá már de sem az összetételéről sem az erősségéről nincs még információ,gondolom most ezek tesztelése jön.
Rakhatnának be valóban 20+ fp-t is szintezésre de mi a manónak.Elsőre mind jó móka de 3. ra már teljesen rutinszerű lesz.A lényeg a raid rész az kell a népnek hogy onnan öltözve fokozatosan kapjon még több raid instát mert akkor boldog.Az aion és a war azért is lett hamar feledve mert nem volt endgame józsika meg pistike nem tudott esténként beloggolva semmi mást csinálni mint ütni virtuálisan egymás fejét. -
Lehet,hogy felhúzza 1,5 hét alatt,de egyetlen mmo-t se a HC playerekre tervezik,mert az a játékosbázis kis részét adja ki, mindig is casualokra terveztek mindent. Engem személy szerint nem érdekelnek FP-k ,kb arra jó,hogy plusz xp meg 1 kis gear amit pár szint múlva úgyis lecserélsz, engem endgame érdekel,legalább kezdéskor 2 op. ki kéne hozniuk 5-6 boss/op-val hogy értelme is legyen,azzal elvan az ember amíg ki nem jön az új content , és persze max szinten lesz idő craftot is húzni. Lehet volt róla szó,de itt az op/fp lesz hc változata vagy 1 verziót kapunk ? -
Boncmester #8321 Utána még mindig fölhúzhat 4-5 másik karit, és mire lesz több content, még többel nyomulhat. Amúgy a legnagyobb baromságnak tartom, hogy valaki átrohan a contenten fél pillanat alatt, amit azért csináltak, hogy élvezze a játékot, aztán sír, hogy nincs semmi több...
Ja, plusz attól nem lesz senki HC, hogy 1,5 hét alatt játszik 200 órát, attól csak nolifer időmilliomos lesz :) -
LaCz #8320 Casual playereknek ez szép és jó, de egy HC player 1,5 hét alatt felhúz egy karit 50re, ha tényleg 200 óra. Ha nem lesz kontent a végén akkor placcs. -
Tisztaznek a kerdessel kapcsolatban par dolgot.
Biztos, hogy kevesebb insta van, mint alap wowban. Ennek az az oka, hogy teljesen mas jellegu jatek, E-Z N-E-M W-O-W. Mashogy fejlodsz, mas jatekot jatszol. Mas jatekelmenyt nyujt, ott az instak tartoztak hozza a jatekelmenyhez, itt mas.
En ugy ereztem, mikozben jatszottam, hogy kaptam egy KOTOR3-at, aminek majd 50es szinten nem egy outro, meg egy virtualis vallveregetes lesz a vege, hanem egy Star Wars vilagban jatszo MMORPG, raidekkel, operation-okkel, pvpvel.
Atfogalmazom: En nem ereztem egy pillanatra sem (37-es szintig), hogy "de jo lenne, ha lenne most 2-3 insta, amibe lemehetek". -
Celern #8318 Persze nem fontos, hogy telerakják FP-vel, csak éppen tartania kéne e téren a frontot az alap WoW-al. Tegnap megpróbáltam összeszámolni mennyi insta volt benne az induláskor, nem ment. Ebben az volt a jó, hogy egy szintintervallumra volt 2-3 instance amit lehetett tolni, így kicsit változatosabb volt.
De én Jonnykának hiszek, már csak azért is, mert neki akarok. :D -
LaCz #8317 Ez mindenképpen jó hír, bár jobb lenne ha kihagyná a 3Ds filmeket és egyből az újat készítené - nem hiszem el, hogy ne lenne rá keret... :D
#8316: Érdekes. Eléggé must have lesz egy Sage vagy Sorcerer akkor, már a 4 fős FPkben is. -
Na, eddig ez az aprócska infó elkerülte a figyelmemet :)
"Every player has the ability to revive fallen players (outside of combat).
Sages and Sith Sorcerers get in combat revival. That is all Consular Sages and Sith Inquisitor Sorcerers, not just the ones the specialize in healing/support."
Azt hittem, hogy csak healer talenten lesz combat res-je a sage-nek... -
arcosharcos #8315 Kettőt is mondok rá:#7835,egy forrás a sok közzül -
LaCz #8314 2019ben új trilógia lesz? Na, erről még nem hallottam. Tudsz egy forrást adni?
Bocs a dupláért, lemaradt. -
LaCz #8313 Az, hogy fogják az eddigi filmeket és raknak rájuk 3D effektet messze nem új film. :) Ez kb. olyan mint a régi játékok "hádésítése". Bár új játék, amiért újra fizetni kell, de mégsem az.
A Clone Wars egy kisgyerekeknek készült sorozat, nem film. (Legalábbis ennek készült, bár ezzel vitatkoznék, szerintem rendkívül szórakoztató. Igaz tartalmaz pár átgondolatlan elemet.) -
arcosharcos #8312 (#8271;mgerihun):Egész pontosan 3/4 órás flashpointokat ígérnek ezért lendületes dinamikus FPkre számítsunk.(A Taral V előzetesben volt egy miniboss majd következett az első boss a terentatek házikedvencével és addig a részig volt negyedóra.Az egész FP lesz 3/4 órás)Az Operationok,eddig egy 16 fősről tudunk,gondolom az már több időt vesz igénybe.
Én PvE beállítottságú vagyok de még így is azt mondom,hogy nem kell feltétlenül,főleg induláskor elhalmozni a játékot FP és Operationokkal.Legyen kevés de adják meg azt a hangulatot és felfedezést,magas kihívást vagy heroic változata is legyen és olyan lootokkal amiért érdemes a játékosoknak szerveződni.
Legutóbbi állás szerint FP-ben kompanionokat is alkalmazhatunk vagyis ha valamelyik játékos kiesik vagy nincs meg a csapatlétszám akkor jól jöhet a kompanion.
------------------------------------------------------------------------
(#8288;Boncmester):Meredek egy história:)Én mégis örülök,hogy Lucas így áll hozzá,mert ez csak azt bizonyítja,hogy ez sem szól másról mint az üzletről és mivel az SWTOR-ba rengeteget fektettek bele ezért mindent elfognak követni,hogy működjön.
(#8278;TDC Geronimo),(#8279;Tababo):Sajnos ebben egyetértünk.A mai játékosok türelmetlenebbek mint sok évvel ezelőtt.Nem várnak hónapokat,hogy eltünjenek a bugok vagy menet közben fejleszék olyan szintre a játékot amit már indulásnál elvárnak.Itt valami értékelhetőt kell az asztalra tenniük megjelenésre és nem menet közben,különben bukta.
Sokkal nagyobb konkurencia van mint sok évvel ezelőtt,átmennek máshová.És még csak az SW fanokkal sem példálózhatunk,mert a WHO-t pont a fanok hagyták ott,már az első hónapokban.Én is otthagytam pár hónap után,mert meguntam,hogy nagyobb játékos tömegnél egy állókép volt az egész.Később visszahallottam,hogy sokkal később megoldották de addig véglegesen elveszett a játékos tábor nagy része.
(#8304;LaCz):Ez az ne fogd vissza magad ne is foglalkozz vele,hogy a filmgyártás folytatódik.2017ig az összes SW filmet elkészítik és levetítik 3D-ben.2019-ben pedig mozikba kerül egy új SW trilógia első része.
A stafétát már szinte most is átadta Katie Lucas lányának aki többek közt a CW animációs sorozat story írója{amiből hamarosan érkezik a 4ik season:)}Valamint George testvére Ann Lucas is oszlopos tagja a film és animációs film storykért.
George Lucassal semmi nem fog véget érni amíg ebben pénz van és egy hatalmas rajongó bázis akik igénylik a folytatást és lehet rájuk építeni.A munka oroszlán részét már most is Katie és Ann Lucas végzik,lesz aki átvegye a melót:)
Crassus:"nem bugok vannak hanem TARTALOM nincs:S:(((" "kezdek attól félni idén nem játszunk vele....:("
Tudod Crassus:HOPE.Köztársasági Tank Trooperként ezt tudnod kéne:) -
LaCz #8311 Volt egy ötlete és nagy mákja, hogy tetszett a nagyérdeműnek. -
LaCz #8310 Ez biztató. -
en meg 2 verzioval ezelott, amiben eloszor szerepelt az uj UI
ez volt egyebkent az elso hivatalos beta verzio, az elozoket meg alphanak neveztek, hiaba voltak mar a game testing fazisban